• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:60::60: alemsiniz..ama sen en alemsin..:27::27:

iyi o zaman üye olurum bi ara rica ederim şimdiden :16:

:60: Alemsiniz yaa bayılıyorum senin gerçek olay tasvirlerine Allah iyiliğini versin :60: kızın da çok doğru söylemiş sezgilerimi kuvvetli yoksa sizi iyi çözmüş mü ? :60:

Napalım kızlar... Eğleniyoruz işte.

Bir de kızımla muhabbetimiz oldu. Yeni kartvizit bastırmış Hacım. Adımın altında mesleğim yazıyor. Kızım görünce "ben de istiyorum" dedi. Babası da " adının altına ne ünvan yazayım" diye sordu. Ergenyus yaz dedim:60: Homurdana homurdana gitti:60::60:

nekaa güzel..inşallah biz de enkısa sürede gideriz:16::16:

köpişler bile görmüş terbiye almış disiplin diyosun:23::23:

ne bekliyosam artık:53::53: hüsrana uğramam inşallah:60::60:

sağol canım:16:..yok yok çok içmem.:23:.zaten şekersiz içiyom..kiloyu etkilemez..sadece işlenmiş gıda olduğu için cısss:37::37:

valla sayenizde gözümde canlandırması bile yetti..harika yaww:16::16::16:

accayip güzel özet geçmişin tebriks takdirsss:46::46::1::1::1:

Ben aslında özet geçmesini beceremem lastik gibi uzata uzata ağaç gibi dallandırak analatırım ama bu sefer tuttum kendimi özet olsun diye :23: :60:

Sizde batıya gelince doğası bozulmadan kalabalıklaşıp fiyatlar uçmadan en kısa zamanda gidersiniz inşallah :54:

Iyi geceler kızlar,nasılsınız

Ben cok yorgiunum bugun,telefonu zor tutuyorum resmen elimde size bi selam vereyim oyle yatayim dedim

Hepinize bol leptinler:16:

Papadiyam akşam senin tarifinle hamsili kayagana (doğru yazdım mı) yaptım. Çok güzel oldu. Sağolasın. 2 tava çıktı. Yalnız 2. tavaya, kalan harcın hepsini döktüm, bitsin diye. Biraz kalın oldu. İnce döktüğüm ilk tava daha güzel oldu.

Ayrıca 1 küçük levrek yedim.

Biraz da kapuska yedim. Sizde de parça pinçik kalmış yemek varsa, size de geleyim. :37:

Aynı be ya...

Günün nasıl geçti? Ben arkadaşlarla kahvaltıya gittim. Tatlılara böreklere yan gözle bakmadım:21:

afıyet olsun canım begendıgıne cok sevındım kayanayı..kapuskayada bayılırım..dısardamı yaptınız acık bufe bıryermıydı?

Bir de kızımla muhabbetimiz oldu. Yeni kartvizit bastırmış Hacım. Adımın altında mesleğim yazıyor. Kızım görünce "ben de istiyorum" dedi. Babası da " adının altına ne ünvan yazayım" diye sordu. Ergenyus yaz dedim:60: Homurdana homurdana gitti:60::60:

bu da iyiymiş.:1::1:
.ben benimkiyle dalaştım yine.:35:.biraz önce arkadaşından geldi telefonunun ekranını çatlatmış..e dedim öyle kullan:33:..nasıl olsa olacaktı birgün hep yerlerde telefon..yok efendim o kıymet bilirmiş te..ben çok konuşuyomuşum anlamıyomuşum..ayyy:36::36:..ondan 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ona 2. yi aldım..:37::37:biz de kabahat..:ssz::ssz:

:60: acaba ne yazılsın isterdi bi öğrenseydinde öyle cevap yapıştırsaydın kıza bak merak ettim şimdi :23: benim kızda 12 yaşında her gün farklı meslek seçiyor yani ne istediğini bilmiyo :44: belki senin kız kesin kararını vermiştir tüh öğrenemedik şimdi :27:

Ben aslında özet geçmesini beceremem lastik gibi uzata uzata ağaç gibi dallandırak analatırım ama bu sefer tuttum kendimi özet olsun diye :23: :60:

Sizde batıya gelince doğası bozulmadan kalabalıklaşıp fiyatlar uçmadan en kısa zamanda gidersiniz inşallah :54:
valla gayet şuger olmuşş:46::16:

inşallah:31::31:

Ben cok yorgiunum bugun,telefonu zor tutuyorum resmen elimde size bi selam vereyim oyle yatayim dedim

iyigeceler canım..:16::16:
afıyet olsun canım begendıgıne cok sevındım kayanayı..kapuskayada bayılırım..dısardamı yaptınız acık bufe bıryermıydı?
hoşgeldin canummm:48::29::38:

Açık büfe gibi olmuş di mi:56: Kapuska görümcemden geldi, sağolsun. Hamsiyi buzluktan dün çıkartmıştım, bugün pişmesi mecburiydi. Hacım da gelirken balık almış. Peki ben neden hepsinden yedim??? Çünkü gözüm döndü!

.ben benimkiyle dalaştım yine.:35:.biraz önce arkadaşından geldi telefonunun ekranını çatlatmış..e dedim öyle kullan:33:..nasıl olsa olacaktı birgün hep yerlerde telefon..yok efendim o kıymet bilirmiş te..ben çok konuşuyomuşum anlamıyomuşum..ayyy:36::36:..ondan 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ona 2. yi aldım..:37::37:biz de kabahat..:ssz::ssz:

Geçecek bacım bunlar... Benim kız çok mülayim bir çocuktu, şimdi hırçın bir ergen oldu. Çağlayıp, taşıp, bulacaklar tekrar yollarını... Sabır.

Noldu tatlım hastamısın yoksa çok mu hareket ettinde mi yoruldun ? :44:

Sanada bol leptinler :16:

Benimki de beni rehber-psikolog danışman örtmenine şikayet etcekmiş annem bana çok baskı yapıyo başarısız olduğum zaman onun yüzünden oluyorum diycekmiş babasına öyle demiş :35: babamısda başarılarınıda bana borçlu olduğunu söylersin demiş :60:

Açık büfe gibi olmuş di mi:56: Kapuska görümcemden geldi, sağolsun. Hamsiyi buzluktan dün çıkartmıştım, bugün pişmesi mecburiydi. Hacım da gelirken balık almış. Peki ben neden hepsinden yedim??? Çünkü gözüm döndü!

Geçecek bacım bunlar... Benim kız çok mülayim bir çocuktu, şimdi hırçın bir ergen oldu. Çağlayıp, taşıp, bulacaklar tekrar yollarını... Sabır.

Papadiya kahvaltıyı sordu galba :44:

Ay benim kızda mülayim ve hem öğretmenleri hemde diğer velilerince çok olgun görülen bikıs ama bizbizeyken kök söktürüyor bazen anlattığım veliler inanmıyor şaşırıyorlar :31:

Senin kız 7.sınıftamıydı? :44:

Papadiya kahvaltıyı sordu galba :44:

Ay benim kızda mülayim ve hem öğretmenleri hemde diğer velilerince çok olgun görülen bikıs ama bizbizeyken kök söktürüyor bazen anlattığım veliler inanmıyor şaşırıyorlar :31:

Senin kız 7.sınıftamıydı? :44:

Amaaaan... Lafı neresinden anlıyorsam:9: Kahvaltı açık büfeydi. 3 çeşit börek, 5 çeşit tatlı vardı!

Evet 7. sınıfta. Kavgalrı hep benimle... Babasıyla şeker gibi. Sinir oluyorum.

valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorum:35::35:
Benimki de beni rehber-psikolog danışman örtmenine şikayet etcekmiş annem bana çok baskı yapıyo başarısız olduğum zaman onun yüzünden oluyorum diycekmiş babasına öyle demiş :35: babamısda başarılarınıda bana borçlu olduğunu söylersin demiş :60:

bugün ben bağırıyorum çıldırdım tabii:ssz::ssz:yaptıklarını anlatamam çok uzun.:36:...bana ne dedi biliyor musunuz..'hayvan gibi bağırıyorsun bana' dedi..ben ne diyosun sen :53::53:diye koştum dedim annene bi hayvan demediğin kaldı o da oldu:51: bu çark etti e beni sen doğurdun ikimizde hayvanız işte dedi:53::53:.ne dersiniz..çıldırıcam..şimdide gitti odasına zırlıyoo..:36::36::36::36:.

Amaaaan... Lafı neresinden anlıyorsam:9: Kahvaltı açık büfeydi. 3 çeşit börek, 5 çeşit tatlı vardı!

bizim ki bugün babayı da çıldırttı..:ssz::ssz:8. sınıfta noolcak bilmem:31::31:

Kızlar ya , kusura bakmayın , burası açık kalmış , saatlerdir yoktum.Öptüm şimdi , yarın görüşürüz...(hiç okuyamadım son sayfaları :43::43::43::43::43::43:)

valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorum:35::35:

bugün ben bağırıyorum çıldırdım tabii:ssz::ssz:yaptıklarını anlatamam çok uzun.:36:...bana ne dedi biliyor musunuz..'hayvan gibi bağırıyorsun bana' dedi..ben ne diyosun sen :53::53:diye koştum dedim annene bi hayvan demediğin kaldı o da oldu:51: bu çark etti e beni sen doğurdun ikimizde hayvanız işte dedi:53::53:.ne dersiniz..çıldırıcam..şimdide gitti odasına zırlıyoo..:36::36::36::36:.

Önce yapıp, söyleyip sonra pişman oluyorlar da ondan. Ben de benimkinin arkadaşlarına bazı msjları gördüm. Yalan-yanlış, abartılı şeyler. Niye olmadığın biriymişsin gibi davranıyorsun kızım dedim. Bilmiyorum anne dedi, başladı ağlamaya... Bazen gerçekten bilmiyorlar naptıklarını. Üzme sen kendini. Temiz arktan pis su akmaz. Bulansa bile durulur.:34:

Estağfifurullah canım ben çoğu zaman kaidesinden anlarım lafları :60:

Evet yaa aynen benim kısda öyle ama babalar özellikle kızlara kıyamazlar çok nadir ses yükseltir bizim babamıs ama sorumluluklar daha çok bizde ondan mıdır nedir bilmiyorum ben kendi adıma tahammülsüz ve bazen sabırsız olduğumu söyleyebilirim :51: son zamanlarda kendimi zorluyorum daha sakin sabırlı ve anlayışlı olmak için ama yetmiyoki şikayetci küçük hanım :35:

oyam kahvaltıyı sormustum ben neysekı sarhosum cozmus olayı:16: afıyet olsun canım bugunun her anlamda guzel gecmıs..sersumum tavız verme hatasını anlayıp gelıp ozur dılıycek nasılsa.:51:

Önce yapıp, söyleyip sonra pişman oluyorlar da ondan. Ben de benimkinin arkadaşlarına bazı msjları gördüm. Yalan-yanlış, abartılı şeyler. Niye olmadığın biriymişsin gibi davranıyorsun kızım dedim. Bilmiyorum anne dedi, başladı ağlamaya... Bazen gerçekten bilmiyorlar naptıklarını. Üzme sen kendini. Temiz arktan pis su akmaz. Bulansa bile durulur.:34:

haklısın canım..evet boyu uzun aklı kısa derler ya..bunlar o hesap:1::1:..boyuna bakıp büyüdü gibi geliyor bize ama konuşmalar ve davranışlar çocuk.:37:.ben de bazen çok fevri davranıyorum biliyorum ama huyy işte..:ssz::ssz:dediğin gibi durulacaklar elbet

pişman oluyor olmasına geliyor sarılıyor ..daha sabırlı olmalıyız evet:34:..benimkinin regl olayı da yaklaştı iyice sapıttı ondan sanırsam:60::60:

hayırlısıyla atlatırız inşallah bu dönemlerini..:5::5:

Back