• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oyam kahvaltıyı sormustum ben neysekı sarhosum cozmus olayı:16: afıyet olsun canım bugunun her anlamda guzel gecmıs..sersumum tavız verme hatasını anlayıp gelıp ozur dılıycek nasılsa.:51:

vermesem noolur:31:..hanfendi diyo ben özür diliycem ama sende bağırdığın için diliyicen:27::27: anası kılıklı.:37:.iki oğlak inatlaşıp duruyoz..:60::60:

ben de kaçtım kızlar:10::10:..yarın sabah burdayım..kahvaltıya beklerim.:16::16:.öpüldünüzz..:54::54:

valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorum:35::35:

bugün ben bağırıyorum çıldırdım tabii:ssz::ssz:yaptıklarını anlatamam çok uzun.:36:...bana ne dedi biliyor musunuz..'hayvan gibi bağırıyorsun bana' dedi..ben ne diyosun sen :53::53:diye koştum dedim annene bi hayvan demediğin kaldı o da oldu:51: bu çark etti e beni sen doğurdun ikimizde hayvanız işte dedi:53::53:.ne dersiniz..çıldırıcam..şimdide gitti odasına zırlıyoo..:36::36::36::36:.

:60: ok yaydan fırlamış bikere napsın yinede iyi akıl edip kıvırmış bence dahada devam edip olayı evrimsel olarak irdeleyip hepimizin atası diyebilirdi :60:

bizim ki bugün babayı da çıldırttı..:ssz::ssz:8. sınıfta noolcak bilmem:31::31:

Aboovv babamıs çıldırırsa çok sert olii iyiki odasında daha da büyümesin :53:

Benimki bi gün ikimizden de yüz bulamayınca odasına gidip kapıyı çarptı epey ses çıkmayınca bakiim napıyo dedim camlar sonuna kadar açık ve oda da yok panik olduk eşimle balkonlarda aşşa baktık falan elim ayağım boşaldı evin içinde bağıra bağıra helak oldum sonra dolabın içinden çıktı bide uyuya kaldım demezmi :35:

Kızlar ya , kusura bakmayın , burası açık kalmış , saatlerdir yoktum.Öptüm şimdi , yarın görüşürüz...(hiç okuyamadım son sayfaları :43::43::43::43::43::43:)

Sende öpüldün :54:

Önce yapıp, söyleyip sonra pişman oluyorlar da ondan. Ben de benimkinin arkadaşlarına bazı msjları gördüm. Yalan-yanlış, abartılı şeyler. Niye olmadığın biriymişsin gibi davranıyorsun kızım dedim. Bilmiyorum anne dedi, başladı ağlamaya... Bazen gerçekten bilmiyorlar naptıklarını. Üzme sen kendini. Temiz arktan pis su akmaz. Bulansa bile durulur.:34:

Ay kıyamam yaa dürüstcede bilmiyorum demiş benimki olsa kıvıra kıvıra bi hal olmuştu :60: asla kabul etmez yanlışlarını :36:

haklısın canım..evet boyu uzun aklı kısa derler ya..bunlar o hesap:1::1:..boyuna bakıp büyüdü gibi geliyor bize ama konuşmalar ve davranışlar çocuk.:37:.ben de bazen çok fevri davranıyorum biliyorum ama huyy işte..:ssz::ssz:dediğin gibi durulacaklar elbet

pişman oluyor olmasına geliyor sarılıyor ..daha sabırlı olmalıyız evet:34:..benimkinin regl olayı da yaklaştı iyice sapıttı ondan sanırsam:60::60:

hayırlısıyla atlatırız inşallah bu dönemlerini..:5::5:

vermesem noolur:31:..hanfendi diyo ben özür diliycem ama sende bağırdığın için diliyicen:27::27: anası kılıklı.:37:.iki oğlak inatlaşıp duruyoz..:60::60:

ben de kaçtım kızlar:10::10:..yarın sabah burdayım..kahvaltıya beklerim.:16::16:.öpüldünüzz..:54::54:

Ne kadar benziyorlar ya sende benim gibisin, galiba çalışan annelerin çoğu böyle gerçi bazı ev hanımlarıda evde çok titizliktenmidir nedir hep temizlik çamaşır yemek yoruluyorlar onlarda bizim gibi ama onların seçme şansı var çok yorma titiz olma kendini deriz ama bizimki ha gayret emekliliğe az kaldı diye diye erteleniyor sonra bi bakıyosun sıpalar eşşek olmuş :27:

Hadi sanada bol leptinler :54:

bu bir deneme ATTACH]" $weight.png

günaydın güzel hanımlar.bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım sahilde.deniz okadar güzeldiki yazın bile böyle sakin olmuyor.
gelincede kahvaltımı hazırladım şuan yiyorum:)
klasik karatay kahvaltısı+4 çilek.öptüm sizi bugün nöbet var pöfffff:37:

Noldu tatlım hastamısın yoksa çok mu hareket ettinde mi yoruldun ? :44:

Sanada bol leptinler :16:

Benimki de beni rehber-psikolog danışman örtmenine şikayet etcekmiş annem bana çok baskı yapıyo başarısız olduğum zaman onun yüzünden oluyorum diycekmiş babasına öyle demiş :35: babamısda başarılarınıda bana borçlu olduğunu söylersin demiş :60:

Yok canım hasta değilim,çok hareketli bir gündü,bi 4-5 saat avm deydim,haşatım çıkmış:9:

valla gayet şuger olmuşş:46::16:

inşallah:31::31:

iyigeceler canım..:16::16:

hoşgeldin canummm:48::29::38:

Sağol sersumum,senin de gecen iyi geçmiştir ,sular durulmuştur umarım:16::16:

günaydın güzel hanımlar.bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım sahilde.deniz okadar güzeldiki yazın bile böyle sakin olmuyor.
gelincede kahvaltımı hazırladım şuan yiyorum:)
klasik karatay kahvaltısı+4 çilek.öptüm sizi bugün nöbet var pöfffff:37:

Ne guzel deniz kenarında yürüyüş yapıyorsun,kaçamak da yok :46:

Sabah 8.00
2 yumurtali mantarli peynirli
omlet
7 kiraz
3 erik zeytin
Oglen 12.00
Patlicanli etli bir yemek 1 tabak
1hurma ceviz
Aksam 19.00
Kiymali karnibahar 1.5 tabak

cümleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...

akşam bir şey yemeyeceğim dedim ama 1 kase yoğurt yedim.
hemen hemen 1 su bardağından fazla kavrulmuş tuzlu ayçekirdeği yedim. :18: :18: :18:

Bugünde niyetliyim inşallah...

gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek duaları kabul olsun nıyetlı olan arkadaslarımında allah nıyetlerını kabul etsın:16::16::16:

Tüm müslüman aleminin inanan tüm milletimin regaip kandili mübarek olsun. Dularınız kabul olur inşallah :16:

Papadiyam akşam senin tarifinle hamsili kayagana (doğru yazdım mı) yaptım. Çok güzel oldu. Sağolasın. 2 tava çıktı. Yalnız 2. tavaya, kalan harcın hepsini döktüm, bitsin diye. Biraz kalın oldu. İnce döktüğüm ilk tava daha güzel oldu.

Ayrıca 1 küçük levrek yedim.

Biraz da kapuska yedim. Sizde de parça pinçik kalmış yemek varsa, size de geleyim. :37:
yapıcam şu kaygana dan bende:52::52::52:
:60: ok yaydan fırlamış bikere napsın yinede iyi akıl edip kıvırmış bence dahada devam edip olayı evrimsel olarak irdeleyip hepimizin atası diyebilirdi :60:

Aboovv babamıs çıldırırsa çok sert olii iyiki odasında daha da büyümesin :53:

Benimki bi gün ikimizden de yüz bulamayınca odasına gidip kapıyı çarptı epey ses çıkmayınca bakiim napıyo dedim camlar sonuna kadar açık ve oda da yok panik olduk eşimle balkonlarda aşşa baktık falan elim ayağım boşaldı evin içinde bağıra bağıra helak oldum sonra dolabın içinden çıktı bide uyuya kaldım demezmi :35:

Sende öpüldün :54:

:
olayı kurtarmasını ve kıvırmasını bilir..müthiş bu konuda:27::27:ama işin komiği bize yutturdum sanıyo.:33:.kızıımm dedim sen giderken ben dönüyoduummm:60::60:
evet iyi oldu sızmış kalmış odasında..öptüm cadıyı yattım..:1:

ayy çok korkun bişey düşüncesi bile Allah korusun..:50::50::50:ben bundan 5-6 yıl önce böyle bir olay yaşadım ve çok korkarım..çerkezköyde çalışırken 9. kattan düşen bi delikanlıyı getirdiler otopsi için ağlayarak çektim filmini..bizim başhekim sekreterinin yeğeniymiş..babasıyla tartışıp atmış kendini camdan evin tek çocuğu 16 yaşında daha..:5::5:
Allah korusun evlatlarımızıı:5::5:onun için fazla üstlerine gitmemek lazım..tutmalıyız kendimizi:26::26:

arkadaşlar sanki başardım
:46::46::46::46:
gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek duaları kabul olsun nıyetlı olan arkadaslarımında allah nıyetlerını kabul etsın:16::16::16:
amin canım..senin de mübarek olsun kandilin:16::16:
sersumum selam datlum nasılsın :38:
iyiyim balım..çayımı içiyom:7::7:
Tüm müslüman aleminin inanan tüm milletimin regaip kandili mübarek olsun. Dularınız kabul olur inşallah :16:
amin canım..hepimizin inşallah:16::16:

cümleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...

akşam bir şey yemeyeceğim dedim ama 1 kase yoğurt yedim.
hemen hemen 1 su bardağından fazla kavrulmuş tuzlu ayçekirdeği yedim. :18: :18: :18:

Bugünde niyetliyim inşallah...

Allah kabul etsin canım..:16::16:

Kandilimiz Mübarek olsun..Allahım hastalarımıza acil şifalar versin ve dualarımızı kabul etsin inşallah:16::16:

kahvaltım
:56::56:
pastırmalı yımırta
peynir
yoğurt
:56::56::56:

Back