• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabahın 5 inde kalktım yine..şimdi gözlerim kapanıyor ama ne çare:37::37:

sabah ceviz peynir ve günkurusuyla kahvaltı düşünüyorum..canım başka birşey istemiyor..:31:

gününüz güzel geçsin..:16::16:

Günaydın...

Dün saat beş gibi arkadaş işyerine baklava getirmiş iki kocaman dilim ondan yedim. :18: :18: :18:

baklavanın üstüne akşam öğünü yapmayayım dedim ama iki salatalık, 2 adet çilek, 10 adet dut yedim.

saat on gibide bir bardak ayran içtim.

Bu sabah:
5 adet kurt üzümü, 2 multivitamin, 1 B kompleks, 2 de omega 3

birde spor yapabilsem ne ka iyi olcek .... :23: :23: :23:

sabahın 5 inde kalktım yine..şimdi gözlerim kapanıyor ama ne çare:37::37:

sabah ceviz peynir ve günkurusuyla kahvaltı düşünüyorum..canım başka birşey istemiyor..:31:

gününüz güzel geçsin..:16::16:

Sersun kız bu sabah bende 5.15 te uyandım :37: Saat 6.40 ta 5 tane ceviz, 2 bardak su ve ilacımı içip bekliyordum. Saat 7 ye doğru uykum geldi. Isınayım yatakta derken uyuya kalmışım şimdi uyandım :37: Noldu kız bize böyle bugun :53: Dün erken yatıım leptin gelsin dediydim zorrrrla uyuyacam diye 23.45 e kadar uyuyamadım :9: Don sağa dön sola :37: Eşim yanıma geldi de sonra uyudum. Allah yokluğunu göstermesin :5:

bırdyımmmm hosgeldın datlummmm:38::38::38: ozlemısın yahuuu naptın nettın ne yedın ne ıctın ne gordun ne gecırdın bakem

Canlarım herkese merhaba ,
Nasılsınız , hepinizi çok özledim.Birkaç sayfa kadar geriye gidebildim :
Kardelennn : Canım , dualarım sizinle , herşey düzelecek inşallah.Sabır ve dua ile geçecek bu zor günler inşallah...
Sea : Canım sana da çok geçmiş olsun.Kaç çıktı şekerin , çok mu yüksek ? İlaç verdi mi doktor yoksa şuan sadece perhiz mi önerdi?
Öylesarhoşolsamkiii : Tatlım senin canın niye sıkkın?

bırdyımmmm hosgeldın datlummmm:38::38::38: ozlemısın yahuuu naptın nettın ne yedın ne ıctın ne gordun ne gecırdın bakem

Hoşbulduk Papadiyam , ben de çok özledim valla :16::16::16: Ahhhhh Papadiyam , "ne yemedin - ne içmedin" diye sorsan cevaplamam daha kolay olacak sanırım :34::34::34::34: Canım ne istediyse yedim-içtim , çok güzel bir 3 gün geçirdim.Bozcaada'ya aşık oldum , bugüne kadar görmemek büyük kayıpmış.Adeta bir Cennet Adası.....

Hoşbulduk Papadiyam , ben de çok özledim valla :16::16::16: Ahhhhh Papadiyam , "ne yemedin - ne içmedin" diye sorsan cevaplamam daha kolay olacak sanırım :34::34::34::34: Canım ne istediyse yedim-içtim , çok güzel bir 3 gün geçirdim.Bozcaada'ya aşık oldum , bugüne kadar görmemek büyük kayıpmış.Adeta bir Cennet Adası.....

Hoşgeldin birdy :52: Nasılsın yahu özledik :52:

Çok güzel dimi dimi bende bayılıyorum oraya yaaaa

Müzeye gitiin mi :23: Cami, kilise, Aya Paraskevi Ayazmasııııı, polente feneri, rüzgar gülü , göztepe falan filan ayyyyyyy özlediiiimm :5:

Anlat nasıldı oralar :52:

Hoşgeldin birdy :52: Nasılsın yahu özledik :52:

Çok güzel dimi dimi bende bayılıyorum oraya yaaaa

Müzeye gitiin mi :23: Cami, kilise, Aya Paraskevi Ayazmasııııı, polente feneri, rüzgar gülü , göztepe falan filan ayyyyyyy özlediiiimm :5:

Anlat nasıldı oralar :52:

Hoşbulduk hayatım , ben de çok özledim sizi valla...
Oyyy şok güzeldi şok...O evlerin hangi birine bakacağımı şaşırdım , gözlerimi alamadım valla...Herbir yerine ayrı ayrı aşık oldum...

ohhh sefan olsunnn kım vardı ordakı kıme gıttın canım.hava bıraz serındı dımı burda oyleydı

Hoşbulduk hayatım , ben de çok özledim sizi valla...
Oyyy şok güzeldi şok...O evlerin hangi birine bakacağımı şaşırdım , gözlerimi alamadım valla...Herbir yerine ayrı ayrı aşık oldum...

Ayyy oh oh benim yerime de gezmişsindir inşallah tatile çok ihtiyacım var beyaa :52::52: Valla ben nedense ada diyince bambaşka hayat hissediyorum ve orası da gerçekten bunu hissettiren bir yer. Bol bol foto çkseydin :52:

ohhh sefan olsunnn kım vardı ordakı kıme gıttın canım.hava bıraz serındı dımı burda oyleydı

Canikom yarı maraton vardı , enişten koşuyo ya ...3 çift gittik , çok keyifli oldu.Gitmeden önce sürekli hava durumunu takip ettim ve herkes kuzey Ege'de kıyamet kopacak , çok rüzgar olacak , çok yağmur yağacak , çok soğuk olacak dedi durdu.Ben de hep kalın giysiler götürdüm.Lakin hava şeker gibiydi , ılık , güneşli hafif esintili.....Ben o meteoroloji uzmanlarının ağzına tüküriiim...Boşuna dünyanın eşyasını götürmüşüm....

kızlar iyi geceler..kaç gündür gelemedim..okuyamadım bile..işyerinde çok yoğunluk var..sanırım haftaya hafifler..akşama kadar başka bişey yapamıyoruz..akşam da pestil halde eve gelince ancak yemek bulaşık filan yatağa zor atıyorum kendimi..haber verecektim ama olmadı işte..biraz önce uyandım..bilgisayarı açık unutmuşlar kapatayım diye geldim,yav bi topiğe bakayım dedim..sersumum ve leylakımın mesajlarını görünce dayanamadım..canlarım cumaya kadar idare edin beni..bildirim yaparım..haftaya inşallah daha çok gelirim..geçmişi hiç okuyamadım inşallah iyisinizdir..inanın hep aklımdasınız..dostlarımsınız..şimdi yatmaya gidiyorum tekrar,hepinizi öpüyorum...

Sen iyi ol da gelirsin nasılsa tatlım...işlerinde kolay gelsın bebişim:16::16:

Canlarım herkese merhaba ,
Nasılsınız , hepinizi çok özledim.Birkaç sayfa kadar geriye gidebildim :
Kardelennn : Canım , dualarım sizinle , herşey düzelecek inşallah.Sabır ve dua ile geçecek bu zor günler inşallah...
Sea : Canım sana da çok geçmiş olsun.Kaç çıktı şekerin , çok mu yüksek ? İlaç verdi mi doktor yoksa şuan sadece perhiz mi önerdi?
Öylesarhoşolsamkiii : Tatlım senin canın niye sıkkın?

Birdyyiiim hoşgeldin bacım:52::52::52:

Güzeller ben biraz işlere bakiim...Dün bolca sebze aldık pazardan.Semizotu ve ıspanak pişiricem şimdi....O kadar yemekten sonra birkaç gün detoks yapıcaz mecburen...Sabah ta regl oldum , heran patlayabilirim valla...
Sonra görüşürüz yine...
Herkese çok sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum...

Canikom yarı maraton vardı , enişten koşuyo ya ...3 çift gittik , çok keyifli oldu.Gitmeden önce sürekli hava durumunu takip ettim ve herkes kuzey Ege'de kıyamet kopacak , çok rüzgar olacak , çok yağmur yağacak , çok soğuk olacak dedi durdu.Ben de hep kalın giysiler götürdüm.Lakin hava şeker gibiydi , ılık , güneşli hafif esintili.....Ben o meteoroloji uzmanlarının ağzına tüküriiim...Boşuna dünyanın eşyasını götürmüşüm....

Geçmiş ola :9::9::9::9::9::9:

Güzeller ben biraz işlere bakiim...Dün bolca sebze aldık pazardan.Semizotu ve ıspanak pişiricem şimdi....O kadar yemekten sonra birkaç gün detoks yapıcaz mecburen...Sabah ta regl oldum , heran patlayabilirim valla...
Sonra görüşürüz yine...
Herkese çok sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum...

Bu hafta ne çok patlama muhabbeti oldu bi bilsen patlayan patlayana :60: :60: :60:

Kolay gelsin canım :16:

$969713_10151444262196188_636038164_n.jpg

:60: :60::60::60::60::60:

Back