- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
Bugün hepten uçmuşum yaa ama inan çok yorgun ve moralsizdim neyse şimdi 63 kg yum
yolladım canım özeline güle güle kullan.o mmoralsizlik bu ara bende de var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hepten uçmuşum yaa ama inan çok yorgun ve moralsizdim neyse şimdi 63 kg yum
yolladım canım özeline güle güle kullan.o mmoralsizlik bu ara bende de var..
Hemen bakıp yapıştıriim
yine olmadı galba
slm kizlar
cok sukur bugunde kacamaksiz bitti...40 dk da sabah yurumustum...
yine olmadı galba
Aboovv çok güsel olmuş ellerine sağlık bitenem ellerin dert görmesin
Valla keyifsizliğim geçici biliyorum ve en önemli şey sağlık onuda biliyorum ama yinede henüz taze olduğundan olsa gerek daha atamadım üstümden ruhen yoruldum ama Allah beterinden saklasın cümlemize amiin
yoo olduuu..sen göremiyon galibaa
Evet baştan eskiyi gördüm sonra yenisini , pek moral oldu valla 15 kilo benim için çok iyi bu kadarını rüyamda görsem inanmazdım gaza geldim yarın tekrar sıkıyönetim cumartesi 63.7 olsam züpeer olcek
kıslarr ben kaçıyom..yarın sabahçıyım..öpüldünüzz...
çizelgende 63 yaptık ama..istediğin oydu demi..:44::44:
İyice sapıttım anacım 62.7 yazcaktım 63.7 yazmışım hoş ilk kez 62 li kilo telaffuzu olcaktı ondandır
temem anladım
canımcım..kalp kalbe karşıymış demek ki..sen iyi olda önemli değil..kolay gelsin talım..öpüyorum senikızlar iyi geceler..kaç gündür gelemedim..okuyamadım bile..işyerinde çok yoğunluk var..sanırım haftaya hafifler..akşama kadar başka bişey yapamıyoruz..akşam da pestil halde eve gelince ancak yemek bulaşık filan yatağa zor atıyorum kendimi..haber verecektim ama olmadı işte..biraz önce uyandım..bilgisayarı açık unutmuşlar kapatayım diye geldim,yav bi topiğe bakayım dedim..sersumum ve leylakımın mesajlarını görünce dayanamadım..canlarım cumaya kadar idare edin beni..bildirim yaparım..haftaya inşallah daha çok gelirim..geçmişi hiç okuyamadım inşallah iyisinizdir..inanın hep aklımdasınız..dostlarımsınız..şimdi yatmaya gidiyorum tekrar,hepinizi öpüyorum...
takmayalım canım..sana da kolay gelsin..Çok sağol canım iyi bak kendine takmayalım tokadan başka bişey kafaya yarın mesaide ve evde kolay gelsin tatlım
62 ye ne kaldı..ayy ne kaa güzel..:32:İyice sapıttım anacım 62.7 yazcaktım 63.7 yazmışım hoş ilk kez 62 li kilo telaffuzu olcaktı ondandır
İyi geceler canım ben geç saatte çok çay içtim vede kaçamak yaptım uyuyamıycam sanırsam film indircem
Bende kaçtım
yok aslında cok da yemiyordum sabahları en fazla uc tane idi :) kayısıdan incir 1 tane ..
neyse umarım bir yola girer..
hataya canı sıkılmaz mı insanın canım..hepimiz üzüntüden mahfolduk
Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim
sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık
yok aslında cok da yemiyordum sabahları en fazla uc tane idi :) kayısıdan incir 1 tane ..
neyse umarım bir yola girer..
hataya canı sıkılmaz mı insanın canım..hepimiz üzüntüden mahfolduk
Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim
sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık