1.öğünüm=2 yumurta
5adet zeytin
avuçiçi peynir
az maydanoz
incir 2 adet üzerine tahin
2adet hurma fındık
yeşil çay
2. öğün= 1 tabak mercimek çorbası
buğday haşlama
yoğurt
fındık ve çay
3. öğün=1tabak peynirli makarna + üşendim kendime ayrı hazırlamaya yumurtadan da böööö geldi
yoğurt salata
spor çarşı pazar yaptım yoruldum birazdan çay keyfi başlar
bizimkinler birşeyler karıştırıyorlar gittiler anneler günü için bişey bakıcaklar herhalde çok şüpelendim
birde yorumum olacak kendime=ilk defa aynı kiloda kaldım başladığımdan beri buda iyidir diyorum şöyle bişey anlatıcağım belki moral olur sizede benim önceki beslenme şeklim tam bir fiyaskoydu sabah kahvaltı yapmıyordum kesinlikle öğlen kızım okuldan geldiğinde deli gibi acıkıyordum ne bulursam yiyodum arada tatlı bişeyler şekerli çaylar akşam olunca biz hep erken yeriz o zamanda ackıyordum yemek arkasından hemen tatlı sadece sabah yemiyordum düşünsenize ne kadar yanlış 2 tabak yemek yerdim ekmek çok yemezdim şu anda isekahvaltı her şey düzenli eski doymak bilmeyen ben şimdi acıkmıyorum bile bazen zorla yiyorum düzeni bozmamak için karataydan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum yaşam biçimim oldu bile şimdiden
inanın bana vermesem de en azından almam kilo diyorum çünkü ben her ay 1 buçuk kilo ala ala bu hale gelmiştim devamlı alıyordum sonunda 78 görünce dur dedim kendime noluyo ben hamilelikten sonra almaya başladım basenler şişti evlendiğimde 49 kiloya düşmüştüm incecik bir gelindim belim çok inceydi kızlık kilom ise 52 idi eller 2-3 çocuk yapıyo bişey yok biz bir tane doğurduk hale bak
önce takıntım yoktu olsaydı belki böle olmazdı diyorumya vermesemde kilomu korusam yine yeter varil gibi olmaktansa ama veririm diye düşünüyom bunları yazmak aklımda deyildi bi anda içimi döktümya halimden çok memnunum sizleri tanıdım burda artı kahvaltı yapmanın tadı başka her şey yiyoruz varsın ekmek olmasın ,şeker olmasın ne yazar kızlar bizimde fındık fıstığımız var dimi yaaa arada tadımlık bakıyoruz yasaklara hepinizi çooooook seviyorum ne güzel dimi karşılıksız seviyoruz birbirimiz tıpkı annenin çocuna olan sevgisi gibi
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wCBBSS6/weight.png