• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindim:8:sakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun:51:

papadiyam kolay gelsin bebişim:16:kilo veren,alan,sabit kalan arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum:16::16:
birdycik bozcaadaya gitmiş,güle güle gitsin gelsin:10::10:
leylakım sen de mi kaçamak kurbanısın bacım:27:
kardelen canım eşine acil şifalar diliyorum,dualarıma katıyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruz..
kızlar bu cuma işim çok biraz okudum geçmişi ama alıntıyla cevap veremedim...görüşmek üzere:10:

Evet canım kaçamak ve yürüyüş yapmamamın sonucu bu malesef:((

sersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindim:8:sakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun:51:
sağol canım.:16::16:.yok yokk bugünlüktüü:kkk::kkk:
iyi mesailer canım kolay gelsin:16::16:

selam kizlar tekrar. biraz gecmisi okudum okumak bile beni motive etti.
Oncelikle sersumcum sana :nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46: tebrikler insallah devami da bu azinle hizlica gioder.

saol cigdemcim hakikaketen icimde bir canavar var bir turlu doymuyor/ ozellikle ogleden sonralari dahada istahim aciliyor. bugun onu durdurucam:41::41::41:
isin kotusu yarin aksam yemege misafirim olucak. buaksam tatli yapicam,insallah bu gece o canavar yine uyanmaz.
stres mi yaptim ne bir turlu regl de olamadim.
Henuz kahvaltimi yapmadim simdi yapicam hepinizi opuyorum.

sağol canım..darısı hepimizin başına..:16::16::16:

bence sütlü tatlı yap ki kaçamak yaparsan çok kaçmasın..:5::5:
kolay gelsin.:16::16:

:38::38::38::16:

valla ben kas verdiğimize inanmıyorum zaten..yavaş yavaş giden ve duraksayarak verilen kilodan korkmayacaksın..hocamız da diyor zaten bu kilolar yağlar tavada erir gibi erimez.:kkk::kkk:.
kıss o senin yediklerinle ilgilidir bence:34:..4 litre su yetmez mii:53::53:

kesinlikle..boşuna secret demiyoruz..:16::16:

sana baklava feda olsun cicim..:16::16::38: ama geçen hafta niye etkilemedi acep..ama dedim ya 2 gündür akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim ve ayran içtim..onun da etkisi var bence..:34::34:
her ne olursa olsun şu 75 i gördüm ya daha ne olsun:52::52:

canim hoca dediki, iste 2-2,5 lt kaliteli su icilmeli idrar rengi de acik sari olmali, benden burdan sunu cikardim, benim ictigim su iyi su degil, yediklerim ortada hergün bildirim yapiyorum, sabah idrarim bile koyu renkli oluyor.. siz de takip etsenize bi ne renkte sey ediyosunuz :1: acaba protein agirlikli oldugu icin mi sari, öyle olsa hoca rengi konusunda yorum yapmazdi :44::44::44:

senin de iyi gitmiş canım..maşallah:nazar::nazar:

++ çıkmadın ya canım..haftaya gider bence:34::34::16:

ben de onun icin seviniyorum canim yaa.. bi arkadas msj yazdi az önce, bi haftadir diyet yapiyo kalori sayiyo veee 2,5 kg vermisss :53::53::53::53: dedim biraz fazla degil mi, benim icin normal diyo :27::27::27:

:52::52::52::52::52::52::52: Bugun senin bayramın kıs bayramın :52::52::52::52: Çok tebrik ederim canım valla insan acayip motive oluyor değil mi sakın misafir falan çağırma aman dyim çok etkiliyor. Dün bende arkadaş vardı akşam haliyle kaçtı :37:

Ama inan senin adına çok sevindiiimmm :52::52::52::52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ohhhh kahvaltın da çok güzelmiş :49::49::49: Şiştin dimi :9::9::9: O kaaa simitten nolcak kız ödülün o senin :27::27:

Bende bir değişiklik yok eyyy kür sahibi (akasya) hala +++ dayım. Hala şişim. Ama reglye 2 gün var :27::27::27:

Yoğurdum bittii yaaa yiyememekteyim :1::1::1:

Açık sarıdan kasıt idrar renginin koyu olmaması canım. Berrak ve açık sarı olması gerekiyor :23::23: Böyle olmuyor derken nasıl oluyüüürr :27::27:

Diğer soruya gelinceee kasın erimesi 60 gün gibi bi süreyle sınırlandırılamaz canım. Çünkü bir çok sebebi vardır kas erimesinin. Kas hastalıkları olabilir fıtıkta bile kas erimesi görülebilir ama hocamız sanırım kilo vermeyle ilişkili olanını söylemiş. Yine de eşlik eden diğer hastalıkların olabileceği varsayılarak sınırlandırılamaz. Çok genel geçer bi cümle kurmuş malesef.

Karbonhidrat tüketimini tamamen kesip sadece protein ağırlıklı beslenmek evet metabolizmayı hızlanrıyır ama yağsız doku oluşturuyormuş. Yani karatay hoca gerçekten herşeyden dengeli ve eşit beslenmemizi önermiş bak. Sağlıklı karbonhidratlar alarak kilo vericez. Kas erimesi hemen olmuyor ama 60 günden önce olmuyor demesi yanlış yani amaaaannn ne ççok uzattım yine :9::9:

Bazen oluyor bana da ağzını sürdüğün ana gerisi geliyor o yüzden ilk aklına geldiğinde git bir bardak limonlu su iç hemen geçer zaten.

yani koyu renkli oluyor cicim hem de ikinci ögüne yakinken yani kahvaltiyi iyice sindirip 5 saat sonra ictigim suyun idrarina ciktigimda bile koyu renkli oluyor.. hani hep denir ya, sabah idrariniz acik renkliyse kilo vermeye yatkin vücudunuz diye, benim öyle olmuyor iste yaaa :47::47::47: bu hafta da veremedim zatiiii :31::31::31:

tabiki uzatcan cicim konunun uzmani sensin :16: yani o genel bi ifadeyle söyledi, e simdi dogruyu söylemek gerekirse kadin neden her seyi detayiyla anlatsin ki, kitap yazmis sonucta :9::9::9: yani onun demek istedigi besini kesmek yoluyla yasanan kas kaybi, hastaliklardan dolayi degil yanlis anlamadiysam :44:

$20130510_113316.jpg

Bugunkü kahvaltım bu akşama karar vermedim henüz :27:

Çayımın dumanı üstünde beeee hadi gelin hepinize yeşil çay ısmarlıyoum sersumun 75 e düşmesi benim ise 700 gram almamın şerefineeee :60: :60:

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 69.000 gr
Bu hafta kilo : 68,700 gr
Fark : - 0, 300 g
Fark yüzdesi : -0,434
Toplam Fark: -2,500gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

O kaaa yemeye yine iyi vermişsin fazlalıkları canımcım.. Sakın üzme kendini bu hafta sen ben bütün +daki arkadaşlar sporu ve karatayı tam anlamıyla yapıp haftaya patlatalım bomboları ne dersin?
canım ben kaçamağa başlayınca önünü alamıyorum ve o kadar hızla kilo alıyorum ki..eşim bana senin kadar iyi kilo alan görmedim der hep:9::9:bugün öğle arasında saçımı kestiricem aslında rötuş boyası da var ama vaktim yok onu sonraya bıraktım,yarın günüm de var..bunu atlattıktan sonra pazar veya pazartesi yürüyüşlerime başlarım..valla patlatmazsak biz patlıcaz sorma:9::9:
özlemim..neettin kıss...valla ++ 800 le iyi kurtarmışsın bence:53::53:..bak bu haftalık affediyom 91 den düştüğün için..haftaya olmaz çantayı yersin..topla bacım kendini:20::20:
topluyorum canım,şu günü de atlatayım da..fazla kaçırmamaya çalışıcam ama insanlara anlatamıyosun ki..
Üzülmeeeee o da senin motivasyyonun oldu şimdi daha bi sarılırsın. Spor da eklersin leslie abla özlemiştir bizi :60: Bende kahvaltımı yaptıktan 2 saat sonra yürüyeceğim. :8::8: Akşam da hava güzel olursa çıkar yürürüm. Bu hafta sıkıya aldım :9::9:

evet kaçamak motivasyonu da artırıyo güzel tespit:9::9:kız ben lesli yapmayı denemedim hiç..günde 1 saat dışarıda yürüyüş yaparım ben haftaya...

selam kizlar tekrar. biraz gecmisi okudum okumak bile beni motive etti.
Oncelikle sersumcum sana :nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46: tebrikler insallah devami da bu azinle hizlica gioder.

saol cigdemcim hakikaketen icimde bir canavar var bir turlu doymuyor/ ozellikle ogleden sonralari dahada istahim aciliyor. bugun onu durdurucam:41::41::41:
isin kotusu yarin aksam yemege misafirim olucak. buaksam tatli yapicam,insallah bu gece o canavar yine uyanmaz.
stres mi yaptim ne bir turlu regl de olamadim.
Henuz kahvaltimi yapmadim simdi yapicam hepinizi opuyorum.

Olur olur geçici sen bu akşama hafif yaz tatlılarından yap sütlü mütlü geçiştir gitsin hemen yemekte ikramm et bence :1::1::1: Sonra kalkıp çaylarını içsinler ya da sen yemekten sonra ye canın çekerse ara öğün yapmamış olursun kız :16:

canim hoca dediki, iste 2-2,5 lt kaliteli su icilmeli idrar rengi de acik sari olmali, benden burdan sunu cikardim, benim ictigim su iyi su degil, yediklerim ortada hergün bildirim yapiyorum, sabah idrarim bile koyu renkli oluyor.. siz de takip etsenize bi ne renkte sey ediyosunuz :1: acaba protein agirlikli oldugu icin mi sari, öyle olsa hoca rengi konusunda yorum yapmazdi :44::44::44:

yani koyu renkli oluyor cicim hem de ikinci ögüne yakinken yani kahvaltiyi iyice sindirip 5 saat sonra ictigim suyun idrarina ciktigimda bile koyu renkli oluyor.. hani hep denir ya, sabah idrariniz acik renkliyse kilo vermeye yatkin vücudunuz diye, benim öyle olmuyor iste yaaa :47::47::47: bu hafta da veremedim zatiiii :31::31::31:

tabiki uzatcan cicim konunun uzmani sensin :16: yani o genel bi ifadeyle söyledi, e simdi dogruyu söylemek gerekirse kadin neden her seyi detayiyla anlatsin ki, kitap yazmis sonucta :9::9::9: yani onun demek istedigi besini kesmek yoluyla yasanan kas kaybi, hastaliklardan dolayi degil yanlis anlamadiysam :44:

Evet ama yinede sınırladırmasaymış iyiymiş. Neyse yahu biz zaten kas kaybetmiyoruz. Dengeli besleniyoruz :16::16:

Benimde sabahları koyu oluyor ya. Bakarım ki hep. Okulda kehribar rengi olacak dendiğinden beri bakarım :9::9::9::9::9:
Ama gün içinde yeterince su içersem açıklaşıyor. Eğer uzun süre su içmez beklersem yine koyu oluyor yani yudum yudum güne yayarsam açık bekletip bir bardağı gümlete gümlete içersem de koyu oluyor. Bana bak ya yine çok uzattım ne analiz etmişim :9::9:

yumurtalar nerde yumurtalar göremedim ben :1::1::1:

Yiyemeyeceğim kadar cıvık pişirmişim istersen resmini çekip koyayım da yumurtadan soğu :9::9::9::9:

Eki Görüntüle 707786

Bugunkü kahvaltım bu akşama karar vermedim henüz :27:

Çayımın dumanı üstünde beeee hadi gelin hepinize yeşil çay ısmarlıyoum sersumun 75 e düşmesi benim ise 700 gram almamın şerefineeee :60: :60:
:7::7::7::7:
yumurtalar nerde yumurtalar göremedim ben :1::1::1:
ben de onu diyecektim..sen benden önce davranmışsın:9::9:

ben de onun icin seviniyorum canim yaa.. bi arkadas msj yazdi az önce, bi haftadir diyet yapiyo kalori sayiyo veee 2,5 kg vermisss :53::53::53::53: dedim biraz fazla degil mi, benim icin normal diyo :27::27::27:
ben de şeyyttiğimde bakiim.:1:.ama açık renkti benim kii öyle hatırlıyorum:44:..:9::9::9:

1 haftada 2.5 kilo verir sonra 5 kilo geri alır..:60::60::60:tabii 100 kilonun üstündeyse gitmesi normal:34::34:

Afiyet olsun canım bol bol leptin olur inşallah

Sağol canımmm :16::16::16: Olsun ya kerata hiç bana uğramıyor bu ara :60: :60:

evet kaçamak motivasyonu da artırıyo güzel tespit:9::9:kız ben lesli yapmayı denemedim hiç..günde 1 saat dışarıda yürüyüş yaparım ben haftaya...

:9::9::9::9::9: Artırmazmı. :18: Korkudan korkudan :60: : 60: Dene ya zevkli 15 dakka falan yürüyüver gitsin beya :8:

Sağol canımmm :16::16::16: Olsun ya kerata hiç bana :33:bu ara :60: :60:

:9::9::9::9::9: Artırmazmı. :18: Korkudan korkudan :60: : 60: Dene ya zevkli 15 dakka falan yürüyüver gitsin beya :8:

Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım bu arada hayırlı cumalar herkese azıcık ortalık toparlayım sonrasında cıss mamalar yapıp anneme gidecem 2 evi idare ediyorum çok yoruldum ama artık :51::33::33::33:

Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım bu arada hayırlı cumalar herkese azıcık ortalık toparlayım sonrasında cıss mamalar yapıp anneme gidecem 2 evi idare ediyorum çok yoruldum ama artık :51::33::33::33:

Kıyamam kuzum ya sen şampiyonsun ya. :65: Valla ben bir evi bile idare etmeyi beceremiyorum. Kolay gelsin çalışırken leptin hiç yanınndan eksik olmasın :16::16::16:

selam kızlar kilo bildirimi yapayım geciktim kusura bakmayın.
rumuz:elifce
başlangıç kilo:67,5
geçen hafta:65,2
bu hafta:65,2
fark:0
toplam fark:2,3

bu kabızlığa rağmen iyi bence kesin vermişimdir aslında:52:

merhaba guzel ve ozel karatay kizlari
nasilsiniz ??
ben bugun de evdeyim yani free yim .. gec yattim gec kalktim gec ve guzel ve ayni zamanda kaliteli bir karatay kahvaltisi yaptim..
Yediklerim:
1 kase kabuklu fistik,
kasarli yumurta,
2 hurma,
3 ,4 dilim kasar peyniri,
yarim salatalik
omega3
multi vitamin
d vitamini
bol bol su

kahvaltidan sonrada 1 bardak elma sirkeli limonlu ilik su

Aaa kizlar bugun tarti gunu herkeze basarilar dilerim .. Giden kilolariniz bol bol olsun :16::16::16::16::16::16:

Ulan doğduğu gün bile kıçına bi şaplak vurup kenara koydular da, 40 yıl sonra niye bu kadar kutladık bilmiyorum ki...

Önümüzdeki hafta evlilik yıldönümümüz. Peşin peşin söyledim. Ben dışarı çıkmam diye... Ben çıkmak istiyorum dedi. İyi o zaman sen çık, kendi evlilik ydönümünü dışarda kutla, ben benimkini evde kutlayacağım dedim:52::52::52:
:1::1:alemsın oyam yaa

He kızzz... Kendimize dürüst olalım di mi ya:17:

Efsane listeyi haziranda ben yapıcam. 1 ay önceden söylüyorum bakın, kendinize çeki düzen verin haziranda:)
vermez olurmuyuz o hafta karbonhıdrat kürü yapcaz:9::9:

papadiyam kolay gelsin bebişim:16:kilo veren,alan,sabit kalan arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum:16::16:
birdycik bozcaadaya gitmiş,güle güle gitsin gelsin:10::10:
leylakım sen de mi kaçamak kurbanısın bacım:27:
kardelen canım eşine acil şifalar diliyorum,dualarıma katıyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruz..
kızlar bu cuma işim çok biraz okudum geçmişi ama alıntıyla cevap veremedim...görüşmek üzere:10:
tsk ederım datlummm:16:

kızlar bırazdan cıkıp sacımı kestırıp fön cektırecem kaşları orman modundan cıkarttıracam gelecem 15 gıbı lısteyı yayınlarım o zamana kadar bıldırım yapmayan kalmasın yok efendım duymadım yetısemedım elektrık kesıldı tartının pılı bıttı komsu kahveye geldı lafa tuttu kaynanam telde oyaladı yan yattı çamura battı seklındekı mazeretler ıstemıyorum:51::51::51::27::27::27:

vermez olurmuyuz o hafta karbonhıdrat kürü yapcaz:9::9:

kızlar bırazdan cıkıp sacımı kestırıp fön cektırecem kaşları orman modundan cıkarttıracam gelecem 15 gıbı lısteyı yayınlarım o zamana kadar bıldırım yapmayan kalmasın yok efendım duymadım yetısemedım elektrık kesıldı tartının pılı bıttı komsu kahveye geldı lafa tuttu kaynanam telde oyaladı yan yattı çamura battı seklındekı mazeretler ıstemıyorum:51::51::51::27::27::27:

:60::60::60::60: ayy çok güseelll fikirr...:27::27::27:

:kkk::kkk::kkk: okaaaa:47:

Bildirim:10.05.2013
Rumuz:GÜLERYÜZ2011
Başlangıç T.:16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen hafta:73.3
Bu hafta:72.2:kkk::nazar:
Fark:---1.100 GR:nazar::46::52::52:
Fark yüzdesi:----%1.500:kkk::nazar:
Toplam fark:------2.800 GR:46::46::46:
Beden:44-42