Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havalardan canım yaa..bi açıyor bir kapıyor..ondandır..bozma daha fazla moralini..vereceğiz merak etme..bizde deoluyor biliyorsun duraksamalar..sabır sabır..Selam kızlar..
Bugün çok yoğundum giremedim o yüzden..
Kısaca dünü geçeyim..
Sabah:
2 yumurta beyaz peynir, maydanoz ve dereotu ile omlet
zeytin
peynir
ceviz
öğle:
Rosto köfte
salata
yoğurt
akşam:
Karnıyarık
2 kaşık pilav :18::18:
Başka bişey yemedim..spor yine yok..bu sıra moralim bozuk..öyle belirli bir sepebte yok ama hep mutsuzum ve ağlayasım var..kilo da veremiyorum..
Neyse öptüm sizi..görüşrüz..
kizlar bu arada konumla ilgilendiginiz coooooooooooooooooooooooookkk tesekkür ederim, gercek hayatta arkadas dedigim insanlardan daha arkadasca davranip vaktinizi ayirip destek oldunuz, iyiki varsiniz
selam kizlar,
sersumcum ben yarin kilo bildirimi yapacak miyim?
dünkü ve bugünki menümü yazayim.
dün
1.ögün
muz
peynir
zeytin
domates
ceviz
2.ögün
kisir
salata
beyaz peynir
bugün
1.gün
klasik muzlu kahvalti
2.ögün
kasarli yumurta
yogurtlu meze
1 yesil elma
havalardan canım yaa..bi açıyor bir kapıyor..ondandır..bozma daha fazla moralini..vereceğiz merak etme..bizde deoluyor biliyorsun duraksamalar..sabır sabır..
yarın listedesin canım..ilk sayfada liste var zaten..ilk bildirimin hayırlı olsun
tesekür ederim canim,ilk bildiririm boma gibi olucak ins
canım afiyet olsun..sondakine bayılırım bende kuru patlıcan biber kavurması...bu yaz bolca kurutucam..:bende menümü yazayım
sabah:
1 yumurtadan kaşarlı omlet
zeytin
salatalık
domates
pastırma
antep fıstığı
erik
2.öğün:
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık taze fasülye
kuru palıcan-biber kavurması(sarımsaklı yoğurtlu)
öğlen yemeğinden sonra akşam sadece 1 kase yoğurt yedim..gayet iyi durumdayım..acıkma falan yok..
canım afiyet olsun..sona bayılırım bende kuru patlıcan biber kavurması...bu yaz bolca kurutucam..:
geçen hafta kaydetmişsindir umarım canım kilonu..hadi hayırlısı...
harika fikir canım..bol bol yapalım..
sağol bebişim
ben de daha fazla kurutucam bu sene.kayısıyı da kendim kurutmayı düşünüyorumbir de domates
bravo canım..aç kalmadan kilo verme daha ne olsun değil mi..kaydettim canim,hergün tartiliyorum zaten
ve sok diyet yapmadigim halde tartida hergün eksildigimi görmek acayip mptive ediyor beni
sana acil form çay lazım canım..yarına başka çözüm yok..selam kızlar iyi akşamlar.bugün okulda nöbetçi olduğum için çiğ badem yedim ve 1 kutu süt içtim.akşamda fırında balık,salata,2 lokma ekmekyedim.yalnız arada çileklere dayamanadım 4 tane çilek yedimama küçük kaçamaklar bunlar dimi:)bugün spor yok.arkadaşlarım beni ekti.çok da yorgunum ayakta durmaktan.spor yapmıycam.bu arada 2 gündür vc çıkamıyom kayısıda kar etmez oldu.yarın tartı günü :18:
stres tartıya yansır kızlar..dikkat..ooooyyyyyyyyy kizlaaaaaarrrr ne yesem ne icsem icimde kaliyo yaa su an 4-5 aylik hamile gibiyiiiimmmm ben yarin tartida kim bilir kac cikicam yaa
harika fikir canım..bol bol yapalım..
bravo canım..aç kalmadan kilo verme daha ne olsun değil mi..
sana acil form çay lazım canım..yarına başka çözüm yok..
stres tartıya yansır kızlar..dikkat..
canım çok zor bir süreç geçiriyorsunuz:26:..umarım herşey iyiye döner ..Selam kızlar
sabah klasik karatay kahvaltısı saat 2 gibi ıspanaklı kaşarlı köfte yogurtlu semizotu akşam canım bişey istemedi 2-3 gün kurusu yedim şimdide çay içiyorum çok yoruldum salı günü sonuçları alıp doktorumuzla görüşeceğiz peti çeken bayan doktor metastazlar artmış dedi baya canım sıkıldı
sabah 8.00
karatay kahvaltısı
ceviz
1 yumurta
sucuk
12.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tavuk budu
19.00
2 kase mercimek corbası
3 köfte ceviz
1 hurma
1 saat yürüyüş :)))
sonunda yürüyüşler başlayabildi van da havalar kapalı mayısın geldiğini hiç anlayamadık bugun iyiydi ama serindi umarım düzelirde yürürz :))
sersum karatayda tahin pekmezin hükmü neydi ? :)
aliskanlik yapacagini sanmiyorum aslinda bu birazda bizim elimizde mesela 15 gun her sabah icersin sonra 3 4 gun ara verirsin sonra yine icersin .. boylece aliskanlik haline gelmis olmaz ve insulin direncini kirmaya karsi iyi bir yardimci oldugunu biliyorum..tamam canim deneyim karnim agridikca iceyim, sürekli icmek aliskanlik yapmasin denemedigim sey kalamdi.. tek carem sabah ac karnina portakal suyu icemkti,o da karatayla ortadan kalkti dedigin gibi elmanin bi artisi oluyordur.. bi ara icmistim midemi bulandirmisti bol suyla icerim artik.. peki insülin dengesini bozuyor mu canim??