Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar, bugün kendi kendimle pek bi gurur duymuştum ya... Öğlen 14:00 te yemek yemiştim. Sonra komşuma gittim. Kahveye demiştim. Çay da koymuş. Hem samimi değilim, hem yaşça büyük, hem de tek misafir benim! Koca bir tabak hazırlamış bana. Oğluma yedirdim bişeyler. Onunla oyalandım. İyiniyetlim öyle yapardı değil mi? Neyse... Sonuçta 17:30da ince bir dilim kek yedim:( Bunun sonucu olarak akşam yemeği yemedim. Şimdi açım... Ama yemeyeceğim bu saatte... İnşallah telafi edebilirim.

Hepinize iyi geceler.

kesinlikle katılıyorum insanlar bizim istediğimiz gibi davranmak zorunda değiller ya da biz onlara adiliz diye bize adil olmak zornda da değiller bunları biliyorum zaten o yüzden kendi kendime sürekli onun sana böyle yapması senin değerini eksiltmez sen zaten değerlisin o bunu etkilemez bunu ancak ben belirlerim gibi şeyler söylüyoreum :34::34:işe yarıyor :23::23:

Keşke herkes senin gibi olsa, annenin seni yetiştiridiği gibi yetiştirilmiş olsa... Öyle değil ama maalesef. Onları da olduğu gibi kabul et. Seni üzmeyecekleri mesafede tut. Hayatında senin belirlediğin yerlerde dursunlar... Hayat daha kolay oluyor o zaman. Gerçi sen çözmüşsün zaten bu işi:34:

Keşke herkes senin gibi olsa, annenin seni yetiştiridiği gibi yetiştirilmiş olsa... Öyle değil ama maalesef. Onları da olduğu gibi kabul et. Seni üzmeyecekleri mesafede tut. Hayatında senin belirlediğin yerlerde dursunlar... Hayat daha kolay oluyor o zaman. Gerçi sen çözmüşsün zaten bu işi:34:
üniversite sağolsun bu konuda benim bölüm gereği teori de ama farklı insanlarla birarada yaşamktan dolayı da uygulamada pratik kazandırıyor :1::1::1::1::1:

herkese iyi geceler ben yatıyorum leeeeptiiiinnn :1::1:

:47::47:tamda bu durumdayım..sinirden karatayı da yiyebilirim:18:
eşimin herşeyi bilirim tavırlarını kaldıramıyorum ya kızlar..antremizin ve mutfağımızın badana olması lazım hemen ben yaparım modunda
iyi yapta biliyormusun be adam:47:

bizim evin badanasını da esim ben yapicam diye tutturdu
gerci kendisi otobüs boyuyor bakalım evi nasıl boyayacak :51::51::51:

kizlar biliyosunuz ben yurtdisindayim ve tahmin edeceginiz üzere cok bi arkadasim, yok etraftaki türklerle anlasamayisim da cabasi :50: yani farkli yapidaki insanlar.. neyse.. zaten sonradan gelen biri olarak arkadas edinmesi zor, burdakilerle arkadas olmak daha da bi zor..

iste iyi kötü biriyle tanistim geldikten bi süre sonra.. yaklasik iki senedir taniyorum bahsedecegim kisiyi..

ben cok net bi insanim, allahin bildigini kuldan saklamam acikcasi.. bi insanin yüzüne diyemeyecegim seyi arkasindan da demem ve bisey anlatirken katksiz yalansiz abartisiz anlatirim allah biliyo... tabi kendim gibi saniyorum herkesi de..

bu dertli oldugum arkadas, evine gittigimde yeme icme sakinmayan bi insan. temiz titiz biri de.. uzunca bi süre tavirlarindan bi rahatsizlik almadim, sonra bi para mevzusu oldu aramizda, ben ona borc vermistim, verdigim miktardan daha az oldugunu iddia etti ama sonra yine tamamini verdi. bu olaydan sonra ben ona daha farkli bi gözle bakmaya basladim..

tesadüfen ailesiyle de ilgili bi detay ögrendim, ki ben hayatta benden bir sey sakladigini düsünmezdim, ögrendigim sey karsisinda sok oldum resmen, olayi anlatmayim cünkü pek hos karsiladigim bir sey degil. ama sözüm ona cok ''yakin'' arkadastan saklanmayacak bir sey.. ben her seyi tüm samimiyetimle anlattigim icin, böyle bir seyle karsilamak beni cok bozdu.

sonra tek tek önceden yasanan seyleri düsündüm, ufak tefek seyler farketmeye basladim, mesela carsiya gittigimizde bi yere girerken ben kapiyi tuttugumda bu hanimefendi gibi önden iceri girer, ben calistigim icin ikide bir siparis verir carsidan gelirken sunu al diye, birde eve birakmami söyler.. gecen babam geldi demistimya, ogünde bi sipris verdi ve ayagina bekledi üstelik.. benim babam gelmis, bu benden hizmet bekliyo.. cok sinirime dokundu.

sonra bana yabanci bi arkadasim kisa bisey anlatti, bu kizi bi iki kez görmüstür bende, iste dediki, sende otururken, sen wcye gittiginde böyle böyle konustuk, kusura bakma yakin arkadasin ama bende arkadasin olarak snei uyarmak zorundayim, bu kiz seni sevmiyor, seni kiskandigi belli dedi.. bende ona olan biteni anlattim..

gecen de bankada sira bekliyoruz, yanimizda yasli bi kadin var, yabanci o da.. ben beklerken iste saclarimin ucuna bakiyordum kiriklarim cogalmis trye gidince kestiririm vs diye düsünürken bi baktim, bu arkadasla yasli kadin bana gülüyorlar.. noldu dedim, iste ben sacimla oynarken kadin bana gülmüs, bu da onun tavirlarina gülmüs... cok sinir oldum, onun yerinde ben olsam, biri arkadasima gülse, önce bakislarimla uyaririm, baktim devam ediyor, sözlü olarak tavrimi koyarim..

gecen markete gidelim dedim, saat gec oldu esim izin vermez dedi gelmedi, ama iki gün sonra ayni saatte markete gittigimde ordaydi baska bi arkadasiyla..

biliyosunuz ben bi süredir meslek tanitimina gidiyorum.. kac gün oldu ne bi aradi sordu nasil geciyor diye, ne bi msj yazdi facebooktan.. cep telefonundan aramasini hic beklemiyorum zaten bisey oldumu caldirip kapatir..

kusura bakmayin uzun yazdim ama bu gercekten konunun özeti.. sizlerin ne düsündügünü merak ediyorum, üzüldügüm bi durum cünkü deger veridigim birinin böyle yapmasini kaldiramiyorum...

insan ne olursa gidecek konusacak birilerine ihtiyac duyuyor
anlattıklarına bakılırsa pekte güvenılır biri deyil arana biraz mesafe koyabilirsin
senın derdine düşüp neden böyle uzak durdugunu falan sormazsa zaten arkas olmak istemiyordur
kullandıgıda belli zaten (anlttıklarına göre)sırrını falan verme derim.

babam birisinin karakterini ögrenmek için borc ver der ,cok dogru bence ..

bugün anca girebildim iş güç kışlıkları kaldırdım baya bi vaktimi aldı önümüzdeki hafta içinde camları sileceğim
makinayla halıları yıkıcam iş çok yediklerimi yazayım
1. öğün=karatay kahvaltı yeşil çay
2. öğün=peynirli omlet+yoğurt+fındık+çay
3. öğün=mercimek ezogelin çorbası 1 tabak+ yarım tabak yaprak sarma bulgurlu+yoğurt+küçük parça tahinli helva
çay
3 mil leslie
yarın sabah süt günüm yoğurt yapacağım öpüldünüz kızlar bol leptinlerrrr iyi gecelerrrrr

selam hatunlar günaydın.şuan kahvaltımı yapıyorum.zorla yumurta yedim:(nöbetçiyim karnımı sıkı doyurmam lazım .bu aralar canım hiç yumurta yemek istemiyo ya.birde köy yumurtası ağır geliyo bana ama naapacan mecbuuuuuuur:52:bu sabah yürüyüşe gidemedim.gece geç yattım sabah kalkamadım.artık akşama inşallah.öptüm sizi kolay gelsin hepinize

bence o arkadasına daha fazla guvenmeyip araya ciddi anlamda mesafe koy.
Aynı sey benim de basıma geldi ama ben bu para konularında cok da taviz vermek istemiyıorum. Yakın bir arkadasım sevgilisinin kart borcunu odemek için bankadan kredi cekmemi istemisti. Kendi değil bir de sevgilisi. Tanımam etmem. o alsa verebilirim zaten sonrada ayrıldılar. Ona da bayagı bir borc bırakıp gitmiş.
Olan arada bana olacaktı.
başka bir arkadasımla da benzer borc istedi. AMa o da kurusu kurusuna odedi. En ufak bir problemimiz olmadı. O da aynı benim karakter ve tutumlarıma da benzediğinden sorun olmamıştı. Şimdi de hala uzun zamandır gorusmesek te görüştüğümüz zaman aynı yerden devam edecek seviyedeyiz.

Yani bu para pul işleri yakın bile olsan hakikaten araları bozmakta. ben aldıgımı geri iade ederim ama hekes aynı acıklık ve durustlukte degil. sohbet mohbet geyik vs vs ama.
Makbule miydi babası soylemiş hakikaten dogru söylemiş. Ek olarak bir kişiyi tanımak istersen borc ver/al ya da beraber yolculuk yap ta derler.

günaydınnnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16:
bugün dısarı cıkıp anneler günü için hediye bakıcam :16:

Merhaba kıslar,

Dunku ve bugunku menuleri bildireyim dedim

:56::56:
dun sabah:kkk,
ogle: gec kahvaltı yaptıgımdan oglen yemedim.
15:00 gibi 2 bardak ayran, 10 badem
aksam : eve gidince siyah zeytin 10 tane kadar ,tavuk
21:00 gibi de cayla cekirdek yedim biraz tutamayıp kendimi leptinler gitti mi acaba? :18::18:
daha sonra da içime dert oldu 23:00 - 00:00 arası da leslie 5 mil yaptım. :32::32:
bir onceki gun de yaptım 3 mil :)
sabah :2 yumurtadan omlet, domates, biber, salatalık, biber , 12 zeytin

ogunlerden sonra 2 tane omega3
dun bel kalca olculerimi de aldım. Gerçi benim gitse de azar azar gitmekte sanırım

bir de bende yagı suyu kemik olcumu yapan Tanita nın bir tartısı var.
ondan gecen ay yag kitlem fazla bu ay ise azalmış %4 gibi
kas kitlesi artmıs biraz.
sanki kilo vermişim ama kas yaptıgımdan hep aynı kiloymus gibi gostermekte.
Bugun spor salonunun tartısında bir tartılacagım bakalım gidebilirsem?
verdim mi alıyor muyum anlayamadım ?
:52::52::52:

hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kardır bu seferlik çanta yok bir daha olmazsa

yine saçlarımız dökülüyor adam hemen moral bozuyor alışamadı daha offf ya:5::5::5::5::5:

Sağol canım :16::16: Tamam çanta atsanda razıyım ki :17:

Ayyy kıyamam canımmm. Çok normal ama ya alışmak zor. İnşallah iyileşince her şey çok güzel olacak :16: Saç dökülmesi için de bitkisel çözümler önermiyor mu doktorunuz falan :37:

sabah 8.00

menemen
karatay kalhvaltısı
2 hurma
ceviz

12.00 4 tane bulgurlu biber dolması ( cuma günü tartılma varken bulgurları götürdüm valla:))
yarım kase yoğurt

18.30
1 cupra
5 erik
yarım kase az sekerli sütlaç

Menüne aşık oldum. En sevdikleriiimmm. :16::16::16: Ama sütlaç da var :20:

bir de aklıma geldi son zamanlarda diyettir, sağlıktır cok okuyorum bilmiyorum farkındamısınız ama cok bilinen bir cok diyetisyen karatayın söylemlerine benzer seyleri söylemeye başladılar. meyve suyunun zararları efendime söyliyim ekmektir ara ögün azaltmadır fln ...

hoşuma gidiyor valla...:)

Valla dimi dimi. Ekranlarda gördükçe byılıyorum bende bir gün herke karatayın değerini anlayacak :kkk::kkk:

Ben de farkettim ama ne hikmetse Canan Karatay adını anmıyorlar bile aklınca yeni birşeymiş ve kendileri geliştirmiş yada çevirmiş gibi konuşuyorlar sinir oluyorum :47: :47:

Hepimiz bağlanıp bunları karatay hoca da söylüyor zaten yni birşey değilki diye bombardıman edelim :9::9::9::9::9: Bırdy alışkın nasılsa tv lere ilk o arasın ikinci benim söz :60: :60:

kizlar biliyosunuz ben yurtdisindayim ve tahmin edeceginiz üzere cok bi arkadasim, yok etraftaki türklerle anlasamayisim da cabasi :50: yani farkli yapidaki insanlar.. neyse.. zaten sonradan gelen biri olarak arkadas edinmesi zor, burdakilerle arkadas olmak daha da bi zor..

iste iyi kötü biriyle tanistim geldikten bi süre sonra.. yaklasik iki senedir taniyorum bahsedecegim kisiyi..

ben cok net bi insanim, allahin bildigini kuldan saklamam acikcasi.. bi insanin yüzüne diyemeyecegim seyi arkasindan da demem ve bisey anlatirken katksiz yalansiz abartisiz anlatirim allah biliyo... tabi kendim gibi saniyorum herkesi de..

bu dertli oldugum arkadas, evine gittigimde yeme icme sakinmayan bi insan. temiz titiz biri de.. uzunca bi süre tavirlarindan bi rahatsizlik almadim, sonra bi para mevzusu oldu aramizda, ben ona borc vermistim, verdigim miktardan daha az oldugunu iddia etti ama sonra yine tamamini verdi. bu olaydan sonra ben ona daha farkli bi gözle bakmaya basladim..

tesadüfen ailesiyle de ilgili bi detay ögrendim, ki ben hayatta benden bir sey sakladigini düsünmezdim, ögrendigim sey karsisinda sok oldum resmen, olayi anlatmayim cünkü pek hos karsiladigim bir sey degil. ama sözüm ona cok ''yakin'' arkadastan saklanmayacak bir sey.. ben her seyi tüm samimiyetimle anlattigim icin, böyle bir seyle karsilamak beni cok bozdu.

sonra tek tek önceden yasanan seyleri düsündüm, ufak tefek seyler farketmeye basladim, mesela carsiya gittigimizde bi yere girerken ben kapiyi tuttugumda bu hanimefendi gibi önden iceri girer, ben calistigim icin ikide bir siparis verir carsidan gelirken sunu al diye, birde eve birakmami söyler.. gecen babam geldi demistimya, ogünde bi sipris verdi ve ayagina bekledi üstelik.. benim babam gelmis, bu benden hizmet bekliyo.. cok sinirime dokundu.

sonra bana yabanci bi arkadasim kisa bisey anlatti, bu kizi bi iki kez görmüstür bende, iste dediki, sende otururken, sen wcye gittiginde böyle böyle konustuk, kusura bakma yakin arkadasin ama bende arkadasin olarak snei uyarmak zorundayim, bu kiz seni sevmiyor, seni kiskandigi belli dedi.. bende ona olan biteni anlattim..

gecen de bankada sira bekliyoruz, yanimizda yasli bi kadin var, yabanci o da.. ben beklerken iste saclarimin ucuna bakiyordum kiriklarim cogalmis trye gidince kestiririm vs diye düsünürken bi baktim, bu arkadasla yasli kadin bana gülüyorlar.. noldu dedim, iste ben sacimla oynarken kadin bana gülmüs, bu da onun tavirlarina gülmüs... cok sinir oldum, onun yerinde ben olsam, biri arkadasima gülse, önce bakislarimla uyaririm, baktim devam ediyor, sözlü olarak tavrimi koyarim..

gecen markete gidelim dedim, saat gec oldu esim izin vermez dedi gelmedi, ama iki gün sonra ayni saatte markete gittigimde ordaydi baska bi arkadasiyla..

biliyosunuz ben bi süredir meslek tanitimina gidiyorum.. kac gün oldu ne bi aradi sordu nasil geciyor diye, ne bi msj yazdi facebooktan.. cep telefonundan aramasini hic beklemiyorum zaten bisey oldumu caldirip kapatir..

kusura bakmayin uzun yazdim ama bu gercekten konunun özeti.. sizlerin ne düsündügünü merak ediyorum, üzüldügüm bi durum cünkü deger veridigim birinin böyle yapmasini kaldiramiyorum...

Ah canım ah artık Türkiyede de böyle gerçekten kime güveneceğini şaşıyorsun. Burda sanal ortam bile daha samimi geliyor. Dışarda kıskançlık yapan öyle çok insan var ki. Senin atını yatını katını bırak. Gülüşünü samimiyetini insan ilişkilerini kocanla aran iyise onu herşeyi ama herşeyi kıskanabiliyor. Kaldı ki senin bide para mevzun çıkmış. Bak zaten şüphelendin bişeylerden kuşkulandınsa o arkadaşlıktan hayır gelmiyor. Ya gidip açıkça konuşacaksın-ki karsıdakinin anlayacak biri olması lazım- ya da boşvereceksin muhatap olmayacaksın azaltarak kendine düşman etmeden muhabbeti keseceksin canım. Düşman olurlarsa bir de kuyunu kazarlar. Bizim milletimiz böyle işte kinci. Nedenine gelince çünkü seni nereden vurabileceğini bilecek kadar tanıyor. Bizde bunlara o imkanı tanıyoruz. Malesef ölçülü olmak gerekiyor canım. Ben de bunu kazık yiye yiye anladım ama artık gözümü açıp kimin ne olduğunu anlayacak kadar insan ilişkilerinde iyiyim. O kadar yedim ki. Öğretti hayat. Başkası kaldıramaz yazık demiyorum artık bn nasıl üzülmeyi kalırabiliyorsam o da kaldırır. Tabi iyiliğimizden bişey kaybetmeden insanlığımızı unutmadan yapıyoruz bunu. Çok zor o denge kurulana kadar çok çektim.

canım anladığıom kadarıyla sende benim gibisin çok ince ayrıntılara kadar düşünüp insanlara yardım edip sonra da göremeyince üzülüyorsun bende son zamanlarda benzer şeyler yaşıyorum benim de ev arkadaşım senin dediğine benzer şekilde davranıyor yeni bir ilişkiye başladı sürekli sebvgilisinin evinde kalıyor hem de ben ona evde korkuyorum dediğim halde bunu yapıyor ben de ona borç vermiştim bundan 5 6 ay önce geçenlerde sıkıştım ondan istemek zorunda kaldım ama bu arada zorda olmadığını görüyorum yani zorda olduğunu düşünsem asla istemem neyse bu olaydan sonra bi garip davranmaya başladı bende böyle bşi olunca haytta duramam sorunu çözmek isterim ve karşımdaki insana açıklama yapma gereği duyarım buna ne oldu falan dedim bana ne dese beğenirsin zorda olduğun bana inandırıcı gelmedi biz seninle eve çıkarken birbirimizi bırakıp gitmiycez diye sözleşmedik falan diye mesaj atmış tabe ben hemen aradım gerçekten zora düştüğümü falan anlattım beni bu kadar kötü bir insan olarak gördüğünden üzüldüğümü falan söyledim sonra bu ertesi gün eve geldi o da sevgilisiyle yani ben ona baya bir konuştum çok kırıldığımı kıran davranışlarını söyledim beklerdim ki hani yüz yüze konuşalım ama o gene sevgilisiyle geldi zaten güya üzgündü kırılmamı istemezdi korktuğumu bilmiyordu ama ne hikmetse pazartesi geldi salı yine gitti sevgilisine yine hiç arayıp sormadı anca işi düşerse aradı son bir aydır bende senin gibi çok üzülüyorum çünkü değer verdim ama canım benim değmiyor biz böyle kendi kendimizi yiyoruz ama onların haberi bile yok keyiflerine bakıyorlar o yüzden takma derim ben sana kafana takdıkça sen tükenirsin

Nedir bu arkadaşlardan çektiğimiz. Kızlar asla kendinizi kimseye tam teslim etmeyin. Ben eşime bile sana koşulsuz güveniyorum kelimesini söylemiyorum. Her zaman herkeste bir parça kaybetme korkusu olmalı. Kimse sizi malı gibi bilmemeli.

Sersum, rüyana mı girdim mıhtarım? Yalnız gerçekten de ömrümün yarısını gözlükle geçirdim ben:)

Regen niye kendinde kusur arayıp duruyorsun ki??? Seni üzen insanlarla arana sınırı sen koy. Senin izin verdiğin yere kadar yaklaşabilsinler. İnan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Ben de 7 yıldır tanıdığım ve çok da yakın olduğum birine geçen gün "artık iyi gün dostuyuz, bunu böyle bil" dedim. Aynen de öyle yapıyorum. Makara kukara... O kadar. Napalım şimdi? Karşımıza çıkan hayırsızlar yüzünden herkese böyle mi muamele edelim? Boşver. Ben yine aynı insanım. İçimden geldiği gibi davranıyorum:)

Birşey merak ettim regen. Bu arkadaşınla ilk tanışmanı, ilk gördüğün anı hatırlıyor musun? İlk ne düşünmüştün, ne hissetmiştin onun hakkında?

Bu ilk görüntü değil de bana ilk konuşma-sohbet etme çok fikir veriyor ya.

bilmiyorum canim sadece türklere karsi mi yoksa genel anlamda yabancilara karsi mi o kadar tanimadigim icin yorum yapamayacagim.. ama bizdeki gibi cocugunu emanet ediyorlar, yemek yapip götürüyorlar, biri evde olmayinca digeri evine bakar oluyor felan..

insallah canim tek dilegim o, allah iyilerle karsilastirsin. basinin agrimasindansa yalniz olmak daha iyi galiba :31::31::31:

Regencim burda da kalmadı artık komşuya yemek götürme anahtar bırakma eskisi gbii. Benim komşularım anneminkiler gibi değil. Deprem oluyorda terasta ya da aşağıda tanışıyorum inanır mısın. Yabancılar en doğrusunu yapıyor aslında. Kşisel alanlarına çok sokmuyorlar. Oysa annemin zamanındaki komşuluklar ne güzeldi. Annem 30 yıl önceki komşusuyla görüşüyor. Hatta ben bir tanesini akrabamız sanıyordum. Her düğünümüze her cenazemize herşeyimize gelirdi... Geçen yıl öğrendim komşu olduğunu.... Keşke öyle olsa da bizde koşulsuz güvenebilsek....

Daha gençsin canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, ama o gözünü açan insanların sayısıda her geçen gün azalıyor bilesin :23:

Ciddenmi bizemi yoksa tüm yabancılaramı soğuklar :37: bak işte sende öyle mesafeli olcan o zaman

zamanla öğrenirsin merak etme canım, ama bence mümkün olduğunca eşinle arkadaş olmaya çalış :34:

Eşle ortak nokta bulmak gerçekten çok önemli. Nereye gitsen o yanında olcak. Aslında arkadaştan çok bu konuya kafa yormak gerekiyor. Ne güzel söylemişsin canım.

canım haklısın ama inan ben böyleyim:34:..tabii insan arkadaş arıyor ama ben sizlerle konuşarak paylaşarak en büyük eksiğimi sizlerle gideriyorum..iyi ki varsınız..bu da bana yetiyor..:29::29:

kaynanatörlerin en güzel konuşulduğu yer burası..fazlası var eksiği yok:27::27::23::23:

Kaçırmamışım kaynanatörler günü yapalım bi gün de :9::9::9::9::9:

hepimiz aynı hatalara düşüyoruz..üzme kendini ..eşinin pek yanında olmaması şanssızlığın tabii..ama bak bizler de varız..ben en zor ve dayanılmaz günlerimde hep buradaki can arkadaşlarımdan destek buldum kendime geldim..iyi ki buradayım ..ve hepinizi çok seviyorum..tabii yüzyüze gibi olmaz ama ben burada 1-1.5 yıldır edindiğim arkadaşlıkların dürüstlüğünü gerçek hayatta zor bulurum..iyi ki varsınız..:38::38::38::29::29::29:

Kesinlikle ya burası çok farklı bir ortam :16::16::16: Bende burda yalnzım üniden falan arkadaşlarım geliyor bazen işte. Bir tane de dostum diyebileceğim bir insan var. Para mevzusu da oldu aramızda kesinlikle sıkıntı olmadı. Lafı bile olmadı. Çok şükür onu kazandım bari. Tek mutluluğum o yoksa çok yalnızım :14:

eynen öyle tatlim yaaa, kazik yemeden ya da biri gözümü acmadan anlamiyorum :95::95::95::95::95:

valla tatlim avrupalilar birbirlerine öyle sicaklarki... disariya karsi soguk davraniyorlar bence.. bir de mizaclari öyle.. herkesle, hatta anne-babalariyla bile iliskilerinde bi sInIr var, mesafe var.. vicik vicik degiller...

keske güvenmeden önce güvenmemeyi ögrenseydim :50: bundan sonra öyle ama yoksa ben üzülüyorum sonra :19::19::19:

Bence öyle düşünme. Güvenebilmek çok güzel ve hayatında güzel şeyler yaşayarak büyümüşsün demektir. Bunun için anne babana teşekkür bile etmen lazım. Sen yine aynı sen ol ama zamanı geldiğinde sorunlu bir ilişkiyi bitirebilecek kadar güçlü ol bu eş bu akraba bu arkadaş olabilir. Kim zarar veriyorsa ve hep sen vericiysen uzak durmalısın tabiki. Ama güvendiğin için kendini suçlama canım. :31:

ben artık anlatmıyorum çünkü tepkilerden sıkıldım.:47:.hasta oluyorum mesela işyerimden hemen aa diyetten güçsüz mü düşüyorsun acaba:37:ulen benim yediklerimi kilo alma diyetindekiler bile yemiyo..cevizler günkuruları..:31:
valla ben hangi diyet olursa olsun eski düzene dönülürse özellikle 4-5 saat kuralına uymayıp ve 8 den sonra yemek yersek kilo alırız..bunu kimse inkar edemez..hocamız ne diyor..bunu beslenme şekli yapacaksınız diyor..valla ben o şanslı kesimden hiç olmadım yiyip yiyip kilo almayanlardan..yani ideal kiloma dönsem de az kaçamakla karataya ömür boyu devam:kkk::kkk:

Ben de çok bahsetmiyorum sadece 1 arkadaşım biliyor o da dukan yapıyor zaten. Yani herkesin fikri kendine biz birlikte spor yapıyoruz :)

canim iste dedigin gibi, insan ihtiyac duyuyo. yani ilk basta güvenip de sonra böyle seyler görünce kendime kiziyorum sonra da.. ya bende bi salaklik var ya da durusumda bi sorun var, gelin bana kazik atin diyen :47::47::47: ilk önce bunu degistirmem lazim..

esimle cok bi muhabbetimiz yok, yanima arkadas olmuyor, ki zaten calisiyor evde de durmuyor... o yüzden insana cok ihtiyac duyuyorum :14:

kiskanclik konusunda hic düsünmezdim ama diger arkadasim uyardiktan sonra dikkat ettim de bir sey alsam ilgilenmez, ama kendi bisey yapsa öve öve bitiremez. mesela ben bikac seyde böyle hevesle ona anlattigimda bekledigim ilgiyi göremedim :50: yani sevdigim bi arkadasim kendine ne bileyim esya alsa ondan cok ben sevinirim.. ne bileyim yaa sersumum bende var bi hata galiba :50::50::50:

Bu kadar hassas olma canım kimseyi kendin gibi görme gerçekten çok ama çok yıpranırsın. O zaman beklentin de yüksek olacağından üzüntün de yüksek olur.

anladığım kadarıyla ilginç bir şahsiyet..ve sanki seni hem kıskanıyor hem de biraz kullanmaya çalışıyor gibi..hele para mevzuu çok asap bozucu olmuştur senin için..seni bu kadar rahatsız ediyor ve üzüyorsa araya mesafe koymalı ve gerekirse ipleri tamamen koparmalısın canım..zaten bu olanlar üstüste gelince her hareketi sana batar..

zor be canım..gurbette arkadaş olmak..ben de aynı durumdayım ama benim en iyi arkadaşım eşim..işyeri arkadaşlarımla muhabbetim dışında herkesle seviyeliyim..gerek te duymuyorum..eşimle birbirimize yetiyoruz..umarım sen de eşinle iyi anlaşıyorsundur..insan iyi bir dostu olsun ister tabii ama gerçek dost bulmak çok zor..onun için önüne çıkan insanlara hemen güvenmemelisin..ben de yeni evliyken bu tip hatalar yaptım..çok güvendiklerim tarafından arkadan vuruldum..ama akıllandım..hatalar hepimiz için..ama umarım daha fazla kırılmazsın..:26::26:

Vurula vurula akıllandık sersum :29:

Kızlar, bugün kendi kendimle pek bi gurur duymuştum ya... Öğlen 14:00 te yemek yemiştim. Sonra komşuma gittim. Kahveye demiştim. Çay da koymuş. Hem samimi değilim, hem yaşça büyük, hem de tek misafir benim! Koca bir tabak hazırlamış bana. Oğluma yedirdim bişeyler. Onunla oyalandım. İyiniyetlim öyle yapardı değil mi? Neyse... Sonuçta 17:30da ince bir dilim kek yedim:( Bunun sonucu olarak akşam yemeği yemedim. Şimdi açım... Ama yemeyeceğim bu saatte... İnşallah telafi edebilirim.

Hepinize iyi geceler.

:46::46::46::46::46::46::46:

arkadaşlar bende konuya bodosloma gireyim dedim gerçiben trde yaşıyorum annemde yakınımda oturuyor allah başımdan eksik etmesin
o annem tabi insan başka arkadaşlara da ihtiyaç duyuyor bende öle fesat insanlara dekkeldim daha sonra herkezden soğudum şanslıyım yanımda annem olduğu için biz herşeyi paylaşırız tıpkı arkadaş gibi daha sonra ev aldık mekan değiştirdik uzak duruyorum ya insanlardan kimseyle muhattap olmadım tatsızlık olsa taşınamam kendi evim çünkü bi baktım herkez selam veriyo iyi hoş bende selam veriyorum ama gidip gelmek istiyolar anladım uzatmayayım bi süre sonra yüzüme bakmaz oldular düşünün hiç bişey yokken insanlar bi tuhaf bide konuşsam içimi falan döksem nolacaktı birkez daha anladım ne kadar haklıyım şimdi sıkılırsam çarşıya gidiyorum geziyorum bi ihtiyacım olursa alıyorum öle yani dışardan burnu büyük diyenler var desinler kalbimi allah biliyor kızım annem kociş yetiyor kızkardeşim olmasını isterdim ama yok sizler varsınız be yaaa daha ne isterim hem dertleşiyoz hem de kilo veriyoz daha ne olsun:16::16::16::16::16:

Boşver canım her zaman mutlu eden yolu tercih et :16::16::16::16::16::16:

Naçizane tavsiyem, karşınızdaki insanlardan beklentilerinizi yüksek tutmayın. Hele ki ben sana şöyle davranmıştım, sen niye bana öyle davranmıyorsun demeyin. O zaman yapmadıkları sizi üzmez... Yaptıkları ise sevindirir. Tabii bu zamanla öğreniliyor...

Budur işte hayat felsefem. Kaynanatöre bile beklentimi düşürdüm :9::9::9::9:

İlaç 08:00

3 tane ceviz

12:30 Kahvaltı

2 kk örgü peynir
7 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 tane ceviz
1 kupa yeşil çay
2 orta boy domates
1 küçük boy salatalık
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı (x)
2 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı ceviz reçeli (x)
2 lokma ekmek (x)

16:00 İLAÇ

1 bardak süt

18:00 Akşam yemeği

1 tabak kuru patlıcan yemeği
1 kase et sote

00:00 İlaç

1 bardak süt

Menüm :42:

iyi geceler geçmiş olsun kızlar sizlerede iyi geceler sabah malum hastane işimiz var erkenden gideceğiz
sağol canım kolay gelsin..:16::16:
Merhaba canim vallahi sorma ben cok yogunum haziranda okul bitiyor haziranin sonunda staj tatile gidecegim diye tum donem odevlerimi vermeye calisiyorum ve ekstra tatile gidebilmek icin calistim bir kac gun eve geldim direk hooooopppidi yataga ... Karatay iyi gidiyor ama bu aralar stres yuzunden mide bulantilarim oldu .. o nedenle birazda problem yasadim yarin free yim o nedenle bu gece gec yatip erken kalkmayacagim icin geldim .. haberler sizdeee:16:
kolay gelsin canım..ayrıca geçmiş olsun..neden bulanıyorki miden:44:biz aynı beyaaa:34::34:
evet yaaa her sey eslerle konusulmuyor mesela kaynanalar :9::9::9: ki ben esimle bu konulari hiiiic konusamiyorum, ben bir söylesem o bes söylüyor, annesine diyor laf acilinca, mesela daha sonra bir sey olsa desemki ayseyle carsiya gidiyorum, hani sen ona böyle böyle diyordun der :50:

kocam bi cins benim yaa... sadece es iste, arkadas gibi dost gibi degil.. her seyim olamadi bi türlü :50:

:9::9::9::9::9: bi arada kaynana aksami yapalim o zaman :9::9::9::9:

öyle yapmaliyim artik yoksa baksana, günlerce aklimdan cikmyior.. herkesle muattap olmamak lazim, sonra hem baisni agritiyor, hem de seviyeni asagi cekiyor..
işin zor canım..nediyelimm.:5::5:.
yaparız kaynana günü..:27::27:
Kizlar ben son bir haftadir sabahlari sicak elma sirkeli su iciyorum wc problemime deva oldu .. sizlerde deneyebilirsiniz .. :7:
benim mideme dokunuyor.:5::5:
Selam kızlar,bugün de karataysız ama sporlu geçti,yediklerimi yazmayayım,sporum 6 km tempolu yürüyüş:8:

Hepinize iyi geceler,bol leptinler
:46::46::46: harika yürümüşsün canım daha ne olsun:52::52:
canım anladığıom kadarıyla sende benim gibisin çok ince ayrıntılara kadar düşünüp insanlara yardım edip sonra da göremeyince üzülüyorsun bende son zamanlarda benzer şeyler yaşıyorum benim de ev arkadaşım senin dediğine benzer şekilde davranıyor yeni bir ilişkiye başladı sürekli sebvgilisinin evinde kalıyor hem de ben ona evde korkuyorum dediğim halde bunu yapıyor ben de ona borç vermiştim bundan 5 6 ay önce geçenlerde sıkıştım ondan istemek zorunda kaldım ama bu arada zorda olmadığını görüyorum yani zorda olduğunu düşünsem asla istemem neyse bu olaydan sonra bi garip davranmaya başladı bende böyle bşi olunca haytta duramam sorunu çözmek isterim ve karşımdaki insana açıklama yapma gereği duyarım buna ne oldu falan dedim bana ne dese beğenirsin zorda olduğun bana inandırıcı gelmedi biz seninle eve çıkarken birbirimizi bırakıp gitmiycez diye sözleşmedik falan diye mesaj atmış tabe ben hemen aradım gerçekten zora düştüğümü falan anlattım beni bu kadar kötü bir insan olarak gördüğünden üzüldüğümü falan söyledim sonra bu ertesi gün eve geldi o da sevgilisiyle yani ben ona baya bir konuştum çok kırıldığımı kıran davranışlarını söyledim beklerdim ki hani yüz yüze konuşalım ama o gene sevgilisiyle geldi zaten güya üzgündü kırılmamı istemezdi korktuğumu bilmiyordu ama ne hikmetse pazartesi geldi salı yine gitti sevgilisine yine hiç arayıp sormadı anca işi düşerse aradı son bir aydır bende senin gibi çok üzülüyorum çünkü değer verdim ama canım benim değmiyor biz böyle kendi kendimizi yiyoruz ama onların haberi bile yok keyiflerine bakıyorlar o yüzden takma derim ben sana kafana takdıkça sen tükenirsin
aynı evde yaşadığın insanla böyle sorunlar yaşaman çok kötü canım..üzüldüm..okul bu yıl bitiyordu değil mi..kurtulursun inşallah:26::26:
Sersum, rüyana mı girdim mıhtarım? Yalnız gerçekten de ömrümün yarısını gözlükle geçirdim ben:)

Regen niye kendinde kusur arayıp duruyorsun ki??? Seni üzen insanlarla arana sınırı sen koy. Senin izin verdiğin yere kadar yaklaşabilsinler. İnan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Ben de 7 yıldır tanıdığım ve çok da yakın olduğum birine geçen gün "artık iyi gün dostuyuz, bunu böyle bil" dedim. Aynen de öyle yapıyorum. Makara kukara... O kadar. Napalım şimdi? Karşımıza çıkan hayırsızlar yüzünden herkese böyle mi muamele edelim? Boşver. Ben yine aynı insanım. İçimden geldiği gibi davranıyorum:)

Birşey merak ettim regen. Bu arkadaşınla ilk tanışmanı, ilk gördüğün anı hatırlıyor musun? İlk ne düşünmüştün, ne hissetmiştin onun hakkında?
demek içime dpğmuşş..gözlüklü ve yer yatağından bana git şu odaya yatıver diyordun..çok ayıpladım doğrusu:27::27:

aynen katılıyorum dediklerine..:ssz::ssz:
evet yaa ilk gördüğümde birini sevmezsem mutlaka bi pisliği çıkar genelde.:37:.tecrübeyle sabittir..:51::51:

Hepinize iyi geceler.
seninle gurur duydum tatlım.:46::46:.iyiniyetlimiz taktiği yaramış..1 dilim kek de bunun ödülü olsun:34::34:
Eşle ortak nokta bulmak gerçekten çok önemli. Nereye gitsen o yanında olcak. Aslında arkadaştan çok bu konuya kafa yormak gerekiyor. Ne güzel söylemişsin canım.

Kaçırmamışım kaynanatörler günü yapalım bi gün de :9::9::9::9::9:

Ben de çok bahsetmiyorum sadece 1 arkadaşım biliyor o da dukan yapıyor zaten. Yani herkesin fikri kendine biz birlikte spor yapıyoruz :)

Vurula vurula akıllandık sersum :29:
:

bence de eşle ilişki çok önemli..:16::16:hem eş hem arkadaşlık çok güzel oluyor..
patlatırız bi kaynanatörler günü beyaa..:27::27:

o dukancıymış yarı bizden sayılır..:52::52:
:29::29::29:

sabah
3 günkurusu
ceviz
2 kk peynir
:56::56::56:

öğlen
:56::56::56:
tavuk sote
yoğurt
ve 4-5 diş taze sarımsak

$182318_446680522092732_419190245_n.jpg

:60::60::60:

sağol bebişim:16::16:..sabahçıydım kıss...yarın da öğlenciyim:52::52::52:

sabah kahvaltısında buradayım yanii..:23::23:

ooo süpermiş yarım gün:52::52:
yarın kim ne kaa kilo vermiş görürsün o zaman datlum.ben de çok iddaliyım yarına,zira dondurma yedim zaten +daydım:27::27:

Back