• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ooo süpermiş yarım gün:52::52:
yarın kim ne kaa kilo vermiş görürsün o zaman datlum.ben de çok iddaliyım yarına,zira dondurma yedim zaten +daydım:27::27:
evet canım özellikle öğlenci oldum..:52::52:hem rahatça wc ye çıkıp ta tartılmak için:23:..stresten erken saatte çıkamıyor insan ve sonuç +400-500 gr farkediyor:37:..ben aynıyım şimdilik bakalım yarın ne olacak..regl de gelmedi..şiştim tamamen..:ssz::ssz::ssz:

evet canım özellikle öğlenci oldum..:52::52:hem rahatça wc ye çıkıp ta tartılmak için:23:..stresten erken saatte çıkamıyor insan ve sonuç +400-500 gr farkediyor:37:..ben aynıyım şimdilik bakalım yarın ne olacak..regl de gelmedi..şiştim tamamen..:ssz::ssz::ssz:

sen bombayı haftaya patlatıcan canımcım,hele şu reglin bi geçsin de:34::34::52::52:

bence de eşle ilişki çok önemli..:16::16:hem eş hem arkadaşlık çok güzel oluyor..
patlatırız bi kaynanatörler günü beyaa..:27::27:

o dukancıymış yarı bizden sayılır..:52::52:
:29::29::29:

He kıs bizden :9::9::9: Patlatalım beyaaa :9::9::9:

Anaammm bu bi işaret mi az önce arka tarafta bi horoz mu tavuk mu anlayamadım ama ciyak ciyak bağırıyor her zmaankinden farklı yani ayyyy bi baktım kesmek için götürüyorlarmıııışşş. Canlı canlı izledim içim ürperdi. Ama kadının rahatlığına ürperdim :53::53::53:

Hep yaptığı belliydi :53::53:

Nassınız canlarım,

Menülerimi yazayım:

Sabah 8:00 2 yumurta, bol peynir, kekik, pulbiber ile yapılmış omlet, roka, 1 avuç ceviz.

Öğlen: 14:00 1 tavuk baget, 2 biber dolması(bulgurlu), 1 tabak çorba, 1 avuç ceviz.

1 saat pilates.

Bugün pilatesten sonra zayıflama kürüne girdim. Son bir alete girmeden önce bir yağla göbek, kalça kısmına masaj yaptılar. İçinde biberiye de varmış. 5 dakika sonra sürdükleri . yerler ve yüzüm ateşle dağlıyorlarmış gibi yanmaya başladı. Kalbim de hızlı çarpmaya başladı, taşikardi gibi... Buz sürdük yüzüme. Yine de yarım saat sonra aynada baktığımda kıpkırmızıydı yüzüm. Sanki tüm gün güneşte yanmışım gibi. Neyse, artık o yağdan sürdürmeyeceğim.

Nassınız canlarım,

Menülerimi yazayım:

Sabah 8:00 2 yumurta, bol peynir, kekik, pulbiber ile yapılmış omlet, roka, 1 avuç ceviz.

Öğlen: 14:00 1 tavuk baget, 2 biber dolması(bulgurlu), 1 tabak çorba, 1 avuç ceviz.

1 saat pilates.

Bugün pilatesten sonra zayıflama kürüne girdim. Son bir alete girmeden önce bir yağla göbek, kalça kısmına masaj yaptılar. İçinde biberiye de varmış. 5 dakika sonra sürdükleri . yerler ve yüzüm ateşle dağlıyorlarmış gibi yanmaya başladı. Kalbim de hızlı çarpmaya başladı, taşikardi gibi... Buz sürdük yüzüme. Yine de yarım saat sonra aynada baktığımda kıpkırmızıydı yüzüm. Sanki tüm gün güneşte yanmışım gibi. Neyse, artık o yağdan sürdürmeyeceğim.

Ya bende şu şehir fırsatları varya onlardan bişeyler yakalayayım dedim bi baktım normal fiyatlar gibi. Hiç fark yok. Erteledim napim kredi kartım doldu yine. Bu 2 ay bütçeme dikkat etmeliymişim :52::52: Şenay abla öyle diyo :60:

Bugün eşimin dgünü. Akşam yemeğe gideriz herhalde. Mayıs üçlemesinin ilki! İkincisi anneler günü, üçüncüsü evlilik yıldönümü.

Ben kaçayım kızlar... Namaz kılmadım daha, sonra da oğlumu okuldan alırım.

Yarın görüşürüz artık.

Hepimiz için güzel bir liste olur inşallah.

Sersum, sen regl öncesi kilo almamışsan, haftaya kesin 1 kilo verirsin.:34:

Öpüyorum hepinizi.

Bugün eşimin dgünü. Akşam yemeğe gideriz herhalde. Mayıs üçlemesinin ilki! İkincisi anneler günü, üçüncüsü evlilik yıldönümü.

Yarın görüşürüz artık.

Öpüyorum hepinizi.

:58::58::58: Yine gel özletme kendini

sen bombayı haftaya patlatıcan canımcım,hele şu reglin bi geçsin de:34::34::52::52:
inşallah canım:16:.umut ede ede bi hal oldum valla...:5::5:
He kıs bizden :9::9::9: Patlatalım beyaaa :9::9::9:

Anaammm bu bi işaret mi az önce arka tarafta bi horoz mu tavuk mu anlayamadım ama ciyak ciyak bağırıyor her zmaankinden farklı yani ayyyy bi baktım kesmek için götürüyorlarmıııışşş. Canlı canlı izledim içim ürperdi. Ama kadının rahatlığına ürperdim :53::53::53:

Hep yaptığı belliydi :53::53:
:27::27::27::27:

abowww çok korkunç..:53::53:

Nassınız canlarım,

Menülerimi yazayım:

1 saat pilates.

aman kızz sürdürme öyle şeyleri:50:..hık mık zık gidersin alimallah..:53:

Yarın görüşürüz artık.

Öpüyorum hepinizi.
eşine mutlu yıllar....:34::34:

haftaya buluşalım haftayaa:24::24:

yoğurdumu yaptım 8 de bakacağım
sabah kahvaltı=1 muz+yarım bardak fındık+küçük kase yoğurt+2 hurma
öğlen=mantarlı omlet+yarım fındık+yeşillik+çay iştim
akşam yemek 6 da bitiyo=mercimek çorbası +bulgurlu sarma yarım tabak yoğurt salata
dünkü yemekler yani
hergün yemek mi yapcaz ulennnnnnn
3 mil leslie düşünüyom
akşam üstü tekrar gelirimmmm :16:

Papadiyam yarın liste sırası sendeymiş cicim.Ben 3-4 gün yokum , o bakımdan bu sabah tartıldım :

rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.4 kg
bu hafta kilo:44.4 kg
fark: 0
yüzde: 0
toplam fark: + 1.4 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş

Mesajımı görmeyip listeye koymazsan da sorun diiil , rahat ol canımcım.Şimdiden ellerine sağlık...
Kızlar ben yokken kendinize iyi bakın , yarın tartı için hepinize bol şans diliyorum...
Görüşmek üzere , :54::54::54::54::54:

yoğurdumu yaptım 8 de bakacağım
sabah kahvaltı=1 muz+yarım bardak fındık+küçük kase yoğurt+2 hurma
öğlen=mantarlı omlet+yarım fındık+yeşillik+çay iştim
akşam yemek 6 da bitiyo=mercimek çorbası +bulgurlu sarma yarım tabak yoğurt salata
dünkü yemekler yani
hergün yemek mi yapcaz ulennnnnnn
3 mil leslie düşünüyom
akşam üstü tekrar gelirimmmm :16:

aynı dert valla..:37:eşime soruyom ne yapalım diye karıma sor diyo..:9::9:

Dün yediklerimi yazamamıştım pek de bir şey yiyemedim zaten
Çünkü sabahtan normal bir kahvaltı yaptım. kaymak vardı sofrada üzerine bal sürsüm yedim 1-2 lokma ekmek de yedim,ceviz,peynir zeytin ....öğlene doğru midem pek iyi değildi ....pek birşey yemedim
akşam eve gittim ıspanak yemeği vardı yumurtalı tabağıma doldurdum 3-4 kaşık yeryemez ani ve şiddetli bir mide bulatısı ve takiben şiddetli bir kusma ile günü noktaladım. Bir şeymi dokundu midemi mi üşüttüm bilmiyorum...daha sonra toparlayınca kendimi biraz fındık ve lebelebi atıştırdı.
Bu sabah uyandığımda ise midem yine çok iyi olmadığında biraz yoğurt ve yulaf ezmesi yedim okadar.ş Bol su içmeye çalıştım.. Şimdiye kadarda başka bir şey yemedim.Akşam olunca artık ne yaparım bilmiyorum belki hafif bir kahvaltı yaparım..
herkese sağlık ve sıhhat dilerim. Her şeyin başı sağlık....

Çünkü sabahtan normal bir kahvaltı yaptım. kaymak vardı sofrada üzerine bal sürsüm yedim 1-2 lokma ekmek de yedim,ceviz,peynir zeytin ....öğlene doğru midem pek iyi değildi ....pek birşey yemedim
akşam eve gittim ıspanak yemeği vardı yumurtalı tabağıma doldurdum 3-4 kaşık yeryemez ani ve şiddetli bir mide bulatısı ve takiben şiddetli bir kusma ile günü noktaladım. Bir şeymi dokundu midemi mi üşüttüm bilmiyorum...daha sonra toparlayınca kendimi biraz fındık ve lebelebi atıştırdı.
Bu sabah uyandığımda ise midem yine çok iyi olmadığında biraz yoğurt ve yulaf ezmesi yedim okadar.ş Bol su içmeye çalıştım.. Şimdiye kadarda başka bir şey yemedim.Akşam olunca artık ne yaparım bilmiyorum belki hafif bir kahvaltı yaparım..

geçmiş olsun canım.:26:.dikkat et kendine..salgın var bu aralar..bizim arkadaşlarıda vurdu:5::5:

Muhtarım kendinize mukayyet olun , topik sana emanet :16::16::16:

güle güle git gel bebişim,iyi eğlenceler canım:16::16:

geçmiş olsun canım:5::5:

Selam kızlar..

Bugün çok yoğundum giremedim o yüzden..

Kısaca dünü geçeyim..

Sabah:
2 yumurta beyaz peynir, maydanoz ve dereotu ile omlet
zeytin
peynir
ceviz

öğle:
Rosto köfte
salata
yoğurt

akşam:
Karnıyarık
2 kaşık pilav :18::18:

Başka bişey yemedim..spor yine yok..bu sıra moralim bozuk..öyle belirli bir sepebte yok ama hep mutsuzum ve ağlayasım var..kilo da veremiyorum..

Neyse öptüm sizi..görüşrüz..

geçmiş olsun canım..dikkat et kedine..

bende menümü yazayım:56::56:
sabah:
1 yumurtadan kaşarlı omlet
zeytin
salatalık
domates
pastırma
antep fıstığı
erik

2.öğün:
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık taze fasülye
kuru palıcan-biber kavurması(sarımsaklı yoğurtlu)

canım anladığıom kadarıyla sende benim gibisin çok ince ayrıntılara kadar düşünüp insanlara yardım edip sonra da göremeyince üzülüyorsun bende son zamanlarda benzer şeyler yaşıyorum benim de ev arkadaşım senin dediğine benzer şekilde davranıyor yeni bir ilişkiye başladı sürekli sebvgilisinin evinde kalıyor hem de ben ona evde korkuyorum dediğim halde bunu yapıyor ben de ona borç vermiştim bundan 5 6 ay önce geçenlerde sıkıştım ondan istemek zorunda kaldım ama bu arada zorda olmadığını görüyorum yani zorda olduğunu düşünsem asla istemem neyse bu olaydan sonra bi garip davranmaya başladı bende böyle bşi olunca haytta duramam sorunu çözmek isterim ve karşımdaki insana açıklama yapma gereği duyarım buna ne oldu falan dedim bana ne dese beğenirsin zorda olduğun bana inandırıcı gelmedi biz seninle eve çıkarken birbirimizi bırakıp gitmiycez diye sözleşmedik falan diye mesaj atmış tabe ben hemen aradım gerçekten zora düştüğümü falan anlattım beni bu kadar kötü bir insan olarak gördüğünden üzüldüğümü falan söyledim sonra bu ertesi gün eve geldi o da sevgilisiyle yani ben ona baya bir konuştum çok kırıldığımı kıran davranışlarını söyledim beklerdim ki hani yüz yüze konuşalım ama o gene sevgilisiyle geldi zaten güya üzgündü kırılmamı istemezdi korktuğumu bilmiyordu ama ne hikmetse pazartesi geldi salı yine gitti sevgilisine yine hiç arayıp sormadı anca işi düşerse aradı son bir aydır bende senin gibi çok üzülüyorum çünkü değer verdim ama canım benim değmiyor biz böyle kendi kendimizi yiyoruz ama onların haberi bile yok keyiflerine bakıyorlar o yüzden takma derim ben sana kafana takdıkça sen tükenirsin

valla en sinirime dokunan seylerden biri de o makbulecim.. sen burda kendini yerken onun dünyadan haberi yok.. bir de sen sInIr koydun diye, tavir yapan o oluyo, bildigin zeytinyagi gibi üste cikiyor :57::57::57: senin gösterdigin cabanin yarisini göstermiyor bile..

zaten o para konusu var ya, hic bi seyin yapamadigini yapiyor, gercek yüzünü cikarip koyuyor ortaya.. bi insani tanimak istersen ilk önce bu testten gecirceksin baska degil :19: hayir yani alirken iyi de verirken mi kötü?? anlamiyorum ne bekliyorlar ki, oldu olacak hibe edelim gitsin.. gercekten verdigin degere degmiyor canim, herkesi bir tutmamak lazimmis bunu yara ala ala ögreniyoruz artik...

Sersum, rüyana mı girdim mıhtarım? Yalnız gerçekten de ömrümün yarısını gözlükle geçirdim ben:)

Regen niye kendinde kusur arayıp duruyorsun ki??? Seni üzen insanlarla arana sınırı sen koy. Senin izin verdiğin yere kadar yaklaşabilsinler. İnan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Ben de 7 yıldır tanıdığım ve çok da yakın olduğum birine geçen gün "artık iyi gün dostuyuz, bunu böyle bil" dedim. Aynen de öyle yapıyorum. Makara kukara... O kadar. Napalım şimdi? Karşımıza çıkan hayırsızlar yüzünden herkese böyle mi muamele edelim? Boşver. Ben yine aynı insanım. İçimden geldiği gibi davranıyorum:)

Birşey merak ettim regen. Bu arkadaşınla ilk tanışmanı, ilk gördüğün anı hatırlıyor musun? İlk ne düşünmüştün, ne hissetmiştin onun hakkında?

haklisin canim aslinda kendimiz sokuyoruz bu kadar hayatimizin icine, sonra da yirtiyoruz kendimizi aynen benim su an yaptigimiz gibi.. sadece iyi gün arkadasligi yapcam ben de artik, zorda oldu mu kosup gitmicem, bi isi düsünce hayir dicem.. hastane de yattiginda hic bi akrabasi gelmedi de ben gittim kosa kosa.. deger görünce kendilerini bizden daha üstte bir yere koyuyorlar galiba...

onu ben ilk görüdügümü zamani tam hatirlamiyorum tatlim, ama demek istedigini anladim.. gercekten de ilk anda ne düsünüyosan biri hakkinda, o gercek cikiyor.. esimin kavgali oldugum halasi mesela, ilk görüdügümde hic mi hic sevmemistim, tam da hissettigim gibi cikti.. kaynanam da öyle nitekim.. ama hatirladigim kadariyla cok hoslandigimi söyleyemem, ynai ilk anda bi kani kaynar ya insanin, öyle hissetmemistim..

arkadaşlar bende konuya bodosloma gireyim dedim gerçiben trde yaşıyorum annemde yakınımda oturuyor allah başımdan eksik etmesin
o annem tabi insan başka arkadaşlara da ihtiyaç duyuyor bende öle fesat insanlara dekkeldim daha sonra herkezden soğudum şanslıyım yanımda annem olduğu için biz herşeyi paylaşırız tıpkı arkadaş gibi daha sonra ev aldık mekan değiştirdik uzak duruyorum ya insanlardan kimseyle muhattap olmadım tatsızlık olsa taşınamam kendi evim çünkü bi baktım herkez selam veriyo iyi hoş bende selam veriyorum ama gidip gelmek istiyolar anladım uzatmayayım bi süre sonra yüzüme bakmaz oldular düşünün hiç bişey yokken insanlar bi tuhaf bide konuşsam içimi falan döksem nolacaktı birkez daha anladım ne kadar haklıyım şimdi sıkılırsam çarşıya gidiyorum geziyorum bi ihtiyacım olursa alıyorum öle yani dışardan burnu büyük diyenler var desinler kalbimi allah biliyor kızım annem kociş yetiyor kızkardeşim olmasını isterdim ama yok sizler varsınız be yaaa daha ne isterim hem dertleşiyoz hem de kilo veriyoz daha ne olsun:16::16::16::16::16:

gercekten yaa bi uzaklasmisken bi daha yaklasmamak gerek.. bizde bahsettigim kisiyle ykain yerlerde oturuyoruz. birden bagi koparmanin bana zarari olur, en iyisi yavas yavas uzaklasmak, insallah ben de tasinirsam, snein yaptigin gibi yaparim..

bizim evin badanasını da esim ben yapicam diye tutturdu
gerci kendisi otobüs boyuyor bakalım evi nasıl boyayacak :51::51::51:

insan ne olursa gidecek konusacak birilerine ihtiyac duyuyor
anlattıklarına bakılırsa pekte güvenılır biri deyil arana biraz mesafe koyabilirsin
senın derdine düşüp neden böyle uzak durdugunu falan sormazsa zaten arkas olmak istemiyordur
kullandıgıda belli zaten (anlttıklarına göre)sırrını falan verme derim.

babam birisinin karakterini ögrenmek için borc ver der ,cok dogru bence ..

aynen öyle valla, birini tanimak istiyosan onunla is yapacaksin, o zaman gercek yüz hemen aciga cikiveriyor.. ama beklicem bakalim arayip sorcak mi, o her zaman karsidaki arasin, üstüne düssün diye bekleyen biri, ben de yapmicam bu sefer..

bence o arkadasına daha fazla guvenmeyip araya ciddi anlamda mesafe koy.
Aynı sey benim de basıma geldi ama ben bu para konularında cok da taviz vermek istemiyıorum. Yakın bir arkadasım sevgilisinin kart borcunu odemek için bankadan kredi cekmemi istemisti. Kendi değil bir de sevgilisi. Tanımam etmem. o alsa verebilirim zaten sonrada ayrıldılar. Ona da bayagı bir borc bırakıp gitmiş.
Olan arada bana olacaktı.
başka bir arkadasımla da benzer borc istedi. AMa o da kurusu kurusuna odedi. En ufak bir problemimiz olmadı. O da aynı benim karakter ve tutumlarıma da benzediğinden sorun olmamıştı. Şimdi de hala uzun zamandır gorusmesek te görüştüğümüz zaman aynı yerden devam edecek seviyedeyiz.

Yani bu para pul işleri yakın bile olsan hakikaten araları bozmakta. ben aldıgımı geri iade ederim ama hekes aynı acıklık ve durustlukte degil. sohbet mohbet geyik vs vs ama.
Makbule miydi babası soylemiş hakikaten dogru söylemiş. Ek olarak bir kişiyi tanımak istersen borc ver/al ya da beraber yolculuk yap ta derler.

valla öyle arkadaslari bulmak cok zor, hemen hemen herkes isine geldigi gibi davranir olmus.. hep benim dedigim olsun istiyor, biraz da ben karsimdakine uyum saglayim diyen yok.. senin olayina benzer bi sey de benim basima gelmisti, bi arkadas sevgilisi icin para istemisti.. hem de veremeyecegim bi miktar :53: sonra yardim etmedim diye bana surat yapti, sonra da ayrildi ondan yine bana kaldi... bazilarinda mantik denen seyden eser yok :31:

Ah canım ah artık Türkiyede de böyle gerçekten kime güveneceğini şaşıyorsun. Burda sanal ortam bile daha samimi geliyor. Dışarda kıskançlık yapan öyle çok insan var ki. Senin atını yatını katını bırak. Gülüşünü samimiyetini insan ilişkilerini kocanla aran iyise onu herşeyi ama herşeyi kıskanabiliyor. Kaldı ki senin bide para mevzun çıkmış. Bak zaten şüphelendin bişeylerden kuşkulandınsa o arkadaşlıktan hayır gelmiyor. Ya gidip açıkça konuşacaksın-ki karsıdakinin anlayacak biri olması lazım- ya da boşvereceksin muhatap olmayacaksın azaltarak kendine düşman etmeden muhabbeti keseceksin canım. Düşman olurlarsa bir de kuyunu kazarlar. Bizim milletimiz böyle işte kinci. Nedenine gelince çünkü seni nereden vurabileceğini bilecek kadar tanıyor. Bizde bunlara o imkanı tanıyoruz. Malesef ölçülü olmak gerekiyor canım. Ben de bunu kazık yiye yiye anladım ama artık gözümü açıp kimin ne olduğunu anlayacak kadar insan ilişkilerinde iyiyim. O kadar yedim ki. Öğretti hayat. Başkası kaldıramaz yazık demiyorum artık bn nasıl üzülmeyi kalırabiliyorsam o da kaldırır. Tabi iyiliğimizden bişey kaybetmeden insanlığımızı unutmadan yapıyoruz bunu. Çok zor o denge kurulana kadar çok çektim.

Nedir bu arkadaşlardan çektiğimiz. Kızlar asla kendinizi kimseye tam teslim etmeyin. Ben eşime bile sana koşulsuz güveniyorum kelimesini söylemiyorum. Her zaman herkeste bir parça kaybetme korkusu olmalı. Kimse sizi malı gibi bilmemeli.

Bu ilk görüntü değil de bana ilk konuşma-sohbet etme çok fikir veriyor ya.

Regencim burda da kalmadı artık komşuya yemek götürme anahtar bırakma eskisi gbii. Benim komşularım anneminkiler gibi değil. Deprem oluyorda terasta ya da aşağıda tanışıyorum inanır mısın. Yabancılar en doğrusunu yapıyor aslında. Kşisel alanlarına çok sokmuyorlar. Oysa annemin zamanındaki komşuluklar ne güzeldi. Annem 30 yıl önceki komşusuyla görüşüyor. Hatta ben bir tanesini akrabamız sanıyordum. Her düğünümüze her cenazemize herşeyimize gelirdi... Geçen yıl öğrendim komşu olduğunu.... Keşke öyle olsa da bizde koşulsuz güvenebilsek....

Bence öyle düşünme. Güvenebilmek çok güzel ve hayatında güzel şeyler yaşayarak büyümüşsün demektir. Bunun için anne babana teşekkür bile etmen lazım. Sen yine aynı sen ol ama zamanı geldiğinde sorunlu bir ilişkiyi bitirebilecek kadar güçlü ol bu eş bu akraba bu arkadaş olabilir. Kim zarar veriyorsa ve hep sen vericiysen uzak durmalısın tabiki. Ama güvendiğin için kendini suçlama canım. :31:

Bu kadar hassas olma canım kimseyi kendin gibi görme gerçekten çok ama çok yıpranırsın. O zaman beklentin de yüksek olacağından üzüntün de yüksek olur.

valla canim su koyu yaptigim cümleyi yazacaktim aslinda durumu anlatirken ama, bu da ne kendini begenmis diye düsünülmesin diye yazmadim ama gercekten öyle.. boyum felan uzun, simdi biraz da kilo verdim, o epeyce topludur kilo vermeye calisiyo da zaten.. hepi topu 4 kilo verdim diye konu acilinca tipi bile degiiyo.. tamam tamam kilo verdim diye ne hava atip duruyosun diyo.. ben de karatayi anlatmaya calisiyorum kendimi yirtiyorum resmen o da bilsin ögrensin diye.. ne gerek var dimi?? ver bi tane yoyo efektli diyeti ben bunu yapiyorum cok ise yariyo diye, yuvarlansin dursun :9::9::9:

acikca konusmaya gerek yok cünkü o kapasitede biri degil.. zaten her konuda kendini merkezde gören biri, isine gelmeyince neler yapabilir bilmiyorum, en iyisi (sorarsa tabi neden soguksun diye) yok bisey sana öyle geliyor der gecistiririm...

komusuluk iliskileri zayifladi o dogru, özellikle büyük yerlerde.. bu konuda ben de almanlarin tavirlarini aslinda yapici bulmuyor degilim. yabancilar biye bütünleme yapamam cok tanimiyorum cünkü :9: ama hani laf vardir ya, alman usulü diye, hesabini herkes kendisi öder, her alanda herkes kendinden sorumlu olsa ve sInIrlarini bilse sorun kalmiyor.. biz bi kere aman da aman misafir gelmis yemek yapalim, yok kafedeyiz hesabini ben ödeyim yok aman gidip yardim edeyim ya da bütün bunlari karsidaki yapsin, diyerek, karsimizdakinin durmasi gerektigi yeri ögretemiyoruz. ayse diye baska bi arkadasim var, onun en yakin arkadisini da görünüsten biliyorum.. bu arkadasi gelip buna kaliyor iste evinde arayip bulup tost makinesini cikariyor kahvalti hazirliyor, bu da aysenin cok sinirne dokunuyor neden evimi karistiriyor diye... birincisi en yakin arkadasini bana cekistirmesi cok garipti ikincisi evine almis yatirmissin bi kere o sInIrI sen kaldirmissin ortadan, sonra olan bitenden sikayetlenmeye gerek yok bence... gercekten belli bi zamandan sonra insanlari hayatinin icine cok sokmana gerek yok :19:

güvenebilmek güzel bir sey canim, cok insanda olmayan bi özellik ve insan olmamizin bi parcasi. ama yine de zarar görünce bu sefer kendimle celiskiye düsüyorum ve kendi hatam diye düsünüyorum.. ya da belki de sorun güvenmemde degil de, kendime verdigim degerde.. bi insan kendine nasil davraniyorsa, kendini nasil görüyorsa, karsidaki de aynen öyle yapiyor.. ben belkide kendime yeteri kadar özen göstermiyorum, herkesten önce ben kendime hoyrat davraniyorum ki, karsimdaki insana bu izni veriyorum.. bilemiyorum sorun nerdeyse onu bulup cikarmam lazim cünkü basima gelen ilk arkadas sorunu degil bu :31:

beklenti konusunda da coooooook haklisin, belki egoistce bi tabir olcak ama herkes ben degil, olamaz da zaten.. artik kimseleri kendim gibi görmek, onlaran cok sey beklemek yok :19: insanlari yüzde yüz olarak düsünüp, hata yaptikca bu degerden düsürdüm bu zamana kadar.. ama bundan sonra sifir olarak düsüncem, iyi bir sey yaptikca degerlerinin üstüne koycam ve belli bi seviyeye geldiklerinde arkadasim dicem. baska türlü yipranan ben oluyorum.. yeter artik, enerjimi yogunlastirmam gereken baska yerler var biliyosun :16::16::16:

Back