Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar uzun suredır yogunluktan pek gıremedım ama guzel bır haftasonundan karatay kahvaltımla herkese kocaman gunaydın

Eki Görüntüle 684662
Selamlar,

kahvaltının görünümü çok güzel :) üzerine benim ki sabah ögününü bildireyim dedim. Aynı benimki de aşağı yukarı . Bir tek bu sabah 1 kk kadar helva yedim. 1 parmak kadar da kek yedim.
Kızım benim için yapmış. ama bugun 5km leslie ile yuruyus yapacagım..
herkese kolaylıklar ve guzel bir cumartesi gunu olsun..

günaydin kizlar,

bu sabah bismillah diyerek karataya basladim Allahin izniyle devam ettirebilirim ins..

kahvaltim

1 muz
kasar peyniri
zeytin
salatalik
domates
biraz ceviz ve badem

e tabi yiyeceksin kızın kendi elleriyle yapmış üzülür sonra yavrucak
benim de 10 yaşında bi kızım var senin küçük aşçı kaç yaşında

Aynı gecen mart bası 10 a girdi. Dun benim dogum gunumdu. :) Ozene bezene evdeki bakıcı ablamızla beraber yapmışlar. Ben de tabi kırmamak için yedim ama fazla yemeyeceğim dedim. bugun eritiriz bakalım insallah?

Aynı gecen mart bası 10 a girdi. Dun benim dogum gunumdu. :) Ozene bezene evdeki bakıcı ablamızla beraber yapmışlar. Ben de tabi kırmamak için yedim ama fazla yemeyeceğim dedim. bugun eritiriz bakalım insallah?

Ne kadar zamandır yapmaktasın Karatay'ı? Ben 38 ki 39 a girdik artık. 1,58 boy 65 tim ama biraz düştüm sanırım 64 gibiyim. Cok fazla kilo sorunu yok gibi ama 5-6 versem iyi olacak gibi. Çalışıyorum bir de. Bazen o zorlamakta. Evde ablamızdan başka bir 29 aylık ikizlerim var. Onlarla zaman geçiyor bir sekilde. :)

Ne kadar zamandır yapmaktasın Karatay'ı? Ben 38 ki 39 a girdik artık. 1,58 boy 65 tim ama biraz düştüm sanırım 64 gibiyim. Cok fazla kilo sorunu yok gibi ama 5-6 versem iyi olacak gibi. Çalışıyorum bir de. Bazen o zorlamakta. Evde ablamızdan başka bir 29 aylık ikizlerim var. Onlarla zaman geçiyor bir sekilde. :)
yanlıs yere yazmısım demin :) yeni farkettim ..

Evet canım bende çok seviyorum üniversiteyi ama bitiyor işte Çok güzel günlerim geçti Adana'da özleyeceğim

güzel bi bölüm çü nün kampüsü de çok güzeldir ablam da oradan mezun özellikle sizin fakültenin arka tarafının manzarası süper

kizlar karataydA CORBALARDA 1 2 kasik un olmasina ragmen corbalari icebiliyoruz ya,peki yemeklere 1 kasik pirinc koydugumuz zamanda yeniyormuydu ya ,unuttum ben.benim evde bugün kapuska var ama icine pirinc koymusutm yesemmi yemesemmi

Evet canım bende çok seviyorum üniversiteyi ama bitiyor işte Çok güzel günlerim geçti Adana'da özleyeceğim

Merhaba yakinda meslektas olacakmisiz ben 17 yillik bir rehber ogretmenim ...Hem cok guzel hem de gorundugu ve dusunuldugu kadar kolay olmayan bir meslek...Sana mutluluklar dilerim.merak ettigin olursa seve seve cevaplarim.......

Anladıgım kadarıyla artık burdan devam edecegız bıldırımlere ee pekı bu lıste ısı ıcın tam ne yapacaz anlamadım cok da onemlı degıl....onemlı olan burdan yemek gunluklerımızı paylasıp 'tartısmak'bılgılenmek,desteklenmek,etkılenmek olsa gerek....

Dun bıldırım yapamadım ama dunde herzamankı gıbı klasık karatay kahvaltı ve arada ayran + keten tohumu ,aksamda zeytınyaglı fasulye + yogurt

boyleydı bol su ıctım dun aksam bır dugun vardı ordakı tum ıkaramları caktırmadan yemedım kımse ısrar da etmedı ve kacamaksız guzel bır gundu ... Ama dun hıc egzersız, spor ,yoktu bakalım bugun ne olcak

sabah 11 de 2 haslanmıs yumurta ,peynır,1cb fınduk kavrulmamıs kendım kırdım ,domates salatalık ve 10 tane zeytın ve sekrsız turk cayı daha ne olsun
herkese basarılar ve mutlu bır hafta sonu dılıyorum

Merhaba yakinda meslektas olacakmisiz ben 17 yillik bir rehber ogretmenim ...Hem cok guzel hem de gorundugu ve dusunuldugu kadar kolay olmayan bir meslek...Sana mutluluklar dilerim.merak ettigin olursa seve seve cevaplarim.......
Evet kesinlikle öyle çok teşekkür ederim sağlın kafama takılan bişi olursa sorarım bakalım nereye gideceğiz bu sene inşallah bende başlarım bi okulda

Bizde seni öpüyos iyi eğlenceler bol iradeler

onun sırrı ev komple tadilat oldu 3-4 aydır sürekli koşturuyor..sergiye hazırlanıyor..gerisini de o anlatsın garii

Kızlar benide aranıza alın lütfeeenn
Bende karatayla killo vermek istiyorum
Kilom 49.9
Boy 1.65
3 kilo versem yeter
sen kilo için değil sağlıklı yaşam için katılsan da yeter canımzaten çıtır bi hatunsun belli..yan etkisi olarak da verirsin o kilocukları noolcak..hoşgeldin..
sersumum gunaydın bebeeeemmmmm devrım yapmıssın hayırlı olsun yenı topıcın canım super olmus superrrrrrr

ay cok eglencelı ev sahıbı olmak ne guzelmıs kafana gore takılıyosunnnnn
:86::86::119::119::119::119:
sağol canım hoşgeldin..hallederiz kiloları hepberaber üzülme..
kızlar uzun suredır yogunluktan pek gıremedım ama guzel bır haftasonundan karatay kahvaltımla herkese kocaman gunaydın

Eki Görüntüle 684662
kahvaltın harika gözüküyor canım..afiyet olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn...daha kahvaltı yapmadım
günaydınnnniye yapmadın niyee niyee...

canım çok üzgün gördüm seni..niye böyle oldun..:26:sağlık olsun gerisi boş canım..

ohh maşallah canım hayırlısıyla mezun ol inşallah..o elbise de sana bol gelsin inşallah

Son düzenleme:
canım amacımız da bu zaten ..diğer topikte azcık muhabbet olayına girdik mi mutlaka birileri itiraz ediyordu burası diyet topiği diye ..topiğin sahibi olmadığımız için de cevap hakkımız olmuyordu ki bu da bizi sıkıyordu..

..ben ve diğer tüm arkadaşlarım kimseyi dışlamadık ama eski topikte hala konuşuyorlar sanırım..olsun canları sağolsun..eğer öyle olsa genel bir açıklama yapmaz ve davette bulunmaz ilk sayfamıza da eski listemizi eklemezdim

..özelden eski arkadaşlarımla mesajlaştım tabii topiğin içeriği adı ve ilk sayfa düzeni için fikir paylaşımları yaptım.burası hepimizin özgürce muhabbet edip geyik yapıp inşallah yaza da çıtırık hatunlar olmamıza sebep olacak..hepberaber inşallah

Selam, ben de yenilerdenim. Gecen Cuma başladım. Aynı duyguları paylasıyorum seninle. Boyle ortam hos sohbet ortam yaratalım hep beraber :)))
evet evet

nice mutlu seneler..yavrun senin için yapmış yenmez mi o kek..bunu yediğini unutup önümüzdeki maçlara bakıyorsun canım..
kizlar karataydA CORBALARDA 1 2 kasik un olmasina ragmen corbalari icebiliyoruz ya,peki yemeklere 1 kasik pirinc koydugumuz zamanda yeniyormuydu ya ,unuttum ben.benim evde bugün kapuska var ama icine pirinc koymusutm yesemmi yemesemmi
canım pirinci tamamen sildim ben herşeye buğday ya da bulgur koyuyorum..hocamız da öyle diyor..
canım liste sırasını ben yapıyorum..ilk sayfada kurallar yazıyor..onları kabul edersen ekliyorum seni..2 hafta da düzenli menü bildiriminden sonra cuma listesine giriyorsun..yok ben yapamam liste dersen o da olabilir zorunlu değil tabii..aramıza paylaşım yapmak ve muhabbete katılmak için de girebilirsin..ama açıkçası listeye girince insan daha dikkatli ve motive oluyor benden söylemesi..yine de sen bilirsin.

düğünde yemediklerin için de baravo.

sabah

van kahvaltısı yaptım
cıss olarak 3-4 lokma bal kaymak yedim

en az 2 saat yürüdüm..

motivasyona katkisi oluyorsa ekle beni de motivasyon onemli tabiki liste yapma isini de yapabilirim ama sizinki gibi suslu olamayabilir yada neyse suslemeyi de ogreniriz belki (su ifadeler 'simgeler filan var ya onlari diyorum)

sabah

van kahvaltısı yaptım

en az 2 saat yürüdüm..

Afiyetler olsun, şeker bal kaymak olmasın da.. Nasıl Van kahvaltısı anlatıldığı kadar var mı?
Topiğine de tebrik mesajı yazmıştım 2. sayfalarda ama gözünden kaçtı sanırsam, yazıcı değil okuyucuyum ben yoksam muhabbetimi sevmiyor musun

ohh maşallah canım hayırlısıyla mezun ol inşallah..o elbise de sana bol gelsin inşallah
sağol canım inşallah bol gelir mezuniyet zamanına

sabah

van kahvaltısı yaptım

en az 2 saat yürüdüm..
Afiyet olsun canım olur o kadarım yürüyüşle gitmiştir o zaten

elinde olmayan sebeplerden olduğu için affederiz canım seni..haftaya bi aksilik olmaz inşallah[/COLOR]

Saol tatlim. Bu arada sana iyi tatiller umarim cok guzel geciririsin.

Benim bir kac gundur istahim cok acIk. Kendimi zor kontrol ediyorum. bu sabah artik dur diyemedim. tam sopalik bisey yaptim.

kahvaltim saat 11de

2 yumurta
10 zeytin
2kk peynir
biraz ceviz
son olarak 3kk kadar helva

motivasyona katkisi oluyorsa ekle beni de motivasyon onemli tabiki liste yapma isini de yapabilirim ama sizinki gibi suslu olamayabilir yada neyse suslemeyi de ogreniriz belki (su ifadeler 'simgeler filan var ya onlari diyorum)
süslü olmasa da olur canım..ekliyorum o zaman
aman olmasın yok ben beğenmedim izmirin çiçekli köy kahvaltısı 5 basar valla..yoklukta gider..
gittiğimiz kahvaltı salonu da gazetelere falan çıkmış bir yer ama valla hakkaride ki daha güzeldi
aşkolsun kıss..valla görmedim..sağolasın..yeni bir başlangıçla hepberaber zayıflıyacaz inşallah şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…