Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:KK1::KK1::KK1: o nasııl oluyosa demi kıss..inşallah benim de öyle olmaz :KK30::KK30:ama 8 aydır tam bi görmemiş oldum burda ben:KK53::KK53:

:18::18::18::18::KK17::KK17::KK17::KK17:

:KK14::KK14::KK14: kararsız kaldım :KK1::KK1::KK1: ben de öptüm şekerim:KK19:
he valla kıss nasıl bünyedir abi:KK52::KK52:büyükşehirde çalışmadan önce biz de öyleydik canım:KK34::KK34:kararsız kalma kıss canın çok çekerse ufak ufak yersin:KK53::KK53:

valla haklısın melxinimin maşallahı var:KK9::KK9::nazar::nazar:
sırrını bu fakire de versin nolur ki:13:çıktı,görmedi soruyu gelince alırım cevabı:KK51:

canlarım sahiden kaçtım felaket yorgunum..yarın görüşürüz:KK16:

he valla kıss nasıl bünyedir abi:KK52::KK52:büyükşehirde çalışmadan önce biz de öyleydik canım:KK34::KK34:kararsız kalma kıss canın çok çekerse ufak ufak yersin:KK53::KK53:

sırrını bu fakire de versin nolur ki:13:çıktı,görmedi soruyu gelince alırım cevabı:KK51:

canlarım sahiden kaçtım felaket yorgunum..yarın görüşürüz:KK16:

Fakir bi senmisin kıss, burda extradan menopozlu fukara var :KK51:

İyi geceler bol leptinler hepinize :KK55:

Kızlar benide aranıza alın lütfeeenn
Bende karatayla killo vermek istiyorum
Kilom 49.9
Boy 1.65
3 kilo versem yeter

sersumum gunaydın bebeeeemmmmm devrım yapmıssın hayırlı olsun yenı topıcın canım super olmus superrrrrrr:21::21::21::21::21::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ay cok eglencelı ev sahıbı olmak ne guzelmıs kafana gore takılıyosunnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.5-6aydır giremediğim için gelişmelerdende haberim yok .ama topiğe girememem bana pahalıya mal oldu.8,3 kğ geri almışım 120 kğ 93 kadar düştüm.ama şu an 101,3 kğ olmuşum ve kriiz geçiriyorum:KK43:(((

kızlar uzun suredır yogunluktan pek gıremedım ama guzel bır haftasonundan karatay kahvaltımla herkese kocaman gunaydın

$IMG_20130413_083414.jpg

haftasonu olduğu için öğünlerim 1 saat kaydı ama aralarını yine 5 saat yapacağım

sabah:KK56:
8.30-9.00
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
4 ceviz
çay

diğer öğünleri akşam yazarım daha ne yiyeceğimi bilmiyorum:44:önerisi olan varsa yazsın lütfen

kızlar sohbet muhabbetle daha güzel kilo veriliyor bu konuda hepimiz hemfikiriz sersum da topiğin adını koyarken bu düşünceden yola çıkmış bu çok güzel
ancak yeni karataycıların eskilerin muhabbetine fransız kaldığını görüyorum buna ben de dahilim buraya sadece bildirim yapıp çıkmak istemiyorum biraz değişik konularda sohbet edelim geyik yapalım kafayı dağıtalım yoksa görev gibi gel yaz çık olunca diyetin baskısını daha çok hissediyor insan

haftasonu olduğu için öğünlerim 1 saat kaydı ama aralarını yine 5 saat yapacağım

sabah:KK56:
8.30-9.00
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
4 ceviz
çay

diğer öğünleri akşam yazarım daha ne yiyeceğimi bilmiyorum:44:önerisi olan varsa yazsın lütfen

kızlar sohbet muhabbetle daha güzel kilo veriliyor bu konuda hepimiz hemfikiriz sersum da topiğin adını koyarken bu düşünceden yola çıkmış bu çok güzel
ancak yeni karataycıların eskilerin muhabbetine fransız kaldığını görüyorum buna ben de dahilim buraya sadece bildirim yapıp çıkmak istemiyorum biraz değişik konularda sohbet edelim geyik yapalım kafayı dağıtalım yoksa görev gibi gel yaz çık olunca diyetin baskısını daha çok hissediyor insan

Selam, ben de yenilerdenim. Gecen Cuma başladım. Aynı duyguları paylasıyorum seninle. Boyle ortam hos sohbet ortam yaratalım hep beraber :)))

selamlar kız milleti
bendeniz 15 kilo verdim işe başlayalı,iştahım çok azaldı,canım hiçbişey istemiyor,herkes zayıfladın diyor,bana aynı duruyormuşum gibi geliyor,diyete çok sıkı uyduğum da söylenemez,sabahları biraz ekmek yiyorum,işyerindeki sayısız pasta börek tatlıyı geri çeviriyorum,garip ama canım da istemiyor artık,yani kısacası hayat çok zor,zayıflamakla da mutlu olunmuyormuşım dünya mutlu olunmak için kurgulanmamış

Günaydın hanımlar
bugün yolculuk var tatil bitti Pazartesi okul var yine :KK14::KK14:Hiç bişi anlamadım ne kadar hızlı geçti ya
kahvaltım
2 yumurta 1 çb badem 7 zeytin domates salatalık 2 incir tahinle buna iyi alıştım :KK9::KK9:Kabızlığa iyi geliyor sankim :KK34::KK34:

Salı günü sunumum var ders çalışıyorum :KK14: Bu arada söyledim mi bilmiyorum mezuniyet elbisemi aldım hürrem modeli diye geçiyor petrol mavisi :KK12:Gümüş ayakkabı ve çantayla kombinelerin inşallah mezuniyete 1 beden küçülttürmek zorunda kalırım :KK9::KK9:Öpüyorum hepinizi :KK54:

günaydın kızlar yeni topik yeni başlangıç...umarım bu topik hepimize iyi gelir çatır çatır zayıflar çıtır çıtır hatunlar oluruz:KK66::KK66:
sabah
:KK56: 2 yumurta
domates+salatalık
peynir
5 zeytin
çay

Selam, ben de yenilerdenim. Gecen Cuma başladım. Aynı duyguları paylasıyorum seninle. Boyle ortam hos sohbet ortam yaratalım hep beraber :)))

yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti :KK16:

selamlar kız milleti
bendeniz 15 kilo verdim işe başlayalı,iştahım çok azaldı,canım hiçbişey istemiyor,herkes zayıfladın diyor,bana aynı duruyormuşum gibi geliyor,diyete çok sıkı uyduğum da söylenemez,sabahları biraz ekmek yiyorum,işyerindeki sayısız pasta börek tatlıyı geri çeviriyorum,garip ama canım da istemiyor artık,yani kısacası hayat çok zor,zayıflamakla da mutlu olunmuyormuşım dünya mutlu olunmak için kurgulanmamış

merhaba pindistan çok güzel kilo vermişsin farkedilmemesi mümkün değil 2 beden küçülmüşsündür sanırım ne kadar sürede verdin
15 kiloyu

dünyanın mutlu olunmak için kurgulanmadığı doğrudur ben de buna kesin kanaat getirdiğimde -ki bu uzun bir süreç istedi- bi süre hayattan zevk almaz oldum sonra baktım hayat öyle de geçiyor böyle de artık daha az ciddiye alıyorum ve üzerine felsefe yapmamaya çalışıyorum :21:

sen de boşver ve verdiğin kiloların tadını çıkar zira bi çoğumuz için 15 kilo çook büyük bi rakam ve sen bunu başarmışsın:KK9:

Günaydın hanımlar
bugün yolculuk var tatil bitti Pazartesi okul var yine :KK14::KK14:Hiç bişi anlamadım ne kadar hızlı geçti ya
kahvaltım
2 yumurta 1 çb badem 7 zeytin domates salatalık 2 incir tahinle buna iyi alıştım :KK9::KK9:Kabızlığa iyi geliyor sankim :KK34::KK34:

Salı günü sunumum var ders çalışıyorum :KK14: Bu arada söyledim mi bilmiyorum mezuniyet elbisemi aldım hürrem modeli diye geçiyor petrol mavisi :KK12:Gümüş ayakkabı ve çantayla kombinelerin inşallah mezuniyete 1 beden küçülttürmek zorunda kalırım :KK9::KK9:Öpüyorum hepinizi :KK54:

umarım küçülttürürsün nereden mezun oluyorsun

Çukurova Üniversitesi canım psikolojik danışma ve rehberlik son sınıftayım 2 ay kaldı işte nasipte :KK8:

güzel bi bölüm çü nün kampüsü de çok güzeldir ablam da oradan mezun özellikle sizin fakültenin arka tarafının manzarası süper

X