Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canlarim yeni topik hayirli olsun. Ellerine saglik sersumcum. Ben iki haftadir listeye girmek icin sabirsizlanirken bugun listeye girme hakkim varken bildirim yapamadim. Evde pc bozuk tabletle giriyordum. Onuda dun bozdum. Bugun iste de yogundum. Bildirim yapamadim. Cok uzuldum. Suanda esimin telefonundan yaziyorum. Umarim bildirim yapmadim diye bir cezasi yoktur.
Bugun yediklerim
Sabah bir muz ikik kk kasar on zeytin. Biraz ceviz.
Ogle iki kayisi
Aksam
4Kofte
1bardak ayran
1tabak salata
Biraz ceviz.
Hepinizi opuyorum. Insallah en kisa zamanda pc veya tablet tamir edilir de aranizda olurum.

nice mutlu yaşlara canım

akşam yediğim çikolatalar tartımı tırmaladı bacım

gülmesemiydim ki:26::26:korktum şimcik

süper şiir

iyi eğlenceler canım
sağol bebemm
sersum liste için eline emeğine sağlık bebişim1. mizi de kutluyorum:119::119::119:

Bana torpil yapmışsın sersum ben + dayım
+ 600 bu hafta maalesef
canım hem otobüse yetişmeye çalışıp hem liste hazırladım:18:gözümden kaçmış++ sı..olsun küçük bi hediye olmuş sana..
canım sen bugün başlangıçla 2 hafta sonra listedesin..ama liste yapma tarihin daha netleşmedi..çünkü liste yeniden düzenlenecek..çıkanlar olacak..en kısa sürede yenileme yapıp sizlere bildiricem canım
pardon kizlar 88 i 85 gibi görmüsüm mimu88 sanirim baska bir üye

sersumcum bu listeye göre 6. sırada oluyorum ben mi yanlış gördüm olsun canım adımı görmek güzel en azından eksideyim
artık sen de kusura bakma canım..o telaşla gözümden kaçmış

elinde olmayan sebeplerden olduğu için affederiz canım seni..haftaya bi aksilik olmaz inşallah

Son düzenleme:
Yeni topik hayırlı uğurlu olsun , bugünki listede olan herkesi tebriks hele Birdy ya baştan ya sondan ama hep 1. ortası yok yanee

Sersum Van'a gidip buluşabildinizmi eşin ile, sakın havaya girip cıss yapma emi bak yaza bişey kalmadı ona göre :18:

bu arada eski topiğe bakıp niye yeni topik açtın diye soranlar, sebebini yanlış yorumlayanlar var haberün varmiiii haberün varmiii ?

bi merhaba diyip kaçayım dedim...çoook mutluyum medeniyeti özlemişim beyaa..
tom cruise un son filmine gittik ..gezdik kızım içün alışveriş yaptık az..yarın devam..

..kaçamakları yazmıycam ama elimden geldiğince az yapıcam söz..
dönünce protein paklar beni yine..

hepinizi çook öpüyom

bu vesileyle azmimiz artar inşallahsersum altta görüyom seni sobeeeefkarlandım ama geçti leylakıma dedim

kaçmış sersum ben yazana kadar:26:liste için eline sağlık canım

iyi akşamlar kızlar,ancak bu saatte gelebildimakşama kadar bir an boş kalmadım...öğle arasında saçımı boyatıp fönlettim..yarın günüm var...sabah klasik kahvaltımızı yaptım akşam 8 e kadar bişey yiyemedim ama acıkmadım da..suyu az içtim sadece8 de yemek canım istemediğinden 2 avuç fıstık yedim...şimdi yatmam lazım...iy geceler canlarım

selam canım..buluştuk vandayız ..

hee okudum..gerekli son açıklamayı da yaptım..başka da bişey demiycem..

:83::83::83::83: adımız muhabbet tadımız karatay

aynen canımgözün aydın eşinle buluşmuşsunbol bol eğlen,gez..kahvaltıya gidin mesela..kaçamakları takmadiyorum ama benim kaçamaklar kilolarca geri dönüş yapiyo,bazıları gramla alıyo imreniyorum vallaben gramla verip kiloyla alıyorum yavvvv:26::26:

bi türlü çıkamadığım gibi çenem de düştümelexin sana bi sorum var canım..hep 2 öğün mü yaptın..maşallah kilo vermen durmamışspor yaptın mı..

o nasııl oluyosa demi kıss..inşallah benim de öyle olmaz ama 8 aydır tam bi görmemiş oldum burda ben
kız iki arada bi derede kaldı kızcağız kaçamak yapsın mı yapmasınmı
:18::18::18::18:
He gözün aydın canım, gezin tozun acısını cıkarın (ama sen cıss yememeye çalış yinede ) iyi eğlenceler öptüm.

kararsız kaldım ben de öptüm şekerim

ben bu sefer kaçıyom kısslar..öpüyom sizi...yarın akşama uğrarım gene..

naapıyon beyaa...bak seni öpüp gidiyom hee..konuşamadık emme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…