Güzeller selam ,
Nasılsınız bakalım ? İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.
Biliyosunuz ben geçen hafta Belgrad Ormanı'na gitmiştim koşucam diye ama yanısıra çok daha önemli bir amacım vardı ; ot toplayacaktım ama bir tane bile toplanacak ota denk gelemediğim için ellerim bomboş bir şekilde eve geri dönmüştüm.Fakat kafaya koymuşum ya ; yapıcam illaki , ogün bugündür kafamda sürekli ot toplama işi dönüyo , ayy delirecem...Saplantıya dönüştü resmen
Eee havalar da soğuk ve yağışlıydı falan derken bugüne kadar ulaştık.Baktım hava çok güzel , bizim eve yakın bir baraj gölü var , kocamla oraya gittik ot toplamaya (kendime hasbinallah diyorum gerçekten) ...Neyse tepe-bayır , tarla-tokat gez gez en nihayet çok güzide ebegümeci otunun olduğu bir bölgeye vardık.Uzun müddet bunları topladık , eve geldik , ebegümecileri yıkadım , kavurdum , rahatladım....Artık kafamdan çıktı.Bi de ısırgan olaydı çok iyi olacaktı , o da bi başka güne kısmet artık.Yani bütün gün bu ebegümeciyle geçti diyebilirim...Ne kadar boş bi insanım
Bunun dışında regl oldum , resmen Ramazan davulu kadar şişmişim.Eşofman giymekte buldum huzuru...Kiraz sapı çayı yaptım , belki bi nebze su atabilirim...
Dünden beri 5 dakka 5 dakka girdim çıktım , hep bişey oldu , ne muntazam okuyabildim ne de iki satır yazabildim ama aklımda kalanları özetleyeyim ;
Sersumcum ; Liste için ellerine sağlık gülüm
Hem bol katılımlı olmuş , hem de çok özenmişsin.Makbulecim birinci olmuştı di mi ? Başta bu azimli kardeşimiz olmak üzere herkese ama herkese benden kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Bu arada benim birinciliğimi kutlayan çok sevgili Brussels ve Özlemkartal (gözümden kaçan yoktur inşallah) , sağolun-varolun...Eee ne demişler bi baş ol da istersen soğan başı ol
Haftaya da yerimi korumak istiyorum , kolay gelmedim ben bu günlere , kaptırmam koltuğumu
Sersumcum Van çıkartması çok başarılı geçmiş , kahvaltı , sinema , alışveriş ...Bu sosyetik hareketler seni bozmasın kıssss
Valla çok sevindim güzel vakit geçirdiğinize , biraz havanız değişmiştir hiç diilse
Melexin ; Yavv resmen 15 kilo vermişsin , gözlerim pörtledi , sessiz ve derinden vermişsin ya bütün fazlalıkları
Zaten dedim ya , gördüğümde çok çok iyiydin , şimdi tam fıstık olmuşsundur , daha da uğraşma vericem diye ...Valla çok kutluyorum seni ve darısı herkesin başına diyorum...
Kaneelcim ; Senin kilo hikayen beni dumurlardan dumurlara uğrattı resmen.Yaaa nasıl inanılmaz bi hikaye ve nasıl büyük kilo farkları...Valla çooook sağlam bi iraden varmış , sana da çok çok BRAVOSSS...
Kızlar ya , özetin özeti oldu galiba...Bi sürü şey yazacaktım ama aklıma bu kadarı geldi.Hatırladıkça yazarım yine.Akşama takılıcam zaten burda.Gerçi sizler sosyalleşirsiniz , gelmezsiniz sayfaya ama n'apalım , mukadderat