sersumum gunaydın bebeeeemmmmm devrım yapmıssın hayırlı olsun yenı topıcın canım super olmus superrrrrrr
ay cok eglencelı ev sahıbı olmak ne guzelmıs kafana gore takılıyosunnnnn
günaydın kızlar yeni topik yeni başlangıç...umarım bu topik hepimize iyi gelir çatır çatır zayıflar çıtır çıtır hatunlar oluruz
sabah
2 yumurta
domates+salatalık
peynir
5 zeytin
çay
Ne oldu sersum canım, niye ayrılıyonkine.. O topic sensiz olmaz, sen ikisine de yetişirsin gerçi ama.. Neyse ben sadece okuyabiliyorum nihayetinde, nerde olsa okurum.. Hayırlı uğurlu olsunYarına 75 le girme uğuru getirsin
Ne kadar zamandır yapmaktasın Karatay'ı? Ben 38 ki 39 a girdik artık. 1,58 boy 65 tim ama biraz düştüm sanırım 64 gibiyim. Cok fazla kilo sorunu yok gibi ama 5-6 versem iyi olacak gibi. Çalışıyorum bir de. Bazen o zorlamakta. Evde ablamızdan başka bir 29 aylık ikizlerim var. Onlarla zaman geçiyor bir sekilde. :)
ben ilkokuldan lise bitene kadar adanada okudum üniversiteye ankaraya gittim ve 14 sene kaldım daha da kalırdım da eş durumundan ayrıldım adana yaşaması rahat bi yerdir 2. memleketim gibidirEvet canım bende çok seviyorum üniversiteyi ama bitiyor işteÇok güzel günlerim geçti Adana'da özleyeceğim
bence azıcık pirinçten bişey olmaz ama bi dahaki sefere pirinçsiz yap kafan rahat etsinkizlar karataydA CORBALARDA 1 2 kasik un olmasina ragmen corbalari icebiliyoruz ya,peki yemeklere 1 kasik pirinc koydugumuz zamanda yeniyormuydu ya ,unuttum ben.benim evde bugün kapuska var ama icine pirinc koymusutm yesemmi yemesemmi
afiyet olsunsabah
van kahvaltısı yaptım
cıss olarak 3-4 lokma bal kaymak yedim
en az 2 saat yürüdüm..
canim bende bugun kacamak yaptim. ben yaklasik 6 haftadir karatay yapiyorum. 15 gun once bir kacamak yaptim iki yada uc gun arka arkaya yaptim. benim tek sorunum tatli. tatliya duskunum, bugun balik yiyecegim diye kendimi helva yemeye proglamistim. ama irademe hakim olamayip helvayi sabah kahvaltisindan sonra yedim. aksam baliktan sonra yine yedim. arkasinin gelmesinden korkuyorum, insallah bir daha yapmam.sabah menümü yazmıştım öğle 1 tabak kısır ve yarım bardak yoğurt yedim
gelelim akşama:18:
buraya kadar herşey iyiydi diyete başladığımdan beri ilk kaçamağımı yaptım çok utanıyorum
deniz kenarı açık havada kocamın benden habersiz siparişiyle önüme gelen bi sürahi büyüklüğündeki birayı 10-15 tane patatesle hüplettim ardından kızımın yiyemediği pizzadan iki dilim hüplettim (ince hamurluydu ama)
baktım ki ipin ucu kaçtı daha önce benimkiler yerken reddettiğim fıstıklı burma kadayıftan 1 parmak uzunluğunda kalan parçayı da yuttum
akşama yemek yok üstelik bugün yürüyüş de yapamadım başıma gelecekleri biliyorum ve gardımı alıyorum:83::83::83:
Canım çok geçmiş olsun yokluğun çok belli oluyorKızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı
Kızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı
sabah menümü yazmıştım öğle 1 tabak kısır ve yarım bardak yoğurt yedim
gelelim akşama:18:
buraya kadar herşey iyiydi diyete başladığımdan beri ilk kaçamağımı yaptım çok utanıyorum
deniz kenarı açık havada kocamın benden habersiz siparişiyle önüme gelen bi sürahi büyüklüğündeki birayı 10-15 tane patatesle hüplettim ardından kızımın yiyemediği pizzadan iki dilim hüplettim (ince hamurluydu ama)
baktım ki ipin ucu kaçtı daha önce benimkiler yerken reddettiğim fıstıklı burma kadayıftan 1 parmak uzunluğunda kalan parçayı da yuttum
akşama yemek yok üstelik bugün yürüyüş de yapamadım başıma gelecekleri biliyorum ve gardımı alıyorum:83::83::83:
Çok teşekkür ederim canımGüzeller selam ,
Nasılsınız bakalım ? İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.
Biliyosunuz ben geçen hafta Belgrad Ormanı'na gitmiştim koşucam diye ama yanısıra çok daha önemli bir amacım vardı ; ot toplayacaktım ama bir tane bile toplanacak ota denk gelemediğim için ellerim bomboş bir şekilde eve geri dönmüştüm.Fakat kafaya koymuşum ya ; yapıcam illaki , ogün bugündür kafamda sürekli ot toplama işi dönüyo , ayy delirecem...Saplantıya dönüştü resmenEee havalar da soğuk ve yağışlıydı falan derken bugüne kadar ulaştık.Baktım hava çok güzel , bizim eve yakın bir baraj gölü var , kocamla oraya gittik ot toplamaya (kendime hasbinallah diyorum gerçekten) ...Neyse tepe-bayır , tarla-tokat gez gez en nihayet çok güzide ebegümeci otunun olduğu bir bölgeye vardık.Uzun müddet bunları topladık , eve geldik , ebegümecileri yıkadım , kavurdum , rahatladım....Artık kafamdan çıktı.Bi de ısırgan olaydı çok iyi olacaktı , o da bi başka güne kısmet artık.Yani bütün gün bu ebegümeciyle geçti diyebilirim...Ne kadar boş bi insanım
Bunun dışında regl oldum , resmen Ramazan davulu kadar şişmişim.Eşofman giymekte buldum huzuru...Kiraz sapı çayı yaptım , belki bi nebze su atabilirim...
Dünden beri 5 dakka 5 dakka girdim çıktım , hep bişey oldu , ne muntazam okuyabildim ne de iki satır yazabildim ama aklımda kalanları özetleyeyim ;
Sersumcum ; Liste için ellerine sağlık gülümHem bol katılımlı olmuş , hem de çok özenmişsin.Makbulecim birinci olmuştı di mi ? Başta bu azimli kardeşimiz olmak üzere herkese ama herkese benden kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS Bu arada benim birinciliğimi kutlayan çok sevgili Brussels ve Özlemkartal (gözümden kaçan yoktur inşallah) , sağolun-varolun...Eee ne demişler bi baş ol da istersen soğan başı ol Haftaya da yerimi korumak istiyorum , kolay gelmedim ben bu günlere , kaptırmam koltuğumu
Sersumcum Van çıkartması çok başarılı geçmiş , kahvaltı , sinema , alışveriş ...Bu sosyetik hareketler seni bozmasın kıssssValla çok sevindim güzel vakit geçirdiğinize , biraz havanız değişmiştir hiç diilse
Melexin ; Yavv resmen 15 kilo vermişsin , gözlerim pörtledi , sessiz ve derinden vermişsin ya bütün fazlalıklarıZaten dedim ya , gördüğümde çok çok iyiydin , şimdi tam fıstık olmuşsundur , daha da uğraşma vericem diye ...Valla çok kutluyorum seni ve darısı herkesin başına diyorum...
Kaneelcim ; Senin kilo hikayen beni dumurlardan dumurlara uğrattı resmen.Yaaa nasıl inanılmaz bi hikaye ve nasıl büyük kilo farkları...Valla çooook sağlam bi iraden varmış , sana da çok çok BRAVOSSS...
Kızlar ya , özetin özeti oldu galiba...Bi sürü şey yazacaktım ama aklıma bu kadarı geldi.Hatırladıkça yazarım yine.Akşama takılıcam zaten burda.Gerçi sizler sosyalleşirsiniz , gelmezsiniz sayfaya ama n'apalım , mukadderat
Kaçamak başlarsa bitmek bilmiyor durdurmak hiç başlamamaktan daha zorcanim bende bugun kacamak yaptim. ben yaklasik 6 haftadir karatay yapiyorum. 15 gun once bir kacamak yaptim iki yada uc gun arka arkaya yaptim. benim tek sorunum tatli. tatliya duskunum, bugun balik yiyecegim diye kendimi helva yemeye proglamistim. ama irademe hakim olamayip helvayi sabah kahvaltisindan sonra yedim. aksam baliktan sonra yine yedim. arkasinin gelmesinden korkuyorum, insallah bir daha yapmam.
bunlar benim icin
bunlarda sana
buarada aksam yemegim 18.00
yaklasik yarim kilo hamsi firinda
salata
ayran
1kk helva
az daha patlayacaktim ama yedim.
bana neler oluyor bugunlerde bilmiyorum. cok istahliyim.
Menü güzel spor daha da güzelsabah yazmistim kahvalti hep ayni
saa16.00 da 1 kase yogurt ve keten tohumu
aksam yemegi saat19.00 haslama et 4-5 kasik bulgur pilavi biraz tursu ve 1 kase tarcinli yogurt
leslie ile 5 mil yaptim bu gun
karatay icin guzel bir gundu...Yarina Allah kerim hepinize mutlu mutlu aksamlar
Kızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı
geçmiş olsun canım neren arırsa canın orda derdi ananem kulak ağrısıda hiç çekilmez geçmiş olsun dinlen canımKızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı