Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumum gunaydın bebeeeemmmmm devrım yapmıssın hayırlı olsun yenı topıcın canım super olmus superrrrrrr

ay cok eglencelı ev sahıbı olmak ne guzelmıs kafana gore takılıyosunnnnn

yaşasın evsahibisiyiz artık oleyyy

evet canımcım yeni umutlarla çıtır olucaz inşallah

bişey olduğundan değil canım yaa..kızlarla ortak kararımız..oranın sahibi saphiraydı ama o da başka yerde biliyorsun..biz de kendi konu başlığımız olsun ve kararlarıızı uygulayabilelim he muhabbet edeli hem de zayıflayalım dedik..olay budur..sağolasın..hepimize hayırlı olsun inşallah...

slm sersum ne haber, karataycısın sen de demek ne güzel, nereden çıktı bu samimi mesaj diyeceksin, ben sana en komik üye olarak oy verdim, ramaska rica etmişti günlüğüme gelip sersum en komik üye oy verir misin demişti, aslında hiç bir yazını okumamıştım ama madem böyle bir raca vardı... eeee elime mi yapışacak! oy vereyim dedim... kazandın mı bilmiyorum, ama seni bu forumda çoook seven var anlaşılan...

her neyse gelelim konuya , bende yarı karataycıyım, neden yarı diyeceksin, ben sadece; ekmek yemiyorum, yürüyüş yapıyorum, 3 öğün ve 1 ara yapıyorum diğer yemeklerimi pilav da dahil yiyorum hepsini ama bunu yapmak bile bana 12-13 kg verdirdi şimdilik tabi, daha çok var vermem gereken kilo...:18::18::18: yok yok korkmuyorum vereceğim bu kiloları... ismini görünce sevindim valla sanki tanıdık birine rastlamış gibi oldum ve hemen selam vereyim dedim... sevgiler bol komik ve güzel günler dilerim...

Akşam yemeğim
8 tane yaprak sarma 1 kase yoğurt1 tane de biber dolma

Kızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı

selam kızlar.iyi haftasonları hepinize...
sabah:menemen,dom,salata,peynir,tere,maydanoz,kayısı ve çemen
ara:1 bardak süt,5 tane küçük çilek,1 çaybardağı antep fıstığı
akşam:fırında karnıyarık,mercimek çorba,cacık

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menüm

1.ögün

1 muz
zeytin,peynir
salatalik,domates
ceviz ve badem

2.ögün

sebze corbasi
salata
yogurt
3 4 kasik kapuska

bugün hic su icemedim

1.5 aydır karatay yapıyorum 1 kilo verdim daha önceden de 2 kilo vermiştim 3 kilo olunca metabolizma durdu 1 aydır tık yok bu hafta sanki biraz kıpırdanmaya başladı ben de 38 in içindeyim boy 1 55 bmi ye göre 48 olmam gerek ama ben o kadar istemiyorum zaten kısayım çocuk gibi olurum o nedenle 55 bana iyi oluyor yuvarlak hatlıyım 55 te 38 beden oluyorum yaşıma ve tipime göre süper oluyor

Evet canım bende çok seviyorum üniversiteyi ama bitiyor işte Çok güzel günlerim geçti Adana'da özleyeceğim
ben ilkokuldan lise bitene kadar adanada okudum üniversiteye ankaraya gittim ve 14 sene kaldım daha da kalırdım da eş durumundan ayrıldım adana yaşaması rahat bi yerdir 2. memleketim gibidir

kizlar karataydA CORBALARDA 1 2 kasik un olmasina ragmen corbalari icebiliyoruz ya,peki yemeklere 1 kasik pirinc koydugumuz zamanda yeniyormuydu ya ,unuttum ben.benim evde bugün kapuska var ama icine pirinc koymusutm yesemmi yemesemmi
bence azıcık pirinçten bişey olmaz ama bi dahaki sefere pirinçsiz yap kafan rahat etsin

sabah

van kahvaltısı yaptım
cıss olarak 3-4 lokma bal kaymak yedim

en az 2 saat yürüdüm..
afiyet olsun
methedildiği kadar var mı bari

sabah menümü yazmıştım öğle 1 tabak kısır ve yarım bardak yoğurt yedim
gelelim akşama:18:
buraya kadar herşey iyiydi diyete başladığımdan beri ilk kaçamağımı yaptım çok utanıyorum

deniz kenarı açık havada kocamın benden habersiz siparişiyle önüme gelen bi sürahi büyüklüğündeki birayı 10-15 tane patatesle hüplettim ardından kızımın yiyemediği pizzadan iki dilim hüplettim (ince hamurluydu ama)
baktım ki ipin ucu kaçtı daha önce benimkiler yerken reddettiğim fıstıklı burma kadayıftan 1 parmak uzunluğunda kalan parçayı da yuttum
akşama yemek yok üstelik bugün yürüyüş de yapamadım başıma gelecekleri biliyorum ve gardımı alıyorum:83::83::83:

Güzeller selam ,
Nasılsınız bakalım ? İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.
Biliyosunuz ben geçen hafta Belgrad Ormanı'na gitmiştim koşucam diye ama yanısıra çok daha önemli bir amacım vardı ; ot toplayacaktım ama bir tane bile toplanacak ota denk gelemediğim için ellerim bomboş bir şekilde eve geri dönmüştüm.Fakat kafaya koymuşum ya ; yapıcam illaki , ogün bugündür kafamda sürekli ot toplama işi dönüyo , ayy delirecem...Saplantıya dönüştü resmen Eee havalar da soğuk ve yağışlıydı falan derken bugüne kadar ulaştık.Baktım hava çok güzel , bizim eve yakın bir baraj gölü var , kocamla oraya gittik ot toplamaya (kendime hasbinallah diyorum gerçekten) ...Neyse tepe-bayır , tarla-tokat gez gez en nihayet çok güzide ebegümeci otunun olduğu bir bölgeye vardık.Uzun müddet bunları topladık , eve geldik , ebegümecileri yıkadım , kavurdum , rahatladım....Artık kafamdan çıktı.Bi de ısırgan olaydı çok iyi olacaktı , o da bi başka güne kısmet artık.Yani bütün gün bu ebegümeciyle geçti diyebilirim...Ne kadar boş bi insanım
Bunun dışında regl oldum , resmen Ramazan davulu kadar şişmişim.Eşofman giymekte buldum huzuru...Kiraz sapı çayı yaptım , belki bi nebze su atabilirim...
Dünden beri 5 dakka 5 dakka girdim çıktım , hep bişey oldu , ne muntazam okuyabildim ne de iki satır yazabildim ama aklımda kalanları özetleyeyim ;
Sersumcum ; Liste için ellerine sağlık gülüm Hem bol katılımlı olmuş , hem de çok özenmişsin.Makbulecim birinci olmuştı di mi ? Başta bu azimli kardeşimiz olmak üzere herkese ama herkese benden kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS Bu arada benim birinciliğimi kutlayan çok sevgili Brussels ve Özlemkartal (gözümden kaçan yoktur inşallah) , sağolun-varolun...Eee ne demişler bi baş ol da istersen soğan başı ol Haftaya da yerimi korumak istiyorum , kolay gelmedim ben bu günlere , kaptırmam koltuğumu
Sersumcum Van çıkartması çok başarılı geçmiş , kahvaltı , sinema , alışveriş ...Bu sosyetik hareketler seni bozmasın kıssss Valla çok sevindim güzel vakit geçirdiğinize , biraz havanız değişmiştir hiç diilse
Melexin ; Yavv resmen 15 kilo vermişsin , gözlerim pörtledi , sessiz ve derinden vermişsin ya bütün fazlalıkları Zaten dedim ya , gördüğümde çok çok iyiydin , şimdi tam fıstık olmuşsundur , daha da uğraşma vericem diye ...Valla çok kutluyorum seni ve darısı herkesin başına diyorum...
Kaneelcim ; Senin kilo hikayen beni dumurlardan dumurlara uğrattı resmen.Yaaa nasıl inanılmaz bi hikaye ve nasıl büyük kilo farkları...Valla çooook sağlam bi iraden varmış , sana da çok çok BRAVOSSS...
Kızlar ya , özetin özeti oldu galiba...Bi sürü şey yazacaktım ama aklıma bu kadarı geldi.Hatırladıkça yazarım yine.Akşama takılıcam zaten burda.Gerçi sizler sosyalleşirsiniz , gelmezsiniz sayfaya ama n'apalım , mukadderat

Sabah saat 12 de
Peynir
Ziytinyağlı kekikli zeytin
Zeytinyağında kıZartma patlıcN biber kabak patates

Akşam 19
Etli domatesli bulgur piavı
Salata
Ayran

sabah yazmistim kahvalti hep ayni
saa16.00 da 1 kase yogurt ve keten tohumu

aksam yemegi saat19.00 haslama et 4-5 kasik bulgur pilavi biraz tursu ve 1 kase tarcinli yogurt

leslie ile 5 mil yaptim bu gun

karatay icin guzel bir gundu...Yarina Allah kerim hepinize mutlu mutlu aksamlar

canim bende bugun kacamak yaptim. ben yaklasik 6 haftadir karatay yapiyorum. 15 gun once bir kacamak yaptim iki yada uc gun arka arkaya yaptim. benim tek sorunum tatli. tatliya duskunum, bugun balik yiyecegim diye kendimi helva yemeye proglamistim. ama irademe hakim olamayip helvayi sabah kahvaltisindan sonra yedim. aksam baliktan sonra yine yedim. arkasinin gelmesinden korkuyorum, insallah bir daha yapmam.
bunlar benim icin
bunlarda sana

buarada aksam yemegim 18.00
yaklasik yarim kilo hamsi firinda
salata
ayran
1kk helva
az daha patlayacaktim ama yedim.
bana neler oluyor bugunlerde bilmiyorum. cok istahliyim.

Kızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı

Çiğdemcim ya , çok geçmiş olsun.İltihap mı vardı kulağında ? Hay Allah ya , çok geçmiş olsun , acil şifa diliyorum.Çoktandır da karşılaşamadık , özledim seni...

Çok teşekkür ederim canım
Kaçamak başlarsa bitmek bilmiyor durdurmak hiç başlamamaktan daha zor

Menü güzel spor daha da güzel

Geçmiş olsun canım

akşam menüm
yarım kase annane tarhanası tavuk yogurt

hafta sonları pek bakamıyorum kızlarım evde oldugu için onların isteklerine bakıyorum iyi geceler herkese

sersumcum burda muhabbet daha iyi olacak herhalde ilk önce oraya bi bakmıştım kırılanlar olmuş herhalde zaten davet etmişsin isteyen gelir burda bir yasaklama yok muhabbetimiz bol olsun bugün hareketli bir gün geçirdim 10:30 da kalktım kahvaltıdan sonra kızı dersaneye gönderdim sonra pazara gittim dolaba yerleştirdim ordan anneme geçtim kardeşim hastalanmıştı serum falan takmışardı sonra eve göndermişler ona ziyarete gittim ordan eve derken akşam yemeği hazırlığı derken bu saat oldu şimdi kocişle çay keyfi
siz neler yaptınız bakayım sersum vandan dönmüşsün kahvaltıları götürmüşsün afiyet olsun menüme gelince
11:00 kahvaltı

2 dilim peynir
5 zeytin salatalık,domates
ceviz fındık,2kayısı (kuru )
2 yumurta çay
saat 3 gibi 1 adet kivi annem ısrar etti
akşam

1tabak börülce yemeği çoban salatası yarım kase yoğurt
17:30 da biraz çilek ve erik saat 8 e kalmamak için acele ettim kızlar napimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…