İlk defa jöleli bi bakım duyuyorum ki ben jöle falan sürünce ve o gün yıkayamadıysam kafayı kabuk kabuk kepek kepek içinde kalıyo kafam çok ilginç buldum yaa :44:, ama yanmış aşırı kurumuş saçları canladırır bu maske ondan eminim
Hoş geldiiinve güle güle çiğdooş leptinin bol olsuun
Bende kaçtım
Canıım... Ne kadar özlettin kendiniÇocuklar nasıl? Bebiş iyi mi? Başka bir sorun çıkmadı değil mi?
Kiloları takma kafana. Biraz kendini toparlayınca gelirsin buraya, beraber veririz. Bu arada da hamurişinden vs uzak dur yeter
Hosgeldin ramaska,iyi olmana sevindim,sen bebisler iyi olun kilolar gider nasilsa baslayinca hic takma kafana,seni ve kizlarini opuyorum
hepinizin yazdıklarını okudum..
ramaskam gelmiş..çok sevindim..:5
kizlar bende sizleri cok ozledim ve eksikliginizi hissettim. benim zor gunlerimde yanimdaydiniz.cok sukur iyiyiz.kizimda iyi saglik problemi yok...
.ama benim sutum kesildi gibi birsey sutum gelmiyor. gercekten cok uzuldum....
o kadar yedim ictim sut olsun diye su ictim bitki caylari ictim akliniza gelecek herseyi denedim ama olmadi iyice azaldi.... o kadar kilo aldim sutum olsaydi hic dert etmezdim ama sut yok kilo var. bende kendimi teselli ediyorum ne yapayim beterin beteri var haline sukret diyorum.... en azindan kizimin sagligi iyi diyorum....
bugunden itibaren yediklerime dikkat edicem...1 ay sonra tr ye tatile gidicem ins...benim acil kilo vermem lazim nasil yapicam bilmiyorum..
.once odem atmak icin moral olsun birkacgun atak yapayim sonra karatayla basliyim diyorum...bakalim...
sersum canim sen onceden dukan yapmistin.kac gun atakla kac kilo vermistin hatirliyormusun...sen ne dersin once atak yapip karataya oyle baslayayim mi?
igneoyam canim yemediklerin icin alkis....
adigegupse canim keske yaninda birseyde dileseymissin...canim ins.allah kalbine gore versin...
ficans canim bende seni opuyorum cok sagol.
sadece askim canim dugune az kalmis.ins.istedigin kiloyu cabuk verirsin...
birdy canim israrla soruyorum findik kiriyim derken??
leylak canim yogurt kurune basliyormussun kolay gelsin....
nazfiliz canim hala baslamamissin ben bile basliyorum hadi gel sende basla yaz geliyor.
kizlar yogurt kuru yapan kendilerini bu yolda topige adayan arkadaslar rica etsem madem yapiyorsunuz olculerinizi alip hergun tartilip bizede bildirsenizde bizde aydinlansak ne dersiniz...
kizlar hepinizi opuyorum herkese iyi gunler...bakalim cuma gunu ne olcak tartilar yuzunuzu guldurur ins....
Canım üzülme tekrar gelir belki sütün,kilo içinde dikkat etmeye başlarsan kısa sürede fark eder diye düşünüyorum,ama içini ferah tut
dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata
günaydın kızlar;
2 haşlanmış yumurta
1 domates
4 zeytin
yarım kase yoğurt
şeersz çay
Afiyet olsun canım
bugün hayırlısıyla karatay kahvaltımı yaptım
düngece baklavamı yaptım42 yufka oldu az önce pişirdim öğleden sonra şerbetini vericiiiim ...gece 3e kadar baklavayla uğraştım gelemedim dün akşam menüm gayet karatay menüsü oldu taze fasülye salata yoğurt ....birazdan pazara gidiciiiim ...
Afiyet olsun filizim,kaçamak yok di mi
kızlar herkesin gwçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim iyi ki gldim içim rahat annem iyi çok şükür işte bu hafta hastanedeyiz bakalım ne zamana taburcu olur bu arada diyet miyet kalmadı zaten artık burdan dönünce devaam ederim inşallah sizi özledim pazar günü dönemyi düşünüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım bakalım
çok sağol canım iyi çok şükür biraz daha hastanede yatacak galiba ama ameliyat iyi geçmiş her geçen gün daha iyi hissediyorCanim onla gecmis olsun,Allah şifa versin
Arkadaşlar Hoş geldiniz..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi burada hem KARATAY DİYETİ yapıp hem de EĞLENMEYİ ,MUHABBETİ VE DOSTLUĞU amaçlıyoruz...
Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşır ve başarılarımızı hep beraber kutlarız TOPİĞİMİZDE..
ÖNCELİKLE YENİ GELENLERE BİLGİ AMACIYLA İLK SAYFAMIZDA ANA KURALLARI YAZAYIM..
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..Hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..Kalori hesabı yapmıyoruz...
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKLERİ DE ZİYARET EDERSENİZ SİZİN İÇİN ÇOK FAYDALI OLUR..
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..LAKİN BİR ARAYA GELİP BURADA BULUNMAK DA BİR BAŞARIDIR BENCE..
CUMA GÜNLERİ LİSTEMİZ OLACAK..TABİİ ONUN İÇİNDE KURALLARIMIZ VAR..
KURALLARIMIZ..1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 14.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..
9-listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
liste sıramız...
1-sersum-12 Nisan 2013 liste yaptı
2-Makbule007-19 Nisan 2013 liste yaptı
3-cigdemklcsn -26 Nisan 2013
4-birdy-3 Mayıs 2013
5-papadiya-10 Mayıs 2013
6-adigegupse-17 Mayıs 2013
7-özlem kartal-24 Mayıs 2013
8-ficans-31 Mayıs 2013
9-leylak84-7 Haziran 2013
10-cafo-14 Haziran 2013 izinli
11-iğneoyası-21 Haziran 2013
12-melexin-28 Haziran 2013
13-kaneel-5 Temmuz 2013 izinli
14-habercice-12 Temmuz 2013 izinli
15-Kardelennn-19 Temmuz 2013
16-elifce82-26 Temmuz 2013
17-Bruxelles- 2 Ağustos 2013
18-beyhan25-9 Ağustos 2013
19-nurudilara- 16 Ağustos 2013
20-sea-23 Ağustos 2013
21-teremm-30 Ağustos 2013 bildirim yapmadı
22-filiztoprak-6 Eylül 2013
23-fsevgi-13 Eylül 2013 bildirim yapmadı
24-guleryuz2011-20 Eylül 2013
25-fbmy8785-27 Eylül 2013 izinli
26-borayse-4 Ekim 2013
27-regen-11 Ekim 2013-3 mayısta listede
28-molar-18 Ekim 2013-3 Mayısta listede
29-sadece-aşkım-25 Ekim 2013-10 Mayısta listede
30-aydın-didem-10 Mayısta listede
31-tanem111-10 Mayısta listede
32-mumu85-10 Mayısta listede
Kronikdeli- ???
ihya-3 hafta izinli ???
topalpire-???
Ne kaa işlemiş içine dimi ne çektin be o topikte kuzuum
Aktarlarda var canim,hepsinin ölçüsü standart zaten,şişenin yarısı 1 kutu şampuana boşaltılacak
Iyi geceler canim
Olur canım buraya yazarım
Bilmem mi
Eskiler eskiler
ne zor oluyo de mii..Kızlar geçmişi okudum hatta alıntılamak için yan sekme yan sekme yan sekme baktım 10 15 tane mesaj olmuş üşendimÇok uykum var. Saat 20 de yürüyüşe çıktım ve 1 saat yürüdüm. Ardından da oyun oynadım Eve çok geç geldim. Şimdi ilacımı içip doooğru yatağa Hof belim ağrımış. Herkese iyi gecelerrrrrrrr
Bende de aynı durum var:
Babamın burnu kocaman, anneminki hokka: Babama çekmişim.
Babamın çok güzel poposu var, anneminki kocaman:Anneme çekmişim.
Babamın gözler ela, anneminki kahve: Anneme çekmişim.
vs... vs...vs...
Genetik çöplük gibiyim vesselam:
yemediklerin içün..Kızlar arkadaşlarım yeni gitti.
Akşam menümü de yazıp uyuyayım. Bugün leptinlere zaman kalmadı.
1 tabak düğün çorbası, 1 kaşık zyağlı barbunya, 1 kaşık zyağlı kereviz, 1 biftek kadar kuzu tandır, 1 adet elma dilim patates(X)(fırında kızarmış)
Yemediklerim: Peynirli börek, şöbiyet, şekerpare, kola, pilav.
Bugün yürüyüş yapamam demiştim ama yaptım. 4km/40dak. Öte yandan Ender Saraçın 10 hareketini ve yoğurt kürünü yapamadım. Sanırım yapmıycam ben, tiksindim nedense...
Yarın gündüz de bir arkadaşım var ama sabah burdayım. Görüşürüz. Özledim sizle yazışmayı yahu...
üzülme bebişim.bende kendimi teselli ediyorum ne yapayim beterin beteri var haline sukret diyorum.... en azindan kizimin sagligi iyi diyorum....
bugunden itibaren yediklerime dikkat edicem...1 ay sonra tr ye tatile gidicem ins...benim acil kilo vermem lazim nasil yapicam bilmiyorum..
.once odem atmak icin moral olsun birkacgun atak yapayim sonra karatayla basliyim diyorum...bakalim...
sersum canim sen onceden dukan yapmistin.kac gun atakla kac kilo vermistin hatirliyormusun...sen ne dersin once atak yapip karataya oyle baslayayim mi?
kizlar yogurt kuru yapan kendilerini bu yolda topige adayan arkadaslar rica etsem madem yapiyorsunuz olculerinizi alip hergun tartilip bizede bildirsenizde bizde aydinlansak ne dersiniz...
kizlar hepinizi opuyorum herkese iyi gunler...bakalim cuma gunu ne olcak tartilar yuzunuzu guldurur ins....
hoşgeldin yıldızcım.gunaydin kizlar ..
yine geldim ..
uzun zamandir kilo vermek icin debeleniyorum ama gitmiyo fazla..tekrardan karataya basladim bugun icimden geldi:)
kilo veremesemde inceliyorum yuruyusumu hic birakmiyorum..karatay belki etkili olur diye yeniden basladim..
kahvaltim..
2 kk yumurta
az beyaz- kasar peynir
7-8 zeytin
10-15 kadar kabuklu findik
dom,salatalik
sucuk
2 gun kurusu
1 hurma
5-6 cilek
kilom 81.3 umarim inise gecerim...
Herkese günaydınlar....
Tüm emekçilerin 1 Mayıs'ı kutlu olsun.Herkesin insanca çalışıp-insanca kazanıp-insanca yaşayacağı bir Türkiye diliyorum ...
Bizim kızlar gene arkamdan çıt çıt çıt yapmışlar.Amanın bu Birdy de ne kadar DNA hatası , ne kadar da üşengeç , ne kadar da açık-saçık giyinen , ne kadar da fındık kırma meraklısı bir kıllı yaratık diye arkamdan davullar çalınmış , nanikler yapılmış , herkes birbirini gaza getirmiş de amanın söylenmedik hakaretler kalmamışOysa ki bizim masum Birdy (dün demiştim di mi sütte leke ama bizde no leke olayını) , gariban hanım kızımız bilgisayarını kapatmış ve de Tirapzon seyehatinden getirdiği 1 kg fındığı kırmak üzere koltuğa yerleşmiş.Zavallım bi de fındığın iyisini seçememiş bi de bakmış ki fındıkların yarısı mercimek büyüklüğünde , çok üzülmüşşşş
İşte böyle , herkes kişiyi kendi gibi bilirmiş.Bilgisayarını kapatıp gidenin bir fantazi dünyasına adım attığını düşünürmüş , oysa ki bazı mazlum azalar sadece ama sadece gırtlaklarını düşünürlermiş
Sizi gidi pis fantaziciler sizi...Demek ki siz "Biz sabahları cevizi-fındığı taze taze kırıp yiyoruz" derken neleri neleri kastediyodunuz , Allahımmmm daha düşünürken yüzüm kıpkırmızı oldu.Tövbe tövbe , kışşştttt , kışşşttt
Kızlar can sıkıntısından iş yaratıyoruz evde.Şimdi kocamla Beylikdüzü'ne gidip yaz lastiği alıciiiz ve kış lastiklerini çıkarttırıp yaz lastiklerini taktirticiizzz...Kutsal bir vazife....3-4 saat oyalar bizi.Sonrası Allah kerim......
izinli yazmıştım zaten canım dertetme sen güle güle git gelSersumcum ben bu hafta bildirim yapamayacagim. beni izinli yazarmisn. anneme gidecegim, pazr donecegim hepiniz umarum cuma gunu herkes --- lerde olur. herkesin yuzu guler. Bende umarim kacamaksiz gunler geciririm.
Dun zaten 1 dilim baklava yedim, hemde canimin istedigi icin degil misafirlikte oldugum icin baska ikramda da yoktu ayip olmasin diye yedim,:18::18::18::18:
Bu arada yogurt kurune devam ediyorum. Insallh sonuc alirim, alirsam bildiricem kizlar. ben yogurdu 1 kase yiyiyorum ve yemekten hemen once. Insallah dogrudur.
bu sabah kalasik karatay kahvaltisi yaptim aksamda buyuk ihtimalle kofte yiyecegim.
hepinizi opuyorum...
harikasın filizim..bugün hayırlısıyla karatay kahvaltımı yaptım
düngece baklavamı yaptım42 yufka oldu az önce pişirdim öğleden sonra şerbetini vericiiiim ...gece 3e kadar baklavayla uğraştım gelemedim dün akşam menüm gayet karatay menüsü oldu taze fasülye salata yoğurt ....birazdan pazara gidiciiiim ...
emekçi kadınlarız..günaydin hanimlaaarrr
kahvaltimi yaptim geldim.. klasik karatay kahvaltisi yanina yesil cay vardi menüde
bu arada 1 mayis isci bayraminiz kutlu olsun, özellikle bayan olarak hepimiz birer isciyiz.. disarida ya da evde, durmaksizin calisiyoruz
ohhh çok sevindim makbuşumkızlar herkesin gwçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim iyi ki gldim içim rahat annem iyi çok şükür işte bu hafta hastanedeyiz bakalım ne zamana taburcu olur bu arada diyet miyet kalmadı zaten artık burdan dönünce devaam ederim inşallah sizi özledim pazar günü dönemyi düşünüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım bakalım
afiyet olsun canımmmselam kızlar
Sabah kahvaltım
Menemen,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,badem,kuru üzüm,omega 3
canım yapabilirsin tabii..hiç sakıncası yok.bende zayıflamak istiyorum ama bu dyet emziren anneleri kapsıyo mu acaba??pğluşum 7. ayında
sen de pampişin otelini bile geçtin be gülüm..nekaa çok misafirin gelmeye başladıBugünkü raporumu yazayım:
9:30 2YUMURTA, SUCUK, 4 ZEYTİN, TULUM PEYNİRİ, DOMATES, SALATALIK. (Büyük yazmışım, silmeye üşendim). Kuruyemiş yemedim.
Ender Saraçın 10 hareketi. Yan mekik diye bişey var. Resmen ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yerde:))))
4km/40 dak yürüyüş.
Bileğim kesilince ağırlıksız yürümüştüm. Pek terlemiyordum. Şimdi tekrar 1er kiloluk ağırlıklarla yürüyorum. Feci terliyorum. Galiba çok farkediyor. BIRDY bir yorum çiziktiriver bu konuda üstad.
Misafirlerim gelir birazdan.
Hepinizi öpüyorum.
Selamlar herkese :) dün internetim yoktu yazamadim. Bu gün telafi edeyim insallah. Dün sabah 1 saat yuruyus , bir bardak yogurt kuru ,karatay kahvaltısı,
Dün akşam saat 5 te yoğurtlu buğday çorbası ,3 tane kuru dolma ve kabaklı dereotlu meze 1 saat yürüyus. Bol limonlu çubuk tarcinli su. Iki omega.
Bu sabah 1 saat yürüyüş. 1 bardak kefir içine baharatlardan, sonrasında karatay kahvaltısı bol yeşillik. Çay. 1 omega. Ve dostlar sofrada kıymalı börek ve sudanlı ekmek vardı elimi bile sürmedim. Irademe hakim oldukça kendime olan sevgim ve inancım artiyor... :) alkış bana :)
nihayet geçmii bitiripte bunun rahatlığıyla geleceği görebildim..şükür
sabah menüm
öncesi baharatlı yoğurdum
pastırmalı kaşarlı omlet
zeytün peynür
bol iran domatesi ve maydanoz(proda hasret kalmışım.)
2 yaprak sarma(geçen gün pişirdiydim kokusu hala burnumda yiyemediydim)
3-4 çilek ve erik
2 dilim kavun(iran)
ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
acayip doyydum..görmemiş gibi yemişim.. akşam 6 ya kadar acıkmam heralde..
kusuuuummmm masallah menüye bakkiz bu baharatli yogurdun faydasini gördünüz mü?? hazir kobay durumundayken bana da diyiverin giii ben de yapayim eger bünyeyi hizlandiriyorsa biliyosun gecen hafta takilmistim kilo verememistim, bu hafta nasil gecti cuma göriciiiizzzzz :18::18::18::18::18:
Merhaba.. Ben sizleri sessizce takip ediyorum, farketmissinizdir belki. Menülerinizden faydalanıyorum. Cok cok teşekkür ederim tabi. Ben 10 nisanda başladım karataya ve bugüne kadar 3 kiloya yakın verdim. Bu hafta durduyoğurt kürünü yapmak istiyorum da tadı nasıl acaba:) birde ben sabah karatay kahvaltısıni bolca yapıyorum acıkmayim diye ama aradan 3 saat geçince acıkıyorum sanırım insülin direncim var az önce bi tabak madımak 2 ufak parça tavuk ve bi küçük kase pulbiberli yoğurt yedim. Midem dolu tamamen. Aksam az yiyecem diyorum, olmuyor yine fazla kaçırıyorum
Selam,
1 Mayıs işçi ve emekçilerimizin bayramı kutlu olsun.
Menu bildirimimi yapayım cok geciktirmeden
dun aksam :
tavuk
2 kasık bulgur pilavı
yemek esnasında yogurtlu kur
gece de saat on iki gibi hatta leslie 3 mil
yoruldum sonra da uykum kaçtı uyuyamadım
yarım saat once yogurtlu kur
sabah :
klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir
domates
salatalık
maydanoz
dereotu
ceviz
12 zeytin
5 cilek az yogurt
keten tohumu
14:30 gibi de 1 bardak süt
amma cok şey yemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?