Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün hayırlısıyla karatay kahvaltımı yaptım

düngece baklavamı yaptım 42 yufka oldu az önce pişirdim öğleden sonra şerbetini vericiiiim ...gece 3e kadar baklavayla uğraştım gelemedim dün akşam menüm gayet karatay menüsü oldu taze fasülye salata yoğurt ....birazdan pazara gidiciiiim ...

Canım yanlış anlamışsın,jöle saça sürülen değil yenilebilen gıda jölesi,altta da yazdım limonlu gıda jölesiyle yaptığimı,çok iyi geldi bana

Son düzenleme:
kızlar herkesin gwçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim iyi ki gldim içim rahat annem iyi çok şükür işte bu hafta hastanedeyiz bakalım ne zamana taburcu olur bu arada diyet miyet kalmadı zaten artık burdan dönünce devaam ederim inşallah sizi özledim pazar günü dönemyi düşünüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım bakalım

Canim onla gecmis olsun,Allah şifa versin

selam kızlar

Sabah kahvaltım

Menemen,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,badem,kuru üzüm,omega 3

bende zayıflamak istiyorum ama bu dyet emziren anneleri kapsıyo mu acaba??pğluşum 7. ayında

Bugünkü raporumu yazayım:

9:30 2YUMURTA, SUCUK, 4 ZEYTİN, TULUM PEYNİRİ, DOMATES, SALATALIK. (Büyük yazmışım, silmeye üşendim). Kuruyemiş yemedim.

Ender Saraçın 10 hareketi. Yan mekik diye bişey var. Resmen ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yerde:))))

4km/40 dak yürüyüş.

Bileğim kesilince ağırlıksız yürümüştüm. Pek terlemiyordum. Şimdi tekrar 1er kiloluk ağırlıklarla yürüyorum. Feci terliyorum. Galiba çok farkediyor. BIRDY bir yorum çiziktiriver bu konuda üstad.

Misafirlerim gelir birazdan.

Hepinizi öpüyorum.

Selamlar herkese :) dün internetim yoktu yazamadim. Bu gün telafi edeyim insallah. Dün sabah 1 saat yuruyus , bir bardak yogurt kuru ,karatay kahvaltısı,
Dün akşam saat 5 te yoğurtlu buğday çorbası ,3 tane kuru dolma ve kabaklı dereotlu meze 1 saat yürüyus. Bol limonlu çubuk tarcinli su. Iki omega.
Bu sabah 1 saat yürüyüş. 1 bardak kefir içine baharatlardan, sonrasında karatay kahvaltısı bol yeşillik. Çay. 1 omega. Ve dostlar sofrada kıymalı börek ve sudanlı ekmek vardı elimi bile sürmedim. Irademe hakim oldukça kendime olan sevgim ve inancım artiyor... :) alkış bana :)

Ne kaa işlemiş içine dimi ne çektin be o topikte kuzuum
ilk mapusluk hayatımı yaşadım unutulurmu hiç...
Aktarlarda var canim,hepsinin ölçüsü standart zaten,şişenin yarısı 1 kutu şampuana boşaltılacak
Iyi geceler canim
Olur canım buraya yazarım
Bilmem mi
Eskiler eskiler

ne zor oluyo de mii.. ben de bu kıss nerelerde sesi soluğu çıkmıyo demiştim..meğer arşive dalmış toz içinde kalmışın..

yemediklerin içün..

bize katılamadığın içünn..

üzülme bebişim..ah şu süt olayının kiloyla ilgisi olsaydı ben de günde 2 kilo süt sağardım kızıma..benimde 40-45 günde kesilmişti sütüm..ama stres de etkiliyor bebişim..sen de çok üzüldün ilk başlarda..bence onun da etkisi oldu..ama dediğin gibi sağlık olsun allah beterinden saklasın..önemli olan sağlık canım..

artık takıl bize de ver şu kiloları..canım bence iyi düşünmüşsün 3-4 gün atak yapıp karataya dön arada da bizim gibi haftada 1-2 gün pro yaparsın yine hızlandırır canım..

benim metabolizma normal diil ki örnek alasın..ama 5 günlük atakta 4-5 kilo veren bile oluyor bazen..tabii çok kilolular..hadi hayırlısı

hoşgeldin yıldızcım..bence de başla artık..yaz geliyor kıss...

senin de 1 Mayısın kutlu olsun datlum...

ayyy şok utandım doğrusuuu biz de bu hatun nasıl olsa geçmişi okumaya üşeniyor deyip çekiştirdiydik senii

oysaki nekaa masumane nekaaa özverili bir şekilde fındıklarını ayıklayıp çok küçükler diye üzülürmüşsün..

fantazi dünyamız çok geniş ben napayım..apla kavun tatlı ben naapayımm..

bakıyorum arabanızın yazlık pabıçlarını takdırıyormuşsunuz.hayırlı vedene uğurlu olsun..

ayyy biz yaklaşık 1.5 yıldır nekaaa rahatız..araba yookk kasko trafik parası yookk..arabanın bakımı yoookk.. şok harikulade bir durum yaşıyorum 1.5 yıldır..ne çekmişiz beee

izinli yazmıştım zaten canım dertetme sen güle güle git gel
harikasın filizim..
emekçi kadınlarız..
ohhh çok sevindim makbuşum.tez zamanda iyileşir anneciğin de dönersin tatlım..
selam kızlar

Sabah kahvaltım

Menemen,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,badem,kuru üzüm,omega 3
afiyet olsun canımmm ayyy bu arada öylesarhoşolsamkiye şok güldümm..jöle olayıı
bende zayıflamak istiyorum ama bu dyet emziren anneleri kapsıyo mu acaba??pğluşum 7. ayında
canım yapabilirsin tabii..hiç sakıncası yok..hoşgeldin ve başarılar..
sen de pampişin otelini bile geçtin be gülüm..nekaa çok misafirin gelmeye başladı

nihayet geçmii bitiripte bunun rahatlığıyla geleceği görebildim..şükür

sabah menüm

öncesi baharatlı yoğurdum
pastırmalı kaşarlı omlet
zeytün peynür
bol iran domatesi ve maydanoz(proda hasret kalmışım.)
2 yaprak sarma(geçen gün pişirdiydim kokusu hala burnumda yiyemediydim)
3-4 çilek ve erik
2 dilim kavun(iran)
ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
acayip doyydum..görmemiş gibi yemişim.. akşam 6 ya kadar acıkmam heralde..

kusuuuummmm masallah menüye bak kiz bu baharatli yogurdun faydasini gördünüz mü?? hazir kobay durumundayken bana da diyiverin giii ben de yapayim eger bünyeyi hizlandiriyorsa biliyosun gecen hafta takilmistim kilo verememistim, bu hafta nasil gecti cuma göriciiiizzzzz :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

amma yemişim de miii

canımcım valla cumaya belli olucak ama ben yanında pro da yapıyom e bide 9 lu çay da içiyom..hangisi daha etkili bilemiyecem..hepsi birbirine karıştı ..amacım metabolizmamı afallatmak ama ters tepmez inşallah..

cumaya ne kaldı ..:18::18::18:

Merhaba.. Ben sizleri sessizce takip ediyorum, farketmissinizdir belki. Menülerinizden faydalanıyorum. Cok cok teşekkür ederim tabi. Ben 10 nisanda başladım karataya ve bugüne kadar 3 kiloya yakın verdim. Bu hafta durdu yoğurt kürünü yapmak istiyorum da tadı nasıl acaba:) birde ben sabah karatay kahvaltısıni bolca yapıyorum acıkmayim diye ama aradan 3 saat geçince acıkıyorum sanırım insülin direncim var az önce bi tabak madımak 2 ufak parça tavuk ve bi küçük kase pulbiberli yoğurt yedim. Midem dolu tamamen. Aksam az yiyecem diyorum, olmuyor yine fazla kaçırıyorum

selam canım..evet buralardasın farkındayım..

hepimizde durgun dönemler oluyor..insülin direnci zamanla azalacak ve bitecek..yumurta ve kuruyemişi mi ihmal ediyorsun acaba..ya da şeker mi kullanıyorsun çayında kahvende..bunlar da direnci tetikliyor..ve meyveler..bence vaktin varsa bize katıl ve burada düzenli menü bildirimiyle daha motive olarak verirsin..yaptığın yanlışlar varsa da hepimiz takipteyiz uyarırız seni..yoğurdun tadı fena değil..ama kişiye göre değişir tabii..başarılar..

Selam,

1 Mayıs işçi ve emekçilerimizin bayramı kutlu olsun.
Menu bildirimimi yapayım cok geciktirmeden

dun aksam :

tavuk
2 kasık bulgur pilavı
yemek esnasında yogurtlu kur

gece de saat on iki gibi hatta leslie 3 mil
yoruldum sonra da uykum kaçtı uyuyamadım

yarım saat once yogurtlu kur

sabah :
klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir
domates
salatalık
maydanoz
dereotu
ceviz
12 zeytin
5 cilek az yogurt
keten tohumu

14:30 gibi de 1 bardak süt

amma cok şey yemişim.

leptini kaçırdın desene..

çok değil aslında kaçamak yok kii.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…