Canım ne zahmeti,yazarım tabi,ama en kolay ve etkilisi çam terebentin
Söylemesi kolay yapması zor dimi,bundan sonra daha sık gelecem inşallah
kızlar ben kaçıyom..5 te kalktım bugün gözlerim şaşı olmak üzre ..hepinize iyi geceler bol leptinler..
Buraya yazsan da herkes yararlansa olmazmı nasılsa Muhtar izniyle deeelmi?
Evet canım yapması zor ama yapmak lazım hep lafla yürümiiyi biliisin
kızlar ben kaçıyom..5 te kalktım bugün gözlerim şaşı olmak üzre ..hepinize iyi geceler bol leptinler..
yazzın tabee gülüm..ayy bian kendimi eski topikte sandım ondan yanii... dedim konu dışı diycekler..
Kesinlikleee görmedik duymadık bilmiyos
Üşengeç ama maşallahı var kızın bak hala güldürmeye devam ediyor bizi allah da onu güldürsün yaa
Vay benim aklıma gelmedi küçük tacizci efferim kıs bak omegamı içmediğim aklıma geldi bu vesileyle yarın unitmiiim barii :44:
baharatçıdan bulurum heralde değilmi canım..
bak canım burada kaldıkça gidecek kilolar..
Buraya yazsan da herkes yararlansa olmazmı nasılsa Muhtar izniyle deeelmi?
Evet canım yapması zor ama yapmak lazım hep lafla yürümiiyi biliisin
yazzın tabee gülüm..ayy bian kendimi eski topikte sandım ondan yanii... dedim konu dışı diycekler..
Şems Aslan dan alıntıdır
Kimyasallardan Yanmış Kırılmış ve Dokulen Saçlar İçin
Malzemeler
25 gram jöle
7 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı saç balzamı
Tarif bu şekilde ama ben yaparken göz kararı oldu biraz,jöleyi olçmeden yaptim,bi dahakine olcerim
1 paket limonlu gida jolesi aldim,yarisi kadarini jole haline getirip icine su ve sac kremini katip iyice karistirdim,sactan kucuk tutamlar alip dipten uca kadar bu karisimi yedirdim,tum saçi bu sekilde bitirip sacimi topladim ve 1.5 saat kadar beklettim,sonra yikadim sampuanladim,haftada 1 yapmayi dusunuyorum,cok memnun kaldim
Kızlar geçmişi okudum hatta alıntılamak için yan sekme yan sekme yan sekme baktım 10 15 tane mesaj olmuş üşendimÇok uykum var. Saat 20 de yürüyüşe çıktım ve 1 saat yürüdüm. Ardından da oyun oynadım Eve çok geç geldim. Şimdi ilacımı içip doooğru yatağa Hof belim ağrımış. Herkese iyi gecelerrrrrrrr
Daha önce yazmıştım de mi ; Annem sarışın , ela gözlü , kılsız ancak kısa boylu.Babam esmer , uzun boylu , kıllı.DNA lar bana kzık atmayaydı benim sarışın , uzun boylu ve kılsız olmam çok muhtemeldi ama benim ebeveynlerde ne kadar .oktan özellik varsa hepsi gelmiş bende vücut bulmuş.Sonuç : Kısa boylu , esmer ve kıllı...Iyyğğğğ yaratık gibi kısss....Abim neyse ki babama çekmiş ama o da esmer.Çocuklar Allahtan maaşallah deyim nurtopu gibiler.Bana çekmediler çok şükür , yazıktır , kıyamam canlarıma
Canıım... Ne kadar özlettin kendiniÇocuklar nasıl? Bebiş iyi mi? Başka bir sorun çıkmadı değil mi?
Kiloları takma kafana. Biraz kendini toparlayınca gelirsin buraya, beraber veririz. Bu arada da hamurişinden vs uzak dur yeter
canım seni gördüğüme nasıl sevindim. daha dün gece aklıma gelmiştin bebeği nasıl oldu acaba hiç sesi soluğuda çıkmadı diye. nickini de unuttum msj da atamamıştım. başka bir şey istesem olacakmış kızzeşref saatime denk geldi herhalde galiba sanursam
Hosgeldin ramaska,iyi olmana sevindim,sen bebisler iyi olun kilolar gider nasilsa baslayinca hic takma kafana,seni ve kizlarini opuyorum
Selam hanımlar.. Gene ben. Bugün Karatayıma geri döndüm. .tam olarak bir dönüş olmadı ama. eksikler çok. kuruyemişim ve peynirim yok şuan. Bugün iyi gidiyor gibiyim. Birazdan dışarı çıkıp kuruyemiş almalıyım. Yarından itibaren tam anlamıyla başlamalıyım kiii
hepinizin yazdıklarını okudum..
ramaskam gelmiş..çok sevindim..:5
kizlar bende sizleri cok ozledim ve eksikliginizi hissettim. benim zor gunlerimde yanimdaydiniz.cok sukur iyiyiz.kizimda iyi saglik problemi yok...
.ama benim sutum kesildi gibi birsey sutum gelmiyor. gercekten cok uzuldum....
o kadar yedim ictim sut olsun diye su ictim bitki caylari ictim akliniza gelecek herseyi denedim ama olmadi iyice azaldi.... o kadar kilo aldim sutum olsaydi hic dert etmezdim ama sut yok kilo var. bende kendimi teselli ediyorum ne yapayim beterin beteri var haline sukret diyorum.... en azindan kizimin sagligi iyi diyorum....
bugunden itibaren yediklerime dikkat edicem...1 ay sonra tr ye tatile gidicem ins...benim acil kilo vermem lazim nasil yapicam bilmiyorum..
.once odem atmak icin moral olsun birkacgun atak yapayim sonra karatayla basliyim diyorum...bakalim...
sersum canim sen onceden dukan yapmistin.kac gun atakla kac kilo vermistin hatirliyormusun...sen ne dersin once atak yapip karataya oyle baslayayim mi?
igneoyam canim yemediklerin icin alkis....
adigegupse canim keske yaninda birseyde dileseymissin...canim ins.allah kalbine gore versin...
ficans canim bende seni opuyorum cok sagol.
sadece askim canim dugune az kalmis.ins.istedigin kiloyu cabuk verirsin...
birdy canim israrla soruyorum findik kiriyim derken??
leylak canim yogurt kurune basliyormussun kolay gelsin....
nazfiliz canim hala baslamamissin ben bile basliyorum hadi gel sende basla yaz geliyor.
kizlar yogurt kuru yapan kendilerini bu yolda topige adayan arkadaslar rica etsem madem yapiyorsunuz olculerinizi alip hergun tartilip bizede bildirsenizde bizde aydinlansak ne dersiniz...
kizlar hepinizi opuyorum herkese iyi gunler...bakalim cuma gunu ne olcak tartilar yuzunuzu guldurur ins....
Weight Loss - Diet Ticker
Bu adresten yapılıyor şekerim. İlk sayfada da nasıl yapılacağı anlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?