Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bence de Allah da onu güldürsün

baharatçıdan bulurum heralde değilmi canım..

bak canım burada kaldıkça gidecek kilolar..

Aktarlarda var canim,hepsinin ölçüsü standart zaten,şişenin yarısı 1 kutu şampuana boşaltılacak

kızlar ben kaçıyom..5 te kalktım bugün gözlerim şaşı olmak üzre..hepinize iyi geceler bol leptinler..

Iyi geceler canim

Buraya yazsan da herkes yararlansa olmazmı nasılsa Muhtar izniyle deeelmi?

Evet canım yapması zor ama yapmak lazım hep lafla yürümiiyi biliisin

Olur canım buraya yazarım

Bilmem mi

yazzın tabee gülüm..ayy bian kendimi eski topikte sandım ondan yanii... dedim konu dışı diycekler..

Eskiler eskiler

Şems Aslan dan alıntıdır

Kimyasallardan Yanmış Kırılmış ve Dokulen Saçlar İçin

Malzemeler

25 gram jöle
7 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı saç balzamı

Tarif bu şekilde ama ben yaparken göz kararı oldu biraz,jöleyi olçmeden yaptim,bi dahakine olcerim

1 paket limonlu gida jolesi aldim,yarisi kadarini jole haline getirip icine su ve sac kremini katip iyice karistirdim,sactan kucuk tutamlar alip dipten uca kadar bu karisimi yedirdim,tum saçi bu sekilde bitirip sacimi topladim ve 1.5 saat kadar beklettim,sonra yikadim sampuanladim,haftada 1 yapmayi dusunuyorum,cok memnun kaldim

Kızlar geçmişi okudum hatta alıntılamak için yan sekme yan sekme yan sekme baktım 10 15 tane mesaj olmuş üşendim Çok uykum var. Saat 20 de yürüyüşe çıktım ve 1 saat yürüdüm. Ardından da oyun oynadım Eve çok geç geldim. Şimdi ilacımı içip doooğru yatağa Hof belim ağrımış. Herkese iyi gecelerrrrrrrr

İlk defa jöleli bi bakım duyuyorum ki ben jöle falan sürünce ve o gün yıkayamadıysam kafayı kabuk kabuk kepek kepek içinde kalıyo kafam çok ilginç buldum yaa :44:, ama yanmış aşırı kurumuş saçları canladırır bu maske ondan eminim

Hoş geldiiin ve güle güle çiğdooş leptinin bol olsuun

Bende kaçtım

Bende de aynı durum var:
Babamın burnu kocaman, anneminki hokka: Babama çekmişim.
Babamın çok güzel poposu var, anneminki kocaman:Anneme çekmişim.
Babamın gözler ela, anneminki kahve: Anneme çekmişim.
vs... vs...vs...

Genetik çöplük gibiyim vesselam:

Son düzenleme:
Kızlar arkadaşlarım yeni gitti.

Akşam menümü de yazıp uyuyayım. Bugün leptinlere zaman kalmadı.

1 tabak düğün çorbası, 1 kaşık zyağlı barbunya, 1 kaşık zyağlı kereviz, 1 biftek kadar kuzu tandır, 1 adet elma dilim patates(X)(fırında kızarmış)

Yemediklerim: Peynirli börek, şöbiyet, şekerpare, kola, pilav.

Bugün yürüyüş yapamam demiştim ama yaptım. 4km/40dak. Öte yandan Ender Saraçın 10 hareketini ve yoğurt kürünü yapamadım. Sanırım yapmıycam ben, tiksindim nedense...

Yarın gündüz de bir arkadaşım var ama sabah burdayım. Görüşürüz. Özledim sizle yazışmayı yahu...

Son düzenleme:

günaydın kızlar bugün 1 mayıs tatil ama bizim oğlan tatil matil dinlemez 7 de kalktı.anca 8 e kadar oyalayabildim.8.30 itibariyle kahvaltımı bitirmiştim

klasik karatay kahvaltısı ama yumurta yok:))sabah sbah canım istemedi.şu yoğurt kürünü bende yapam bari ama sabah akşam yemeklerden yarım saat önce yiyebilirim.çünkü öğlen olmuyo süre kısıtlı.

gunaydin kizlar ..
yine geldim ..
uzun zamandir kilo vermek icin debeleniyorum ama gitmiyo fazla..tekrardan karataya basladim bugun icimden geldi:)
kilo veremesemde inceliyorum yuruyusumu hic birakmiyorum..karatay belki etkili olur diye yeniden basladim..
kahvaltim..
2 kk yumurta
az beyaz- kasar peynir
7-8 zeytin
10-15 kadar kabuklu findik
dom,salatalik
sucuk
2 gun kurusu
1 hurma
5-6 cilek
kilom 81.3 umarim inise gecerim...

dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata

günaydın kızlar;
2 haşlanmış yumurta
1 domates
4 zeytin
yarım kase yoğurt
şeersz çay

Herkese günaydınlar....
Tüm emekçilerin 1 Mayıs'ı kutlu olsun.Herkesin insanca çalışıp-insanca kazanıp-insanca yaşayacağı bir Türkiye diliyorum ...

Bizim kızlar gene arkamdan çıt çıt çıt yapmışlar.Amanın bu Birdy de ne kadar DNA hatası , ne kadar da üşengeç , ne kadar da açık-saçık giyinen , ne kadar da fındık kırma meraklısı bir kıllı yaratık diye arkamdan davullar çalınmış , nanikler yapılmış , herkes birbirini gaza getirmiş de amanın söylenmedik hakaretler kalmamış Oysa ki bizim masum Birdy (dün demiştim di mi sütte leke ama bizde no leke olayını) , gariban hanım kızımız bilgisayarını kapatmış ve de Tirapzon seyehatinden getirdiği 1 kg fındığı kırmak üzere koltuğa yerleşmiş.Zavallım bi de fındığın iyisini seçememiş bi de bakmış ki fındıkların yarısı mercimek büyüklüğünde , çok üzülmüşşşş
İşte böyle , herkes kişiyi kendi gibi bilirmiş.Bilgisayarını kapatıp gidenin bir fantazi dünyasına adım attığını düşünürmüş , oysa ki bazı mazlum azalar sadece ama sadece gırtlaklarını düşünürlermiş
Sizi gidi pis fantaziciler sizi...Demek ki siz "Biz sabahları cevizi-fındığı taze taze kırıp yiyoruz" derken neleri neleri kastediyodunuz , Allahımmmm daha düşünürken yüzüm kıpkırmızı oldu.Tövbe tövbe , kışşştttt , kışşşttt

Kızlar can sıkıntısından iş yaratıyoruz evde.Şimdi kocamla Beylikdüzü'ne gidip yaz lastiği alıciiiz ve kış lastiklerini çıkarttırıp yaz lastiklerini taktirticiizzz...Kutsal bir vazife....3-4 saat oyalar bizi.Sonrası Allah kerim......

günaydin hanimlaaarrr

kahvaltimi yaptim geldim.. klasik karatay kahvaltisi yanina yesil cay vardi menüde

bu arada 1 mayis isci bayraminiz kutlu olsun, özellikle bayan olarak hepimiz birer isciyiz.. disarida ya da evde, durmaksizin calisiyoruz

Sersumcum ben bu hafta bildirim yapamayacagim. beni izinli yazarmisn. anneme gidecegim, pazr donecegim hepiniz umarum cuma gunu herkes --- lerde olur. herkesin yuzu guler. Bende umarim kacamaksiz gunler geciririm.

Dun zaten 1 dilim baklava yedim, hemde canimin istedigi icin degil misafirlikte oldugum icin baska ikramda da yoktu ayip olmasin diye yedim,:18::18::18::18:
Bu arada yogurt kurune devam ediyorum. Insallh sonuc alirim, alirsam bildiricem kizlar. ben yogurdu 1 kase yiyiyorum ve yemekten hemen once. Insallah dogrudur.

bu sabah kalasik karatay kahvaltisi yaptim aksamda buyuk ihtimalle kofte yiyecegim.
hepinizi opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…