Kızlar internetim çok yavaşladı , kaçıcam ben ama kaçmadan :
Leylakım ; Allah muhafaza diyorum , inşallah benimki gibi bi tacizciye denk gelirsin de gözün-gönlün açılır
Sersumum : Aynı zamanda da kıllı bi yazar ...Yane robdöşambırlı , fularlı , viskili , terli ve kıllı bir yazar...Amanın kendim kendimden tiksindimmmm
Anacım hiç konuşmamaları çok konuşup herşeye maydonoz olmalarından daha iyi deelmi? Sapığlar sizi vaysübyancılar sizi
Kaçtım canlar , internet beni ruh hastası yaptı ( halbuki hiç değilimdir) , gidip fındık kıriim bari....
Öptüm cümleten....
iyi geceler bebeğem
nasıl bi finduk bu bakıyim
yazdığın masumane iyigeceler mesajının ardından hayın arkadaşların du bakali ne demişşler...çıt çıt çıt..
COLOR="#A52A2A"]veeeee ertesi gün olurrr.....[/COLOR]
Ya yoğurt diyeti yapanların topiğini okudunuzmu bazıları hiç tık yok ,bazılarıda baştan biraz vermiş ama 2 haftadan sonra tık yokdiyobu da ispatlıyor ki her karbonhidratlı ve şekerli gıda erken acıktırıyor bizi işte ispatı..olan olmuş canım ..telafi edersin nasılsa
Kesinlikle dah öncede gelmişti başıma belki bu sefer az etkiler dedim yanılmışım şakası yok yanee
sürüye dahil olayım diyosun
di mi yaa döncem ben heralde...iiyykkkk
yumurta yiyemiyordun sen galiba değil mi canım.:44::44:.menüler gayet güzel afiyet olsun
kaynanoşum da çene çok da görümceler hiç konuşmazlar,muhabbetleri yoktur yane
ben yarın gidicem pazara ama korktum şimdi,küçük ve yakışıklı tacizci yerine kart horoza denk gelmeyeyim
Gerçekten aynı sende olduğu gibi zuhur ediyo bu kaçamak olayı.Bi lokmayla başlıyosun sonra bir hırkaya kadar gidiyo mevzu...Ben de dün piknikte kendi imal etmiş olduğum elmalı kurabiyelerden 5 (yazı ile beş) adet yedimmmm ama pişman mısın dersen diilim valla ....Zaten elmalı kurabiye çok güzel bişey yawww .....
Kayınçom öncelikle ne kadar da üşenmeyen bi insansın , ben dünden beri üşenip bakmadım , sen üşenmeyip geçmişi tıktıklamışsın benim için
Bi de çok mahçup oldu size karşı....Bunca fantazi kurmuşsunuz ama benim size verebildiğim tek haber yengemin iyi olduğu yönünde ki bu da topiği memnun edecek şiddette değil
bayılıyorum bu pişman olmayan hallerine..harbisin kayınço. .güzel olmamıııı elmalı kurabiye beyaaa...
sen iste yeter ki datlum...ama sonuç evet çook hüsrana uğradık doğrusu şööle bi action bekliyoduk..
bize yetmiyeceğini biliyosunama öylesarhoşolsamki demişti yaş tahtaya basmaz birdy diye. .ben hayal ettim..kurdumm..
ne bileyim yaşansın istedim..suç muu..
Kızlar internetim çok yavaşladı , kaçıcam ben ama kaçmadan :
Leylakım ; Allah muhafaza diyorum , inşallah benimki gibi bi tacizciye denk gelirsin de gözün-gönlün açılır
Sersumum : Aynı zamanda da kıllı bi yazar ...Yane robdöşambırlı , fularlı , viskili , terli ve kıllı bir yazar...Amanın kendim kendimden tiksindimmmm
Kızlar benim mi internetim çok yavaş yoksa sitede mi sorun var, ben giriş yapıyorum anında off line oluyorum
Hani benim ki ?
Ya yoğurt diyeti yapanların topiğini okudunuzmu bazıları hiç tık yok ,bazılarıda baştan biraz vermiş ama 2 haftadan sonra tık yokdiyo
He şimdi oldu affattim seni , kıs Birdy şok fena sabote ediyon milleti bak dayak yiceen he
:
Kızlar benim mi internetim çok yavaş yoksa sitede mi sorun var, ben giriş yapıyorum anında off line oluyorum
ne finduklar kırıyor acep..
ne finduklar kırıyor acep..
ben de sorun yok canım:44::44:
Acaba fındık mı kırcak mercimekmi ,fırınlıycekkız gitti ya başladık arkasından ötmeye nasılsa okimiyi dimi
he kıss nasılsa üşeniyo okumuyo de miiAcaba fındık mı kırcak mercimekmi ,fırınlıycekkız gitti ya başladık arkasından ötmeye nasılsa okimiyi dimi
sizin küçük tacizciye uygun oldu bu..
Seni gidi fındıkkıran
Yılanı deliğinden çıkaran
Kaderim püsküllü belam
Yakalarsam muck muck
Cihaz degistirdim,şimdi yok canim
heee yarın üç maymunu oynaruk
bu sefer ben de alıntılamıycam..arasın da bulsun..
heee yarın üç maymunu oynaruk
he kıss nasılsa üşeniyo okumuyo de mii
sizin küçük tacizciye uygun oldu bu..
hayatta arayıp bulmaz ve bu konu mazide bir sııııır olarak kalır
kayınço görümce ve yenge üçlemesi olduk..
baskıya dayanamazsın başlaman lazımgerçi' baskılar bizii yıldıraaamazzz 'diye bi ata sözü var bilinnmi kayınçom..
zahmet olmazsa özelden bi ara yazar mısın canım..terebentin daha kolayıma gitti ama
iyi geceler canım..
Maşallah valla pazara mini etekle gitmek böyyük cesaret yanında bodygard ın bile olsa ucuz atlatmışınız anacım
Daha sık gel sende bak bana diyodun kendin gelmez oldun sonra böyle oluyoz işte artık her akşam bu saatlerde burdayız
Bencede mikemmel bi ailesiniz Birdybenim kızımın yüzü aynı baba, vücut aynı ben hatta benim küçüklüğümün daha irisi bakalım bu gidişin sonu nolcek
Vauww annen sarışın ve ela göslüymüüüüş ben sana daha önce avatara resminde ela gibi duruyosun demiştim hatırladımı hatta sarışın gibi duruyon demiştim demek fotoda resessif taraflar daha belirgin oluyimiiiş
Einstein'e çok güzel bi kadın '' gelin çocuk yapalım hem güzel hem zeki olur demiş oda ''ya zekası size tipi bana benzerse'' demiş.
Anacım hiç konuşmamaları çok konuşup herşeye maydonoz olmalarından daha iyi deelmi? Sapığlar sizi vaysübyancılar sizi
Kahvaltıdaki elma öğlendeki fınndığ olmasaymış akşamı yoğurtla geçirirdin bence ama malesef arada oliyi böööle
Kesinlikleee görmedik duymadık bilmiyos
Üşengeç ama maşallahı var kızın bak hala güldürmeye devam ediyor bizi allah da onu güldürsün yaa
Vay benim aklıma gelmedi küçük tacizci efferim kıs bak omegamı içmediğim aklıma geldi bu vesileyle yarın unitmiiim barii :44:
Canım ne zahmeti,yazarım tabi,ama en kolay ve etkilisi çam terebentin
Söylemesi kolay yapması zor dimi,bundan sonra daha sık gelecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?