Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

artık ne çıkarsa bahtıma canım

Anacım hiç konuşmamaları çok konuşup herşeye maydonoz olmalarından daha iyi deelmi? Sapığlar sizi vaysübyancılar sizi

ayyy o da doğru şekerimsussunlar ömür boyu
:86::86::86:
Kaçtım canlar , internet beni ruh hastası yaptı ( halbuki hiç değilimdir ) , gidip fındık kıriim bari....
Öptüm cümleten....

iyi geceler bebeğem
nasıl bi finduk bu bakıyim

Kızlar benim mi internetim çok yavaş yoksa sitede mi sorun var, ben giriş yapıyorum anında off line oluyorum

yazdığın masumane iyigeceler mesajının ardından hayın arkadaşların du bakali ne demişşler...çıt çıt çıt..

COLOR="#A52A2A"]veeeee ertesi gün olurrr.....[/COLOR]

Hani benim ki ?
Ya yoğurt diyeti yapanların topiğini okudunuzmu bazıları hiç tık yok ,bazılarıda baştan biraz vermiş ama 2 haftadan sonra tık yokdiyo

kaynanoşum da çene çok da görümceler hiç konuşmazlar,muhabbetleri yoktur yane
ben yarın gidicem pazara ama korktum şimdi,küçük ve yakışıklı tacizci yerine kart horoza denk gelmeyeyim

son gülen iyi gülermiş denize baban mayosuyla girdiğinde göriciz senin pişmaniyeyi

He şimdi oldu affattim seni , kıs Birdy şok fena sabote ediyon milleti bak dayak yiceen he

Kaç bakalım pişmaniyem

kobay olduk bi hafta deniyecem bakalım noolcak..
aşkollsunnn beni hiç tanımamışsın... kaçırırmıyım seninkini..özel olarak yazdım

provokatör noolcek..kaçtı bak...

Son düzenleme:
Kızlar benim mi internetim çok yavaş yoksa sitede mi sorun var, ben giriş yapıyorum anında off line oluyorum

Ben çok alıntı yapıp uzun uzun cevaplayınca tekrar giriş şifresi istiyo ama anında değil yani ?

ne finduklar kırıyor acep..

Acaba fındık mı kırcak mercimekmi ,fırınlıycek kız gitti ya başladık arkasından ötmeye nasılsa okimiyi dimi

heee yarın üç maymunu oynaruk

Kesinlikleee görmedik duymadık bilmiyos

he kıss nasılsa üşeniyo okumuyo de mii

sizin küçük tacizciye uygun oldu bu..

Üşengeç ama maşallahı var kızın bak hala güldürmeye devam ediyor bizi allah da onu güldürsün yaa

Vay benim aklıma gelmedi küçük tacizci efferim kıs bak omegamı içmediğim aklıma geldi bu vesileyle yarın unitmiiim barii :44:

Canım ne zahmeti,yazarım tabi,ama en kolay ve etkilisi çam terebentin

Söylemesi kolay yapması zor dimi,bundan sonra daha sık gelecem inşallah

amin canım..

Canım ne zahmeti,yazarım tabi,ama en kolay ve etkilisi çam terebentin

Söylemesi kolay yapması zor dimi,bundan sonra daha sık gelecem inşallah

baharatçıdan bulurum heralde değilmi canım..

bak canım burada kaldıkça gidecek kilolar..

kızlar ben kaçıyom..5 te kalktım bugün gözlerim şaşı olmak üzre..hepinize iyi geceler bol leptinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…