bi çıkartmadınız kıss....
sahiii pro günümüz zaten di mii..ben 2 gün üstüste yaptım ya şaşırdım..
bence de işe yarıyacak canım..hadi bakalım
bu arada yoğurdun tadı kötü olmuyor..ben de kötü olsa yiyemem..
Yarın Pro günümüz zaten kısAma ben serbest günlerimde de yarı pro yapiciiim bu hafta Zira senin 75 i benim ise bu hafta 64 u görmem lazım. Vallahi bu yoğurt sanki işe yarıyor benim akşam yoğurtlarım da işi bozmasa.Neyse yürüycez bol su içicez ve ilaçlarla da ayrann içiciiizzz .
Sevindim bu habere
Canım sen de bu hafta 64 ü görürsün inşallah, çok iyi gidiyorsun Böyle devam
Geç kaldım değil mi?
Akşam yemeği geç vakte kaldı
8:30da dolu bir tabak kurufasulye yedim. 15 dakika öncesinde de malum yoğurdu yedim. Ben tadını sevmedim ama yenmeyecek kadar da kötü değil. Zencefil biraz acı yapıyor sanırım.
Akşam yemeğinden önce, tam da karnım açken, en sevdiğim börekten getirdi görümcem... Hem de sıcak sıcak... Eşim de sağolsun ennn sevdiğim şerbetli tatlıdan almış, gelmiş.İkisinden de hiç yemedim. Kendimi seviyorum:)
Makbule, yola çıkmışsındır artık. İnşallah iyi haberlerle dönersin. Allah şifa versin canım.
Bravoooooooooo ben olsam hemen hüpletirdim heraldeKız yok fazla değil hepsinden silme olunca yeniyor çok güzel
Normalde ben de hüpletirdim ama bugün yapmadım işte... Bu da beni umutlandırdı artık başladım, tamam dedim.
Hadi ben de yatayım. Erken kalkıcam sabah.
Hepinize iyi geceler, bol leptinler.
geç kaldım değil mi?
8:30da dolu bir tabak kurufasulye yedim. 15 dakika öncesinde de malum yoğurdu yedim. Ben tadını sevmedim ama yenmeyecek kadar da kötü değil. Zencefil biraz acı yapıyor sanırım.
Akşam yemeğinden önce, tam da karnım açken, en sevdiğim börekten getirdi görümcem... Hem de sıcak sıcak... Eşim de sağolsun ennn sevdiğim şerbetli tatlıdan almış, gelmiş.ikisinden de hiç yemedim. Kendimi seviyorum:)
makbule, yola çıkmışsındır artık. Inşallah iyi haberlerle dönersin. Allah şifa versin canım.
noolcek hee noolcek..kociş kesin almıycak beni yatak odasına artık..Valla bende şaştım kaç gün odu bilmiorum :18::18::18::18:
Gitmiver nolcek
Teşekkür ederim canim Sersumum leptinin cok olsun insallah :)
çok geç geliyon yawwwGeç kaldım değil mi?
Akşam yemeğinden önce, tam da karnım açken, en sevdiğim börekten getirdi görümcem... Hem de sıcak sıcak... Eşim de sağolsun ennn sevdiğim şerbetli tatlıdan almış, gelmiş.İkisinden de hiç yemedim. Kendimi seviyorum:)
Makbule, yola çıkmışsındır artık. İnşallah iyi haberlerle dönersin. Allah şifa versin canım.
motivasyonunu tam görüyorum bu sefer oyammNormalde ben de hüpletirdim ama bugün yapmadım işte... Bu da beni umutlandırdı artık başladım, tamam dedim.
.
tebrikler iradene arkadaşım.bugün de beni arkadaşlar çağırdı.pasta börek falan.gelirim dedim ama yemem dedim.ne yersin dediler kısır olabilir dedim:).öğleni süt ile geçiştirip akşam 4-5 arası kısırımı yerim.başkada birşey yemem.
Geç kaldım değil mi?
İnşallaaahhhhhMidem yandı valla açlıktan şuan ama birazdan ayranımı içip ilacımı içiciiim yarım saat kaldı.
Bravoooooooooo ben olsam hemen hüpletirdim heraldeKız yok fazla değil hepsinden silme olunca yeniyor çok güzel
Günaydın kızlar
sabah:1 yağdayum,peynir,tere,zeytin,domates,salata,badem,2 kayısı
ficancım,elifcim..güzelll bir gün diliyorum herkese..
sabah 5 te kalktımbari boşdurmayayım dedim bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim,ocağı ovdum..ayyy boş durmak hiiçç iyi değil yaww..
sonrada dedim kocişe de iyilik olsun kahvaltı hazırlayayım..öncesi baharatlı yoğurdum..
sabah
çemensiz pastırmalı kaşarlı omlet
ezine ve hellim peyniri
Sana da gunaydin canim
Oh ellerine saglik ve afiyet olsun,ben de kahvalti yapsam mi diye kararsiz kaldim,ama şimdi yedim,2 haşlama yumurta ve peynir,piknikte de11.30 12 gibi yenecek,ara az olacak ama orda ciss yemeyim diye kahvaltimi yaptım
ficancım,elifcim..güzelll bir gün diliyorum herkese..
sabah 5 te kalktımbari boşdurmayayım dedim bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim,ocağı ovdum..ayyy boş durmak hiiçç iyi değil yaww..
sonrada dedim kocişe de iyilik olsun kahvaltı hazırlayayım..öncesi baharatlı yoğurdum..
sabah
çemensiz pastırmalı kaşarlı omlet
ezine ve hellim peyniri
iyi yapmışsın canım..yemezsen acıkır daha çok yerdin..afiyet olsun
Alır alır
Maşallah kıs saat 5 te niye kalktınBende birazdan girişiciiim. Bugun evin dip köşe temizliciim. Hof ya
İyilik olsun heeBenimki iyiliği kabul etmiyo Sabah yiyemiyor allahtan
Alır alır
Maşallah kıs saat 5 te niye kalktınBende birazdan girişiciiim. Bugun evin dip köşe temizliciim. Hof ya
İyilik olsun heeBenimki iyiliği kabul etmiyo Sabah yiyemiyor allahtan
Sagol canim,inşallah dediğimiz gibi olur da yemem
Gunaydin Çiğdem,sana da kolay gelsin
Benim eşim de yemeden çıkmaz,6 da gidecek olsa gene de kahvaltisini yapar
almazsa size gelirim..
kıss şimdi de esneyip duruyorum yatayım biraz barii..
benimki sever erken kahvaltıyı..ilk evlendiğimizde uyku tutmadığında sıcak poğaça bile yapradım..heyy gidi günler..
Helal sana valla. Bende tık yok. O enerjide hiç yok Noltalji şaaptım bak
Gel kuzum gel yaaaa yer çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?