Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bi çıkartmadınız kıss....

sahiii pro günümüz zaten di mii..ben 2 gün üstüste yaptım ya şaşırdım..

bence de işe yarıyacak canım..hadi bakalım

Valla bende şaştım kaç gün odu bilmiorum :18::18::18::18:

Gitmiver nolcek

bu arada yoğurdun tadı kötü olmuyor..ben de kötü olsa yiyemem..

Sevindim bu habere

Canım sen de bu hafta 64 ü görürsün inşallah, çok iyi gidiyorsun Böyle devam

Geç kaldım değil mi?

Akşam yemeği geç vakte kaldı

8:30da dolu bir tabak kurufasulye yedim. 15 dakika öncesinde de malum yoğurdu yedim. Ben tadını sevmedim ama yenmeyecek kadar da kötü değil. Zencefil biraz acı yapıyor sanırım.

Akşam yemeğinden önce, tam da karnım açken, en sevdiğim börekten getirdi görümcem... Hem de sıcak sıcak... Eşim de sağolsun ennn sevdiğim şerbetli tatlıdan almış, gelmiş.İkisinden de hiç yemedim. Kendimi seviyorum:)

Makbule, yola çıkmışsındır artık. İnşallah iyi haberlerle dönersin. Allah şifa versin canım.

Son düzenleme:
Sevindim bu habere

Canım sen de bu hafta 64 ü görürsün inşallah, çok iyi gidiyorsun Böyle devam

İnşallaaahhhhh Midem yandı valla açlıktan şuan ama birazdan ayranımı içip ilacımı içiciiim yarım saat kaldı.

Bravoooooooooo ben olsam hemen hüpletirdim heralde Kız yok fazla değil hepsinden silme olunca yeniyor çok güzel

Bravoooooooooo ben olsam hemen hüpletirdim heralde Kız yok fazla değil hepsinden silme olunca yeniyor çok güzel

Normalde ben de hüpletirdim ama bugün yapmadım işte... Bu da beni umutlandırdı artık başladım, tamam dedim.

Hadi ben de yatayım. Erken kalkıcam sabah.

Hepinize iyi geceler, bol leptinler.

Normalde ben de hüpletirdim ama bugün yapmadım işte... Bu da beni umutlandırdı artık başladım, tamam dedim.

Hadi ben de yatayım. Erken kalkıcam sabah.

Hepinize iyi geceler, bol leptinler.

İyi geceler canımmm

tebrikler iradene arkadaşım.bugün de beni arkadaşlar çağırdı.pasta börek falan.gelirim dedim ama yemem dedim.ne yersin dediler kısır olabilir dedim:).öğleni süt ile geçiştirip akşam 4-5 arası kısırımı yerim.başkada birşey yemem.

Valla bende şaştım kaç gün odu bilmiorum :18::18::18::18:

Gitmiver nolcek
noolcek hee noolcek..kociş kesin almıycak beni yatak odasına artık..
Teşekkür ederim canim Sersumum leptinin cok olsun insallah :)

çok geç geliyon yawww
bravoss..

.
motivasyonunu tam görüyorum bu sefer oyamm

sana da bravo canım..

ficancım,elifcim..güzelll bir gün diliyorum herkese..

sabah 5 te kalktımbari boşdurmayayım dedim bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim,ocağı ovdum..ayyy boş durmak hiiçç iyi değil yaww..

sonrada dedim kocişe de iyilik olsun kahvaltı hazırlayayım..öncesi baharatlı yoğurdum..

sabah

çemensiz pastırmalı kaşarlı omlet
ezine ve hellim peyniri

Afiyet olsun ve bravos

Günaydın kızlar
sabah:1 yağdayum,peynir,tere,zeytin,domates,salata,badem,2 kayısı

Afiyet olsun

Sana da gunaydin canim

Oh ellerine saglik ve afiyet olsun,ben de kahvalti yapsam mi diye kararsiz kaldim,ama şimdi yedim,2 haşlama yumurta ve peynir,piknikte de11.30 12 gibi yenecek,ara az olacak ama orda ciss yemeyim diye kahvaltimi yaptım

iyi yapmışsın canım..yemezsen acıkır daha çok yerdin..afiyet olsun

Alır alır

Maşallah kıs saat 5 te niye kalktın Bende birazdan girişiciiim. Bugun evin dip köşe temizliciim. Hof ya

İyilik olsun hee Benimki iyiliği kabul etmiyo Sabah yiyemiyor allahtan

iyi yapmışsın canım..yemezsen acıkır daha çok yerdin..afiyet olsun

Sagol canim,inşallah dediğimiz gibi olur da yemem

Alır alır

Maşallah kıs saat 5 te niye kalktın Bende birazdan girişiciiim. Bugun evin dip köşe temizliciim. Hof ya

Gunaydin Çiğdem,sana da kolay gelsin

Benim eşim de yemeden çıkmaz,6 da gidecek olsa gene de kahvaltisini yapar

Alır alır

almazsa size gelirim..

kıss şimdi de esneyip duruyorum yatayım biraz barii..

benimki sever erken kahvaltıyı..ilk evlendiğimizde uyku tutmadığında sıcak poğaça bile yapradım..heyy gidi günler..

Sagol canim,inşallah dediğimiz gibi olur da yemem

Gunaydin Çiğdem,sana da kolay gelsin

Benim eşim de yemeden çıkmaz,6 da gidecek olsa gene de kahvaltisini yapar

Anaaa ne güzel işte kıs bende eşim kahvaltı yapmıyor diye işe gitmeden 15 dk önce kalkıp hazırlanıyp işe gidiyordum hep ondan kilo aldım. Tabi iş yerinde poğaça. Ama artık akıllandım

almazsa size gelirim..

kıss şimdi de esneyip duruyorum yatayım biraz barii..

benimki sever erken kahvaltıyı..ilk evlendiğimizde uyku tutmadığında sıcak poğaça bile yapradım..heyy gidi günler..

Helal sana valla. Bende tık yok. O enerjide hiç yok Noltalji şaaptım bak

Gel kuzum gel yaaaa yer çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…