Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

menu bildiriyorum

arada biraz ceviz ve ayran

aksam yemegi 1kase tarhana corbasi ve biraz tarcinli yogurt

45 dk yuruyus

makbulenin annenesine acil sifalar dilerim....

kumralım ben bacım
:115::115::115:

işte buuuu

:86::86::86::86::86:
ayyyy cumayı bekleyip görelim,çok heyecanlı

Bitecek inşallah

Bu cuma göreceksin canım inşallah

ben yarında pro yapıcam 1 mayısta normale dönücem..tatil ya serbestim olsun..perşembe bidaa pro vee gelsin cumaaa

inşallah canım..

Görürsün canım inşallah

Ben de yarın malzemeleri alıp yoğurda başlaayım diyorum , tadı güzeldir inşallah, severek yiyemezsem bende işe yaramaz

Pro da yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum günü bitiremeyebilirim ama 1 gün de olsa deniycem

Şimdi aklıma geldi yarın piknik var, mangal olayı yok, pasta börek olacak , hiç iyi olmadı bu:26:

kızlar ben de kaçıyorum..iyi geceler bol leptinler..

FİCANSSS...yarın da buradasın ona göre

olmadı bak şimdiii...kısır salata falan idare et..ertesi gün tam anlamıyla başlarsın artık

yoğurt bence etkileyecek gibi canım.metabolizmayı harekete geçiriyor terlettiğine göre

ben yarında pro yapıcam 1 mayısta normale dönücem..tatil ya serbestim olsun..perşembe bidaa pro vee gelsin cumaaa

Yarın Pro günümüz zaten kıs Ama ben serbest günlerimde de yarı pro yapiciiim bu hafta Zira senin 75 i benim ise bu hafta 64 u görmem lazım. Vallahi bu yoğurt sanki işe yarıyor benim akşam yoğurtlarım da işi bozmasa.Neyse yürüycez bol su içicez ve ilaçlarla da ayrann içiciiizzz .

bu arada yoğurdun tadı kötü olmuyor..ben de kötü olsa yiyemem..

Goji beryile birlikte baharatlı yoğurt yiyebiliyormuyuz canlarim zira akşam yemegi saatini kaçırınca yemek yemedim.

bi çıkartmadınız kıss....

sahiii pro günümüz zaten di mii..ben 2 gün üstüste yaptım ya şaşırdım..

bence de işe yarıyacak canım..hadi bakalım

Goji beryile birlikte baharatlı yoğurt yiyebiliyormuyuz canlarim zira akşam yemegi saatini kaçırınca yemek yemedim.

canım goji beri dukanda var..karatayda duymadım..GI sini bilmiyorum..ama GI değeri düşükse sadece sabah ve öğlen yemelisin akşam kilo verişini yavaşlatır.

olmadı bak şimdiii...kısır salata falan idare et..ertesi gün tam anlamıyla başlarsın artık

yoğurt bence etkileyecek gibi canım.metabolizmayı harekete geçiriyor terlettiğine göre

Artık öyle idare ederim canım,herkes bişey getirecek, ben de kısır yapıcam

Bence de
kızlar ben de kaçıyorum..iyi geceler bol leptinler..

FİCANSSS...yarın da buradasın ona göre

İyi geceler canım

Evden 10.30 da çıkıcam canım, gitmeden gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…