Ben geldiiim. Çok yoruldum bugun
Evde bir gömme dolap vardı. Onu düzenledim. Bazanın altındaki herşeyi dökdüm temizledim. Hurçlara kışlıkları kaldırıp, yorganları tıktım. Canım çıktı yorgunluktan yahu. 2-3 makine çamaşır yıkadım.Modum bu yani
Neyse bu arada bugun de protein yaptım.
08:00 iLAÇ
1 kaç kaşık tarçınlı yoğurt
11:00 Kahvaltı
3 kasık tarçınlı yoğurt
2 yumurta + 1 kk ezine peynir+ 1/2 kk kaşar peyniri
8-9 dilim sucuk
1 bardak siyah çay
16:00 ilaç
2 kaşık yoğurt
19.30 Akşam yemeği
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
00:00 İlaç
3 kaşık tarçınlı yoğurt
Yarın da devam
günaydın yavruuu..
iyi maşallaheski caduu hallerine döndü bu iyi olduğunun bir ispatı galiba sanursam
sen nöörüyon..misafir var mı. .otel full müü
pampiş kıss sen de karataya başlama hikayeni paylaşsana müsait olduunda..gülümm herkeslere örnek olsun..motivasyon olsun..
ooo sersumumda gelmısgunaydın canımm
bu arada kahvaltımı yazıyım
2 yumurta
lor ve beyaz peynır
sıvrı bıber
fındık,yogurt
omega3
yesilçay
afiyet olsun bebişim..ama hep ben sana yazıyom bi bakıyom hoopp pampiş kaçmış..
2 dakka durmuyon kıss...
kardeşin gelmiş gözün aydın..
sagol canımmdogru dıyon sersumum bende buna uzuluyom durup surda agız tadıyla ıkı muhabbet edemedım ne zamandır.gecmısıde okuyamadım ne muhabbetler dönmüştür kesın.kaneel e rastlamadım gelmıyomu canım o da
evettt gelelim özetlere...:126::126:
ayrıca yürüyüş arkadaşlarını çok sevdim bi ara bana gönder onları bezdiriveriyim de bi daa aman aman yürüyüş mü desinler
valla bende çiğdoş gibi tak kulaklığı kimseyi tınlama modunda yürüyorum..bikaçkere benimde peşime takılmak istediler ben saatim belli değil canım nezaman isterse o zaman çıkıyom uymaz yanee dedim kurtuldum
çiğdoşş...içmişin suları doldurmuşsun logarı..çevre temizlik vergisi size çok gelir bu yıl..
Bezdirgeç sersum
En güzeli en ya kafa dengi olcak o zamanda soluk soluğa muhabbet
Ama kimsen yoksa da takıverecen kulaklığı
Taktiğini yesinler süpermiş sersum
Valla sorma ya dün su içmekten bir hal oldum :18: Doymadı gitti bünye :44: VergiVeriririm yaa nolcek güzel ülkem için
Çiğdem selam,
kaçamakların acısını cıkarıyorsun sanırım :)) sen de cok farkediyor mu canım kilo olarak ya da incelik olarak
dedigim gibi ben daah onceden de dukan yaptıgımdan artık bu saf proteinlere katlanamıyorum
cılgına donuyorum bıraktıgımın ertesi ....
gününüz aydın olsun hatunlar.sabah 2 kayısımı ve 2 bardak ılık suyumu içtim.şimdi kahvaltı yapcam.
menüm:1 muz ama küçücük,peynir,kaşar,zeytin,domates,salata,tere,badem.bugün okula yürüyerek gidecem zaten çok yakın 700m ama olsun.öğlen eve gelirken arabayla gelirim kocişko çok aç oluyo.öğlen okula gidiş ve okul çıkışıda yürüdükmü 2km yapar.hiç yoktan iyidir.akşam da arkadaşımla tempolu yürüyüş yapacağım inşallah.bu arada benim doğummmmmmm günüüüüüüüüüüümmmm31.yaşı da doldurduk
Herkeslere çok çok günaydınlar , çalışanlara-okuyanlara su gibi Pazartesiler olsun inşallahhhhhh
Eki Görüntüle 698164
08.30 baharatlı yoğurdum
kahvaltım(galiba ben bugün de pro yapıcam..) şimdi
pastırmalı(çemensiz)kaşarlı omlet
peynir(örgü ve ezine)
yoğurt
1 köfte
kızlar doktorumu izliyom kalp cerrahı 2 litre buzlu suyun ekstra 100 kal yaktırdığını söylüyor..bunu dukan da diyordu..sebebi vücut soğuk suyun etkisini normale döndürmek yani vücut sıcaklığını normale çevirmek için ekstra kal harcıyor..paylaşiim dedimm..
sirke için de müthiş şeyler söyledi..sirkeyle karbonhidrat bile alsanız bunun posa olarak atılımını sağlar diyooo..
haberler....
enemm adam diyet yapanlar karbonhidrat tüketecekse fırınlanmış patates yesin diyoooçünkü patatesin nişastası çok az emiliyormuş ve lifliymişş..siz yine de yemeyin haaa
.allaamm yareppim..niye karatay hocam da demiyor..ben kumpire bayılırım yavv..
neyse bebişim hiç gelememenden iyidir..
kardeşi geldi tr den canım..gününü gün ediyordur..++ larla ağlayarak gelir yine..
iyiniyetlim de bi cee eee dedi gitti..bi derdi var bence ama hadi hayırlısı
evet evet bizim ekip olsa hiiç hayır demem..
kesinlikle kulaklık kurtarıcı..
ooo ben de taktik çok
paramla diilmi veririm diyosun..
neyse bebişim hiç gelememenden iyidir..
kardeşi geldi tr den canım..gününü gün ediyordur..++ larla ağlayarak gelir yine..
iyiniyetlim de bi cee eee dedi gitti..bi derdi var bence ama hadi hayırlısı
hayırlısı olsun bacım..sen neden evdesın gııı :))
keten tohumu omegası en yüksek olan diyoo..en kısa sürede keten tohumu alınacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?