Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi aksamlar kizlaaarrr hemen menü bildirimi geliyooo

Kahvalti:
peyaz peynirli pastirlami omlet
salatalik
domates
bir kase yogurt icine kuruyemis biraz da üzüm

Aksam:
9 köfte (icinde biraz galeta unu vardi)
yesil salata
bi kase yogurt icine kuru üzüm

ooooyyyyyyyyy kizlar bugün bi sürü is yaptim, kilere inip valizimi cikardim onu temizledim bikac yere makine tuttum kac makine camasir vs vs vs derken aksam oldu... kendi kisliklarimin bi kismini yikadim kaldircam, artik esiminkiler de hafta icine bittim bugün... hafta icine de büyük temizlik var havanin durumuna göre

sizler neler yaptiniz bakalim??? bi sürü konusmussunuz hepsini okuyamadim kusura bakmayin kacirdigim bir sey olursa

hamaratlığın üstündeeymiş hatun maşallah

bizler de ilk pro günümüzü kapadık çok şükür..

kızlar sersum kaçar..yarın 1 e kadar evdeyim sabah burdayım yanii..
iyigeceler bol leptinler..

hamaratlığın üstündeeymiş hatun maşallah

bizler de ilk pro günümüzü kapadık çok şükür..

oooo iyi masallah yize.. ben de yapsammiki :44: gerek yoktur heralde, kacamagim olmadi.. misafir gelip gitmeyince hic bisey olmuyor yaa ne güzel

hic sormuyosun bugün ne yaptin diye

kızlar sersum kaçar..yarın 1 e kadar evdeyim sabah burdayım yanii..
iyigeceler bol leptinler..

ben geldim sen gidiyosun hadi iyi geceler kuzum sana da bol leptinler

valla cigdos ben bi ciksam 5 saat yürüyorum yaa carsida söz konusu alisveris olunca

bende valla ama bu sefer tempolu yurudum. Yani ziporumu yaptim :)))) ah canim valla alisverisi seviyoriz ya :)))

bende valla ama bu sefer tempolu yurudum. Yani ziporumu yaptim :)))) ah canim valla alisverisi seviyoriz ya :)))

yihuuuuuuuuuuuu benim de bugün yaptigim isler spor kadar olmustur heralde ay cigdem keske burda felan olsaydiniz yakinlarda bi dogal park var, kücük bi gölet kugular ördekler vs vs bi sürü canlilar bi görsen, etraf yesil, mangal yakanlar oturup güneslenenler felan, tabiki yürüyüs yolu da var, birlilkte gider orda kosardik seninle.. yalniz gidince 1 saatten fazla dayanmiyor insan

Haklısın valla bende arkadaşla yürüyorum. Hızlı tempoda yürüyoruz. Yalnızkende müzikle falan iyi oluyor. Tak kulaklığını yürü. Koşmak zaten çoook sonraki adım bizim için

Haklısın valla bende arkadaşla yürüyorum. Hızlı tempoda yürüyoruz. Yalnızkende müzikle falan iyi oluyor. Tak kulaklığını yürü. Koşmak zaten çoook sonraki adım bizim için

yaa lafin gelisi kosmak cicim hizli hizli yürürdük. ben de arkadasla cikiyorum ama o esofman takimi felan gimiyor, etekle geliyor, onun da latina topuklu giyiyor tin tin tin yürüyüp geliyoruz.. yalnizken müzigim eslik ediyor bana, ama hele de yazin kus sesleri felan coookkk rahatlatici oluyor ben seviyorum bir de arkadaslarla bir sey yapmayi, gözü kör olsun yalnizligin

Valla öyle yaa Arkadaşın da yani ahahahahah kopardın beni. Neyse seçimlere saygılı oluyoruz bişi dimedim Ayyy kıs içtim suları içtim suları fena çarpıldım Wcden beri gelemiyorum.

Valla öyle yaa Arkadaşın da yani ahahahahah kopardın beni. Neyse seçimlere saygılı oluyoruz bişi dimedim Ayyy kıs içtim suları içtim suları fena çarpıldım Wcden beri gelemiyorum.

arkadas iste... bi ara sabahlari yürümeye ciktim, gecen sene yazin, yapisti gelcem diye, ben 7de kalkip yarim saat sonra cikacaktim.. tutturdu ben 5te kalkiyorum sen de 6 gibi kalk da erkenden cikalim, kimseler görmeden diye neyse öyle yaptik artik, bu sefer de topuklu ayakkabi giydi geldi.. neyseee istedigimiz gibi yürüyemedik.. bu benim arkides kalkti bi akrabasina söyledi, o da tutturdu ben de gelcem diye, haydaaaa gelme desem olmaz, tamam desem, kadini sevmiyorum hadi onu gec, kadin baska yerde yürümek istiyo... o da esofman giymiyor iste, ama kocasindan habersiz giymis yürüyüs yaparken, o yüzden benim kugulu göletin orda yürümek istemiyo.. aldi bizi teeeeeeeeee bilmem ne köyüne kadar götürmesin mi... ben sinir oldum, bir d ebize hava atiyo siz yavassiniz diye ertesi gün oldu, bu hamladi gelemedi, eeee ilk günde kosmaya kalkarsan o kiloyla olacagi bu, sakatlanmadigina dua et... yani anlican benim yürüyüs maceramin icine ettiler

ay sorma ben de bugün az ictim, cünkü dün 4 lt felan icmisimdir, aynen de dedigin gibi wcden ayrilamiyorum.. bugün de ''az'' ictim 2 küsür litre esim aradi ona da dedim gidip bi su alayim bugün hic icmedim 2 lt anca icmisimdir diye, yuh diyo, hic icmedigin buysa ictigini düsünemiyorum diyo

Son düzenleme:
Sabah klasik karaty
Ogle....yok
Aksam bi adana uc izgara kanat bol salsta
Ama spor zero(

Komikmiş kıs hakkaten

Neyse sen kimseyi umursama bırak kadını
al eline suyunu
tak kulaklığını
çek eşofmanını
yürü yokuş yukarı

Bak şiir yazdım ayak üstü sana Valla canım 4 lt neeee kalbine yüklenme fazla 3 ü geçirme emi

Naptınız yahu böyle??? Yokluğumdan istifade çan çan konuşmuşsunuz. Oku oku bitiremedim!

Başlıca konularla ilgili yorumlarımı yazıyorum:

1) YOĞURT KÜRÜ: Kesinlikle deneyeceğim. Hatırlarsanız bir ara her sabah süzme yoğurdun üstüne 1 tatlı kaşığı bal döküp yiyordum da yine de kilo veriyordum. Demek bundanmış.

2)KAYINVALİDELER: Allaaam yareppim, 2 tane oğlum var... Bu gelinlerden bana da düşerse, ikisi beni top yapar, orta sahada çevirirler. İnşallah beni seven gelinlerim olur. Sübhaneke dinimiz amin.

Annemde spor yapamadım. Floryadaki (annem orda oturuyor) sahile gittim ama anca çocukların peşinde dolaştım. Bir de kaçamağım oldu Mado dondurması yedim 1 külah... Ama ne külah! Hani salata büfesinden tabağı 10 tl diye, 15cmX10cm boyutlarındaki tabağı doldurur, gökdelen yaparlar ya... Aynen öyle bir külahtı.

Tanem gelmiş, hoşgelmiş. Daha önceden hatırladım seni tanem. Ne iyi ettin geldin
Sana naçizane tavsiyem, insülin direncin olduğu için, 3 öğün yemen ve hatta öğleden sonra çok acıkmayı beklemeden, 1 bardak da ayran içmen. Gözünün dönmesine fırsat vermemiş olursun.

Kocamı bekliyorum ben de... Gelse de yatıp uyusam...

Hepinize iyi geceler.

kuzum burda yokus da yok ama 4. katta oturuyorum, kilere inip ciksam günde 3 kez ayni etkiyi gösterir galiba

havalar bi isindi dedik, geri bozdu tam ben isten ayrilmisken insallah bu hafta toplar biraz da, valla aklimda hazir kilo veriyorken, bunu daha saglikli yoldan yoldan yapmali, ki yürümek vücudumuz icin yapabilecegimiz en büyük iyilik bu sefer takmicam ama kimseyi pesime..

bi ara havalar isininca iste bikac hafta önce, yine niyetlendim, bu sefer de baska bi arkadas demesin mi ben de gelcem senle diye.. malum gecen seneden tecrübeliyim, dedim söz vermeyim... düsünsene iki tane bebesi var, biri 6 aylik, biri 2.5 yasinda. evde yatmasina ragmen kocasi cocuklara bakmiyor, ilk önce kücügü alip gelcem dedi, o sakin bi cocuk arabada oturuyor, sonra da demesin mi, cocuk arabasina takilan kaykaylardan aldim, büyük de gelir benimle kaykayin üstünde diye o gün du gündür aramiyorum.. bana ne ya, en iyisi ylaniz gitmek, ayak uyduran bi arkadas yoksa, aksi takdirde engel oluyor

sorma canim yaaa ben var ya biraz sIkI tutsam su icmeyi, 6 lt de icerim hic abartisiz söylüyorum.. iste bugün 2 ltden biraz fazla ictim de sevincliyim, cok wcye cikmadim, bir de böbrek icin felan da iyi degil yaa ayy su deyince gidip bi bardak daha iceyim

canim ama bizimkiler de yani simdi...... sen kendini onlarla ayni kefeye neden koyuyosun ki... bizim anlattiklarimizi yapmazsin sen mesela dimi?? ama bizimkiler yapiyor iste

yaa dondurmaaaa ben de istiyorum yaaa ama trye gelene kadar yemicem kacamak yok trde gelsin iskenderler gitsin pidelerrrrrr üstüne de dondurmalar

Canım valla gelnlerle değil ya kayınvalidelerle ilgili. Sen onlara iyi davranırsan onlar el üstünde tutarlar ya. Kafa eskide kalırsa eğer hep seninle uğraşıyorlar. Modern kaynanalar öyle değil yani Sen öyle olmazsın

Valla kafa dengi değilse kendin yap daha iyi canım İçme kız içmeeeee işeyecen yatağa

Neeeeeeeeyyy Bir iki seferlik olur hadi neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…