Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın karatayın şekerleri kilo verenleri tebrik ediyorum

rumuz: _Kardelennn_
baş.tarihi: 13.03.2013
baş.kilo: 90.5
geçen hafta kilo: 84.3
bu hafta kilo: 84.3
fark:00
yüzde:%0
toplam fark: 6.2
beden: 44-46
spor:düzenli yürüyüş

bu hafta aynı kaldım reglden dolayı kesin

Son düzenleme:
kız bak bacım yaaaa valla sonumuzu ii görmüyorum ben. Benim kız kötü kötü baktı gece bana ,Leylakın dayısı da ona bakmış. Bak şimdiden 2 deli damgalandı. Manisa'da var aslında :44: Bakırköy var birde ama benim kutup ayusuna yakın düşüyor o nedenle orası olmasın .:26:

Ne gülüyon kız kıkırdak Necla

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6
geçen hafta kilo:66.2
bu hafta kilo:66.6
fark:+400
yüzde:+ %604
toplam fark:15
beden:38-40
spor:1 gün yarım saat bisiklet
2 km yürüyüş
Yarım saat spor

Bende dün spora başladım ve yeni bi sayfa açtım:)
Hedefime 1,5 kilo kalmışken saldım gitti. Ama toparlandım. Önce 2 hafta içinde hedefime ulaşıcam. Sonrada yeni bi hedef ile yeniden devam edicem.

gülerek kaçıyorum ehliyeti alıyımda gelirim kızlar

Höh yani oku oku canım çıktı ya. Ama benim eşşek kafam gelip okusaydım geceleri en azından birikmezdi.

Zaten artıya da geçtim bu hafta yaptım börekleri çörekleri

Tartılmaya korkuyorum valla :18:

Yeni topik daha eğlenceli ya muhabbet edince kendimi geveze ve suçlu hissediyordum.
Neyse yine çenem düştü ben bildirimimi yapayım bi kahvaltı hazırlayım sonra da gelip gelemediğim günlerin hesabını veriyim :18:

Haydi hepinizi

Bu arada sersumcan ya mesaj kutun dolu hatun Cevap yazamıyorum sana sil

Son düzenleme:
Günaydın karatayımın çıtır hatunları
Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun nice nice yeni kilocuklar gitsin

Sersumcum artık çatalı kaşığı belirtmeden yazsak olur mu

Bugün bomba gibiyim regl de bitince spor da kendini gösterdi -1800 görünüyor şok oldum annemin Baskulle benimki aynı idi ama inşallah doğrudur haftaya kendi evimde hüsrana uğramam umarım
Kilo veren herkese tebrik takdire

Ben de burdayım artık kısmetse...

Kısaca yeniden tanıtayım kendimi...

Ben NuruDilara... 34 yaşındayım... Evliyim... İki kızçem var çok şükür Rabbime... Çalışıyorum... 7 kişlik bir ailede yaşıyorum... Kiloluyum, hep zayıflama azmim var. Uğraşıyorum kendimi bildim bileli... Bu sefer sizlerinde desteğiyle olacak inşallah...

89,2 kg ile başladım karataya
80 kg indim.
Bir ara kendimi bırakınca 84,5 kg çıktım
Sizlerin verdiği manevi güçle kendimi çok geç olmadan toparladım
Bu gün itibariyle 83,3 kg mım...
Sizleri seviyorum...

Akşam yediklerim...
kıymalı yumurta, yoğurt, salata, 4 hurma,4 kayısı, 1 su bardağı kavrulmuş çekirdek:18:

Bildirim öncesi hurmaydı, kayısıydı, çekirdekti abarttım biliyorum ama kızçelerin ikram ettiği dondurmaya hayır diyebildim...

guanydın kızlar yenı topıgınız hayırlı olsun hem gırgır eglence hem zayıflama cıfte mutluluk dıosunuz yanı supermıs ınsallh hepımız ıdeal kılomuza ulasırız

kılo bıldırımım

Rumuz: beyhan25
Başlangıç tarihi :10,01,2013
Başlangıç kilo : 74
Geçen haftaki kilo : 67,1
Bu hafta kilo : 66,7
Fark : -400 gr
Fark yüzdesi : %0,59
Toplam Fark: -7300
Spor: yok ınsallh baslamayı dusunuyorum bakalım
Boy:1,55 cm
gr gr dusmaye basladı kacamaklarım yuzunden ama yaz gelıyor daha vermem gereken 10 kg var daha azımlı olmam lazım

rumuz: Selmaninkizi
baş.tarihi: 02 Subat 2013
baş.kilo: 69
geçen hafta kilo: 64.5 kg
bu hafta kilo: 65.1 kg
fark: + 600 gr
yüzde: +++ 0,93%
toplam fark: 3,9 kg
beden:42-40
spor: 3 gün yürüyüs, 1 leslie 1 mile

Topiğiniz hayırlı olsun kızlar . Umarım herkes kilo verme konusunda başarılı olur.

1.58 boy Kilo : 67 28 yaşındayım evliyim :)))

arkadaslar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsunnnn

bende iki haftadir kilo almaya basladim.. kacamak yapmasam bile istahimdan dolayi cok yiyorum.. üstüne bide özel gün gelince sabah hüsrana ugradim

ama yilmak yok

Yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar.Bende 1 aydır karatay diyeti yapıyorum 5 kilo verdim.Şu an duraklama dönemindeyim.İnşallah vermeye devam ederim.Oğlum küçük olduğu için akşamları bırakıp yürüyemiyorum.Bütün gün de işteyim.Hiç kaçamak yapmadığım halde kilom aynı elimden geldiğince çok hareket ediyorum ama demekki yetmiyor.Umarım usanmadan devam edebilirim.Fırsat buldukça yazdıklarınızı okumaya çalışacağım.Kendinize iyi bakın.

Sabah yediklerim
2 kk yumurta
Avuç içim kadar peynir
10 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 çay bardağından biraz eksik ceviz
3 gün kurusu kayısı
Maydanoz, açık çay

Sersumcuğum iyi etmişsin kız, ohh tebliğini mekanda ferahlık vardır derler özellikle bizim gibi eskü karataycılara...

Umarım burda, daha hızlı, daha sağlıklı kilolar veriiriz diyorum ve bildirimi yapıyorum

RUmuz: bruxelles
başlangıç kg: 69
geçen hafta: 72
bu hafta:72
fark: 000
yüzde:% oo
toplam fark: +3
hedef:65

günaydın kızlar malesefbu hafta hiç kilo verememişim
geçen hafta-71
bu hafta-71
fark-0
yüzde-0:84::84::84::84::26::26::26:

Kız naptınız? Bir gecede devrim olmuş, bir de 24 sayfa atlamış üstüne. 10. sayfaya kadar okuyabildim, bilemiyom tam olarak ne oldu bitti ama hayırlı olsun yeni sayfamız. Ben bugün bildirim yapamayacağımı bildireyim önceliklen, zira hala bir tartı edinemedim inşallah önümüzdeki hafta alırım bir tane.

Çok kötüyüm şu anda kızlar Dün akşama kadar herşey güzeldi, üzerimdeki bir miktar yorgunluk hali dışında. Sonra yurtdışından misafirlerimiz geldi, gece şehirdışına çıktık onlarla beraber. O saatte bol karbonhidratlı bir sofrada bulunmak zorunda kaldım, malesef hayır diyemeyeceğim bir ortamdı. Sonra da 2'ye kadar falan oturduk orda. Gözlerimden uyku akıyor, bir yandan vücudumda dolaşan şekeri resmen hissediyorum, vücudum isyanlarda neden bu kadar şeker yükledin diye. Midem bağırıyor. Ve yorgunluktan ölüyorum. Bayılacaktım neredeyse. Sonra nihayet kalktık, gece 3 gibi eve hasıl olduk. Dün için akşam planladığım yürüyüş de iptal olmuş oldu bu arada. Neyse ben direk yatağa atladım. Gece öyle kötü uyudum ki, şekerler kovaladı rüyamda, bir yandan her tarafım ağrıyor, oradan oraya döndüm durdum. Sonra uyandım kendiliğimden geldim buraya bir göreyim burda da bi devrimler olmuş, bişeler. Şu anda da bütün vücudum ağrıyor, boğazım da biraz kötü.

Şimdi kendimi aç hissetmiyorum. Evde yumurta da yok, muz var ama dünkü fiyaskodan sonra bugün hiç birşey yememek istiyorum neredeyse.

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 69.100 gr
Bu hafta kilo : 68,300 gr
Fark : - 0.800 g
Fark yüzdesi : -1,157
Toplam Fark: -2,900gr
Spor: yok gbi bir şey
Boy:1,70 cm
Beden : 40

yeni ve eğlenceli topik hayırlı olsunçok iyi olmuş,....işlerim accayip yoğun bugün,benimki yetmezmiş gibi başkalarının işleri de bana kaldı tabii ki panik halim başladı,yetiştireyim diyebu arada ne çok ilerlemiş sayfalar şöyle bi göz atabildim,sonra okurum artık....bildirimde hiç iç açıcı değil,annemlerdeki kaçamağın sonuçları

Bildirim:12.04.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:89.2
Bu hafta:90.6
Fark:..+..1.400 gr
Fark yüzdesi:%1.569
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 2 gün yürüyüş

herkese kolay gelsin

arkadaslar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsunnnn

bende iki haftadir kilo almaya basladim.. kacamak yapmasam bile istahimdan dolayi cok yiyorum.. üstüne bide özel gün gelince sabah hüsrana ugradim

ama yilmak yok
Canım hiç üzülme bende gecen hafta regl olacaktım şiştim senin gibi olmuştu Baskulde ama bu hafta hepsi gitti önceki haftaya göre bile eksideyim haftaya senin de öyle olacak canım sen sakın bırakma kaçamak yapma güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…