Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şiirine kurban Nerelerdesin sen yawww , ösledim valla

Sorma şekerim, burdan ayrılınca kendimi yemek sitelerine verdim, tevbelerimi bin kere bozup, kilo alıp kürkçü tükkana geldim. Ben çok özledim canımcım..

eğlenelim gülelim ve zayıflayalım didik canım...
boşalttım mesaj kutumu

çatal bıçah derken

müthiş olmuş cicim..

teşekkürler başkanum, sersumum

kısslar ben kaçar..belki gelebilirim yarın..kendinize iyi bakın ve çok kaçamak yapmayın..ben de tabii:18::18::18:

iyi tatiller...

çok güzel bir liste olmuş eline sağlık, 1.mizi can-ı gönülden kutlarım...

kız birdy, 1. olmuşsun, hemi de 21.

bildirim yapmayanlar..

cigdemklcsn,afatmas,degua,yklm,mimu88,kuzu06,güleryüz2011,
seas,habercice,rosarugosa,filiztoprak,teremm,

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:67.6 kg
bu hafta kilo:68.6 kg
fark:+++ 1 kg
yüzde: +++ % 1.47
toplam fark: --- 3.9 kg
beden:38-40
spor: Bu hafta hiç spor yok + regl olmak üzereyim.

Bu hafta kaçamaklı geçti güzel bayanlar

tebrik ederim sizleri kizlar .... Eline saglik canim yeni topige yakisir guzel bir liste yapmissin

Kızlarrr herkesi tebrik ederimmmmmm :119::119::119:

Kilo veren-veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Umarım ben de bu duraklama döneminden çıkıp kilo vermeye başlarım.

ÖĞLE YEMEĞİM

Küçük bir tabak buğday salatası (bol yeşillikli ve limonlu)
2 bardak ayran

kızlaar sakın yürüyüşlerinizi yarım saat yapıp bırakmayın
göbişlerdeki yağlar yani depolarımız 40dk dan sonra kullanılmaya başlanıyormuş bu yüzden en az 1 saat yürüyün

Son düzenleme:
kilo veren herkesi kutlarım
haftaya ilk bildirimimi yapacağım uzun zamandır duraklamadaydım benim de yüzüm güler inşallah:18:

ooooooooooooooooooooo süper olmus topik
neden bu degişiklik yine ne kacırdım yafffff

makbule canım birinci olmuşsun..tebrik ederim canım seni...hadi hep böyle birinci ol inşallah..ben hala küçük oğlanın hastalığı ile uğraşmaktayım..
gece uyumadık yine .ateşlendi ..sabah da 7 de kalktı..
uykusuzluk üstüste bindi..
kilo veren herkesi tebrik ederim..kilo veremeyenler de haftaya verirler inşallah..kendinize iyi bakın

Yeni topikte yeni listemiz herkese ugurlu olsun.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..
Ben de gelecek hafta ilk bildirimimi yapacagım.
Bakalım ne olacak?

Günlük bildirimimi yapayım

Sabah : klasik karatay, 1 yumurta, 2 kk kadar tel peynir, domates, salatalık, biber, 5 ceviz arada da yarım bardak sute tarcın
Ogle: kagıt kebabı, cacık, sebze corbasi
Aksam : da evde karnıyarık ile cacık ya da yogurt yicem biraz protein fazla gibi olacak..

şimdi de işe devam:)
bir de bugun dogum günüm :) tabi yas 38 olmus 39 'a giriyorum. şimdiden sonra dogum günleri değişik geliyor. 3 cocuk :)
hepimize guzel ve saglıklı gunler sevdiklerimizle esimiz, dostumuz cocuklarımızla
:119::119::119::119:

Bavulcular çoğaldı

akşam yediğim çikolatalar tartımı tırmaladı bacım

gülmesemiydim ki:26::26:korktum şimcik

süper şiir

kısslar ben kaçar..belki gelebilirim yarın..kendinize iyi bakın ve çok kaçamak yapmayın..ben de tabii:18::18::18:

iyi tatiller...

iyi eğlenceler canım

Çok geçmiş olsun..Ben de bu hafta hem hastalıkla hem de ikiz ogullarımdan birinin ateslenmesi cıkartması ile ugrastım..Zor geçti. Annelik :))

sersum liste için eline emeğine sağlık bebişim1. mizi de kutluyorum:119::119::119:

yeni yaşın hayırlı olsun datlum....

Bana torpil yapmışsın sersum ben + dayım
+ 600 bu hafta maalesef

Çok geçmiş olsun..Ben de bu hafta hem hastalıkla hem de ikiz ogullarımdan birinin ateslenmesi cıkartması ile ugrastım..Zor geçti. Annelik :))

size de geçmiş olsun..ben de büyük oğlanla 7 gün uğraşmıştım..ateş düşmedi 7 gün..5 gündür de küçük oğlum ateşli ..düşmüyor..salgın varmış...
zor annelik tabi..en zoru da uykusuzluk ...

sea canım doğum günün kutlu olsun..benim de 25 marttaydı doğum günüm..ben de 36 yı doldurdum..

yıllarrrrrrrr geçmeyin .beni bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…