Kız naptınız? Bir gecede devrim olmuş, bir de 24 sayfa atlamış üstüne. 10. sayfaya kadar okuyabildim, bilemiyom tam olarak ne oldu bitti ama hayırlı olsun yeni sayfamız. Ben bugün bildirim yapamayacağımı bildireyim önceliklen, zira hala bir tartı edinemedim inşallah önümüzdeki hafta alırım bir tane.
Çok kötüyüm şu anda kızlar
Dün akşama kadar herşey güzeldi, üzerimdeki bir miktar yorgunluk hali dışında. Sonra yurtdışından misafirlerimiz geldi, gece şehirdışına çıktık onlarla beraber. O saatte bol karbonhidratlı bir sofrada bulunmak zorunda kaldım, malesef hayır diyemeyeceğim bir ortamdı. Sonra da 2'ye kadar falan oturduk orda. Gözlerimden uyku akıyor, bir yandan vücudumda dolaşan şekeri resmen hissediyorum, vücudum isyanlarda neden bu kadar şeker yükledin diye. Midem bağırıyor. Ve yorgunluktan ölüyorum. Bayılacaktım neredeyse. Sonra nihayet kalktık, gece 3 gibi eve hasıl olduk. Dün için akşam planladığım yürüyüş de iptal olmuş oldu bu arada. Neyse ben direk yatağa atladım. Gece öyle kötü uyudum ki, şekerler kovaladı rüyamda, bir yandan her tarafım ağrıyor, oradan oraya döndüm durdum. Sonra uyandım kendiliğimden geldim buraya bir göreyim burda da bi devrimler olmuş, bişeler. Şu anda da bütün vücudum ağrıyor, boğazım da biraz kötü.
Şimdi kendimi aç hissetmiyorum. Evde yumurta da yok, muz var ama dünkü fiyaskodan sonra bugün hiç birşey yememek istiyorum neredeyse.