- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
Topiğimiz hayırlı olsun,
Her daim neşe dolsun,
Bugün tartı günü
Bırak artık dünü
Karatayla beslenesin
Hep sağlıklı gezesin
Hadi katıl sen de bize
İnan istemiyoruz vize
İki lafın belini kırıyoruz
Hem eğleniyor hem zayıflıyoruz
Kızlar biraz önce ilham geldi, topiğin yeni gül ben olurmuşum
Canım bugün sporları eritrsin onları hiç üzülme önümüzdeki maçlara bakeceğizKız naptınız? Bir gecede devrim olmuş, bir de 24 sayfa atlamış üstüne. 10. sayfaya kadar okuyabildim, bilemiyom tam olarak ne oldu bitti ama hayırlı olsun yeni sayfamız. Ben bugün bildirim yapamayacağımı bildireyim önceliklen, zira hala bir tartı edinemedim inşallah önümüzdeki hafta alırım bir tane.
Çok kötüyüm şu anda kızlarDün akşama kadar herşey güzeldi, üzerimdeki bir miktar yorgunluk hali dışında. Sonra yurtdışından misafirlerimiz geldi, gece şehirdışına çıktık onlarla beraber. O saatte bol karbonhidratlı bir sofrada bulunmak zorunda kaldım, malesef hayır diyemeyeceğim bir ortamdı. Sonra da 2'ye kadar falan oturduk orda. Gözlerimden uyku akıyor, bir yandan vücudumda dolaşan şekeri resmen hissediyorum, vücudum isyanlarda neden bu kadar şeker yükledin diye. Midem bağırıyor. Ve yorgunluktan ölüyorum. Bayılacaktım neredeyse. Sonra nihayet kalktık, gece 3 gibi eve hasıl olduk. Dün için akşam planladığım yürüyüş de iptal olmuş oldu bu arada. Neyse ben direk yatağa atladım. Gece öyle kötü uyudum ki, şekerler kovaladı rüyamda, bir yandan her tarafım ağrıyor, oradan oraya döndüm durdum. Sonra uyandım kendiliğimden geldim buraya bir göreyim burda da bi devrimler olmuş, bişeler. Şu anda da bütün vücudum ağrıyor, boğazım da biraz kötü.
Şimdi kendimi aç hissetmiyorum. Evde yumurta da yok, muz var ama dünkü fiyaskodan sonra bugün hiç birşey yememek istiyorum neredeyse.
Topiğimiz hayırlı olsun,
Her daim neşe dolsun,
Bugün tartı günü
Bırak artık dünü
Karatayla beslenesin
Hep sağlıklı gezesin
Hadi katıl sen de bize
İnan istemiyoruz vize
Kızlar liste karışıklığına sebebiyet vermemek açısından bir mesaj yazıp kaçıyorum.Kilo vereni de veremeyeni de ... hepinizi kutluyorum.Bu Topik hepimizi zayıflatacak biliyorum.Bak yine şiir yazıyorum.Sersum en çok seni kutluyorumYa ben acaba şiir kitabımı çıkarsam :44:?
eğlenelim gülelim ve zayıflayalım didik canım...Höh yani oku oku canım çıktı ya. Ama benim eşşek kafam gelip okusaydım geceleri en azından birikmezdi.
Zaten artıya da geçtim bu hafta yaptım börekleri çörekleri
Tartılmaya korkuyorum valla :18:
Yeni topik daha eğlenceli ya muhabbet edince kendimi geveze ve suçlu hissediyordum.
Neyse yine çenem düştü ben bildirimimi yapayım bi kahvaltı hazırlayım sonra da gelip gelemediğim günlerin hesabını veriyim :18:
Haydi hepinizi
Bu arada sersumcan ya mesaj kutun dolu hatunCevap yazamıyorum sana sil
Günaydın karatayımın çıtır hatunları
Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun nice nice yeni kilocuklar gitsin
Sersumcum artık çatalı kaşığı belirtmeden yazsak olur mu
Bugün bomba gibiyim regl de bitince spor da kendini gösterdi -1800 görünüyor şok oldumannemin Baskulle benimki aynı idi ama inşallah doğrudur haftaya kendi evimde hüsrana uğramam umarım
Kilo veren herkese tebrik takdire
Topiğimiz hayırlı olsun,
Her daim neşe dolsun,
Bugün tartı günü
Bırak artık dünü
Karatayla beslenesin
Hep sağlıklı gezesin
Hadi katıl sen de bize
İnan istemiyoruz vize
Kız naptınız? Bir gecede devrim olmuş, bir de 24 sayfa atlamış üstüne. 10. sayfaya kadar okuyabildim, bilemiyom tam olarak ne oldu bitti ama hayırlı olsun yeni sayfamız. Ben bugün bildirim yapamayacağımı bildireyim önceliklen, zira hala bir tartı edinemedim inşallah önümüzdeki hafta alırım bir tane.
Çok kötüyüm şu anda kızlarDün akşama kadar herşey güzeldi, üzerimdeki bir miktar yorgunluk hali dışında. Sonra yurtdışından misafirlerimiz geldi, gece şehirdışına çıktık onlarla beraber. O saatte bol karbonhidratlı bir sofrada bulunmak zorunda kaldım, malesef hayır diyemeyeceğim bir ortamdı. Sonra da 2'ye kadar falan oturduk orda. Gözlerimden uyku akıyor, bir yandan vücudumda dolaşan şekeri resmen hissediyorum, vücudum isyanlarda neden bu kadar şeker yükledin diye. Midem bağırıyor. Ve yorgunluktan ölüyorum. Bayılacaktım neredeyse. Sonra nihayet kalktık, gece 3 gibi eve hasıl olduk. Dün için akşam planladığım yürüyüş de iptal olmuş oldu bu arada. Neyse ben direk yatağa atladım. Gece öyle kötü uyudum ki, şekerler kovaladı rüyamda, bir yandan her tarafım ağrıyor, oradan oraya döndüm durdum. Sonra uyandım kendiliğimden geldim buraya bir göreyim burda da bi devrimler olmuş, bişeler. Şu anda da bütün vücudum ağrıyor, boğazım da biraz kötü.
Şimdi kendimi aç hissetmiyorum. Evde yumurta da yok, muz var ama dünkü fiyaskodan sonra bugün hiç birşey yememek istiyorum neredeyse.
yeni topic hayırlı olsun sersumum..
pc hala serviste anneme geldim bildiri için
Rumuz: teremm
Başlangıç tarihi :26.03.2013
Başlangıç kg : 89,7 kg
Geçen hafta : 87,5
Bu hafta : 86,2 kg
Fark : -1,300 gr
Toplam fark : 3,500
Yüzde: - %1,4850
Beden : 46
Boy:1.72
Hedef:62kg
umarım tartı hepimizin yüzünü güldürür..
bugün ,itibari ile sabahları 1 saat 5 mil leslie yapıyorum