Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Son düzenleme:
onca işin ardından sonunda gelebildimgeçmişi okudum da,şimdi de yoğurt kürü modası gelmiş topiğegeçenlerde bende bakmıştım o topiğe,tadını bilmediğim için cesaret edemedim.kobaylar anlatıverin bana da ona göre ben de alıp deneyeyim gari
sabah kahvaltıdan sonra tüm camları sildim,yazlıkları da çıkarınca tonla ütü çıktı onları yaptım.sonra da alışverişe gittik ama arabaylaeşim yürümek istemedi sıcak diye.bende evde yürüycem birazdan.kahvaltımı da yazayım
kavurmalı yumurta
pastırma
peynir
zeytin
domates
salatalık
fındık

Şimdi dışardan geldim. Baharatlarımı zor da olsa buldum. Yemekten önce deneyeceğim kızlar

selam kızlar
harika sohbetleri kaçırmışım ama okumak bile kafa dağıtıyoteftişimiz var bugünlerde kızlar,çok giremeyebilirim ama menülerimi yarından itibaren aksatmadan bildiriciimmyürüyüşlerime de yarın başlıyorum...bu hikaye paylaşma olayı çok iyi olmuş ...daha çok paylaşalım motive olalım...şimdilik hoşçakalın canlarım

canım çılbır hiç yapmadım daha önce ama salı da onu denerim

ne çektiik bee

40 kilo mu nerdeyse içinden bir birdy çıkmışbende merak ediyom bu hikayeyi
canım ben yaptım bugün hem sabah hem akşam yatmadan da yicem tadı fena değil yenebiliyor etkisini göriciiiz cuma günü

Hadi bakalım, gazan mübarek olsun

Sağol şekerim. Tadına bayılmadım ama yenebilir. Acı falan değil. Ama tarçınlı yoğurdum gibi de mikemmel değil. Ha unutmadan kızlar tarçın doğum kontrolüne yardımcı olacak bir besinmiş bu yüzden hamileler ya da bebek düşünenler çok sık tüketmesin diyorlar bilginize....

Son düzenleme:
kıss ne zamandıır 5 dk ya düştü zaten bilmiyo muydun
niye söylemiyonuz o vakit..:
valla tadı kötü değil bence yenebilir..
Şimdi dışardan geldim. Baharatlarımı zor da olsa buldum. Yemekten önce deneyeceğim kızlar
haydi hayırlısı
kolay gelsin canım..teftişi hayırlısıyla kolayca atlatmanı dilerimm
evet hikaye paylaşımlarımız iyi motive ediyor bizi..

dene canım güzel oluyor.

he valla pampişden bi birdy çıkmış valla..

Son düzenleme:
ben de bugunki menümü yazayım
10.00
karatay kalvaltısı
sucuk
menemen
2 hurma
ceviz

akşam 17.30
4 köfte
salata
2 hurma
biraz ceviz
3. bir öğün yapmayacağım için biraz hurmadan zarar gelmez diye düşündüm bir de su tarçınlı yoğurdu deniycem merak ettim hepinize kolay gelsin kızlar

Biraz mutfak toparlamaca yaptım. Şimdi de çay içiyorum :126:
SAAT 8 gibi 1.5 saat yürümeye gideceğim.

Kızlar bu arada bozulmuş yoğurttan bişey yapılıyor mu ?? :44::44:

Biraz mutfak toparlamaca yaptım. Şimdi de çay içiyorum :126:
SAAT 8 gibi 1.5 saat yürümeye gideceğim.

Kızlar bu arada bozulmuş yoğurttan bişey yapılıyor mu ?? :44::44:
ekşimiş yogurttan kese yoğurdu yapılabilir bir de ekşimik tarifi var kaynatıp yapıyorlar ama tam bilmiyorum

Neyse kaçıyorum ben görüşürüz. Sporumu yapıp öyle geliirm.

niye söylemiyonuz o vakit..:

valla tadı kötü değil bence yenebilir..

Kıss özellikle sana yazıcaktım da unutmuşum hatta geçen hafta özelden mesajlaştık ya o gün 5 dk yazıyodu işte ama benim moral bozuk olduğu için unuttum galiba....

Ayyy hemen alıp benim de denemem lazım

Kızlar ilk günüm akşama kadar güzel geldim ama akşam bozuldu kola içtim veeeee bunu söylemeye utanıyorum ama söylemeliyim çünkü modivasyonumun bozumaması için HAMBURGER yedim
Bütün azarları hakket ettim yarın sil baştan yapacağımevet bunu yazmayya billirdimde cezalanmak lazım

geçmişi oku oku bitiremedim 252 de kaldım yahu şu menülerimi yazayımda muhabbetinize katılamadım işlerden dolayı
inş fırsat buldukça
dün akşam =semiz otu yemeği +yoğurt
bu sabah 1 yumurta
tulum peyniri+otlu peynir+domates+fındık+ceviz+çay 2,3çatal sucuk ++++hazır cısss çay
akşam çok erken yedik kızarmış tavuk ayran daha sonra çay kocişin çerezinden yedim
öptüm sizleri bi hikayemi anlatamadım tühhh başka zaman inş
şu iki gün yoğunum kızlar doktor işlerim var hepinize sağlıklı günler diliyorum
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…