Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısslarr..bana bişeyler oldu galiba sanursam..özelden 10 dk bir mesaj atabilirken artıkın 5 dk bir atabiliyom..çok helecanlı çok..niyekine acep recep..:44::44:
bu kıss çok konuşuyo..özelden artık konuşsun diye mi yaptılar acep..
Şimdi dışardan geldim. Baharatlarımı zor da olsa buldum. Yemekten önce deneyeceğim kızlar
canım çılbır hiç yapmadım daha önce ama salı da onu denerimhadi bakalım hem pro hem yoğurt kürü nasıl olcek görüciizz
doyarsın be makbuşum..bak biara çılbırı da dene çok güzel oluyii..hem sen öğrencisin hep et yiyerek bütçeyi zorlama gülüm..
hoşgeldin hadi hayırlısı
canım sen biara gelmiştin sanki aramıza yanlış mı hatırlıyorum..:44::44:
ilk günün şaşkınlığı tatlım..ben de diyom niye doymuyom..
sersem ettin beni akasyam..
ısmarlarım kıı ısmarlamam mıı..özsütten pasta bile ısmarlarım..
sende o performansı görüyom ben..
temem buldumm bundan sonra kaçamak yapanı fıratın annesine satarız diye korkutalım..
çıt çıt çıt .çıt
ayol yanlış yükleme kurbanı oldun deseneee...
biz bu hafta deneyek bildiririz datlum..ne çektik bee
ne çektiik beemakbule ne çektik şu üni hayatından bacım ya
benim ki seninkinden biraz daha farklı beni o zaman sevgilim şimdi eşim olan şahıs bozdu
üni de zayıftım ne güzel ya
neyse vericeğiz..kızlar beni toparlayın ya..bursa da herşeye rağmen sadece birgün kaçamak yaptım..
ama dediğim gb çok yürüdüm.ne yazıkki dönüş günümüzde regl oldum.ve dünden beri tatlı krizim öyle böyle değil..
ordan lokum almıştım gidip gelip yiyorum yaaa..ama bugün son..zaten bahar temziliğine başladım..
offfffffff
40 kilo mu nerdeyse içinden bir birdy çıkmışbende merak ediyom bu hikayeyiahh ahhh neyse zararın neresinden dönülse kardır datlım..önemli olan burada olmak
hadi hayırlısı canım..
ben de öyle gözükürüm..tırsarlar valla
sorgularım beeennn
kıss 40 kilo dilekolay..
annem kızıyo de döğcek beni de..gitçekseniz karamürsele değirmendereye kadar müsade ediyom..çanakkale son..
canım ben yaptım bugün hem sabah hem akşam yatmadan da yicem tadı fena değil yenebiliyor etkisini göriciiiz cuma günüonca işin ardından sonunda gelebildimgeçmişi okudum da,şimdi de yoğurt kürü modası gelmiş topiğegeçenlerde bende bakmıştım o topiğe,tadını bilmediğim için cesaret edemedim.kobaylar anlatıverin bana da ona göre ben de alıp deneyeyim gari
sabah kahvaltıdan sonra tüm camları sildim,yazlıkları da çıkarınca tonla ütü çıktı onları yaptım.sonra da alışverişe gittik ama arabaylaeşim yürümek istemedi sıcak diye.bende evde yürüycem birazdan.kahvaltımı da yazayım
kavurmalı yumurta
pastırma
peynir
zeytin
domates
salatalık
fındık
Hadi bakalım, gazan mübarek olsun
niye söylemiyonuz o vakit..:kıss ne zamandıır 5 dk ya düştü zaten bilmiyo muydun
valla tadı kötü değil bence yenebilir..onca işin ardından sonunda gelebildimgeçmişi okudum da,şimdi de yoğurt kürü modası gelmiş topiğegeçenlerde bende bakmıştım o topiğe,tadını bilmediğim için cesaret edemedim.kobaylar anlatıverin bana da ona göre ben de alıp deneyeyim gari
sabah kahvaltıdan sonra tüm camları sildim,yazlıkları da çıkarınca tonla ütü çıktı onları yaptım.sonra da alışverişe gittik ama arabaylaeşim yürümek istemedi sıcak diye.bende evde yürüycem birazdan.kahvaltımı da yazayım
kavurmalı yumurta
pastırma
peynir
zeytin
domates
salatalık
fındık
haydi hayırlısıŞimdi dışardan geldim. Baharatlarımı zor da olsa buldum. Yemekten önce deneyeceğim kızlar
kolay gelsin canım..teftişi hayırlısıyla kolayca atlatmanı dilerimmselam kızlar
harika sohbetleri kaçırmışım ama okumak bile kafa dağıtıyoteftişimiz var bugünlerde kızlar,çok giremeyebilirim ama menülerimi yarından itibaren aksatmadan bildiriciimmyürüyüşlerime de yarın başlıyorum...bu hikaye paylaşma olayı çok iyi olmuş ...daha çok paylaşalım motive olalım...şimdilik hoşçakalın canlarım
dene canım güzel oluyor.canım çılbır hiç yapmadım daha önce ama salı da onu denerim
ne çektiik bee
40 kilo mu nerdeyse içinden bir birdy çıkmışbende merak ediyom bu hikayeyi
canım ben yaptım bugün hem sabah hem akşam yatmadan da yicem tadı fena değil yenebiliyor etkisini göriciiiz cuma günü
ekşimiş yogurttan kese yoğurdu yapılabilir bir de ekşimik tarifi var kaynatıp yapıyorlar ama tam bilmiyorumBiraz mutfak toparlamaca yaptım. Şimdi de çay içiyorum :126:
SAAT 8 gibi 1.5 saat yürümeye gideceğim.
Kızlar bu arada bozulmuş yoğurttan bişey yapılıyor mu ?? :44::44:
ekşimiş yogurttan kese yoğurdu yapılabilir bir de ekşimik tarifi var kaynatıp yapıyorlar ama tam bilmiyorum
yavvvvv züpersiniz ne güldümsen de iyisiinn..çaktırmıyosun benceee
zuhhah hah haah.. yak gitsin..
Tamam canım, faydasını görürseniz ben de başlarım hemen....canım ben yaptım bugün hem sabah hem akşam yatmadan da yicem tadı fena değil yenebiliyor etkisini göriciiiz cuma günü
niye söylemiyonuz o vakit..:
valla tadı kötü değil bence yenebilir..