- 23 Temmuz 2008
- 263
- 30
- 38
hamburger miii hatun hatun kendine gel hem de ilk gündenKızlar ilk günüm akşama kadar güzel geldim ama akşam bozuldukola içtim veeeee bunu söylemeye utanıyorum ama söylemeliyim çünkü modivasyonumun bozumaması için HAMBURGER yedim
Bütün azarları hakket ettimyarın sil baştan yapacağım evet bunu yazmayya billirdimde cezalanmak lazım
tebrikklerrrSelam hatunlar, pek kimseler yok umarım herkes mutlu mesuttur, ben ise maşallah diyim çok keyifliyim çünkii bu sabah 64 çıktım bütün gün hareket halindeydim ve iki öğün yaptım arada ayran içtim şimdi tartıldım 65 işallah böyle devam eder bünye birazdan 3 sepet ütü yapcam yarın akşam yine bakarım öpüldünüz
hamburger miii hatun hatun kendine gel hem de ilk gündenyarın cıss yokk takipteyim
küflenmiştir yeme gülüm..Bozulmuş olabilir ama üzerinde rnkli renkli bişeyler vardı :26:
Neyse kaçıyorum ben görüşürüz. Sporumu yapıp öyle geliirm.
yavvvvv züpersiniz ne güldüm
şok fenasın şokkKıss özellikle sana yazıcaktım da unutmuşumhatta geçen hafta özelden mesajlaştık ya o gün 5 dk yazıyodu işte ama benim moral bozuk olduğu için unuttum galiba....
Ayyy hemen alıp benim de denemem lazım
valla ilk günden hiiç beğenmedim..Kızlar ilk günüm akşama kadar güzel geldim ama akşam bozuldukola içtim veeeee bunu söylemeye utanıyorum ama söylemeliyim çünkü modivasyonumun bozumaması için HAMBURGER yedim
Bütün azarları hakket ettimyarın sil baştan yapacağım evet bunu yazmayya billirdimde cezalanmak lazım
geçmiş olsun ve kolay gelsin.geçmişi oku oku bitiremedim 252 de kaldım yahu şu menülerimi yazayımda muhabbetinize katılamadım işlerden dolayı
inş fırsat buldukça
dün akşam =semiz otu yemeği +yoğurt
bu sabah 1 yumurta
tulum peyniri+otlu peynir+domates+fındık+ceviz+çay 2,3çatal sucuk ++++hazır cısss çay
akşam çok erken yedik kızarmış tavuk ayran daha sonra çay kocişin çerezinden yedim
öptüm sizleri bi hikayemi anlatamadım tühhh başka zaman inş
şu iki gün yoğunum kızlar doktor işlerim var hepinize sağlıklı günler diliyorum
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım bu 26 günde sen de şu yoğurt detoksunu ve proteini dene bence işe yarar..daha 26 gün varSelam dostlar :) dün akşam hatay usulü herise. Nohut buğday ve tavuktan yapiliyor. Yaninda bol yeşillik ve ayran. Sabah karatay kahvaltisi , akşam kisir ayran ve yürüyüş yaptım. 2 omega aldim. Bu kadar yarışmaci arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben kaplumbağa hızıyla ilerlemekteyim bir değişiklik yok. 26 mayısta memlekette düğün var ben yine şişman şişman kiyafet bulamiycam kendime...
Selam hatunlar, pek kimseler yok umarım herkes mutlu mesuttur, ben ise maşallah diyim çok keyifliyim çünkii bu sabah 64 çıktım bütün gün hareket halindeydim ve iki öğün yaptım arada ayran içtim şimdi tartıldım 65 işallah böyle devam eder bünye birazdan 3 sepet ütü yapcam yarın akşam yine bakarım öpüldünüz
kızlar yoğurtla yediğim bahartlardan mı bilmem bende bi ateş bi ateş canım çok fazla kola çekti erkek arkadaşım da vardı o da yanımda içiyordu bende en azından dedim light içeyim bari şeker almıyım vücudaama yaa akşam doymadım ve şu an çok açım buzluğa da su attım yanıyyommm işte yatmadan yine yicem o karışımdan bi de bugün omega almayı unutmuşum şimdi alsam olur mu :26:
küflenmiştir yeme gülüm..
şok fenasın şokk
bende dedim nooluyo acıdılar mı bana
yap datlum yap hep beraber detokslayalım bu hafta
valla ilk günden hiiç beğenmedim..
zopayı hakettin
geçmiş olsun ve kolay gelsin..mühim bişey yoktur umarım:26:
canım bu 26 günde sen de şu yoğurt detoksunu ve proteini dene bence işe yarar..daha 26 gün var
oh oh maşallah..sevindim canım ..darısı başıma
Evet hak ettim
7 de yoğurdumu yedim üstüne de 45 dk tempolu yürüdüm..
hakettin valla
canım sen ilk sayfayı okudun değil mi okumadıysan okumanı tavsiye ederim..menüler hakkında yardımcı olur sana..
leylakım naapıyon beyaaa
birdy naaptı acep..gelin aldı mı eve..ayy şok merak ettim
İyiyim sersumum sen napıyon?
Birdyi düşünüyodum bende, gelin ne yaptı acaba
Anaaaaam yine karatay kafasıaynı anda yazmışız kısssss.......
he kıss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?