- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle gözükürüm..tırsarlar valla
sorgularım beeennn
kıss 40 kilo dilekolay..
yemeklerden önce
2-3 kaşık yoğurdun içine
hepsinden birer silme çay kaşığı
zencefil
zerdeçal
tarçın
yiyiyorsun sonra detoksss oluyosunn...hadi bakalımm.
kısslarr..bana bişeyler oldu galiba sanursam..özelden 10 dk bir mesaj atabilirken artıkın 5 dk bir atabiliyom..çok helecanlı çok..niyekine acep recep..:44::44:
bu kıss çok konuşuyo..özelden artık konuşsun diye mi yaptılar acep..
nutella mutella yok...Valla dile kolay da o nasıl zorlanmıştır Sabrına itaat ettim şuan papadiyanın Açım sersum aç :18::18::18: Saat 5 olsada yemek yesem Doymadım ya. Ama kaçamak yapmıcam. Nutellaya sayıyorum
Bu leptini zıplatmaz mı ki ya :44::44:
Canım yaklaşık 1 haftadır öyle o heralde itiraz falan geldi
amaaann birdycik ne sen sor ne ben söyleyim bu da gecer diyorum ve susuyorum
canim ben tavuk kanatlarini mesela, istege baharatliyorum, genelde sadece kekikle pul biber kullanirim birazcik sirke ve yag ile epeyce bekletiyorum böyle 2-3 gün.. benim cok hosuma gidiyor.. bir de kirmizi etin yumuak pismesi icin ya limon ya da sirke ekliyosun... kaynanam da salca koyar mesela mangalliklara ama ben onun tadini sevmiyorum. mangal da en fazla kekik olcak baska bisey degil canim cekti yaaa acim zaten
: Açım sersum aç :18::18::18: Saat 5 olsada yemek yesem Doymadım ya. Ama kaçamak yapmıcam. Nutellaya sayıyorum
Bu leptini zıplatmaz mı ki ya :44::44:
nutella mutella yok...
ben çok tokum valla az mı yedin menünü hatırlamadım du bakiimm...
ben de bana özel yaptılar sandıydım.. ilahi..
heralde dedim belli bir mesaj sayısını falan geçince oluyo..ayyy çok güldüm kendime..
Taaa mus tan esimin arksdaslari geldi cift.onlari kahvaltiya goturduk.acaaip guzeldi bufe ama ben karaty kahvaltidi yedim super keyif aldim ohhh iyikide kacamak yapmadim:)))
Sersumcum pc gelmedi ama esim bana tel almis saolsun ondan baglaniyorum cok rahat super oldu:) misafirim var kizi uyutmak icin girdim odaya ysziyorum.hepinize mutlu pazarlar.
Bide evin yakininda bi pilates salonu acilmis pztesi arastircam bakalim super olur olursa:))
iyi de yemişin kıss.:44:.ben yumurtayı hep 1 tane yiyebiliyorum ama yine de doyuyorum..
leptini niye zıplatsın kii..saat 8 den önce yiycez nasılsa...
Bi omlet bide çay yedim. Yoğurt kalmamış yiyemedim Birazdan çıkıp alıcam Bari ayran içiyim. Yemek saatine kadar.
İlahi sersumcan
Bende papaadiyanin iradesine hayran oldumBende yogurt kurunu denemeyi dusunuyorum. Leptini ziplatimiki Bu sabah 12 de kahvalti ettim1 yumurta2kk peynir8 zeytin1 avuc fistik cevizValla dile kolay da o nasıl zorlanmıştır Sabrına itaat ettim şuan papadiyanın Açım sersum aç :18::18::18: Saat 5 olsada yemek yesem Doymadım ya. Ama kaçamak yapmıcam. Nutellaya sayıyorum Bu leptini zıplatmaz mı ki ya :44::44:
Akşam ilaç içerkn de yiyorum ya ben. Neyse sdece akşamları ayrann içicem tarçınlı İlk kez denicem
baktım ben ama orda yoğurt da yazıyo du..e peynirde vardı onu da mı yemedin..:44::44:
İnşallah annemm :)))
Hımm. herşeyden vardı sanki ama baharat kutuma bakmam lazım..
valla benimde hiç aklımda yoktu birkaç tişört çıkarayım dedim akşamı buldum:))))birde yıkayıp kaldırmıştım hepsini ama burası rutubetli hep kokmuş,hepsini yıkadım,kuruttum.allahtan kurutma makinem var.bir kısmını da dışarda kuruttum.ama şimdi daaaaaaaaaaaaaaağ gibi bir ütü var ve ben birazdan pikniğe gitcem.aman napayım haftasonunda bir eğlenemiyeceksem dimi:))).neyse menümü yazayım da kaçayım
sabah:klasik karatay kahvaltısı yazayım kısaca ama ceviz yerine çiğ badem yedim.birde yumurta 1 tane
pikniktede tavuk slata ve ayran olur büyük ihtimalle kaçamak yok yani
1/2 kk peynir + 1
/2 kk kaşar koydum yumurtama omlet yapıp ydim. Doymadım amaaaaaaaaaa
Bende papaadiyanin iradesine hayran oldumBende yogurt kurunu denemeyi dusunuyorum. Leptini ziplatimiki Bu sabah 12 de kahvalti ettim1 yumurta2kk peynir8 zeytin1 avuc fistik ceviz
tatlım sana tavsiyem bugün 3 öğün yap o zaman..nasılsa pro yapıyon etkilemez yanii..çok mu erken yedin..:44:
Karatay, akşam yemeğinden sonra süt, ayran ve yoğurt öneriyor değil mi arkadaşlar çok acıkırsak.. Yanlış bilmiyorsam öyle, o yüzden 2 öğün yapanlar gece yatarken bu yoğurtlu baharatı yiyebilir ki Çiğdem de 1 haftadır gece tarçınlı yoğurt yemesine rağmen kilo verimi durmadı, aksine arttı.. Bu yüzden bence 8 den sonra da yenebilir, hatta başka bi sitede bu kürü yapan gece yemenin daha da işe yaradığını yazıyordu.. Bikaç gönüllü kobaydan sonra durumu daha net anlarız..
canım zaten biz yoğurdundan değil baharatlarından emin olamadık leptini etkiler mi diye..ama katı gıda değil nasılsa bence de yenilebilir..ama ben zaten akşam yemeğinden önce yiyeceğim..Karatay, akşam yemeğinden sonra süt, ayran ve yoğurt öneriyor değil mi arkadaşlar çok acıkırsak.. Yanlış bilmiyorsam öyle, o yüzden 2 öğün yapanlar gece yatarken bu yoğurtlu baharatı yiyebilir ki Çiğdem de 1 haftadır gece tarçınlı yoğurt yemesine rağmen kilo verimi durmadı, aksine arttı.. Bu yüzden bence 8 den sonra da yenebilir, hatta başka bi sitede bu kürü yapan gece yemenin daha da işe yaradığını yazıyordu.. Bikaç gönüllü kobaydan sonra durumu daha net anlarız..
Amannn 2 bardak su içtim geçti gitii Şimdi de dışarı çıkıp baharatlarımı alıyım. Yoğurdum da kalmadı. Sütçü de telefonu açmadı mecburen dışardan alıcam Gidip onları hallediyim.