• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın cnımmm :16::16::16: Ha evet yoğurt bende işe yaradı. Kür olarak yapmıyorum ama. İlaç içmek için başlamıştım. 08:00-16:00-24:00 te içtiğim için kilo yapmıycak bişey olarak Tarçınlı yoğurt yedim. Ve wc sorunum çözüldü. :53: Normalde bir hafta verir diğer hafta veremezdim kilo. iki hafta önce 1500 gr geçen hafta da 900 gr verdim. Bence hızlandırıyor.[/QUOTE]

gunaydın cıgdemcım yogurt dıyetlerde cok onerılen bırsey zaten ben kg verırken cok tuketıyordum bırde lımonlu suyu cok ıcıyordum kesınlıkle faydası oluyodu bu ıkısının.tbrk ederım canım dılerım herkes saglıklı bır sekılde hedefıne ulasır:16::16: sersumum selam bebekkk:16::54: kızın nasıl oldu

kızlar bu dediğiniz krü araştırdım kadınlar kulübünde buldum şöyle bi yazı paylaşılmış uygulayanlar ve faydasını görenler de olmuş bu hafta bunu bende yapmayı düşünüyorum belki faydası olur :21::21:

ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim
hadi bakalım hem pro hem yoğurt kürü nasıl olcek görüciizz:23::23::23:
bozmiiiciiim söz verdim sırf bozarım diye korkumdan alıverişimi yaptım dün akşama külbastı aldım 4 parça az alınca ucuz da oldu bana yeter herhalde geçen hafta tıka basa yiyince hiç oynamamıştı malum :9::9::9:
doyarsın be makbuşum:34:..bak biara çılbırı da dene çok güzel oluyii.:16:.hem sen öğrencisin hep et yiyerek bütçeyi zorlama gülüm..:27::27:
kızlar şu yoğurtlu kürü kahvaltı hazırlamadan hemen önce yedim ve kahvaltımı bitirmekte zorlanıyorum şimdi resmen doyurdu ya :8::8:
:46::46::46::46::46:
Merhaba kızlar :3:bende bu gün start yaptım :16:
hoşgeldin hadi hayırlısı:16::16:
canım sen biara gelmiştin sanki aramıza yanlış mı hatırlıyorum..:44::44:

bugünki planımı da yazayım hemen
sabah :56::56:11:00
kahvaltıdan önce
1 kase yoğurt kürü
2 yumurta 2 kk ezine peynir:56::56:

akşam 16:00
1 kase yoğurtlu kür
16:30
4 tane külbastı :56::56:

gün içinde 3 lt su içilecek 2 fincan yeşil çay da aralara dağıtılcak

yatmadan
1 kase yoğurtlu kür :51::51::51:
:46::46::46::46::46::nazar:
Sersum bacım alemsin ya, yoğurdu mangaldan önce yiyeceksin, sonra değil :26: 2 yemek kaşığa kadar yoğurda silme çay kaşığı bu baharatlar katılıyor, yemeklerden önce yeniyor..
Benim deneyimlerime göre, şişkinliğe, kabızlığa iyi geliyor, metabolizma hızlandırıyor ve iştah kesiyor.. Nihayetinde de tartıda eksi oluyor canım.. Ama şahsım olarak çok uzun denemedim, 1 hafta falandı sanırım etkili olmuştu.. Genelde ilk 2-3 gün içinde sonuç verdiğinden herkes kendi gözlemini yapabilir..

Bir de Sersem canım, 75 olunca ki muhtemelen haftaya olacaksın, bütün topiğe baklava ısmarlarsın artık..:24::24:
ilk günün şaşkınlığı tatlım..:60::60::60:ben de diyom niye doymuyom..:27::27:
sersem ettin beni akasyam..:60::60::60:
ısmarlarım kıı ısmarlamam mıı..özsütten pasta bile ısmarlarım..:16::16:

Pro-ser sundu :60:

O derece diyosun :60::60::60::60::60::60::60::60:

Hani yarışmacılara başarı makbule :22: Hani valla fıratın annesine satarım seni :9::9::9::9:

:27::27::27::27: Heyecanla bekliyoruz. Hayali çekirdeğimi de aldım. ÇIT. ÇIT. ÇIT. ÇIT...............
:42::42::42::42:

sende o performansı görüyom ben..:27::27:

temem buldumm:28::28: bundan sonra kaçamak yapanı fıratın annesine satarız diye korkutalım..:27::27::27:

çıt çıt çıt .çıt :60::60::60:

:1::1::1: karbonhıdrad yuklemesı yapmıstım sersumum:1::1::1::1:ne cektık be sersumum kg verecez dıye ne cektın be guzelım:9::9::9:

kızlar hepınıze gunaydın gunes yuzunu gosterdı heryer ışıl ışıl morallerde guzel yarın yenı bır hafta da baslıyo hepımıze kolay gelsın.bu arada topıcde sımdıde yogurt kürü furyası dönüyo sanursam deneyen sonuc alan varmı acep:44: ne cektık be sersumum:1::1:

ayol yanlış yükleme kurbanı oldun deseneee...:60::60::60:

biz bu hafta deneyek bildiririz datlum:23::23:..ne çektik bee:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
gunaydın cıgdemcım yogurt dıyetlerde cok onerılen bırsey zaten ben kg verırken cok tuketıyordum bırde lımonlu suyu cok ıcıyordum kesınlıkle faydası oluyodu bu ıkısının.tbrk ederım canım dılerım herkes saglıklı bır sekılde hedefıne ulasır:16::16: sersumum selam bebekkk:16::54: kızın nasıl oldu

günaydın yavruuu..:38::23::23:

iyi maşallah:nazar: eski caduu hallerine döndü bu iyi olduğunun bir ispatı galiba sanursam:9::9:

sen nöörüyon :34::34:..misafir var mı.:ssz:.otel full müü:27::27:

hoşgeldin beyaa.:48::38:..başlıycan mı karataya yoksa bi kendimi toparlıyayım mı diyosun..:9::9:

eşyaları aldınız mı bakem..kaynana karıştı mı:47::47:

pampiş kıss sen de karataya başlama hikayeni paylaşsana müsait olduunda.:34::34:.gülümm herkeslere örnek olsun..motivasyon olsun..:52::52::52:

Kızlar neden acaba sizleri çok özlüyorum,sadece okumak bile bana yetiyor.
Sabah menüm saat 12
2 köy yumurtası
Peynir zeytin
Domates sLatalık biber dere otu
Açık bir çay tabikisi şekersiz
Ama hala 99 dan aşağı düşemedim

makbule ne çektik şu üni hayatından bacım ya:19:
benim ki seninkinden biraz daha farklı beni o zaman sevgilim şimdi eşim olan şahıs bozdu:9:
üni de zayıftım ne güzel ya:5:

neyse vericeğiz..kızlar beni toparlayın ya..bursa da herşeye rağmen sadece birgün kaçamak yaptım..
ama dediğim gb çok yürüdüm.ne yazıkki dönüş günümüzde regl oldum.ve dünden beri tatlı krizim öyle böyle değil..
ordan lokum almıştım gidip gelip yiyorum yaaa..ama bugün son..zaten bahar temziliğine başladım..
offfffffff

ne çektik beee:9::9: bu topiğimizin sloganı gibi oldu beyaa..:60:

cicim sen de şu yoğurt kürünü dene bence..proya da katılabilirsin..:34::52::52:

hoşgeldin beyaa.:48::38:..başlıycan mı karataya yoksa bi kendimi toparlıyayım mı diyosun..:9::9:

Hoşbuldum annem benim. başlıcam başlıcam kilo aldım birsürüüüüüü . psikolojimm berbat oldu. göbek çıktı gene. ama salı günü başlıcam sanırım. bu gece Çanakkaleye gidiyorum. Yarın gece döneceğim. Ondan sonra gelsin Karatay.Kardeşimde bana uyacak. O da kilo aldı..

Eşyalarımı büyük büyük bi çoğunluğunu aldık. Çok karıştığı söylenemez. Annem ve babamda geldi. Kardeşimde vardı. Cümbür cemaat bir alışveriş yaptık. Evimize koyduk odanın birine . perdelerin siparişini de verdik. Büyük işler bitti yani. yorucu ama güzel bir hafta geçirdimm kiii:16::16::16::16::16:

Sizleri de çok özledimm.:16:

Kızlar neden acaba sizleri çok özlüyorum,sadece okumak bile bana yetiyor.
Sabah menüm saat 12
2 köy yumurtası
Peynir zeytin
Domates sLatalık biber dere otu
Açık bir çay tabikisi şekersiz
Ama hala 99 dan aşağı düşemedim

hoşgeldin canım:16::16:.biz galiba sanursam bağımlılık yapıyozz...:60::60:

hadi bakalım hem pro hem yoğurt kürü nasıl olcek görüciizz:23::23::23:

doyarsın be makbuşum:34:..bak biara çılbırı da dene çok güzel oluyii.:16:.hem sen öğrencisin hep et yiyerek bütçeyi zorlama gülüm..:27::27:

:46::46::46::46::46:

hoşgeldin hadi hayırlısı:16::16:
canım sen biara gelmiştin sanki aramıza yanlış mı hatırlıyorum..:44::44:

:46::46::46::46::46::nazar:

ilk günün şaşkınlığı tatlım..:60::60::60:ben de diyom niye doymuyom..:27::27:
sersem ettin beni akasyam..:60::60::60:
ısmarlarım kıı ısmarlamam mıı..özsütten pasta bile ısmarlarım..:16::16:

:42::42::42::42:

temem buldumm:28::28: bundan sonra kaçamak yapanı fıratın annesine satarız diye korkutalım..:27::27::27:

ayol yanlış yükleme kurbanı oldun deseneee...:60::60::60:

biz bu hafta deneyek bildiririz datlum:23::23:..ne çektik bee:ssz::ssz::ssz:
Evet canım ufak bi deneyiyim oldu şimdi insallah kesin dönüş yaptım :16:

Hoşbuldum annem benim. başlıcam başlıcam kilo aldım birsürüüüüüü . psikolojimm berbat oldu. göbek çıktı gene. ama salı günü başlıcam sanırım. bu gece Çanakkaleye gidiyorum. Yarın gece döneceğim. Ondan sonra gelsin Karatay.Kardeşimde bana uyacak. O da kilo aldı..

Eşyalarımı büyük büyük bi çoğunluğunu aldık. Çok karıştığı söylenemez. Annem ve babamda geldi. Kardeşimde vardı. Cümbür cemaat bir alışveriş yaptık. Evimize koyduk odanın birine . perdelerin siparişini de verdik. Büyük işler bitti yani. yorucu ama güzel bir hafta geçirdimm kiii:16::16::16::16::16:

Sizleri de çok özledimm.:16:

oh oh sevindim bebişim.:16::16:.bak karışsaydı döverdim haa...:27::27: Allah tamamına erdirsin güle güle kullanın inşallah...:16::16:

kıss amma çok geziyon..:20: bundan sonra otur bakem ver şu göbişi..bak gelinlikte pöörtler sonra:53::53::53::9::9:

:23::23::23::23::23: Herkes aynı şeyi söylüyo :78: Herhalde cadı gözüküyorum :9::9::9::9:

:9::9::9::9: satarım valla hiç acımam :60:

Sanal çekirdek kız doyuruyo :ssz::ssz:

neyse vericeğiz..kızlar beni toparlayın ya..bursa da herşeye rağmen sadece birgün kaçamak yaptım..
ama dediğim gb çok yürüdüm.ne yazıkki dönüş günümüzde regl oldum.ve dünden beri tatlı krizim öyle böyle değil..
ordan lokum almıştım gidip gelip yiyorum yaaa..ama bugün son..zaten bahar temziliğine başladım..
offfffffff

[/CENTER]

O olumları gözünün önünden kaldır canım. Yoksa veremezsin. Gözünün önünde olmayınca unutuyorsun :16:

Sende çok kilo vermişsin canım. :nazar::nazar: Limonlu su kulağım için de iyi olabilir aslında kan akışını hızlandırdığından kulak dolaşımım da iyi olur belkü :16: İçmeye devam ediyim o halde. Zaten doymadım ya. Yoğurt kalmamış yiyemedim :5: bi omlet bide çay işte :5:

Selammmm hatunlarrr ben geldddiiiimmmmm :16::16::16::16::16:

Hoşgeldiiinn :52: :1::1::1:

:60: :60: Ayak üstü sorgu :53::53: Çıt çıt çıt çıt...:53:

pampiş kıss sen de karataya başlama hikayeni paylaşsana müsait olduunda.:34::34:.gülümm herkeslere örnek olsun..motivasyon olsun..:52::52::52:

Bnede çok merak ediyorum yaa :18::18::18: Papadiya çok vermiş gerçekten :46::46::46:

ne çektik beee:9::9: bu topiğimizin sloganı gibi oldu beyaa..:60:

cicim sen de şu yoğurt kürünü dene bence..proya da katılabilirsin..:34::52::52:

Toplu pro harekatı :72:

oh oh sevindim bebişim.:16::16:.bak karışsaydı döverdim haa...:27::27: Allah tamamına erdirsin güle güle kullanın inşallah...:16::16:

kıss amma çok geziyon..:20: bundan sonra otur bakem ver şu göbişi..bak gelinlikte pöörtler sonra:53::53::53::9::9:

Valla bende ondan tırsıyorum da oturamıyorum yerimde oturtmuyorlar ki. Çanakkaleye gitmesem urfadan gelemiyecektim daha. Son yıl olunca arkadaşlar da diyo birşeyler yapalım. Öyle dolanıyoruz işte.

Hoşbulduuummmm:52::52:

kızlar evde yalnızım ve canım sıkılıyor şu hikayemi baştan sona kadar bende anlatıım dedim benim kiloyla ilgili lisede hiç bi sorunum yoktu ama annem kendimi bildim bileli diyet halinde zaten beni çok sağlıklı besliyordu yani ekmek yemezdik sadece kahvaltıda o da birer dilim pirinç hiç yemezdik bulgur pilavı sadece fast food deseniz adanaya gelene kadar hiç hamburger yememiştim :43:sonra okuldan sonraları hep voleybol falan oynardım :32::32:sonra üniversiteye geldim iki hafta yurtta kaldıktan sonra eve çıktım ev arkadaşlarımı pek sevemedim mümkün olduğunca dışarda vakit geçiriyordum bi de erkek arkadaşımla aynı üniversteye gelmişiz koca bi şehir bizi bekliyo tabe evimiz de burger kingin hemen üstünde yemek falan da pek bilmiyorum ev arkadaşlarımdan biri de sebzeciydi hiç durmadan sebze yer (o kız hala geldiği kilosunda )bense hiç sevmem neyse burger a dadandık ama ne dadanma gün aşırı ordayız bazen arka arkaya iki öğün sürekli o ucuz hamburger menülerden yiyoruz o kkadar çok bağımlı olmuştum ki bazen geceleri o hamburgerlerin kokusunu duyardım:5:sonra burasını anlatım zaten bi gün eve giderken memlekete basküle çıktım ve 76 kiloyu gördüm dönüşte hemen diyeisyene gittim ve 3 ayda 16 snı gerii verdim sonra ev değiştirdilk tokide oturmaya başladık oturduğumuz yer sapaydı rahat rahat yürüyüş yapamıyordum okulun jimnstik salonunda pilatese yazıldım haftada üç gün kardio pilates sonra tabi vücut durdu kilo veremiyorum ama kendimi hep şişman görüyorum bi türlü mutlu olamıyordum yeme nöbetleri arkasından müthiş pişmanlık ve kusma :20:ayy çok kötüydü tabe bölümüm dolayısıyla bunun bi hastalık olduğunun da farkındayım ve herşeyi biranda bıraktım geçen sene yaz oluyo yazın 3 kilo falan aldım sonra ev arkadaşımı değiştirdim yeni ev arkadaşım hiç yemeği kiloyu falan takmaz kendisi de106 kilo zaten bi de okulun son senesi ingilizce kursu bilmem ne başladık gece yemelerine çekirdekler kolalar evde desen hiç yemek yapmıyoruz sürekli dışardan söylüyoruz bilmem ne derken bu arada kendimden rahatsız olmay başladım ve yine diyetisyene falan gittim ama bi türlü düzeni tutturamadık biz heryere koşarak yetişiyoruz bi de ne yesek dert oluyo dışarda yiyebileceğin tek şey ızgara tavuk o da zaten çok yağlı oluyo bi de bilmem kaç köfte kadar imkanı yok doymazsın açsın ee akşam geliyoz eve saat dokuz açız bi meyve o da iiice acıktırıyo zaten bi de ara öğün bilmem ne çok zor oluyordu braktık erteledik mezun oluncaya ve eski halimize döndük bu arada her bırakısımda 2 verdiysem dört geri aldım ve sonra tekarar tekrar anlattığım o akşam yemeği arkadaşım tolga bunu hala bırakmadı garip olanı diyince dank etti beynime :47::47:geldim ve araştırmaya başladım sonra bu topiği gördüm sonra hemen o gün canan hocanın üç kitabını da aldım ilkini bi solukta okudum ve başladım sporada tekrar başlayabilsem keşke o dönem çok güzeldi hem müthiş ince gözüküyorsun hem de çok mutlu oluyordum bütün stresim dağılıyordu işte böööyle :31::31:
ahh ahhh neyse zararın neresinden dönülse kardır datlım.:34::34:.önemli olan burada olmak:kkk::kkk::kkk::16::16:
Evet canım ufak bi deneyiyim oldu şimdi insallah kesin dönüş yaptım :16:
hadi hayırlısı canım..:16::16:
:23::23::23::23::23: Herkes aynı şeyi söylüyo :78: Herhalde cadı gözüküyorum :9::9::9::9:

:9::9::9::9: satarım valla hiç acımam :60:

:60: :60: Ayak üstü sorgu :53::53: Çıt çıt çıt çıt...:53:

Bnede çok merak ediyorum yaa :18::18::18: Papadiya çok vermiş gerçekten :46::46::46:

Toplu pro harekatı :72:
ben de öyle gözükürüm..tırsarlar valla:27::27:
:27::27::47::47:
sorgularım beeennn:27::27:
kıss 40 kilo dilekolay..:52::52::52:

:kkk::kkk::kkk::kkk:

Valla bende ondan tırsıyorum da oturamıyorum yerimde oturtmuyorlar ki. Çanakkaleye gitmesem urfadan gelemiyecektim daha. Son yıl olunca arkadaşlar da diyo birşeyler yapalım. Öyle dolanıyoruz işte.

annem kızıyo de döğcek beni de..:27::27:gitçekseniz karamürsele değirmendereye kadar müsade ediyom.:27::27:.çanakkale son..:20::20:

ahh ahhh neyse zararın neresinden dönülse kardır datlım.:34::34:.önemli olan burada olmak:kkk::kkk::kkk::16::16:

hadi hayırlısı canım..:16::16:

ben de öyle gözükürüm..tırsarlar valla:27::27:
:27::27::47::47:
sorgularım beeennn:27::27:
kıss 40 kilo dilekolay..:52::52::52:

:kkk::kkk::kkk::kkk:

annem kızıyo de döğcek beni de..:27::27:gitçekseniz karamürsele değirmendereye kadar müsade ediyom.:27::27:.çanakkale son..:20::20:
Amin canım :54:

İnşallah annemm :)))

yemeklerden önce
2-3 kaşık yoğurdun içine
hepsinden birer silme çay kaşığı
zencefil
zerdeçal
tarçın

yiyiyorsun sonra detoksss oluyosunn...hadi bakalımm.:52::52::52::52:

Hımm. herşeyden vardı sanki ama baharat kutuma bakmam lazım..

Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Bende bugun sabah iki saat pazarda gezdim sonra cocuklari alip yine iki saat kadar dolastim. Baya yoruldum.
Sen kislik yazlik olayini halletmisssin. Ben daha kislik yazlik olayina girismedim. Hicte canim istemiyor. Insallah haftaya yaparim.

valla benimde hiç aklımda yoktu birkaç tişört çıkarayım dedim akşamı buldum:))))birde yıkayıp kaldırmıştım hepsini ama burası rutubetli hep kokmuş,hepsini yıkadım,kuruttum.allahtan kurutma makinem var.bir kısmını da dışarda kuruttum.ama şimdi daaaaaaaaaaaaaaağ gibi bir ütü var ve ben birazdan pikniğe gitcem.aman napayım haftasonunda bir eğlenemiyeceksem dimi:))).neyse menümü yazayım da kaçayım
sabah:klasik karatay kahvaltısı yazayım kısaca ama ceviz yerine çiğ badem yedim.birde yumurta 1 tane :56:

pikniktede tavuk slata ve ayran olur büyük ihtimalle kaçamak yok yani:20:

Back