Sersum bacım alemsin ya, yoğurdu mangaldan önce yiyeceksin, sonra değil :26: 2 yemek kaşığa kadar yoğurda silme çay kaşığı bu baharatlar katılıyor, yemeklerden önce yeniyor..
Benim deneyimlerime göre, şişkinliğe, kabızlığa iyi geliyor, metabolizma hızlandırıyor ve iştah kesiyor.. Nihayetinde de tartıda eksi oluyor canım.. Ama şahsım olarak çok uzun denemedim, 1 hafta falandı sanırım etkili olmuştu.. Genelde ilk 2-3 gün içinde sonuç verdiğinden herkes kendi gözlemini yapabilir..
Çiğdemcim sana belki seversin, bir de spor önereyim zira sen de benim gibi birazcık armut tipindesin sanırım, "callanetics" basenleri ve kalçayı çok kısa sürede yok ediyor, yaklaşık bi 10 günde ilk etkilerini görüyorsun, ayrıca selülitleri de gideriyor, bence sen tezcanlı, hiperaktif gibisin, bu sporsa çok yavaş ama sıkılmadan yaparsan sonuçları çok güzel.. Zaten hareketleri öğrenince sadece 30 dakikanı alıyor..
Ha derseniz ki bunları biliyon madem de niye buralardan ayrılmıyosun, işte bilmek başka, uygulamak başka
Teori var, pratik yok..
Bir de Sersem canım, 75 olunca ki muhtemelen haftaya olacaksın, bütün topiğe baklava ısmarlarsın artık..