Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben resmen karnımı cips çikolata ile doyuruyordum ya da bisküvi kek falan. Bünye bi garipsedi tabi O kadar çok vitamin eksiliğim var ki ne bulduysa depoladı İlk başta nasıl wc sorunu yaşadım nasıll Barsaklarda biriken taş birikintiler atılıyormuş Şimdi neyseki düzeldi. Tabisi bunda yoğurdun çok büyük etkisi var Şimdi bende evde olsa bile dayanabiliyorum. Önceden olsaaaaa Vericez inşallah canım. Hedef koy o zaman daha çok hırslanıyorsun. Şu zaman kadar şu kadar vericem diye.

kuslar bildirim var dediler geldiiiiikkkk :118::118::118::118:

gerci ben 3 mayistan itibaren katilcam, bu jafta da regl oldum zaten, yine söyleyim cizelgemdeki rakam sabit

kahvaltimi yazayim:

yarim sogan, 3 dilim sucuk, beyaz peynirli omlet + yogurt + ceviz, kuru üzüm + yesil cay

ben ates almaya gelmsi gibim oldum accuk ama kacayim kizlar, makine gelcek, islerim bitince kosarak gelirim...

malum kaynana kayinbaba üsücekler evime, kayinbabam kesin ayakkabisiyla girer alman usulü... halilarimi toplayim da bari zemini silmesi kolay olur hadi bana kolay gelsin size de bol sohbetler

Geçen haftaki kilon yokmu hatunceeezzz O zaman geçen haftayı bu hafta ile 2 önceki haftaki kilonun ortalamasını mı alsam bu gibi durumlarda napılıyüürr :44::44::44:

canm geçen hafta tartılamamıştım. o yüzden böyle oldu. 2 hafta önceki bildirim yaptıgım için yüzdeyi 2 böldm böyle yapılıyordu sanırım yanlış hatrlamıyorsam yani

Olsun haftaya bildirim yapacağın için bu haftaaki kilon önemli canım. Kaydet

Aaaaaaaaaa Halılarına basmasııınnn Topla valla Hayırlı olsun canım makinen

canm geçen hafta tartılamamıştım. o yüzden böyle oldu. 2 hafta önceki bildirim yaptıgım için yüzdeyi 2 böldm böyle yapılıyordu sanırım yanlış hatrlamıyorsam yani

Bende ortalamasını aldım zaten aynı çıktı yüzde Demekki doğru hatırlyorsun sağlamasını yapmış oldum

Bildirim yapmayanlar

Borayse izinli
Kaneel izinli
Green33 3 mayısta
Molar 3 mayısta
Regen 3 mayısta
Kronikdeli
Sersum
Terem
Topalpire
İhya
Cafo
Fbmy8785
Fsevgi

Kızlaaarrrrrrr sizi bekliyorum Saat 3 te yayınlayacağım listeyi

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.1 kg
bu hafta kilo: 76.2 kg
haftalık yüzde:--%1.167
fark:--900gr
toplam fark:8.8 kg
beden:42-44
spor:3 gün 30 dk yürüyüş

75 i görmeye az kaldıı

umarım herkes kilo vermiştir..vermeyenler de üzülmesin garii..

canımm Fbmy8785,ihya izinli kronikdeli topalpire 2 haftadır yok ve mesajlarıma cevap da yazmadılar..haftaya da gelmezlerse listeden çıkarıcam..teremm.cafo ve fsevgi kaldı..gelirlerse artık..kolay gelsin bebişim

Çoğu kişi almış Tberik ederim sen vermişsin canım

kızlar ben bu hafta bildirim yapamıycam hastanede refakatciyim ne tartılma nede diyet düzenine uyma şansım var kusura bakmayın

Yirim onu pijamalarına bayıldım fırat kadar olmasa da tatlı Sezon renklerini de yansıtıyor

Ben gidiyorum kızlar. Kocam yarın 3 günlüğüne yolcu. Ne giyincem diyip duruyor. Gidip çantasını hazırlamaya yardım edeyim bari... Öpüyorum hepinizi, en kocamanından
Allah kavuştursun canım..
Bol leptins canısı
0:

ben de vandan 2 tane seramik tava aldım son teflon tavamı da attım böylelikle..umarım 5 sene sonra bu seramiklerde tırt çıkmaz.
Bazen oyle umutsuzluga dusuyorum ki anlatamam sersumcum inşallah toparlayacam su kilomda da bi kirilma olsa ya sabir diyorum karatay hoca da derdi sabir diye insilun direnci bi kirilsa gerisi eminim Pıtır Pıtır gelecek de ...
vericez canım..hepberaber inşallah..
koltuğunu bırakmıycan bu hafta heralde yine kimseye..

enem kıss bi de kıymalı yapçan hee..gönder teyzesi gönder..

Eki Görüntüle 696094

Fıratcık ya kıyamam bakakalmış
ah kıyamaamm yaaa gitti zuzunun dondurması..manyak karııı

inşallah şok edersin milleti canım..aynı hayalleri ben de yaz için kuruyorum..çocukça falan değil kıskananlar çatlasınnn
Geçen haftaki kilon yokmu hatunceeezzz O zaman geçen haftayı bu hafta ile 2 önceki haftaki kilonun ortalamasını mı alsam bu gibi durumlarda napılıyüürr :44::44::44:
% sini 2 ye bölüyorsun canım 2 hafta olduğu için..
görürsün canım

hadi bakalım..

kızlar ben bu hafta bildirim yapamıycam hastanede refakatciyim ne tartılma nede diyet düzenine uyma şansım var kusura bakmayın

olsun canım..sağlık olsun izinli yazarız seni..umarım hastalarınızın durumu iyidir..

bitanesin cok tesekkürler canım

ne makinesi aldın canım kaçırmışım..güle güle kullan..

kısaca kayınbabana ..küzzz diyebilir miyim

almanı malmanı valla döğerim ben

Çoğu kişi almış Tberik ederim sen vermişsin canım

sağol bebeemm..haftaya sanırım 75 i görücem

çiğdoşş haftaya da en az 2 gün pro yapçaz başka yolu yok

bu haftaki liste de senin efsane liste gibi olcek galiba sanursam..

sanırım bu hafta çoğunluk artıda ama o ++ ların hemen hepsi regl.

.onun için yılmak üzülmek yok arkideşler...3 mayısı umutla bekliyorum..o regl olanların çoğu rekor kıracak bence haftaya..

sabah

yarım muz
ceviz

öğlen

1 kase yoğurt
1 tabak kuru börülce salatası

Canım hastanede tartı var aslında hemşirelerden rica etsen tartı verirler. Ama tabi evdeki tartınla farklı olabilir. Yinede sen bilirsin ben hatırlatma görevimi yerine getireyim de Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurlar

Sersumcan hedefe koşarak ilerliyoruz Kıskananlar çatlasın onlar dolmaları ekmekleri sıkıştırırken biz diyet yapıyoruz burdan bile bi farkımız var bi kere

Gitti valla anası bi rahat vermiyo bu çocuğa

sağol bebeemm..haftaya sanırım 75 i görücem

çiğdoşş haftaya da en az 2 gün pro yapçaz başka yolu yok

Sersuşkooo Haftaya gün aşırı protein yapmayı planlıyorum zira reglmişim gibi düşünüp kendimi ödem atmaya programladım

Başka türlü veremicciimm :18::18::18: 9 gün sonra 62.5 olmam lazım kıs çok zor biliyorum ama bu akşam saat 8 de spor yapmaya gidicem. 18:00 de yersem 20 ye kadar yediklerim sindirilmil olur 20 de de spor yaparsam haftaya rekorumu kırarım heralde Yapmam lazım yapmalıyım Ulan Alese giricem ona bile böyle programlayamadım kendimi bi türlü

sanırım bu hafta çoğunluk artıda ama o ++ ların hemen hepsi regl.

.onun için yılmak üzülmek yok arkideşler...3 mayısı umutla bekliyorum..o regl olanların çoğu rekor kıracak bence haftaya..

Bende 5 mayısı :18::18::18::18: 5 mayıs yeni miladım benim. :18::18::18: 72.5 72.5 72.5

sabah

yarım muz
ceviz

öğlen

1 kase yoğurt
1 tabak kuru börülce salatası

Güzel menü canım afiyet olsun

Fsevgi ve terem sizi bekliyorummm u arada bende bildirim yapmamışım Bildiriyoruem hemen

Kilo bildirimi

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarih:05.03.2013
baş.kilo: 72.5
geçen hafta kilo: 67.1
bu hafta kilo:66.3
fark: -800
yüzde: - % 1.19
toplam fark: 6.2 kg
boy : 1.70
beden: 38-40
spor: bu hafta hiç yapmadım.

Beden ölçülerim

Göğüs : 85 cm
Bel : 68 cm
Kalça:100 cm
Üst bacak : 55

Valla kesinlikle motive etti beni size de tavsiye ederim Daha çok çabalamaya çalışıciiim şimdi. Birde kalça egzersizlerine yönelsem iyi olacak kızlarr Ölçerken o bölgenin en şişkin yerini ölçtüm

Haydiiiiiiiiii son 5 dakika yayınlıyorummmmmmmmm

ohh sefamız olsun..
ne çekti be anasından yavlum
aslında ben de gün aşırı yapabilirmmm...yapsam mı acep recepp
one özgüven ooo
ama yanlış yazmışın 62.5 62.5 olcekti hatuunn..
sağol bebişş

Evet ben de bu haftada listede degilim ama kilomu yazmak istiyorum bugun 63.8
Ayrica
Sabah 10.00
Klasik karatay kahvaltisi
Kavurmali yumurta
2 hurma
Ceviz
Saat 3 hala birsey yemedim cay fln iciyorum arada ama eve gidince bulgurlu sarma yiyecegim:)))
Dun yemedim valla bu sabah tartida umudumu kaybetmiyim diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…