- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
sen yine iyisin canım ya bana göre ben 72.5 olsam daha ne dikkat edince gidiyor üstelikde aç kalmadan karataya başlamadanda 2 öğün yiyordum ama cıss mama çok tüketiyordum özellikle bolca çukulata ve tatlı şeyler yiyordum şimdi aramaz oldum
Geçen haftaki kilon yokmu hatunceeezzz O zaman geçen haftayı bu hafta ile 2 önceki haftaki kilonun ortalamasını mı alsam bu gibi durumlarda napılıyüürr :44::44::44:
kuslar bildirim var dediler geldiiiiikkkk :118::118::118::118:
gerci ben 3 mayistan itibaren katilcam, bu jafta da regl oldum zaten, yine söyleyim cizelgemdeki rakam sabit
kahvaltimi yazayim:
yarim sogan, 3 dilim sucuk, beyaz peynirli omlet + yogurt + ceviz, kuru üzüm + yesil cay
ben ates almaya gelmsi gibim oldum accuk ama kacayim kizlar, makine gelcek, islerim bitince kosarak gelirim...
malum kaynana kayinbaba üsücekler evime, kayinbabam kesin ayakkabisiyla girer alman usulü... halilarimi toplayim da bari zemini silmesi kolay olurhadi bana kolay gelsin size de bol sohbetler
canm geçen hafta tartılamamıştım. o yüzden böyle oldu. 2 hafta önceki bildirim yaptıgım için yüzdeyi 2 böldm böyle yapılıyordu sanırım yanlış hatrlamıyorsam yani
Bildirim yapmayanlar
Borayse izinli
Kaneel izinli
Green33 3 mayısta
Molar 3 mayısta
Regen 3 mayısta
Kronikdeli
Sersum
Terem
Topalpire
İhya
Cafo
Fbmy8785
Fsevgi
Kızlaaarrrrrrr sizi bekliyorumSaat 3 te yayınlayacağım listeyi
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.1 kg
bu hafta kilo: 76.2 kg
haftalık yüzde:--%1.167
fark:--900gr
toplam fark:8.8 kg
beden:42-44
spor:3 gün 30 dk yürüyüş
75 i görmeye az kaldıı
umarım herkes kilo vermiştir..vermeyenler de üzülmesin garii..
Yirim onu pijamalarına bayıldım fırat kadar olmasa da tatlıSezon renklerini de yansıtıyor
Allah kavuştursun canım..Ben gidiyorum kızlar. Kocam yarın 3 günlüğüne yolcu. Ne giyincem diyip duruyor. Gidip çantasını hazırlamaya yardım edeyim bari... Öpüyorum hepinizi, en kocamanından
Bol leptins canısı
0:
ben de vandan 2 tane seramik tava aldım son teflon tavamı da attım böylelikle.Helal diyim,cevapları unutmadan yaziim kızlar gitti o yüzden ben cevaplıyım
1. protein tozu kullana Birdy karatay yapmıyor biliyomuydun o yüzden yassağ kardeşimleri kayda lmıyor
2.yapışmaz tava ki teflon ve seramik tir bildiğim teflonu çok zorda kalırsam kullanırım seramik yeni bi ürün teflon için de baştan çok iyi dediler sonra zamanla zaraları say say bitmez oldu bilirsin
3.Motive olmak için bildirim yapcam kıs hevesimle dalga geçme bak şişersem suçlusu sen olursun
Herkese iyi geceler bol leptins
vericez canım..hepberaber inşallah..Bazen oyle umutsuzluga dusuyorum ki anlatamam sersumcum inşallah toparlayacam su kilomda da bi kirilma olsa ya sabir diyorum karatay hoca da derdi sabir diye insilun direnci bi kirilsa gerisi eminim Pıtır Pıtır gelecek de ...
koltuğunu bırakmıycan bu hafta heralde yine kimseye..Kızlar günaydın ,
Herkese çok güzel Cumalar ve tartılar olsun inşallah
Kızlar bu hafta Muratlara gitmedim ve hamur yemedim ya , vücudum hemen tepki vermişTabe bünye alışık olduğu beslenme tarzını arıyo...Bildiğin şişmanlamışım Neyse ki bugün piknik olayı var , ayrıca da dün yaptığım böreği koca çok beğendi ve bugün tekrar yapmamı (muhtarım , yeğenim çok temiz kalpli valla , kıymalı istedi koca da ) istedi ve ben de bütün bunları yiyerek geçen haftaki formuma dönmeyi umuyorum
Buna göre bu haftaki kilo durumum şu şekilde gerçekleşti :
rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 43.9 kg
bu hafta kilo:44.4 kg
fark: + 0.5 kg
yüzde: + % 1,13 (OEEHHHH)
toplam fark: + 1.4 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga , ağırlık
Çiğdemim adım Hıdır , elimden gelen budur
Kolay gelsin cicim
ah kıyamaamm yaaa gitti zuzunun dondurması.
inşallah şok edersin milleti canımBu arada kahvaltimida yazayim
1 yumurta
2kk peynir
8 zeytin
1 avuc ceviz findik fistik
Haftaya bir akrabamizin dugunu var. Ozamana kadar 75 olmak istiyorum. insallah olurum. Cunku uzun zamandir beni kimse gormedi. Orada gorecekler guzel gorunmek istiyorum. Ayrica beni cok kilo almissin deyip de rencide eden insanlarin hepsi orada olacak. Sok olsunlar istiyorum.
Cok cocukca biliyorum ama ne yapayim beni cok rencide ettiler.
% sini 2 ye bölüyorsun canım 2 hafta olduğu için..Geçen haftaki kilon yokmu hatunceeezzz O zaman geçen haftayı bu hafta ile 2 önceki haftaki kilonun ortalamasını mı alsam bu gibi durumlarda napılıyüürr :44::44::44:
iyi bari kolay gelsin canım sanada liste sendeymiş
kahvaltım klasik karatay kahvaltısı baharatlı yogurt olayından gitti galiba kilolar gerçi bu hafta pro yaptım 82.5 görünce inanamadım70 li rakamlarıda görürmüyüm acaba
Kız bende 72.5 ile başladım ya ilk 69 lu rakamı gördüğümde nerdeyse ağlayacaktım sevinçtenAma şimdi buna da alıştım şimdi de 62.5 u görünce öyle hissetcem Her ay 5 kilo ya hedefim. 9 gün kaldı 62.5 olmam lazım Çabalar gösteriyorum tabisi
kızlar ben bu hafta bildirim yapamıycam hastanede refakatciyim ne tartılma nede diyet düzenine uyma şansım var kusura bakmayın
bitanesin cok tesekkürler canım
ne makinesi aldın canım kaçırmışım..güle güle kullan..ben ates almaya gelmsi gibim oldum accuk ama kacayim kizlar, makine gelcek, islerim bitince kosarak gelirim...
malum kaynana kayinbaba üsücekler evime, kayinbabam kesin ayakkabisiyla girer alman usulü... halilarimi toplayim da bari zemini silmesi kolay olurhadi bana kolay gelsin size de bol sohbetler
Çoğu kişi almış Tberik ederim sen vermişsin canım
kızlar ben bu hafta bildirim yapamıycam hastanede refakatciyim ne tartılma nede diyet düzenine uyma şansım var kusura bakmayın
ah kıyamaamm yaaa gitti zuzunun dondurması..manyak karııı
inşallah şok edersin milleti canım..aynı hayalleri ben de yaz için kuruyorum.. çocukça falan değil kıskananlar çatlasınnn
hadi bakalım..
sağol bebeemm..haftaya sanırım 75 i görücem
çiğdoşş haftaya da en az 2 gün pro yapçaz başka yolu yok
sanırım bu hafta çoğunluk artıda ama o ++ ların hemen hepsi regl.
.onun için yılmak üzülmek yok arkideşler...3 mayısı umutla bekliyorum..o regl olanların çoğu rekor kıracak bence haftaya..
sabah
yarım muz
ceviz
öğlen
1 kase yoğurt
1 tabak kuru börülce salatası
Sersumcan hedefe koşarak ilerliyoruzKıskananlar çatlasın onlar dolmaları ekmekleri sıkıştırırken biz diyet yapıyoruz burdan bile bi farkımız var bi kere
Gitti valla anası bi rahat vermiyo bu çocuğa
SersuşkoooHaftaya gün aşırı protein yapmayı planlıyorum zira reglmişim gibi düşünüp kendimi ödem atmaya programladım
Başka türlü veremicciimm :18::18::18: 9 gün sonra 62.5 olmam lazım kıs çok zor biliyorum ama bu akşam saat 8 de spor yapmaya gidicem. 18:00 de yersem 20 ye kadar yediklerim sindirilmil olur 20 de de spor yaparsam haftaya rekorumu kırarım heraldeYapmam lazım yapmalıyım Ulan Alese giricem ona bile böyle programlayamadım kendimi bi türlü
Bende 5 mayısı :18::18::18::18: 5 mayıs yeni miladım benim. :18::18::18: 72.572.5 72.5
Güzel menü canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?