- 22 Eylül 2022
- 5.691
- 16.135
- 178
Bak o olabilir. Sevmeyi seviyor olabilir ama aşk kadını ile gram yakından uzaktan akrabalığı bile yok yaniBen sevmeyi seviyorum diyen de var.
Başlığı görünce gelir o yihuu yalnız değilmişim diye.Ferhans in yeni Nicki neydi..biri etkilesin
Çok karışırdınız herşeyi birbirine arapsaçı olmuşSevgilimden hoşlanıyorum.
Fbden arkadaşça bir sevgim var.
Bu arada aşk içinde seks yok mu?
Aşk bazen yatakta başlar ve biter.
O adam seni orada aşık da edebilir, nefret de ettirebilir.
Ha, gerçek aşk tene değil cana bakar. Onu da biliyorum.
Aman kızamıyorum artik bu erkekler her seyi hak ediyorMerhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.
Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.
Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.
Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.
Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.
Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.
Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.
Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.
Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.
Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.
Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.
Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor
Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.
Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.
Birilerine içimi dökmek istedim.
Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Bu daha kötü değil mi? Ahlak kodlarınızda sorun var demek ki. Aile yapınızı, yaşanmışlıklarınızı bilmiyorum, sert çıkmak, sizi incitmek istemem ama böyle olmaz. İnsanız hata yapabiliriz. Bunu anlarım ama hayatın içinde bir duruşunuz olmalı. Bu çok önemli. Başkası için değil kendiniz için. Mutluluk bedensel hazza indirgenmemeli. Bazen hayır demek (kendine bile) ve kişisel menfaatlerinizden vazgeçebilmek... Bunlar insanı, insan yapan şeyler. Hür olmak istediğin her an canının her istediğini yapmak değildir. Bazen özgürce arkanı dönebilmektir. Size okumanızı tavsiye ederim. İnancınızı bilmediğimden birşey yazamayacağım. En azından felsefe okuyun. Ahlak kodlarınızı yeniden oluşturun. Allah yardımcınız olsun.
Bugün itibariyle her ikisini de hayatımdan çıkaracağım.Aşk kadini olup aldatmaya meyilli nasıl oluyorsunuz onu anlamadım. Yolunuz yol değil
Herşeyin farkındaysan çözüm de senin elinde. Travmanın ne olduğunu biliyorsun seni buna teşvik eden nefret duygusunu biliyorsun durumdan memnun değilsin ama değişmek için bir şey yapmıyorsun. Her ikisini de hayatından çıkar , mümkünse yeni bir şehre taşın. Sıfırdan yeni güzel bir hayat kur kendine. Maddi durumum iyi değil demişsin. O zaman numarani ve çevreni değiştirerek duruma basla. Bir süre kafanı dinle
İşte o aşk değilSevgilimden hoşlanıyorum.
Fbden arkadaşça bir sevgim var.
Bu arada aşk içinde seks yok mu?
Aşk bazen yatakta başlar ve biter.
O adam seni orada aşık da edebilir, nefret de ettirebilir.
Ha, gerçek aşk tene değil cana bakar. Onu da biliyorum.
Derken?Volkanlar olmez cinsiyet değiştirir
Yani sanırım öyle..Aşk kadını değilsiniz.
Yaşadığınız şeyin adı da fuckbuddy'lik değil. Cinsel açıdan tatmin olmadığınız fuckbuddy mi olur? 2 tane sevgiliniz var diyelim ona, ikisini de sevmediğiniz.
Gercekten bilmedigim ve yanliş anlamamak için soruyorum. Fuckbuddy nedir.
Ne derdin varmiş be.
Bayılıyorum yeni üyelerin sansasyonel konularına. Fuckbuddym evli de deseydin daha sansasyonel olurdu. O kısmı kaçırmışsın.
Bir de neden yılmaz özdil gibi her cümleden sonra 1500 satırlık boşluk bırakıyosun?
Şu an burada yardım çığlığı atıyorum aslında.Tecrübe ile sabit destek al
Kuzenim psikolog. Birçok konuyla ilgili yardımcı oluyor insanlara.Arkadaşlar terapi öneriyorsunuz da hangi terapist aldatmaya çare olabilir ki
10 tane adamla yatmadım. Burada iki kişi geçiyor.Öf iğrençlik bu ya. Açık fikirliler yazsınmış. Tabi 10 tane adamla yatmayınca bağnaz oluyoruz biz afedersin. Başlarım böyle açık fikirliliğe. Bi de ortada aşk ile ilgili bi emare göremedim hangi aşktan bahsediyorsun?
İyi de bu durumda bir şey hissetmediğiniz erkekle para için seks yapıyor oluyorsunuz.Maddi durumum iyi değil. Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.
Ne isterse kendi veriyor.
kaybolmuş bir ruh sizin yaşam tarzınıza göre çok şairane olmuş,yeni sevgiliniz sizden aldığı sinyaller sebebi ile duygusal yoğunluğu olan bir ilişki düşünmemiş olabilir,farkında olmayabilirsiniz ama davranışlar,konuşmalar aslında insanların kim olduğunu ve beklentilerini sıklıkla ele verir,uygun değilse uzak durur eğer uygunsa harekete geçer,ben şahsım adına eğer erkek olsaydım birisiyle yattıktan sonra benimle buluşmaya gelen bir kadını istemezdim,sevgilin bensem benimle ol,değilsem ona git,tek eşlilik olmazsa olmaz bir durum ilişkilerde ve sizin kaybloma sebebiniz sanırım bu,hem sevilmek hemde özgür olmak istiyorsunuz ama malaesef bir ilişki istiyorsanız tam teslimiyetten başka yolu yokdiger arkadaşın sorgulama sebebinin kıskançlık olduğunu düşunmedim açıkçası,kaybetme korkusu olabilir,yada karşı tarafla bir yakınlaşma durumunuzdan dolayı rahatsız olmuştur,dediğim gibi erkek yada kadın fiziksel bile olsa ilişkiniz ya benimle ol ya onunla mantıği var ve istediğiniz kadar özgür takılın bunu aşamazsınız.
Herkesin başına gelen olaylara tepki verme mekanizması farklı.Çok kötü evliliğe sahip bir ailede büyüdüm, ilk sevgilim (ve eşim) beni defalarca aldattı, sonraki uzun süreli sevgilim de beni kullanıp bıraktı ama bu kafaya girmedim. Aldatılmanın reva olduğu insanlardan ziyade sizin özsevginiz önemli. Kendinizi yeterince sever ve değer verirseniz insanları bu şekilde kategorize etmeden kendi yolunuza bakarsınız. Ben şu an evliyim eşimi dünyalardan çok seviyorum ama yapacağım fedakarlığın sınırı bellidir çünkü kendime de değer veriyorum. Eşim hak ediyor etmiyor değil de ben kendi sınırlarımı koruyorum meselesi bu. Bilmem anlatabildim mi?
Ben tam olarak bugün bu kararı aldım. Bir farkındalık anı yaşadım.Siz bu iki kişiyi de engelleyin gerekirse numaranızı değiştirin. İşinize odaklanın, spor yapın vs. ve gerçekten içinize sinmiyorsa bir insan, onunla devam etmek zorunda değilsiniz ki. Normal insanlar böyle yapar, iletişimi keser. Kimseye mecbur değilsiniz. Hayatınızı böyle devam ettirirseniz, karşınıza " doğru insan " çıktığında o'nu da heba edersiniz. yapmayın.
Üyelerin yorumuna karışmasanız mı? Kurala uymuyorsa şikayet edersiniz. Uzatarak konuyu dağıtıyorsunuz sadeceAy cümlesine "yargılamıyorum" diye başladığı için yapıyoruz bunca tartışmayı.
Öf siz ne alaka ayrıca?
Bu apayrı konu açılabilir bir konusizi kim değiştirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?