Öyleydim. Ama doğru kişiyi bulamadım.Canım sen aşk kadını değilsin önce orada anlaşalım.
Konuda belirttiğim gibi fuckbuddy'mden özellikle para almıyorum. Hatta benim de hesap ödediğim oldu. Bazen kendisi şunu alalım diyor kabul etmiyorum.Diğer sevgilinizden ayrılın o zaman ya da birini seçin. Bu konuda kimse sizi yargılayamaz ama yaptığınız yanlış yani olmaz. Oturup düşünün, karar verin. Ayrıca aşk kadını değilsen bi ilişkiye neden başlanır? Cinsellik, maddiyat vs bunun için. İki tarafı da ona göre değerlendirin bence bi karar verin.
Depremzedeyim. Hâlihazırda psikolojik tedavi görüyorum.Bir saglam terapinin cözemeyeceyi birseyler degil bunlar
Bir destek alın bunun baska bir çözümü yok.Konuda belirttiğim gibi fuckbuddy'mden özellikle para almıyorum. Hatta benim de hesap ödediğim oldu. Bazen kendisi şunu alalım diyor kabul etmiyorum.
Yani ana amaç para değil. Hatta dün beni iş başvurusu yapacağım yere falan bıraktı.
Onun ilgisini seviyorum sanırım.
Ama sevgilim de görsel olarak bana hitap etse de, ilgisi azaldı.
Ben fuckbuddy olduğum kişi ile beraberken daha evvel yine sevgili yaptım. Ama o kişi uzak mesafe ilişkiyi istemedi bitti.
Fuckbuddy'im 2-3 aydır ben onu başımdan atsam da,
İlgilenmesem de benimle. Ciddiye dökme sevgili olma isteği var.
Ama ben o konuları açmasına izin vermiyorum.
Ben de istiyorum gerçek bir ilişki. O eski sadık olduğum ben gibi.
Ama sanki hayatıma hep bu şekil insanlar geldiği için, olmuyor.
Haklısınız ama.
Evet sonu k olsun ne olacak ki?Buna aşk kadını denmez yalnız.
İlle 3 harfli bir isim koyalım dersen var sonu k da olur ama neyse...
Bütün bunları bize anlattığınız gibi anlatmalısınız. Sebebini bulup çözeceklerDepremzedeyim. Hâlihazırda psikolojik tedavi görüyorum.
Nasıl bir terapi önerirsiniz?
Eden kendine edermiş. Yargilamiyorum seni. Kendini dagitiyorsun şu an. Orda öyle biri, burada böyle biri.
Önce bu ikisini de salla, bir süre sevgili, fuckbuddy girme. İşini yoluna şok. Ki öteki ilişkin bile fuckbuddy değil. Fuckbuddy olsa cinsellik eh işte olmaz. Seninki bu adamı cinsellikle yedekte tutma olmuş. Yaşama cinsellik ilgisi devam edecek mi?
Kendini de aşk kadını sanma. Bugün ilişki sorumluluğu istemeden cinsellik yaşadığın ilişkiyi istemeyecek çok az erkek vardır
Teşekkür ederim. Yargılamadığınız için.Bütün bunları bize anlattığınız gibi anlatmalısınız. Sebebini bulup çözecekler
"Eh işte"lik adamdan fuckbuddy mi olur allasen, adı üstünde yani adamın tek fonksiyonunun o olması lazım, o da yokBirlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.
Peki ilişkiniz nasıl bu boyuta geldi? Tanıştınız ve sonrasında sürekli görüşme kısmı nasıl oluştu yaniKonuda belirttiğim gibi fuckbuddy'mden özellikle para almıyorum. Hatta benim de hesap ödediğim oldu. Bazen kendisi şunu alalım diyor kabul etmiyorum.
Yani ana amaç para değil. Hatta dün beni iş başvurusu yapacağım yere falan bıraktı.
Onun ilgisini seviyorum sanırım.
Ama sevgilim de görsel olarak bana hitap etse de, ilgisi azaldı.
Ben fuckbuddy olduğum kişi ile beraberken daha evvel yine sevgili yaptım. Ama o kişi uzak mesafe ilişkiyi istemedi bitti.
Fuckbuddy'im 2-3 aydır ben onu başımdan atsam da,
İlgilenmesem de benimle. Ciddiye dökme sevgili olma isteği var.
Ama ben o konuları açmasına izin vermiyorum.
Ben de istiyorum gerçek bir ilişki. O eski sadık olduğum ben gibi.
Ama sanki hayatıma hep bu şekil insanlar geldiği için, olmuyor.
Haklısınız ama.
Teşekkür ederim.istediğin gibi yaşa
Erken boşalma sorunu vardı. Geciktirici ürün almasını rica ettim."Eh işte"lik adamdan fuckbuddy mi olur allasen, adı üstünde yani adamın tek fonksiyonunun o olması lazım, o da yok
Depremzedeyim. Hâlihazırda psikolojik tedavi görüyorum.
Nasıl bir terapi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?