Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki ilişkiniz nasıl bu boyuta geldi? Tanıştınız ve sonrasında sürekli görüşme kısmı nasıl oluştu yani
Biz x bir uygulamadan tanıştık. İsmini vermek reklam olur diye yazmayayim.

Beraber seyahat ettik. Normalde otobüs ücretleri yüksek bilirsiniz.

Gideceğim yere varınca vermek istedim ucreti.

Ama sohbetimi sevdiğini ve ana amacının yolda sohbet etmek ve yalnız kalmamak olduğunu belirtip almadi.

1 hafta falan hiç görüşmedik.

Sonra benim bir kargo götürmem gerekiyordu.

Kendisi o gibi durumlarda ulaşabilirsin demişti.

Ulaştım. Gerçi o işi sonra farklı şekil hallettim ama.

Buluşmak istedi. Yoldayken söz vermiştik oturur buluşur sohbet ederiz diye.
Arkadaşça.

Öyle de oldu. Ama o buluşmada yanımıza iki arkadaşı daha geldi. Şehir dışından gelmişti sorun olur mu dedi yok dedim.
Bir kadın bir erkekti.

Sohbet ettik ve arkadaşı gereğinden fazla benimle ilgilendi.

Aradan da havada aşk kokusu var falan deyip inceden mesaj veriyordu. Yani sanki arkadaşını kızdırıp adım atmasını istiyordu.

Ama ben onu beğenmiyordum.

Bunun nedeni saçının önünde biraz kellik olması.

O buluşma sonrası beraber piknik gibi bir şey yaptık.

Sonra kendisi hoşlandığını belirtti.
Aslında bende de etkiye tepki olmuştu.

Bir süre ailemin yanına ziyarete gitmeden herhalde 1-1,5 ay ona sadık olduğum bir ilişki yaşadım.

Ailemin yanına gidince biraz oradaki şartların zorluğu nedeniyle dengem şaştı
Geri dönünce o bana yetemez oldu.

X bir uygulamadan birileri ile flört eder oldum.

İki keredir sevgili yapıyorum ve o hayatimda kaliyor.

Fuckbuddy'ime öyle olduğumuzu ve bazen mesafeye ihtiyaç duydugumu beni sorgulamaması gerektiğini söyledim.

Kaybetme korkusu nedeniyle sesini etmiyor.
Ama bana eski "Arakhnemi" ver diyor.

O eski hâlim için çaba harcıyor.

Hediye alıyor. Maddi değeri değil de daha çok manevi değeri olan güzel şeyler.

Sağlığıma, sporuma dikkat etmem için motive de ediyor.

Ben de onu aynı şekilde.

Sevgilimle de aynı şekil. Sadece dünden beri onda bir ilgisizlik oldu.

Ama başta yoğun olacağını da belirtti.

İşte durumlar böyle.
Sevgilimle de x başka bir uygulamada tanıstik.
Tanıştık ve sohbet ederken zaman nasıl gecti anlamadım bile.

Yanımdayken değil de evine dönünce biz olduk

Fuckbuddy'mle yakın zamanda bitirdim.

Ama dün tekrar görüşmek istedi ve beni sensiz bırakma dedi.

O kanser hücresi gibi.

Sevgilim ise kanser tedavisi.

Şu an ki yaşam biçiminizin yaşanmışlıklarla ilgisi yok. Sizin karakteriniz bu. Sadakat tutarlılıktır, güvendir. Bir insana arkanızı dönebileceğinizi bilmektir. Hayata karşı bir duruştur. Belli ki bu hasletler sizde yok. Sizi yargılamıyorum ama anlattıklarınızın karşılığı bu. Bu pejmürde ve sefil bir yaşam. Kişisel görüşüm. Siz bunu tercih etmiş olabilirsiniz ama bu yaşadıklarınızın iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca başka erkeklerle gezip tozmanızı kabul eden bir erkeğe asla güvenmemenizi tavsiye ederim. Peşinizi de bırakmadığına göre gelecekte üzerinizden menfaat sağlama peşinde olabilir. Çok tiksinç.

Aşk bu değil yalnız
Şu an ikisine de aşk duymuyorsun.
Şehvet kadını olarak tanımlayabilirsin.
Sevgilimden hoşlanıyorum.

Fbden arkadaşça bir sevgim var.

Bu arada aşk içinde seks yok mu?

Aşk bazen yatakta başlar ve biter.
O adam seni orada aşık da edebilir, nefret de ettirebilir.

Ha, gerçek aşk tene değil cana bakar. Onu da biliyorum.

Her ikisi de bu durumu bilmiyor.

Ve kabul edebilir insanlar değiller.

Konuyu daha dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Aşk kadini olup aldatmaya meyilli nasıl oluyorsunuz onu anlamadım. Yolunuz yol değil kendinize çeki düzen verin.

Aslında evet.

Kısa bir zaman dilimi sonra buna karar vermem gerekiyor.

Bir süre yalnız kalıp kendime odaklanmaliyim

Aşk kadini olup aldatmaya meyilli nasıl oluyorsunuz onu anlamadım. Yolunuz yol değil kendinize çeki düzen verin.
Çünkü aldatildim. Yakaladım.
Ayri ayri 4 kişi ile aldatmış.

Onun da hikâyesi ayrı.

Benim babam da annemi aldatti.
Erkeklere güvenim kayboldu.

Sonra aldatilmayi bazı insanlara reva gördüm.

Sizce bu yola travmasiz mi girdim?

Ya da halimden memnun muyum?

Olsaydım kayit olup buraya iç dökmezdim.

Anlattığınız yaşam biçimine laf etmem ama bazen aldatan taraf olurum demeniz sanki bunu da geçiştirilicek bişiy olarak görüyosunuz gibi geldi. O kısım karakter bozukluğu onu belirteyim.
Hayır görmüyorum. Oturup kendimi en ağır şekilde eleştirip günlerce yemeden içmeden kesildiğim oluyor.

Kime göre neye göre karakter bozukluğu?
Bunu biraz açar mısınız?

Her ikisi de bu durumu bilmiyor.

Ve kabul edebilir insanlar değiller.

Konuyu daha dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.
Bu daha kötü değil mi? Ahlak kodlarınızda sorun var demek ki. Aile yapınızı, yaşanmışlıklarınızı bilmiyorum, sert çıkmak, sizi incitmek istemem ama böyle olmaz. İnsanız hata yapabiliriz. Bunu anlarım ama hayatın içinde bir duruşunuz olmalı. Bu çok önemli. Başkası için değil kendiniz için. Mutluluk bedensel hazza indirgenmemeli. Bazen hayır demek (kendine bile) ve kişisel menfaatlerinizden vazgeçebilmek... Bunlar insanı, insan yapan şeyler. Hür olmak istediğin her an canının her istediğini yapmak değildir. Bazen özgürce arkanı dönebilmektir. Size okumanızı tavsiye ederim. İnancınızı bilmediğimden birşey yazamayacağım. En azından felsefe okuyun. Ahlak kodlarınızı yeniden oluşturun. Allah yardımcınız olsun.

Aşk kadini olup aldatmaya meyilli nasıl oluyorsunuz onu anlamadım. Yolunuz yol değil
Herşeyin farkındaysan çözüm de senin elinde. Travmanın ne olduğunu biliyorsun seni buna teşvik eden nefret duygusunu biliyorsun durumdan memnun değilsin ama değişmek için bir şey yapmıyorsun. Her ikisini de hayatından çıkar , mümkünse yeni bir şehre taşın. Sıfırdan yeni güzel bir hayat kur kendine. Maddi durumum iyi değil demişsin. O zaman numarani ve çevreni değiştirerek duruma basla. Bir süre kafanı dinle

Aşk kadını değilsiniz.
Yaşadığınız şeyin adı da fuckbuddy'lik değil. Cinsel açıdan tatmin olmadığınız fuckbuddy mi olur? 2 tane sevgiliniz var diyelim ona, ikisini de sevmediğiniz.

Arkadaşlar terapi öneriyorsunuz da hangi terapist aldatmaya çare olabilir ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…