Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu sizin yargınız. Alla allaaa, türkçe anlamıyor musunuz nedir
Yahu forumda yapılan iş bu zaten. Sözlükten aç bak diyorum bu iş sözlükle olmaz diyorsun. Ne ile olur diyorum cevap yok. Bir insanın kararlarını yargılama hakkımız yok ama davranışlarını yorumlayabiliriz. Zaten o yüzden konu açıyor insanlar. Herhangi bir konu hakkında fikir almak için. Anlamayan sensin. Yani buraya konu açıp kelime anlamı olumlu ya da olumsuz fikir beyan etmek olan bir eylemi yapamayacağımı söylemek mantıklı mı sence?
 
Aşk kadını olsaydınız başkalarını gözünüz görmezdi. Siz sadakatsiz kadınsınız. Geçmişte yaşadıklarınızın arkasına sığınmayın. Kötü şeyler yaşamışsınız ama babanıza veya sevgilinize siz benzemeye karar vermişsiniz. Terapist gidin. O size kendi farkındalığınızı, başka her ne ise, sağlamaya çalışır. Tedaviniz olumlu sonuçlanana kadar da kimseyle yakınlaşmaya çalışmayın. Saçma sapan uygulamaları da silin.
 
Bence sen kendini bildin bileli bunalımdasın. İsmini degistirmekle başla. İsim inan ki çok etkili. 2. Bir adin varsa kullanilmayan onu kullan mesela. Olmak istediğin kişi ol. O sekilde davran. Yasadigin kotu seyleri yaz. Sayfa sayfa yaz. Yak, cope at ama yine yaz. Defalarca. Ta ki o sey seni etkilemeyene kadar. Giyin tarzin, konuşma tarzin, yuruyusun, eğitimin... Ne varsa istediğin gibi degiştir bu isimle beraber. Bazen zor olacak ama zamanla oturacak her şey. Sonuca sen bile inanamayacaksin. İnsanlarin terapiye gidecek ne parasi ne zamani olabiliyor. Ertelenir durur. Luks gelir. Al sana bedava terapi dersi. Mutluluklar... Değerinin farkina var.
 
Mutluluk nedir diye sorulunca onu benle garı bilir sen ne bilecen diyen amca için mutluluk kavramı neyse sizin için de aşk kavramı bu. İkiniz de aynisiniz.
Bunu tamamen açık bir fikirle yazdığımdan emin olabilirsiniz
 
Merhaba, öncelikle yaşınız bu durum için belirleyici bence. Yargılamaktan ziyade ben de benzer şeyler yaşamış biri olarak yorum yapıyorum şu an. Kaldı ki yargılamak ne haddimize zaten herkes istediği hayatı yaşamalı. Fakat sizin bahsettiğiniz şey farklı. Öncelikle aşk kadını tanımı sizin yaşadığınız şeye uymuyo. İnsan gerçekten aşıksa veya duygusal bi bağ varsa aldatmak pek mümkün olmuyo. Kafasını kaldırıp bakamıyo bile insan çevrede ne var, kim var. Maddi durumum iyi değil diye belirtmişsiniz. Yattığınız insan sevgiliniz veya eşiniz değilse, siz istemeden size para veriyor ve siz de alıyosanız burda biraz farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Erkekler para veriyorum, bişeyler yaşıyorum dediği kadınlara karşı hiç bir şey hissetmese bile, o kadının hayatına biri girdiğinde anında sapıtabiliyo. Egosal bi durum bu. Ayrıca fuckbuddy dediğiniz şey ciddi cinsel çekimdir ama siz eh işte demişsiniz. Sizinki fuckbuddy de değil maalesef. En önemlisi de bu hayat tarzı sonrasında en çok sizi yıpratıcak emin olun. Günün sonunda herkes kendi derdindeyken yara alan taraf siz olacaksınız. Kaldı ki hayatımızda sürekli birileri olmak zorunda değil. Ne güzel iş bulmak üzereyim demişsiniz. Çalışın, kendinize yatırım yapın, dostluklar edinin. Biraz keyif alın hayattan. Ayrıca Türkiye’de yaşıyoruz, ortalık manyak dolu. Lütfen dikkatli olun
 
Fblik müessesesi )) bu değil. Siz açık bir şekilde ilgi arıyorsunuz. Cinsel ve fiziksel görünüm açısından tatmin olmadığınız biri ile aslında (bence) onun ilgisinden hoşlandığınız için görüşmeye devam ediyorsunuz. Sevgiliniz olarak tanımladığınız kişiden de yoğun olduğunu haber vermesine rağmen ilgi bekliyor hatta onun ghosting yaptığından şüphelenmeye başlıyorsunuz. İstediğiniz kişiyle istediğiniz şekilde sevişin ancak bunu yaparken istediğinizin bu şekilde olduğunu bilerek yapmazsanız pişman olabilirsiniz.
 
Kızz bunun neresi aşk kadını
 
Ne uzattınız konuyu.
Hanımefendiyle bir yazışmam yoktu, diğer hanımla olan sohbete ortasından daldı durup dururken, cevap hakkımı kullandım. Uzatan ben değilim yani.
Sizi rahatsız ettiyse görmezden geliniz, özgür bir forumdayız herkesin herkese cevap hakkı var.
 
Ay cümlesine "yargılamıyorum" diye başladığı için yapıyoruz bunca tartışmayı.
Öf siz ne alaka ayrıca?
Bakın tekrar ediyorum ben konu sahibinin karakterine yönelik bir eleştiride bulunmadım. Olayı değerlendirdim, zaten konu sahibinin konuyu açarak yapmamızı istediği de buydu. Siz de konu ile ilgili fikrinizi paylaşarak benimle aynı eylemi gerçekleştirmişken sanki beni sizden farklı birşey yapmışım gibi eleştirmeniz mantıksızdı. Mesele bu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…