Yahu forumda yapılan iş bu zaten. Sözlükten aç bak diyorum bu iş sözlükle olmaz diyorsun. Ne ile olur diyorum cevap yok. Bir insanın kararlarını yargılama hakkımız yok ama davranışlarını yorumlayabiliriz. Zaten o yüzden konu açıyor insanlar. Herhangi bir konu hakkında fikir almak için. Anlamayan sensin. Yani buraya konu açıp kelime anlamı olumlu ya da olumsuz fikir beyan etmek olan bir eylemi yapamayacağımı söylemek mantıklı mı sence?İşte bu sizin yargınız. Alla allaaa, türkçe anlamıyor musunuz nedir
E heralde onun yargısı. Senin yargını mı yazsın yorum olarak?İşte bu sizin yargınız. Alla allaaa, türkçe anlamıyor musunuz nedir
Yani ben de anlamadım. Sanki devlet kanalıyla insan yargılıyoruz burada. Bizim yaptığımız eleştiri. Naçizane fikirlerimiz.E heralde onun yargısı. Senin yargını mı yazsın yorum olarak?
Niye?Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.
Gereksiz bi duyar.Yani ben de anlamadım. Sanki devlet kanalıyla insan yargılıyoruz burada. Bizim yaptığımız eleştiri. Naçizane fikirlerimiz.
Merhaba, öncelikle yaşınız bu durum için belirleyici bence. Yargılamaktan ziyade ben de benzer şeyler yaşamış biri olarak yorum yapıyorum şu an. Kaldı ki yargılamak ne haddimize zaten herkes istediği hayatı yaşamalı. Fakat sizin bahsettiğiniz şey farklı. Öncelikle aşk kadını tanımı sizin yaşadığınız şeye uymuyo. İnsan gerçekten aşıksa veya duygusal bi bağ varsa aldatmak pek mümkün olmuyo. Kafasını kaldırıp bakamıyo bile insan çevrede ne var, kim var. Maddi durumum iyi değil diye belirtmişsiniz. Yattığınız insan sevgiliniz veya eşiniz değilse, siz istemeden size para veriyor ve siz de alıyosanız burda biraz farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Erkekler para veriyorum, bişeyler yaşıyorum dediği kadınlara karşı hiç bir şey hissetmese bile, o kadının hayatına biri girdiğinde anında sapıtabiliyo. Egosal bi durum bu. Ayrıca fuckbuddy dediğiniz şey ciddi cinsel çekimdir ama siz eh işte demişsiniz. Sizinki fuckbuddy de değil maalesef. En önemlisi de bu hayat tarzı sonrasında en çok sizi yıpratıcak emin olun. Günün sonunda herkes kendi derdindeyken yara alan taraf siz olacaksınız. Kaldı ki hayatımızda sürekli birileri olmak zorunda değil. Ne güzel iş bulmak üzereyim demişsiniz. Çalışın, kendinize yatırım yapın, dostluklar edinin. Biraz keyif alın hayattan. Ayrıca Türkiye’de yaşıyoruz, ortalık manyak dolu. Lütfen dikkatli olunMerhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.
Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.
Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.
Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.
Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.
Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.
Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.
Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.
Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.
Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.
Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.
Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor
Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.
Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.
Birilerine içimi dökmek istedim.
Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Ay ney ki uc harfli sonu k ben bulamadım düşünüyorum sabah beri baş harfini de verseniz bulurumBuna aşk kadını denmez yalnız.
İlle 3 harfli bir isim koyalım dersen var sonu k da olur ama neyse...
Ay cümlesine "yargılamıyorum" diye başladığı için yapıyoruz bunca tartışmayı.E heralde onun yargısı. Senin yargını mı yazsın yorum olarak?
Ne uzattınız konuyu.Ay cümlesine "yargılamıyorum" diye başladığı için yapıyoruz bunca tartışmayı.
Öf siz ne alaka ayrıca?
Kızz bunun neresi aşk kadınıMerhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.
Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.
Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.
Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.
Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.
Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.
Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.
Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.
Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.
Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.
Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.
Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor
Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.
Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.
Birilerine içimi dökmek istedim.
Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Hanımefendiyle bir yazışmam yoktu, diğer hanımla olan sohbete ortasından daldı durup dururken, cevap hakkımı kullandım. Uzatan ben değilim yani.Ne uzattınız konuyu.
Bakın tekrar ediyorum ben konu sahibinin karakterine yönelik bir eleştiride bulunmadım. Olayı değerlendirdim, zaten konu sahibinin konuyu açarak yapmamızı istediği de buydu. Siz de konu ile ilgili fikrinizi paylaşarak benimle aynı eylemi gerçekleştirmişken sanki beni sizden farklı birşey yapmışım gibi eleştirmeniz mantıksızdı. Mesele bu.Ay cümlesine "yargılamıyorum" diye başladığı için yapıyoruz bunca tartışmayı.
Öf siz ne alaka ayrıca?
Bence en doğru kararınız bu.. Çünkü kendinizi de mutsuz ediyorsunuz.Bir süre yalnız kalıp kendime odaklanmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?