Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaybolmuş bir ruh sizin yaşam tarzınıza göre çok şairane olmuş,yeni sevgiliniz sizden aldığı sinyaller sebebi ile duygusal yoğunluğu olan bir ilişki düşünmemiş olabilir,farkında olmayabilirsiniz ama davranışlar,konuşmalar aslında insanların kim olduğunu ve beklentilerini sıklıkla ele verir,uygun değilse uzak durur eğer uygunsa harekete geçer,ben şahsım adına eğer erkek olsaydım birisiyle yattıktan sonra benimle buluşmaya gelen bir kadını istemezdim,sevgilin bensem benimle ol,değilsem ona git,tek eşlilik olmazsa olmaz bir durum ilişkilerde ve sizin kaybloma sebebiniz sanırım bu,hem sevilmek hemde özgür olmak istiyorsunuz ama malaesef bir ilişki istiyorsanız tam teslimiyetten başka yolu yokdiger arkadaşın sorgulama sebebinin kıskançlık olduğunu düşunmedim açıkçası,kaybetme korkusu olabilir,yada karşı tarafla bir yakınlaşma durumunuzdan dolayı rahatsız olmuştur,dediğim gibi erkek yada kadın fiziksel bile olsa ilişkiniz ya benimle ol ya onunla mantıği var ve istediğiniz kadar özgür takılın bunu aşamazsınız.

Çok kötü evliliğe sahip bir ailede büyüdüm, ilk sevgilim (ve eşim) beni defalarca aldattı, sonraki uzun süreli sevgilim de beni kullanıp bıraktı ama bu kafaya girmedim. Aldatılmanın reva olduğu insanlardan ziyade sizin özsevginiz önemli. Kendinizi yeterince sever ve değer verirseniz insanları bu şekilde kategorize etmeden kendi yolunuza bakarsınız. Ben şu an evliyim eşimi dünyalardan çok seviyorum ama yapacağım fedakarlığın sınırı bellidir çünkü kendime de değer veriyorum. Eşim hak ediyor etmiyor değil de ben kendi sınırlarımı koruyorum meselesi bu. Bilmem anlatabildim mi?

Yargılamadığınız iyi oldu yalnız
Ama kendi görüşümü de söyleme hakkım var. Yani aynı anda iki erkekle birlikte olan bir kadına yorumum ancak bu olabilir. Ben insan olarak konu sahibine kötü bir söz söylemedim. Yaşadığı hayatı başka türlü yorumlayamam. Siz ne düşünüyorsunuz bu yaşam biçimi için?

Siz bu iki kişiyi de engelleyin gerekirse numaranızı değiştirin. İşinize odaklanın, spor yapın vs. ve gerçekten içinize sinmiyorsa bir insan, onunla devam etmek zorunda değilsiniz ki. Normal insanlar böyle yapar, iletişimi keser. Kimseye mecbur değilsiniz. Hayatınızı böyle devam ettirirseniz, karşınıza " doğru insan " çıktığında o'nu da heba edersiniz. yapmayın.

Yargılamadığınız iyi oldu yalnız
Ayrıca şunu da belirteyim yargılamanın sözlük anlamı bir konu ile ilgili olumlu yada olumsuz görüş belirtmektir. Dolayısıyla burada konu açan herkesin istediği tam olarak bu aslında. Ben sizi yargılamıyorum derken konu sahibinin kişiliğine yönelik bir değerlendirme yapmamaktan bahsettim. Olayları hepimiz yorumluyoruz zaten. Öyle değil mi?

Aşk kadını:

Ben ne alaka?

Google'dan sözlük anlamı bakarak yaklaşamazsınız ki insanlara..
Kadına ve hayatına baktınız, yargılayıp bir karar verdiniz: "tiksinç, iğrenç, pejmürde ve sefil" dediniz. Bunlar yargı.
Eleştiri yapıcı olur, öneri verir.
Ay neyse siz bildiğiniz gibi devam edin, he yargılamadınız tamam.

Aşk ve sen yanyana adınız koyulduğunda gerçekten aşk kadını olanlara hakaret sayılırsınız siz.
Aşk ile alakan yok, aldatmışsın bunun bahanesini aldatılmaya bulmuşsun.
Aşk kadını, asla aldatmaz. Seven insan da zaten birini severken başkasıyla seks yapmaz.

Canın sağolsun be gülüm

Gercekten bilmedigim ve yanliş anlamamak için soruyorum. Fuckbuddy nedir.

Ne derdin varmiş be.

Ilgisizse ayrilin yahu neden aldatiyorsunuz erkek kitligi mi var sanki belli ki sevmiyosunuz sevgilinizi, ee neden bu aldatislar? Hem karnim doysun hem pastam dursunculari anlamiyorum bu kadar benmerkezci olursaniz iliski bazli mutlulugu ruyanizda gorursunuz ancak. Maalesef konu sahibi uzgunum, kaybolmus ruhunuzu bu sekilde bulamazsiniz.

Sözlük anlamına bakmayacaksak neye bakacağız? Sözlükten eleştiri kelimesinin anlamına da bakın. Bir konuyu doğru ve yanlış yönleriyle ele almak olarak tanımlanıyor. Sizin söylediğiniz olumlu eleştiri yapmak. Ben bunu yapmak zorunda değilim. Forumda bir konuyu istediğim gibi yorumlama hakkım var. Kişiye yönelik hakaret ve tehdit olmadığı sürece. Bunu da yapmadım. Evet herhangi bir kadın ya da erkeğin aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olması kişiden bağımsız olarak tiksinç ve iğrençtir. Bu tür bir yaşam biçimi de pejmürde ve sefildir. Bu yorumum konu sahibinden bağımsızdır. BANA GÖRE BÖYLE..

Ben sevmeyi seviyorum diyen de var.

İşte bu sizin yargınız. Alla allaaa, türkçe anlamıyor musunuz nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…