- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.382
- 508
Üzülmeyin, konu sahibinde de yokKonu degil de ben basliga takildim. Hem o var hem de bu deyince insan bi uzuluyorbende hicbiri yok neden beni uzdunuz bu sabah....hdjdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmeyin, konu sahibinde de yokKonu degil de ben basliga takildim. Hem o var hem de bu deyince insan bi uzuluyorbende hicbiri yok neden beni uzdunuz bu sabah....hdjdjd
Hayır.İyi de bu durumda bir şey hissetmediğiniz erkekle para için seks yapıyor oluyorsunuz.![]()
Çünkü aldatildim. Yakaladım.
Ayri ayri 4 kişi ile aldatmış.
Onun da hikâyesi ayrı.
Benim babam da annemi aldatti.
Erkeklere güvenim kayboldu.
Sonra aldatilmayi bazı insanlara reva gördüm.
Sizce bu yola travmasiz mi girdim?
Ya da halimden memnun muyum?
Olsaydım kayit olup buraya iç dökmezdim.
Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.Eee bazı insanların karaktersiz olması eee ben de gidip aynı serefsizliği yapayım nasılsa dünyada şerefsizlik var demeye mi geliyor? Dünyada hırsızlık da var, başka türlü rezillikler de var o zaman herkes hepsini yapsın.
Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.
Ben hayatimdak 2 kez cinsel istismara uğradım.
Aldatan babamı ve aldatan sevgilimi gördüm.
Depremi yaşadım yakinlarimi kaybettim.
Ben yolumu kaybettim bunu anlamak bu kadar mı zor?
Görmezden geldim ve konu kapandı. Uzatan ben değildim zaten.Üyelerin yorumuna karışmasanız mı? Kurala uymuyorsa şikayet edersiniz. Uzatarak konuyu dağıtıyorsunuz sadece
Hangi şehir kiBugün itibariyle her ikisini de hayatımdan çıkaracağım.
İş bulmak uzereyim.
Şehirden gitmem için de 1-2 ay var.
Şimdilik numara değiştirip iletişimi keseceğim
Kuzeninizin danışmanı olmanız birtakım sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir. O odanın dışında da bir hayatınız var sonuçta, kuzeniniz onun içinde.Kuzenim psikolog. Birçok konuyla ilgili yardımcı oluyor insanlara.
Ama tabi akrabam olduğu için ondan danışmanlık alsam bile etkili olmaz
Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.
aşk: ben ne alakaMerhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.
Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.
Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.
Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.
Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.
Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.
Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.
Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.
Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.
Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.
Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.
Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor
Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.
Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.
Birilerine içimi dökmek istedim.
Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
yazdığınız kadarı ile diye belirttim,şahsınıza değil yazdıklarınıza yorum yaptım,nasıl bir tepki bekliyordunuz siz anlamadım,aldatmadan duramıyorum,cinsellige dayalı bir ilişkim var,kayboldum diyen sizsiniz,bunun üzerinden yorum bekleyip tam olarak neyi yalnış buldunuz uslubumda,zaten kendiniz söylemişsiniz sizin söylediklerinizi tekrarlar cümleler kurdum,cidden sıkıntılısınız.Burada yazdığım kadarını bilirken bu üslup nedir ya.
Cidden konu açtığım için pişman oldum.
Bakın bunların travma olduğunu anlayabilecek akli melekeniz yerinde olmasına rağmen tedavi olmak yerine gerçekten bulduğunuz çözüm bu mu? Çok akıllıca hareketSiz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.
O zaman imkanınız varsa numaranızı değiştirin ulaşamasınlar. Çok konuşmanız gereken bir durum olursa instagramdan vs konusun kimseye kolay kolay numaranızı vermeyin temiz kalsın bir de spor düzenli beslenme vs cok iyileştiriyor ruhu tavsiye ederim.. alkol varsa eğer hayatınızdan kesip çıkarın toksiktir hem manen hem de fiziksel olarak sadece gidişatı kötüleştirir o an iyi gelse de.. sonrasında hep aşağıya götürüyor.Ben tam olarak bugün bu kararı aldım. Bir farkındalık anı yaşadım.
Hayatımda değişime gideceğim
Bunları yaşayan pek çok insan var. Hiç biri aldatayım, fb bulayım, iki insanı birlikte idare edeyim demiyordur.Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.