Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü aldatildim. Yakaladım.
Ayri ayri 4 kişi ile aldatmış.

Onun da hikâyesi ayrı.

Benim babam da annemi aldatti.
Erkeklere güvenim kayboldu.

Sonra aldatilmayi bazı insanlara reva gördüm.

Sizce bu yola travmasiz mi girdim?

Ya da halimden memnun muyum?

Olsaydım kayit olup buraya iç dökmezdim.

Eee bazı insanların karaktersiz olması eee ben de gidip aynı serefsizliği yapayım nasılsa dünyada şerefsizlik var demeye mi geliyor? Dünyada hırsızlık da var, başka türlü rezillikler de var o zaman herkes hepsini yapsın.

Diğer insanlara her türlü pisliği layık görüyorsun peki onlar hak ediyir da, kendine şu rezil ilişkileri neden layık görüyorsun🙄

Eee bazı insanların karaktersiz olması eee ben de gidip aynı serefsizliği yapayım nasılsa dünyada şerefsizlik var demeye mi geliyor? Dünyada hırsızlık da var, başka türlü rezillikler de var o zaman herkes hepsini yapsın.
Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.

Ben hayatimdak 2 kez cinsel istismara uğradım.
Aldatan babamı ve aldatan sevgilimi gördüm.

Depremi yaşadım yakinlarimi kaybettim.

Ben yolumu kaybettim bunu anlamak bu kadar mı zor?

Bu 2 adamı da hemen bırakmalısın konu sahibesi. Bir süre de kimseyle olma.

Bu aşk kadınlığı değil , bu psikoloji bozuk bir .... Kadınlığı gibi , Rabbim yardımcın olsun ,umarım duzelirsin.

Kuzenim psikolog. Birçok konuyla ilgili yardımcı oluyor insanlara.

Ama tabi akrabam olduğu için ondan danışmanlık alsam bile etkili olmaz
Kuzeninizin danışmanı olmanız birtakım sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir. O odanın dışında da bir hayatınız var sonuçta, kuzeniniz onun içinde.

Evli ya da karşı tarafın hayatında biri olması sizin için farkeder mi?

Konu sahibi, hayatinizdaki olumsuz deneyimleri depremi veya istismara ugradiginizi ikinci ucuncu plana birakip hop diye seks hayatinizdan bahsetmissiniz sonra da bana bi sey olsa ayni seyleri diyebilcek misiniz falan demissiniz, anlattiginiz kadarina yorum yapiyoruz derinlemesine nerden bilelim yasadiklarinizi. Normal bir kadin, hem orda hem burda hayatini yasiyor fakat yetmiyor olarak yorumluyorum ilk gordugumde, ha bilsem ki travmalariniz varmis belki baska yaklasirdim ama yine de bu ozel hayatinizda sadakatsiz biri olusunuzun temeli olamaz. Travmalarimizi bazen uzgunum ama bahane olarak kullaniyoruz, guclu psikolojilerde bu yok. Kisisel olarak ornek vereyim, benim de sahane travmalarim var ve hicbirini baz alarak "evet ben sunu yaptim ama sor bakalim niye yaptim" kafasina girmedim. Ustesinden gelmeyi secmek yerine kendinizi bir travma akisina birakiyosunuz sonra da bahane uretip yanlis ustune yanlis yapiyosunuz. Olmaz. Kendi doktorunuz olabilirsiniz kafanizin icini en iyi siz biliyoken. Yapamiyorum diyosaniz da uzman destegi alin ama kuzeninizden degil.

Merhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.

Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.

Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.

Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.

Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.

Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.

Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.

Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.

Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.

Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.

Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.

Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor

Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.

Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.

Birilerine içimi dökmek istedim.

Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
aşk: ben ne alaka

Burada yazdığım kadarını bilirken bu üslup nedir ya.

Cidden konu açtığım için pişman oldum.
yazdığınız kadarı ile diye belirttim,şahsınıza değil yazdıklarınıza yorum yaptım,nasıl bir tepki bekliyordunuz siz anlamadım,aldatmadan duramıyorum,cinsellige dayalı bir ilişkim var,kayboldum diyen sizsiniz,bunun üzerinden yorum bekleyip tam olarak neyi yalnış buldunuz uslubumda,zaten kendiniz söylemişsiniz sizin söylediklerinizi tekrarlar cümleler kurdum,cidden sıkıntılısınız.

Bakın bunların travma olduğunu anlayabilecek akli melekeniz yerinde olmasına rağmen tedavi olmak yerine gerçekten bulduğunuz çözüm bu mu? Çok akıllıca hareket 👏👏👏

Ben tam olarak bugün bu kararı aldım. Bir farkındalık anı yaşadım.

Hayatımda değişime gideceğim
O zaman imkanınız varsa numaranızı değiştirin ulaşamasınlar. Çok konuşmanız gereken bir durum olursa instagramdan vs konusun kimseye kolay kolay numaranızı vermeyin temiz kalsın bir de spor düzenli beslenme vs cok iyileştiriyor ruhu tavsiye ederim.. alkol varsa eğer hayatınızdan kesip çıkarın toksiktir hem manen hem de fiziksel olarak sadece gidişatı kötüleştirir o an iyi gelse de.. sonrasında hep aşağıya götürüyor.

Büyük travmalar yaşamış olabilirsiniz, yolunuzu kaybetmiş gibi hissedip battı balık yan gider hesabıyla daha fazla yanlışa gitmeyin. Bir çoğumuzun travması var, cok kötü seyler yaşadım bende ama konuyu kapatmayı bilmek lazım. Hep kendime şunu derim " Kendi elinden tutup kendini iyileştirmek zorundasın kaldırmak zorundasın, hayatına devam edeceksen buna mecbursun" diyip.. konuyu kapatır kendime iyi davranarak işe başlarım size de tavsiyemdir

Bunları yaşayan pek çok insan var. Hiç biri aldatayım, fb bulayım, iki insanı birlikte idare edeyim demiyordur.
Eğer Sıkıntınız varsa yanlışlarınıza kılıf uydurmak yerine yardım alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back