- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.898
- 73
Zaten sevgilimden hoslaniyorum demis kendisi. Biriyle sevgili olmak icin en azindan sevgililik muessesesine saygidan dolayi sevmek gerekmez mi, hoslanmak ne yahu her gun sokaktaki bicok kediden hoslaniyorum, yolda gordugum yakisikli bir beyefendi asiri hosuma gidiyor bazen mesela, ee bu mu iliskilenmek icin gereken sey? Bence hanimefendi kimseyi sevmiyor kendi dahil.Sevgiliniz sevgili, fuckbuddynizde fuckbuddy kriterlerine uymuyor.
Başınız sağ olsun Allah sizi bir daha acılarla sınamasın ama siz travmaların arkasına sığınarak kendinizi kandırıyorsunuz yolunuzu kaybetmediniz bence bile isteye böyle bir yola girdiniz zira ne yaptığınızın gayet bilincindesiniz, maksat acıları travmaları yarıştırmak değil ama şu sitede sizden çok daha ağır şeylere maruz kalmış kadınlar var çoğu benim travmalarım var lafının arkasına sığınmıyor.Siz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.
Ben hayatimdak 2 kez cinsel istismara uğradım.
Aldatan babamı ve aldatan sevgilimi gördüm.
Depremi yaşadım yakinlarimi kaybettim.
Ben yolumu kaybettim bunu anlamak bu kadar mı zor?
Kız ne alaka Millet depremden sonra imana gelir namaza başlar sen de fb yapmaya mı karar verdin. Hayatımda daha saçma bahane görmedimSiz travmalardan anlamıyorsunuz galiba.
Ben hayatimdak 2 kez cinsel istismara uğradım.
Aldatan babamı ve aldatan sevgilimi gördüm.
Depremi yaşadım yakinlarimi kaybettim.
Ben yolumu kaybettim bunu anlamak bu kadar mı zor?
valla bende deprem yaşadım,sonra erkek arkadaşım aldattı,evlendim eşim aldattı ayrıldım,annem ve babam yok sayılır o derece tipler ama evimde oturuyorum sevgilm fln yok ileride düzgün birisi olursa belki diyorm,travma değil karakter yaptırır insana herşeyi.Kız ne alaka Millet depremden sonra imana gelir namaza başlar sen de fb yapmaya mı karar verdin. Hayatımda daha saçma bahane görmedim
Aşk kadını olmak bu değil siz düpedüz ahlaksızsın. Cinselliği yaşamanız ve sevmeniz sorun değil size kimse bununla ilgili laf söyleyemez. Sıkıntı ilişkinizin olduğu insanla yaşamayıp onu aldatmanız.Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da.
Daha önce aldatılmış olman seninle alakalı bir durum değil ve tüm erkeklerde aynı değil yeniden aldatılma kaygından dolayı aldatarak başlamaya 1-0 önde olarak görüp kendini sağlama almaya çalışmışsın. Aynı örnek şuan ki erkek arkadaşın içinde geçerli onu aldatıyorsun ama sebebi o değil seninle alakalı bu durum. Bağlanma ile alakalı kaygın var sanırım. Kadının çok eşliliği bu coğrafyalarda bir çok küfür maiyetinde isimlerle anılır kaldı ki dünyanın neresine giderseniz gidin kimse aldatılmak istemez. Tercih yapıp tek eşliliğe dönmeniz ruhsal ve fiziksel açıdan daha iyi gelecektir size.Merhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.
Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.
Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.
Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.
Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.
Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.
Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.
Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.
Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.
Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.
Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.
Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor
Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.
Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.
Birilerine içimi dökmek istedim.
Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Ne alakası var biz erkekleri de şakşaklamıyoruz burada. Aksine erkek olsaydı bu kadar ılımlı yorumlar gelmezdi bize ne adamın yaşam tarzından kimse demezdi. Söylediğinin tam tersi yani.Kendi kocası aldatınca pısıp oturanlar bu kadını linç etmiş. Kız bekar evli bile değil, bize ne kızın yaşam tarzından?
Daha dün bir konuda adam seviştikten sonra duygusal boyuta geçmek istemiyorum dedi diye demediğimizi koymadık. :)Ne alakası var biz erkekleri de şakşaklamıyoruz burada. Aksine erkek olsaydı bu kadar ılımlı yorumlar gelmezdi bize ne adamın yaşam tarzından kimse demezdi. Söylediğinin tam tersi yani.
Bunlar hep yıllarca kadınlara kurulan baskıdan. Devran döndü şimdi acısını çıkartmaya çalışıyoruz. Kadın ne yapsa haklı oldu. Ama bunun da B.konu çıkarıyoruz. Bu kadar da değil. Yanlışa yanlış. Sırf kadın diye iki kişiyi idare edip kullanan birine de onun tercihi onun hayatı diyip şakşaklamak da absürd.Daha dün bir konuda adam seviştikten sonra duygusal boyuta geçmek istemiyorum dedi diye demediğimizi koymadık. :)
Aynen, erkek olsa bunu yapan bu dunyadaki cehenneme gitmesi icin acil koduyla dua zinciri baslatirdik ben sahsen sakinlese sakinlese yazdim sirf karsidaki hemcinsim diye, ayrimcilik yaptim valla ama sadakatsizlik sadakatsizliktir, ac gozlulugun cinsiyeti mi var allah askinaNe alakası var biz erkekleri de şakşaklamıyoruz burada. Aksine erkek olsaydı bu kadar ılımlı yorumlar gelmezdi bize ne adamın yaşam tarzından kimse demezdi. Söylediğinin tam tersi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?