Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linclemek istemiyorum ama hayatımın birkaç yılını böyle geçirmek isterdim sanırım ya . Sevgili ( veya sevgililer 😁) fuckbuddyler... Falanlar filanlar .çok da şey yapmayın uykunun arasında yazıyorum 🤣

Aynen, erkek olsa bunu yapan bu dunyadaki cehenneme gitmesi icin acil koduyla dua zinciri baslatirdik ben sahsen sakinlese sakinlese yazdim sirf karsidaki hemcinsim diye, ayrimcilik yaptim valla ama sadakatsizlik sadakatsizliktir, ac gozlulugun cinsiyeti mi var allah askina
Varmış demek ki baksana niye yargılıyorsun diye beğenmedimler havada uçuşuyor. 🙄

Merhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.

Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.

Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.

Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.

Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.

Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.

Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.

Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.

Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.

Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.

Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.

Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor

Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.

Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.

Birilerine içimi dökmek istedim.

Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Yani dupeduz fahişeyim diyorsun sevgili aldatmak sırf seks için beraber olduğun insanlar var . Bizden ne söylememizi istersin ki umarım hiçbir evlat senin bir kadınla tanismaz

Kaybolmuş ruh tanımlamanıza katılmıyorum siz kendini sevmeyen mutsuz bir insansınız. Bunu yargılamak ya da sizi üzmek için söylemiyorum ama sorunun farkına varınca çözümü de aramak kolay oluyor. Önce kendi değerinin farkına var, ilgisini sevdiğin insanı sırf bu sebeple yanında tutma.

Yani ne diyelim ki? Hayat sizin hayatınız ama böyle giderseniz sonunda üzülürsünüz. İleride yalnız kalırsınız bu adamların hepsi gelip geçici

Merhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.

Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.

Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.

Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.

Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.

Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.

Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.

Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.

Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.

Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.

Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.

Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor

Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.

Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.

Birilerine içimi dökmek istedim.

Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.
Ksuura bakma da senin yaptığın apaçık o.

Konu sonlanabilir. Zira her ikisini de terk ettim.
Engel attım.
Numara henüz değişemesem bile engel attım.

Olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkür ederim.

Güzelim nasıl desem benimde fb var ama sevgilim yok mesela. Sevgilim oldugunda fb olmaz. Ayriyeten fb onlarında sevgilileri oldugunda ben olmam bu bana aykırı. Seks yapmadığın bir adamla neden sevgili olasın ki? Ayrıl sevgilinden devam et fb ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back