hediye olarak flash bellek getirmiş

Tam eşimin istediği gibi bir mesaj :))) ya o flash bellek efsane zaten, bari içinde ikinizin şarkıları olsaydı, duygusal bir konuşma olsaydı, o da yok

eşantiyoncu abi, aynı 2009 facebook gönderileri gibi

Tam eşimin istediği gibi bir mesaj :))) ya o flash bellek efsane zaten, bari içinde ikinizin şarkıları olsaydı, duygusal bir konuşma olsaydı, o da yok
hatta araba broşürü var yıllar önce üniversite bittiği dönem, uzak mesafe ilişkisi yaşarken de ayrılmıştık bir kez, o zaman bana bir cd yollamıştı kargoyla. sokakta insanları çevirmiş genci yaşlısı herkes lycy x'i affet diyordu. herkes bir seyler söylemiş böyle 1 saat kadar bir videoydu ve o zamanın şartları için çok orijinal bir fikirdi. izleyince oturup ağlamıştım mesela, tek taş alsa öyle degerli olmazdı. yani isteyince yapabiliyormuş aslında ama demek istememiş. hala yazıyor bence bir açıklama yapmayı bile hak etmiyor artık zaten içimden de gelmiyor azalarak bitsin

Sana telefun alacam hem de ellemeli hem de emitasyon keşke doğum günü hediyesi iphone un en pahalı modelini aldırsaydınız sonra ayrılsaydınız adam telefon alalım demiş işte

Kırıcı mı olur bilemedim ama yıllardır bir şans verin diye peşinizi bırakmayan adamın size verdiği değer araba broşürlü bir flash bellekten ibaret, hediye diye getirdiklerini birazcık analiz etme yeteneği olabilseydi, hala size yazıp açıklama beklemeye bile utanırdı, yıllar sonra verilen şansı ilk buluşmada doğum günü hediyesi diye getirdikleriyle mahvettiğini dahi fark edemeyen adama açıklama yapmaya da gerek yok, keşke hiçbir şey almasaydı da yemek yiyip geceyi sıcak bir sarılmayla bitirseydi.

Sana telefun alacam hem de ellemeli hem de emitasyon keşke doğum günü hediyesi iphone un en pahalı modelini aldırsaydınız sonra ayrılsaydınız adam telefon alalım demiş işte
sana telefon alayım da demedi he telefon alalım dedi, yani gidip birlikte alıcaz ama parayı ben ödücem galiba telefon alsa kabul etmezdim ki zaten o kadarı da çok fazla. hem ondan sonra arayacak müsait olmayıp acamazsam benim aldığım telefonu bana açnıyor diye tribe girecek haspam

ah işte tam anlatmak istediğim şey bu.. estağfurullah kırılacak bir şey söylemmeişsiniz zaten keşke hiç bu saçmalıkları yapıp değersiz hissettirmeseydi.

saat 11 gibi oturuyoruz bir seyler içiyoruz, dedim ki bir ara doğum günümü kutlarsın inşallah. dedi ne kadar sabırsızsın arabada hediyelerin var. bir de beklentiye sokuyor. yahu ben sana hediye mi diyorum saat olmuş 11, 1 saat sonra artık benim doğum günüm değil sabırsızsın diyor bana. beni beklerken arabadan bile inmedi zaten. sorsam evin yakınındayız çekinirsin diye inmedim der ama her şeyin bir yolu yordamı var, bu yol yordam bilmiyor. o yüzden bırakın etkilenmeyi doğum günümde sıkıcı bir gün geçirmiş olarak eve döndüğümle kaldım sayesinde.

hiçbir sey yazmadım evet, yazmayı da düşünmüyorum. buraya ilk konu açtığım gün yazmıştım anlayacak olan anlar neden olduğunu. zaten onu biraz tanıyorsam cevap bekliyor yine kendini garantiye almak için. misal buraya gelesi var belki ama bir ışık arıyor ya da baska bir jest yapmaya değecek mi diye yokluyor ki elinde patlamasın. anlattıkça yiice irrite oldum adamdan vallahi. ama iyi ki burası var içimi döktüm, kafamda şüphe de kalmadı üstüne bir de güldük eğlendik

yemeğe çıkalım deyip hesabı kitleyen arkadaş gibi ya adamcağıza her türlü sıfat yakışıyor, tövbe est ne güldüm daha da dalga geçmeyeceğim adamla

mesajların ekran görüntüsünü mü attın konu sahibi bulamadım da birisi öyle bişeyler demişti sanırım ağır konuşmuşsun falan demiş merak ettim kaçıncı sayfada

mesajların ekran görüntüsünü mü attın konu sahibi bulamadım da birisi öyle bişeyler demişti sanırım ağır konuşmuşsun falan demiş merak ettim kaçıncı sayfada
ağır konuşmuşsun diye bana mı demişler hatırlayamadım o yorumu kim demiş acaba bakayım:) evet adamın mesajların ekran görüntüsünü attım mobilden girince 42. sayfadaydı

Ne kadar sabırsızsın mı....Saat 23 olmuş sabırsızsın ...Ay çok itici bi adam cidden...Bana itici geldi iletişimi keserdim

Şirketteki dahiliyi söker getirirdi o haahhsbd

Adam ne saf ne aptal. Süzme geri zekalı :)

Eskiden bulduğunu okuyunca yine o olabilir gibi geldi bana da.. işte zamanında bir sarılsaydınız şimdi o olup olmadığını bile anlardınız emitasyon cindrellanın

Guzel guzel okuyodum, bi anda emitasyon kelimesine denk gelince icimde kocaman bir acima duygusu belirdi bu adam belli bir yasta ve kurumsal bir sirkette belli bir konumda degil mi? Ama iste goruntu yaniltmasin, adamin icinde buyuk buyuk arabesk duygular yatiyor.ne desem bilemedim ya. Uzulmus evet. Universite baslarindaki platonik asklar olur ya, bana onu animsatti. Bu is olmaz sanirim

Sanırım önündeki uzantıyı elmas sanıyor. Var böyle tipler.

Keşke zamanında yüz üstü koyup gitmeseymiş de o zaman saçının teline dünyaları yaksaymış. Boş laflar. Yalnız kalmaktan nasıl korkuyorsa artık döktürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…