hediye olarak flash bellek getirmiş

Karikatüre koptum ben de onu düz adam sami'ye benzemiyorum hep, hatta konu içinde bahsedecek olursak kod adı Sami olsun bunun

Birbirini tanımayan insanların, birbirini hiç yormadan böyle iyi anlayıp bu şekilde müdafaa edebilmesi muhteşem bir şey el birliğiyle yollamışsiniz da abimizi, şikayet eden elleriniz dert görmesin

Yalniz nasıl belli oluyor dimi erkek olduğu? İki satır yazmış adamın şeyini gördük sanki o kadar net tam bir erkek yaklaşımı, dümdüz ve sığ. Ay feminist mi oluyorum yoksa ben

Lütfen kazacağınız mezara beyefendinin şanına yakışır çıkma mermer koyun, üstüne de şirket kalemiyle kendisini pinti bilirdik yazın :)))
Hahaha çakma mermer mermer görünümlü plastik üstüne de o araba logosunu bastırmayi düşünüyorum ruhuna el Flash bellek. Ay aman duymasın bu bedava mezar kazılmış diye ölür de şimdi

Siz yanlış anlamışsınız erkek arkadaşınızla
Kızkardeşlik kazanacak

Hahahah

-nasılsın
+esantiyon

Su söylediklerini bu dünyada yapacak en son insan ha belki yapar ama o aldığı elbiseyi giyip evden çıkmak ister miyiz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…