hediye olarak flash bellek getirmiş

Adam kendini affettirmeye çalışırken bile çaba harcamıyor, parasına kıyamıyor. Telefon var ya işte, belli olmayacak birşey için neden para ve efor harcayacam diye düşünüyor.
Hala dersini almamış, zor hayatı olacak böyle giderse.

Ay arkadaşım afedersin ama hani nefes alabilen bir kalasla bir ömür geçer mi bir düşün ondan sonra devam et. Ben takılmam böyle şeylere dersen tabi bir şey diyemem. Hediyede maddiyat önemli değildir minicik bir şeyle bile ne hislerini gösterebilir. Ama şirketin ona verdiği şeyleri size getirmesi çakma ayakkabı vs. çok odunca olmuş. Bir çiçek getirse yetermiş

İyi ama burada sevdiği kadının doğum gününde getirmiş ve 2. şans verilen bir adam. Doğum gününe bunlarla gidilmesi çok kaba bir davranış.

Elinde bu çantadan olsa flash belleği fazla bulup vermezdi bile eve gidince meşhur flash belleğin fotosunu atayım. Bir de bu gece artık bi cevap yazayım yine mesaj atıyor ne yapmış olabilirim yani bu kadar diye. Ben sustukça iyice inada bindirdi herhalde boşuna yormasın kendini o internete para ödüyor sonuçta

Yok canım gayet de takılıyorum böyle bir şeye takılmayacak gibi mi: hiç sevimli ve masum bulunacak bir tarafı yok gayet sinsice ve içten pazarlıklı bir şekilde hazırlanmış bir hediye. Nasılsa ortada bir sey yok daha ben enayi miyim kafasıyla hazırlanmış. Aksine aradan onca şey geçmiş ona rağmen benimle görüşüyor söyle güzel bir hediye alayım, mutlu edeyim demesi gerekirken resmen nasıl ucuza getiririm diye düşünmüş. Şöyle kizgin demirden hazırlanmış Mercedes logosu bulsam tam alnının ortasına ve poposuna basmak istiyorum öyle gıcık oldum

Evet bir de dersimi aldım yazmış bu dersini almış haliyse vay ki ne vay ya ben olsam cümle kurarken bile özen gösteririm, ki hediyeden falan daha fazla etkilenirim özenle yazılmış güzel sözlerden. Ben şuraya bile yorum yaparken yanlış bir kelime yazdım mı diye kontrol edip yazıyorum adam bana mesaj atarken bi taraftan başka ne haltlar yiyorsa hiç bakmamış bile yazdığı şeye. İyice s.cip batırdı

Lucy ağzı laf yapacak zeki adam bu hediyeyi getirmez ama. Orada şaşmamalısın hareketlerine zaten.
onun dışında, sana özelden yazdığım vardı ya onu yazabilirsin bence.

Lucy ağzı laf yapacak zeki adam bu hediyeyi getirmez ama. Orada şaşmamalısın hareketlerine zaten.
onun dışında, sana özelden yazdığım vardı ya onu yazabilirsin bence.
Bu gece yazayım artık bi şey cidden böyle uzayacak. Ay o değil de konudan aşırı bağımsız olarak bir şey sorucam. Bu saksıda yetiştirdiğimiz fesleğen yemeğe katılıyor mu kızlar fesleğenli domates soslu makarna yapıyorum, kime sorduysam bilmiyor. Pazarda maydanozlarin yanında satılan fesleğenle şu elimizi sürünce kokan fesleğen aynı fesleğen mi ya

Katılır tabi bebeğim pazardaki nasıl olıyor sanki

Konu çok eğlenceli esas oğlan da bir o kadar saf! Yani umarım saftır. Öyle olmasını istiyorum aksini düşündükçe hem gülme geliyor hem sinir

Merak ettim. Nasıl verdi. Ilk tepkin ne oldu? Ama kaktüs küçük ya dikenleri acıtmamıştır.
Bir yerde yemek yiyorduk. Kaktusleri verdi o an bayilacaktim. Siparis verdi lavaboya gitti o an kaktusleri onun oturdugu koltuga koyup olay mahalinden kactim Bir de bana nankor neyini begenmedin bunlarin ki bunlar ortama oksijen verir seni dusunende kabahat diye mesaj atmisti

ben olsam corona var ne sarılması ya der engellerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…