hediye olarak flash bellek getirmiş

kıı na yı geeet tir aaan neeeey kı naaaa yı geeee tir aaaaaaağ neeeeğeeey
Lo go yu ba tır aaaa neeeeey lo go yu baaa tır aaaağaaan neeey
Showroomdaaa misss saaaff fii reeem
Showrooomda miii saaaa fii reeeeem
Bagg gaaaj da yaaat tır aaa neeeeey
Bag gaj daa yat tır aaaann ney :KK75:
A4067ED6-F367-43C2-9B76-F7D9E5FE2886.png

kıı na yı geeet tir aaan neeeey kı naaaa yı geeee tir aaaaaaağ neeeeğeeey
Lo go yu ba tır aaaa neeeeey lo go yu baaa tır aaaağaaan neeey
Showroomdaaa misss saaaff fii reeem
Showrooomda miii saaaa fii reeeeem
Bagg gaaaj da yaaat tır aaa neeeeey
Bag gaj daa yat tır aaaann ney :KK75:
Eki Görüntüle 2649961
Allah seni kahretmesin hangi birine cevap yazacagimi şaşırdım :KK45: bu elbiseyi paket yapıp ofise yolluyormus akşam seni yemeğe çıkarıcam hazırlan gel diyormuş :KK53:

Hahaha çakma mermer 😂😂 mermer görünümlü plastik :KK45:üstüne de o araba logosunu bastırmayi düşünüyorum ruhuna el Flash bellek. Ay aman duymasın bu bedava mezar kazılmış diye ölür de şimdi 😂
:KK70:

Buradaki konuları evde anlatma huyum yoktur ama sizin pintinin yazdıklarını okurken nasıl güldüysem, eşim merak etti ne okuyorsun da pis pis gülüyorsun diye sordu, konuyu anlatınca şirket eşantiyonlarını hediye diye getirene tekmeyi basacaksın, hiç uğraşmasın ayrılsın dedi, bir erkek gözüyle de sizin emitasyoncu pinti bulundu hahahahahahaha

:KK70:

Buradaki konuları evde anlatma huyum yoktur ama sizin pintinin yazdıklarını okurken nasıl güldüysem, eşim merak etti ne okuyorsun da pis pis gülüyorsun diye, konuyu anlatınca şirket eşantiyonlarını hediye diye getirene tekmeyi basacaksın, hiç uğraşmasın ayrılsın dedi, bir erkek gözüyle de sizin emitasyoncu pinti bulundu hahahahahahaha
Yaa çok tatlısınız 🥰 ben de geçen gün is yerinde okurken pis pis güldüm ama soranlara bir şey diyemedim utandım, arkadaş komik bi şey yazmış ona gülüyorum dedim :KK53:erkek gözüyle de bana hak verilmesi içimi daha da rahatlattı 😊 enişteye selam sağolsun 🙋🏻‍♀️

Şimdi video atmış yine. Normalde bu saate kadar asla oturmaz bu adam hayret. Üstten bildirimden gördüm, yine video başına "içimden geldi" yazmış. Allahım cümle kurarken bile düşünmüyor dümdüz aynı şeyi yazıp salıyor sayfaya. Bizim bunla iki şarkımız vardı biri demir demirkan- belki, diğeri yüksek sadakat-belki üstümüzden bir kuş geçer. Geçen demir demirkan'i yolladı şimdi de yüksek sadakati yollamıştır sıfır aksiyon :KK53:

Yaa çok tatlısınız 🥰 ben de geçen gün is yerinde okurken pis pis güldüm ama soranlara bir şey diyemedim utandım, arkadaş komik bi şey yazmış ona gülüyorum dedim :KK53:erkek gözüyle de bana hak verilmesi içimi daha da rahatlattı 😊 enişteye selam sağolsun 🙋🏻‍♀️
Munüş ablaaaa enişte en çok bana güldü dimi en gülündürüklü üye bu kızçe dedi dimi mune abla dimi? :spor:

Valla ben benimkinin cevabından korkuyordum çünkü kendisi çiçek yerine maydanoz, tere, rokadan oluşan aranjman getiren biridir ama neyse ki en azından o aranjman için para harcıyor, komşunun bahçesinden alıp eşantiyon diye getirse 26 yıl demem koyarım kapının önüne :KK70::KK70:

Arabayı bir yere çekmiş, yola doğru çekmiş videoyu. Akşam güneşi çalıyor kim söylüyor bilmjyorum ama şu şarkının kırk kere konusu geçti ve ben her seferinde en çok sezen aksu yorumunu sevdiğimi söyledim insan bari sezen versiyonunu kaydeder. Aman neyse takılsın kendi kendine. Ne desem anlamamış, anlamıyor, anlamayacak belli ki. Duygu sömürüsü yapıyor her zamanki hali

Şimdi video atmış yine. Normalde bu saate kadar asla oturmaz bu adam hayret. Üstten bildirimden gördüm, yine video başına "içimden geldi" yazmış. Allahım cümle kurarken bile düşünmüyor dümdüz aynı şeyi yazıp salıyor sayfaya. Bizim bunla iki şarkımız vardı biri demir demirkan- belki, diğeri yüksek sadakat-belki üstümüzden bir kuş geçer. Geçen demir demirkan'i yolladı şimdi de yüksek sadakati yollamıştır sıfır aksiyon :KK53:
Uyudun mu?

Munüş ablaaaa enişte en çok bana güldü dimi en gülündürüklü üye bu kızçe dedi dimi mune abla dimi? :spor:
Sayfaya bakmıyor ki:KK70:lucy whitmore'un kopyaladığı görüşme kısmına gülerken sordu, bende konuyu özetledim, yorumları okumam ona, orada bir dursun erkek yasaksa ona da yasak bu site :)

Sayfaya bakmıyor ki:KK70:lucy whitmore'un kopyaladığı görüşme kısmına gülerken sordu, bende konuyu özetledim, yorumları okumam ona, orada bir dursun erkek yasaksa ona da yasak bu site :)
Hesabı ödeyen doblolu enişte olursa ben okuturum söylim :p

Valla ben benimkinin cevabından korkuyordum çünkü kendisi çiçek yerine maydanoz, tere, rokadan oluşan aranjman getiren biridir ama neyse ki en azından o aranjman için para harcıyor, komşunun bahçesinden alıp eşantiyon diye getirse 26 yıl demem koyarım kapının önüne :KK70::KK70:
Ben daha maydanoz roka aranjmani bile görmedim😂 Hayır bir de 26 yıllık ilişkide yapıyor bunu adam ve en azından bir şeye yarayacak şeyler alıyormuş ben Flash belleği ne yapacağımı bilmiyorum :KK53: maşallah nazar değmesin ❤️

X