hediye olarak flash bellek getirmiş

Evet hala ne oldu da böyle oldu diyor adam düşünmeye bile cimri şey istiyor herhalde her şeyi yazıp flash belleğe koyup adresine postalatayim. Ayrıca sarılsam anlayacaktim kısmı da bi değişik, sanki bi sarılıp elimi bile tutmamışsin neyin tribi bu demek istiyor olabilir mi

Yazdiginiz mesajlarda kullandığınız kelimelere kendinizi ifade edis tarziniza bakiyorum birde su adamin yazdiklarina. Aradaki fark buradan bile bagiriyor.
Yalniz o kelimeye bittim. EMITASYON
Evet ona ben de bittim, yemin ederim utanarak attım buraya yani yıl olmuş 2020 ben telefona mesaj yazarken bakmıyorum bile klavyeye, klavye otomatik düzeltirken ısrarla emitasyon yazmak da ne bileyim

Sarılsaydım o an anlardın o hediyelere anlam bile yüklerdin demek istedi sanırım
Nasıl bi sarılmaksa
Hayır zaten hatasını anlamış olsa işyerine şöyle güzelce paketlenmiş şık bi elbise ve bi demet gül yollar güle de not yazar diğer paketi aç diye paketi açarsın elbisenin üstünde not "haftasonu seni çıkaracağım yemekte üzerinde görmek bana huzur verir.." gibisine birşeyler yapar çabalardı ama eleman sadece üzgün emoji atmakla kalıyor
Ben olsam şu saatten sonra her cvp vermek istediğimde eşantiyon yazardım
Mesela o "seni özledim birşeyler söyle.." dediğinde "eşantiyon" derdim hahaha bence bu onu delirtmek için ideal

Benim nişanlım da getirir normal zamanda olabilir bence. Ama uzun yıllar sonra ilk kez görüşmüşler ve doğum günüymüş. Mesele ne yaptığından ziyade ne zaman yaptığı bence. Maddi değer olarak baktığını düşünmüyorum konu sahibinin.

Mercedes daha elbise üretimine geçmedi nasıl göndersin agwhhahssj

İlk günkü heyecanı hissedemeyisim için çok sebep var aslında. Yani birbirimizi yeni yeni tanıyor olsak tabii ki takılmam, zaten adamın ilk falsosu da değil ki daha neler neler var geçmişten

aradan onca zaman geçmiş, ben nelere rağmen sevgisine inanıp yeniden bir şeyler hissetmeye başlamışken şunu yapması mesele. Yoksa ben de tam bir saf salak aşk insanıyım, bir kağıda kendi elleriyle yazmış olduğu iki satıra bile çocuk gibi sevinebilirim aşıkken ama adam körkütük aşık olamamam için üstün bir çaba sarf etmiyor mu sizce de

Bence o hesap eşantiyoncu eniştemizindi. Doğum gününde flash bellek hediye etmek suç mu diye aratsa bile bu sayfayı bulur nickte pek bir acıların çocuğu olmuş
Zaten yazmıştım, daha önce yani yıllar önce buradaki hesabımı bulmuştu mailimi aratinca hesabım çıkmış. Eskiden üye bilgileri açıktı sanırım sonra sildirmistim hatta ifşa oldum diye 2.hesabimi açmıştım. Sonra adminler 2 hesabımı birleştirmiş. Kayıt tarihim ilk hesabım ama kullanıcı adım yeni hesabım. Kaç yıl oldu zaten bu da. Bulamaz herhalde ya ama bulmuştu o yüzden o çıksa hiç şaşırmam

Hatta bana yazdığı mesajlardan birinde "ya ben sana kıyamam" gibi bir şey yazmış ve çakma ayakkabıya açıklama yapmış. Ben ona çakma ayakkabıyla ilgili hiçbir şey söylememiştim, kaldı ki kıyamam diyeceği bir şey de yazmamıştım orada bir şüphelenmedim değil ama yazdığı mesajlardaki özensizlige bakınca bu kadar enerjiyi bedavadan harcayacagini da sanmam

Hayır ama emistasyon

b
Yok orijinalini biliyorum ama duruma uyarlayışınıza bayıldım :)
teşekkür ederim

Beğenmediysen daha çakmasını alsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…