hediye olarak flash bellek getirmiş

Ayyy bi aralar doktor sevgilim vardı, bana ilaç mümessillerinin getirdiği eşantiyonları verirdi. Bende bi tuhaf olurdum elimde üzerinde ilaç ismi yazan masa saati, kalemlik ve şemsiyeye baka kalmıştım. O zaman daha 23 24 yaşlarındaydım. Sonra ayrıldım pek açmadı beni😉

Normal gun de verse tuhaf bulmam ben ama doğum gününde. Düz bile diyemem bu adama. Düz düşününce bile olmuyor yaptığı :olamaz: Bende yıllar yıllar sonra ilk aşkımla buluştum. Kendisi tam odun, yanında asla ilgilenmez, bitti deyince peşinde koşar bir tip. Giderken dedim kendi kendime onu tanıyorsun, bir sey getirmez beklentin olmasin. Gercekten yıllar sonra buluşmuş olmanın heyecanıyla ondan bir sey beklemeden kendim bir hediye hazırladım. Sevdiği bir yazarın kitabı -ilk sayfasına not yazdim- yoldan geleceği için kağıt sabun, ıslak mendilden oluşan küçük bir kutu. Belki basit ama en azindan özen vardi. Evdekilerden kullanmadım, kendime almadığım su selpağin kokulu mendillerinden bile almışım :confused: buluştuk her şey güzeldi. Verdim hediyesini baktim elleri bomboş. Utanmadı da :KK53: sevindi hatta nimetten saydı kendini. Hadi bir sey almadın, çiçekçinin yanından geçiyoruz, hareket yok. Ben tarzının böyle olduğunu biliyordum üzerinde durmadım ama baska sebepten olmadi bizim yine. Demekki önemliymiş böyle seyler , demekki değerim bunlarla ölçülür mü dememek lazimmis. Bir de adam zenginmişş, geçiniz:)

Son düzenleme:
biz sevgilimle ilk flört etmeye başladığımızda verdiği ilk çiçeğin içine flash bellek koymuştu. koyduğunu söylemedi daha sonra gördüm içinde güzel şarkılar ve filmler bir de güzel mektup gibi bir not vardı.

konuyu takip edemedim ama belki sizinki de öyledir diye umuyorum

Whatsappa koyduğum şarkıyı o görmeden sildim saçma geldi sonradan. Sonra numarasını da sildim, sonra da bir güzel whatsapp ağ ayarlarını kapattım. Çünkü biliyorum hemen mesaj atacak. Dedim engelledim zannettin bi yüreği hoplasin. Muhtemelen yazmış iletilmeynce sms atmış.

Bizim bi şarkımız vardı demir Demirkan-belki, içimden geldi yazmış. Gece bir de tweet atmış bu şarkının sözlerini, işte hayat Türk filmi gibiymiş birbirini seven iki insan yanlış anlamalar yüzünden ayrı kalıyormuş. Yanlış mı anladım diye buraya konu açtım, yoo hiç de yanlış anlamamışım bir kadına doğum gününde flash bellek vermenin kabul edilemez bir öküzlük olduğu konusunda tüm kadınlar hemfikiriz :KK45:zaten ne zaman sıkışsa o şarkıyı paylaşıyor bir yerlerden :KK53: adamin tek kozu bu şarkı. bi şarkıyla kandırırim ben şimdi bunu diye düşündü herhalde zaar. Flash belleğe bari bu şarkıyı koyaymis içim yanmazdi nasil düşünememis hayret.

Cevap bile vermeyi düşünmüyorum. Gece herkesten her şeyden uzak kalmak en iyi cevap bazılarına diyordu. Otursun o paylaştığı bahçeli evde demir Demirkan dinlesin şimdi
Zor zamanında yarı yolda bırakıp haldır huldur başkasıyla evlenmesi seni çok sevdiğinden zaten, sen yanlış anlamışsın hep. Adam haklı. 🤣🤣🤣

acik acik soyle flash bellek ne icin de hatta ne demek istiyorsun de tepkini goster..
dusuncelerini ogren ve ona gore de tavrini belirle..
kotu dusunmek istemiyorum ama sizden ne bileyim (ozel fotolarmi bekliyor ?? ) birdaha dusuncesizce hareketler yapmasin dikkatli davransin karsisindakine cahilll ..

biz sevgilimle ilk flört etmeye başladığımızda verdiği ilk çiçeğin içine flash bellek koymuştu. koyduğunu söylemedi daha sonra gördüm içinde güzel şarkılar ve filmler bir de güzel mektup gibi bir not vardı.

konuyu takip edemedim ama belki sizinki de öyledir diye umuyorum
Hayır maalesef hatta içinden şirket broşürü çıkmış galiba 😅

Benim erkek arkadaşımda çalıştığı otele gelen kalem ajanda parfüm gibi şeyleri bana getirir çok da hoşuma gider benim. Beni düşünmüş derim. Bu logolu şeylere niye taktınız anlamadım. Sizi düşünüp getirmiş işte. Bence biraz fazla abartıyosunuz. Maddi değerinde değilim diyosunuz ama bana baya öyleymişsizni gibi geldi çakma lafına vurgu yapmjşsınız falan..

Hediyeyi bedavaya getirmek istemis aklinca. Ben olsam ben de bozulurdum cok. Ayakkabi da cakma ise hic giymem daha iyi. Bu tarz erkeklerin cebinde akrep oluyor genellikle. Ha bak kendi de dokulen bir tipse ustune basina bakmayan ne bulsa giyen vs bir nebze, ama kendi marka almayi bilen belli bir zevke sahip biriyse o zaman kendine var size yok durumu olmus. Hos degil.

Kızlar selam :KK37:

2 gündür işler biraz yoğundu eve gelir gelmez tavuk gibi uyuyorum, kafamda bu hayatın heycani meycani yok çalıyor 2 gündür enerjimi vantuzladi adam:KK53:

Dün ve bugün sürekli aradı. Açmadım cidden hiç içimden gelmedi, is çıkış saatimde arıyor genelde, telefon çalıyor kısıp kenara koyuyorum. Arkadan mesajlar atmış. Uzun uzun yazmış ama anlam olarak toplasan 1 cümle falan anca ediyor, mesajlara da bol bol eşantiyon cümle yerleştirmiş dolu görünsün diye:KK45:

direkt ekran görüntüsü atıcam, benim gibi imla takıntıları varsa vereceğim rahatsızlık için şimdiden özür diliyorum hepinizden :KK53: hediye seçimindeki özensizligi ve pintiligi cümle kurarken de sürdürmüş sağolsun, ne bir ayrılmış - de -da eki, ne bir noktalama işareti. Hatta sanırım ayak parmaklariyla yazmış :KK53:

Instagramdan da yazmış bir şeyler onu açmadım ama adım kadar eminim kopyala yapıştır yapmıştır oraya da. Beklentiyi - 152636'e düşürdüğüm için herhalde ne yazmış acaba diye bir gram merak oluşmadı 🤷🏻‍♀️

Screenshot_20200617_000550_com.whatsapp.jpg
Screenshot_20200617_001228_com.whatsapp.jpg

Kızlar selam :KK37:

2 gündür işler biraz yoğundu eve gelir gelmez tavuk gibi uyuyorum, kafamda bu hayatın heycani meycani yok çalıyor 2 gündür enerjimi vantuzladi adam:KK53:

Dün ve bugün sürekli aradı. Açmadım cidden hiç içimden gelmedi, is çıkış saatimde arıyor genelde, telefon çalıyor kısıp kenara koyuyorum. Arkadan mesajlar atmış. Uzun uzun yazmış ama anlam olarak toplasan 1 cümle falan anca ediyor, mesajlara da bol bol eşantiyon cümle yerleştirmiş dolu görünsün diye:KK45:

direkt ekran görüntüsü atıcam, benim gibi imla takıntıları varsa vereceğim rahatsızlık için şimdiden özür diliyorum hepinizden :KK53: hediye seçimindeki özensizligi ve pintiligi cümle kurarken de sürdürmüş sağolsun, ne bir ayrılmış - de -da eki, ne bir noktalama işareti. Hatta sanırım ayak parmaklariyla yazmış :KK53:

Instagramdan da yazmış bir şeyler onu açmadım ama adım kadar eminim kopyala yapıştır yapmıştır oraya da. Beklentiyi - 152636'e düşürdüğüm için herhalde ne yazmış acaba diye bir gram merak oluşmadı 🤷🏻‍♀️

Eki Görüntüle 2649939 Eki Görüntüle 2649940
Bi sarılsaydı anlayacaktın
Görcektin gününü o zaman jkhkjjk 🤪
Ya iyi hoş yazmış da hala "ne oldu da böyle oldu" demesi insanı çileden çıkartır
Ben olsam biraz daha bekler sonra sadece "mercedes eşantiyonu" yazardım fjkffkjfkfjk
Değişik bi adam :KK53:

Flash bellek ve çakma ayakkabı şoku yaşıyorduk burda en son topluca😂😂😂 uyumadan önce yazmam lazım yoksa gelir nasıl reddedeyim diye dusunuyordunuz
Ayy kusura bakmayın kızlar vallahi tek tek bakamadım. Şu an en son gelişme 42. Sayfada. Yani yine gelişme diyorum ama kime göre neye göre gelişme :KK45: kapıma gelip ellerinde çiçeklerle falan serenat yapmadı. Arıyor ben açmıyorum arkadan ayak parmaklariyla yazılmış mesajlar atıyor çözmek için eczacıya götürücem neredeyse :KK53:

X