- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
Kayserilimi acepEmistasyon olan ayahhabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayserilimi acepEmistasyon olan ayahhabı
Hani bunda logo? AgahshahKayserilimi acep
Yaa kizim gördü valla anne bana bunlardan al diyoBu da nişan bohçana gaghshshahahahahahahhahaha
Eki Görüntüle 2649955
Aaaaaaa eniştesi alır dimi monicatak ablasıYaa kizim gördü valla anne bana bunlardan al diyo
Yeterki isteyinHani bunda logo? Agahshah
mercedes dizel yüzük
Set olarak peki?Bu da nişan bohçana gaghshshahahahahahahhahaha
Eki Görüntüle 2649955
Yaa teşekkür ederiz almis kadar oldunuz
Ben istemem de isteyecekler tanıyorum agahdnsnYeterki isteyin
Almış kadar olmak yetmez bi sarılayım da anlayın ahshhshshaYaa teşekkür ederiz almis kadar oldunuz
Karikatüre koptum ben de onu düz adam sami'ye benzemiyorum hep, hatta konu içinde bahsedecek olursak kod adı Sami olsun bununEki Görüntüle 2649493
Çok Sevgi’yi nasıl ölçüp anladınız?
kaliteyi nasıl ölçüp anladınız?
anlatılanlara göre tam tersi bir grafik görülüyor da onun için hayretle soruyorum cindirella man beyfendi. Forumun tek erkeği @Kazen dir. cindirella man de olsan üzgünüm seni halay çubuğuyla iteleyerek forumdan göndermek zorundayız. Düzeltme @Kazen
42 yaşınızla ilgili beklentiniz hakkında kendi konunuzu açabilirsiniz. Biz kadınlar nerede, nasıl, ne zaman, kaç yaşında ve kiminle Olmak istersek onu da kendimiz biliriz, zihninizi yorduğunuz için teşekkürler.
oysa tatlı söz, güzel anıları hatırlatacak minik hediyeler- sözlerle- gelseydi o kişi, konu sahibi de böyle üzülmezdi. O bellekten çıkacak bir kaç kelime, iki fotoğraf, bir müzik bir şey hani. Biraz özen, biraz düşünce...
Lucy uslu bi çocuk olursa set olarak, olmazsa da tarağı falan işte hak etmesine bağlı agagahsSet olarak peki?
Allah da sizi güldürsünAlmış kadar olmak yetmez bi sarılayım da anlayın ahshhshsha
rica ederim❤
Pardon takıya gitmeliydi aklım sonradan düştü ahahhaSet olarak peki?
Hahaha çakma mermer mermer görünümlü plastik üstüne de o araba logosunu bastırmayi düşünüyorum ruhuna el Flash bellek. Ay aman duymasın bu bedava mezar kazılmış diye ölür de şimdiLütfen kazacağınız mezara beyefendinin şanına yakışır çıkma mermer koyun, üstüne de şirket kalemiyle kendisini pinti bilirdik yazın :)))
Siz yanlış anlamışsınız erkek arkadaşınızlaBenim erkek arkadaşımda çalıştığı otele gelen kalem ajanda parfüm gibi şeyleri bana getirir çok da hoşuma gider benim. Beni düşünmüş derim. Bu logolu şeylere niye taktınız anlamadım. Sizi düşünüp getirmiş işte. Bence biraz fazla abartıyosunuz. Maddi değerinde değilim diyosunuz ama bana baya öyleymişsizni gibi geldi çakma lafına vurgu yapmjşsınız falan..
Kızkardeşlik kazanacakKarikatüre koptum ben de onu düz adam sami'ye benzemiyorum hep, hatta konu içinde bahsedecek olursak kod adı Sami olsun bunun
Birbirini tanımayan insanların, birbirini hiç yormadan böyle iyi anlayıp bu şekilde müdafaa edebilmesi muhteşem bir şey ❤ el birliğiyle yollamışsiniz da abimizi, şikayet eden elleriniz dert görmesin
Yalniz nasıl belli oluyor dimi erkek olduğu? İki satır yazmış adamın şeyini gördük sanki o kadar net tam bir erkek yaklaşımı, dümdüz ve sığ. Ay feminist mi oluyorum yoksa ben
Ay her yerde paylaşmayalim bunu görürse şimdiden stok yapar. Kayserili olaydı keşke en azından bir sebebi olurduKayserilimi acep
Oyyyh ne güldüm ama. Bence süper. Ay savaşçısının değneğinide doğum hediyesi olarak verir missss.
HahahahSarılsaydım o an anlardın o hediyelere anlam bile yüklerdin demek istedi sanırım
Nasıl bi sarılmaksa
Hayır zaten hatasını anlamış olsa işyerine şöyle güzelce paketlenmiş şık bi elbise ve bi demet gül yollar güle de not yazar diğer paketi aç diye paketi açarsın elbisenin üstünde not "haftasonu seni çıkaracağım yemekte üzerinde görmek bana huzur verir.." gibisine birşeyler yapar çabalardı ama eleman sadece üzgün emoji atmakla kalıyor
Ben olsam şu saatten sonra her cvp vermek istediğimde eşantiyon yazardım
Mesela o "seni özledim birşeyler söyle.." dediğinde "eşantiyon" derdim hahaha bence bu onu delirtmek için ideal