hediye olarak flash bellek getirmiş

Eklentiler

• Screenshot_20200615-200552_Instagram.jpg
    Screenshot_20200615-200552_Instagram.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 64
Eki Görüntüle 2649493
Çok Sevgi’yi nasıl ölçüp anladınız?
kaliteyi nasıl ölçüp anladınız?
anlatılanlara göre tam tersi bir grafik görülüyor da onun için hayretle soruyorum cindirella man beyfendi. Forumun tek erkeği @Kazen dir. cindirella man de olsan üzgünüm seni halay çubuğuyla iteleyerek forumdan göndermek zorundayız. Düzeltme @Kazen

42 yaşınızla ilgili beklentiniz hakkında kendi konunuzu açabilirsiniz. Biz kadınlar nerede, nasıl, ne zaman, kaç yaşında ve kiminle Olmak istersek onu da kendimiz biliriz, zihninizi yorduğunuz için teşekkürler.

oysa tatlı söz, güzel anıları hatırlatacak minik hediyeler- sözlerle- gelseydi o kişi, konu sahibi de böyle üzülmezdi. O bellekten çıkacak bir kaç kelime, iki fotoğraf, bir müzik bir şey hani. Biraz özen, biraz düşünce...
Karikatüre koptum ben de onu düz adam sami'ye benzemiyorum hep, hatta konu içinde bahsedecek olursak kod adı Sami olsun bunun :KK53:

Birbirini tanımayan insanların, birbirini hiç yormadan böyle iyi anlayıp bu şekilde müdafaa edebilmesi muhteşem bir şey ❤️ el birliğiyle yollamışsiniz da abimizi, şikayet eden elleriniz dert görmesin 🥰🌺🌺🌺

Yalniz nasıl belli oluyor dimi erkek olduğu? İki satır yazmış adamın şeyini gördük sanki o kadar net :KK53: tam bir erkek yaklaşımı, dümdüz ve sığ. Ay feminist mi oluyorum yoksa ben :KK45:

Lütfen kazacağınız mezara beyefendinin şanına yakışır çıkma mermer koyun, üstüne de şirket kalemiyle kendisini pinti bilirdik yazın :)))
Hahaha çakma mermer 😂😂 mermer görünümlü plastik :KK45:üstüne de o araba logosunu bastırmayi düşünüyorum ruhuna el Flash bellek. Ay aman duymasın bu bedava mezar kazılmış diye ölür de şimdi 😂

Benim erkek arkadaşımda çalıştığı otele gelen kalem ajanda parfüm gibi şeyleri bana getirir çok da hoşuma gider benim. Beni düşünmüş derim. Bu logolu şeylere niye taktınız anlamadım. Sizi düşünüp getirmiş işte. Bence biraz fazla abartıyosunuz. Maddi değerinde değilim diyosunuz ama bana baya öyleymişsizni gibi geldi çakma lafına vurgu yapmjşsınız falan..
Siz yanlış anlamışsınız erkek arkadaşınızla
Karikatüre koptum ben de onu düz adam sami'ye benzemiyorum hep, hatta konu içinde bahsedecek olursak kod adı Sami olsun bunun :KK53:

Birbirini tanımayan insanların, birbirini hiç yormadan böyle iyi anlayıp bu şekilde müdafaa edebilmesi muhteşem bir şey ❤ el birliğiyle yollamışsiniz da abimizi, şikayet eden elleriniz dert görmesin 🥰🌺🌺🌺

Yalniz nasıl belli oluyor dimi erkek olduğu? İki satır yazmış adamın şeyini gördük sanki o kadar net :KK53: tam bir erkek yaklaşımı, dümdüz ve sığ. Ay feminist mi oluyorum yoksa ben :KK45:
:KK200:Kızkardeşlik kazanacak :KK9:

Sarılsaydım o an anlardın o hediyelere anlam bile yüklerdin demek istedi sanırım 🥴
Nasıl bi sarılmaksa :KK8:
Hayır zaten hatasını anlamış olsa işyerine şöyle güzelce paketlenmiş şık bi elbise ve bi demet gül yollar güle de not yazar diğer paketi aç diye paketi açarsın elbisenin üstünde not "haftasonu seni çıkaracağım yemekte üzerinde görmek bana huzur verir.." gibisine birşeyler yapar çabalardı ama eleman sadece üzgün emoji atmakla kalıyor
Ben olsam şu saatten sonra her cvp vermek istediğimde eşantiyon yazardım
Mesela o "seni özledim birşeyler söyle.." dediğinde "eşantiyon" derdim hahaha bence bu onu delirtmek için ideal
Hahahah

-nasılsın
+esantiyon :KK53:

Su söylediklerini bu dünyada yapacak en son insan ha belki yapar ama o aldığı elbiseyi giyip evden çıkmak ister miyiz bilemiyorum :KK45:

X