• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Şuan orucum sahur
1 tabak içinde pilav ve nohut
1 2 kaşık yoğurt

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın

bende ne olsun doktor doktor koşuşturmanın sonunda
tekrar hamile olursam eğer, hamile iken iğne olmam gerekiyormuş
kanda pıhtılaşma çıktı

geçen yaz ilk bebeğimi hamile iken kalbi durmuştu

sizler ne yaptınız kaç kilocuklar verdiniz bakem

bende ne olsun doktor doktor koşuşturmanın sonunda
tekrar hamile olursam eğer, hamile iken iğne olmam gerekiyormuş
kanda pıhtılaşma çıktı

geçen yaz ilk bebeğimi hamile iken kalbi durmuştu

sizler ne yaptınız kaç kilocuklar verdiniz bakem

basın saolsun canım Rabbim insAllah en yakin zamanda hayırlı sağlıklı kucağına bebek almayı nasip eder..

Valla sarem2015 sarem2015 iyi kilo verdi ama ben verdiğim 500 gr da geri aldım bu hafta :( 64.3 um Şuan sen naptın verdin mi kilo

basın saolsun canım Rabbim insAllah en yakin zamanda hayırlı sağlıklı kucağına bebek almayı nasip eder..

Valla sarem2015 sarem2015 iyi kilo verdi ama ben verdiğim 500 gr da geri aldım bu hafta :KK43: 64.3 um Şuan sen naptın verdin mi kilo

inşallah verirsiniz yaza doğru, ben daha çok aldım bırak vermeyi, bu yaz 59 kilo idim ,
şimdi 65 kiloyum, inşallah hamile kalıp bebeğim olursa ondan sonr başlamayı düşünüyorum,
artık boşverdim sayılır, ama dünden itibaren karbonatlı su içmeye başladım, tuvalate çıkarıyor en önemlisi

inşallah verirsiniz yaza doğru, ben daha çok aldım bırak vermeyi, bu yaz 59 kilo idim ,
şimdi 65 kiloyum, inşallah hamile kalıp bebeğim olursa ondan sonr başlamayı düşünüyorum,
artık boşverdim sayılır, ama dünden itibaren karbonatlı su içmeye başladım, tuvalate çıkarıyor en önemlisi

insAllah .. Hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah canım Allah tez vakitte nasip etsin arada uğra sayfaya özletme kendini

Bugün amcamlardaydım ćorba patetes li tavuk yanına azcık pilav aldım ama sonra kadayıf tatlısı yedim malesef :KK34:

Dun aksam menüm
1 kase çorba
Yarim tabak erişte (içinde az peynir)

sahur menüm
2 dilim buğday ekmeğinden peynirli tost
500 ml su

İftar menüm ( az kaldı :) )
pilav
Et sote
Ve yoğurt yiyeceğim insAllah :) miktarlarını da az bi şekilde ayarlıcam insAllah

Back