- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan orucum sahur
1 tabak içinde pilav ve nohut
1 2 kaşık yoğurt
Allah kabul etsin canım ben bugün dişçiye gidicem o yüzden oruç değilim
Bu 4.gidişim kanal tedavisi yaptırıyorum ama cuma günü son inşallahamin canım saol.. Geçmiş olsun dişin mi ağrıyor
Bu 4.gidişim kanal tedavisi yaptırıyorum ama cuma günü son inşallah
kızlar merhabalar nasılsınız
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın
bende ne olsun doktor doktor koşuşturmanın sonunda
tekrar hamile olursam eğer, hamile iken iğne olmam gerekiyormuş
kanda pıhtılaşma çıktı
geçen yaz ilk bebeğimi hamile iken kalbi durmuştu
sizler ne yaptınız kaç kilocuklar verdiniz bakem
basın saolsun canım Rabbim insAllah en yakin zamanda hayırlı sağlıklı kucağına bebek almayı nasip eder..
Valla sarem2015 iyi kilo verdi ama ben verdiğim 500 gr da geri aldım bu hafta 64.3 um Şuan sen naptın verdin mi kilo
inşallah verirsiniz yaza doğru, ben daha çok aldım bırak vermeyi, bu yaz 59 kilo idim ,
şimdi 65 kiloyum, inşallah hamile kalıp bebeğim olursa ondan sonr başlamayı düşünüyorum,
artık boşverdim sayılır, ama dünden itibaren karbonatlı su içmeye başladım, tuvalate çıkarıyor en önemlisi
İnşallah canım Allah tez vakitte nasip etsin arada uğra sayfaya özletme kendiniinşallah verirsiniz yaza doğru, ben daha çok aldım bırak vermeyi, bu yaz 59 kilo idim ,
şimdi 65 kiloyum, inşallah hamile kalıp bebeğim olursa ondan sonr başlamayı düşünüyorum,
artık boşverdim sayılır, ama dünden itibaren karbonatlı su içmeye başladım, tuvalate çıkarıyor en önemlisi
SaAnladım canım Allah iyilik versin.
Bugün amcamlardaydım ćorba patetes li tavuk yanına azcık pilav aldım ama sonra kadayıf tatlısı yedim malesef
Bende bugün niyetliyim canım Allah kabul etsin oruçlarımızı[/Q
Amin canım insAllah