• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

İftarda bende çorba karnıyarık yoğurt yedim ekmek yok:KK76:
sonra eşim gelince çay şekersiz fıstık ve kuru üzüm yedim biraz

Öğle
Bir tabak içinde az pilav ve nohut
2 kaşık yoğurt

Aksam
Bir tabak içinde 4 kaşık pilav
Biraz et sote
2 kaşık yoğurt

Öğlen Nescafe şekersiz çubuk kraker elma yedim
akşam yemeği çorba 2 kaşık bulgur pilavı tavuk salata

Bugün gece çok rahatsızlandım midemden sabah 11 gibi acile gittik serum la iğne yaptılar 3 gibi kahvaltık bişeyler yedim başka bişeyde yemedim

Bugün orucum
Sahurda
2 dilim ekmekten peynirli tost yaptım
500 ml su

İftarda
1 kase çorba
1 dilim ekmek

İçilen su 2 lt

Canım yazdım ama görmedin heralde iki gündür çok rahatsızım midemden rahatsızlandım açile gittim iğne serum anca kendime geldim o geçti şimdi boğaz ağrısı grip başladı ama bugün daha iyiyim@isimsiz965

Az önce tartıldım 55.9 um giden 1.100 gram tabi bunda biraz hastalığında etkisi var

Merhaba canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Bu arada çok güzel kilo vermissin bende 63.9 giden 400 gr

Merhaba canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Bu arada çok güzel kilo vermissin bende 63.9 giden 400 gr
Sağol canım ederim 900 gram kaldı hedefe eşimde hastalandım diye yapma artık diyo ama zaten çok yiyemiyorum iyice bi toparlanıyımda midem için bi doktora gidicem hamileliğimde başlamıştı midem ağrısı ara ara yine oluyo

Sağol canım ederim 900 gram kaldı hedefe eşimde hastalandım diye yapma artık diyo ama zaten çok yiyemiyorum iyice bi toparlanıyımda midem için bi doktora gidicem hamileliğimde başlamıştı midem ağrısı ara ara yine oluyo

gecmis olsun canım tekrar bencede artk kes diyetimi zaten sadece 900 gr kalmis onu da illaki verirsin kendimi çok sıkma

Back