- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında canım pilav makarna yediğin öğünler ekmeği hiç yemeden daha iyi olur benceAra
2 hurma
1 adet bisküvi
Öğlen
Yarim tabak bulgur pilavı
3 4 tane salatalik turşusu
Yarim dilim ekmek
Aslında canım pilav makarna yediğin öğünler ekmeği hiç yemeden daha iyi olur bence
Kızlar biraz diyete ağırlık verelim kiloları atalım protein ağırlıklı mı yapalım yada başka önerisi olan varmı ben belli bi listeye uyamıyorum o yüzden beslenme tarzı önerisi olan ama şok diyet değil çünkü şok diyetler vücuttan sadece suyu atıyo yağı değil önerilerizi bekliyorum isimsiz965 B beyazmelek0116
Bende sirkeli suyu aklıma geldikçe içiyorum azcık balla midem ağrıyor diye şok diyet evet hiç sağlıklı değilBende sok diyete karsiyim canim
Ama kurler guzel oluyor
Ben yogurt kuru uyguladim kilo verirken. Gece yatmadan once 3 4 skasik yogurda 1 cay kasigi pul biber yarim limon sıkıp yiyordum. 1 hafta 10 gun yapiliyor
Sirke icebiliyorsan sabahlari sirkeli kür var, yapan arkadaslar faydasini gordu ama ben sirke icemiyorum onun icin yapmadim
Sağol canım öyle bişey yapmadık evde biraz hazırlık yaptım öyleÇok sevindim canım nasıl geçti yildonumunuz sarem2015
Sen kaç yıllık evlisin canımSağol canım öyle bişey yapmadık evde biraz hazırlık yaptım öyle